//

Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.
Svetovalec na forumu: Boštjan Topovšek, NLP Mojster Coach, PEAT procesor.
Za njegov nasvet v naslov teme dopišite "Boštjan"
oDDaljena

Hčerko slišim, ko seksa

09.08.11 11:39
Pri hčerki večkrat prespi njen fant. In seksata (seveda, saj to ni nič takega). No, malo nerodno je, ker se to zelo sliši (in se recimo ponoči zbudim). Zdaj pa ne vem, če naj ji kaj rečem ali naj bom tiho. Kako vi ravnate v takih situacijah?
intimate

Re: Hčerko slišim, ko seksa

09.08.11 11:42
Navedeno
oDDaljena
Pri hčerki večkrat prespi njen fant. In seksata (seveda, saj to ni nič takega). No, malo nerodno je, ker se to zelo sliši (in se recimo ponoči zbudim). Zdaj pa ne vem, če naj ji kaj rečem ali naj bom tiho. Kako vi ravnate v takih situacijah?

Jaz, ko sem enkrat slišala, sem bila potem tiho. Kaj ju čem obremenjevati s tem, da bosta vsa nesproščena in trda potem. Ni pa bil to nek poseben hrup. Če bi se pri tem živalsko drla, bi seveda prosila, naj bosta bolj intimna.
Izkušnja

09.08.11 11:43
Meni je (bivša in neusojena :)) "tašča" zjutraj rekla, da če bi midva vsako noč tako "garala", bi naju kmalu pobralo :))))))
xxxxxxxxxxxxxxxxx

09.08.11 11:44
odvisno kakšen odnos imata.

če si vedno vse povejta, ji narovnost povej da nimaš nič proti, naj bota samo malo bolj tiho

če pa je ne želiš spravit v nerodn položaj ji povej po ovinkih - mogoče ko bo imela naglas tv ali pa radijo, pojdi zvečer k njej in ji povej da se čisto vse sliši k tebi v spalnico, al pa ko bo govorila po telefonu, pejt pa ji reč da sicr nočš prisluškovat ampak da vaše stene res niso dobro zvočno izolirane... upam da se bo spomnla da sta mogoče malo glasna s fantom pa bosta naslednjič bolj pazljiva.
Ja, zelo

09.08.11 11:45
je slišati, ko seksata, Pa z nogo butata ob radiator in se sliši kot po telefonu....
Ah, naredi se, da ne slišiš! Č bo prehudo, pa malo po ovinkih povej!
Saj nista edina!!
ta je pa lahka

09.08.11 11:46
Tiho bodi. Saj se verjetno tudi onadva trudita, da bi to počela tiho, zakaj bi ju še dodatno obremenjevala?
.-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ne vem kaj bi naredila ... Meni se zdi ,da bi mi bilo nerodno reči ...
Jaz živim

09.08.11 11:50
večstanovanjski stavbi...80 stanovanj.,
Stanovanje nad nami je imelo kar pestro zgodovino.......
bila je medicinska sestra........o kako je postelja škrtala....
potem je kupil mlad, bogatb žrebec.....oh, ko sta seksala poleti, se je drla kot bi jo iz kože drl....
Moji otroci so poslušali....Kaj se hotela....Tudi ona je dobila otroke in sedaj je mir. Sta utrujena in ni več vpitja,!!
tud ti si njabrž kdaj seksala pa te je hčerka slišala in ti ni nič rekla.... predvidevam da ste doma vsi toliko odprti da veste da so te stvari čisto normalne in včasih tudi glasne in to pač ni nič takega če se malo sliši.. verjamem pa da te malo moti ker je to pač tvoja hčerka, ampak če ni živalsko dretje potem raje bodi tiho kot da ni nič...
break your heart

09.08.11 12:18
Če bi vi starše slišali, bi bilo tiho? Jaz si ne predstavljam in tudi nikoli ne seksam doma, ko so starši ali brat. Pač nismo živali, ki se ne bi mogli zadržati, ali pa da ne moremo početi tega po tiho. Grozno se mi zdi, da spravljaš druge ljudi v neroden položaj. Jaz bi ji rekla, da se jo sliši in naj magari naslednjič da bolj na glas muziko, da vsaj malo prikrije.
Mogoče še tebe zamika ;)

Lep pozdrav, Iztok

http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku
http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju
http://avto.over.net/
http://iztokfranko.si/
Navedeno
break your heart
Če bi vi starše slišali, bi bilo tiho? Jaz si ne predstavljam in tudi nikoli ne seksam doma, ko so starši ali brat. Pač nismo živali, ki se ne bi mogli zadržati, ali pa da ne moremo početi tega po tiho. Grozno se mi zdi, da spravljaš druge ljudi v neroden položaj. Jaz bi ji rekla, da se jo sliši in naj magari naslednjič da bolj na glas muziko, da vsaj malo prikrije.

break your heart takšnih je zelo malo kot si ti oz. kako lepo razmišljaš. Jaz in moja hči sva kot prijateljici in sem prepričana, da ona doma apsolutno ne bi sexsala, če smo mi doma. Vem, da bi ji bilo zelo nerodno. Omenjeni avtorici tega posta pa ji sporočim, če bi jaz bila ona, da bi hčerki takoj povedala in tega ne bi dovolila, da mi dela. Ne rečem, lahko sexsa, ampak se ve kako in kaj oz, do kje je meja. Ne vem no, mi v družini nimamo takšnih običajev, da bi kar povprek se sexsali in drli. Zame je to velika sramota!!!! Brez zamere, jaz sem povedala samo moje mišljenje ti pa delaj kakor želiš.....
lp,
tko ti bom rekel, pusti pri miru, nikol ne veš, kdaj se boš sama znašla v podobnem položaju, pa ne rečt, da nikoli.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
I've been sleeping for forty days and
Yeah, I know that I'm sleeping cause this dream's too amazing.
še so take

09.08.11 12:47
Navedeno
Solza44
Navedeno
break your heart

break your heart takšnih je zelo malo kot si ti oz. kako lepo razmišljaš. Jaz in moja hči sva kot prijateljici in sem prepričana, da ona doma apsolutno ne bi sexsala, če smo mi doma. Vem, da bi ji bilo zelo nerodno. Omenjeni avtorici tega posta pa ji sporočim, če bi jaz bila ona, da bi hčerki takoj povedala in tega ne bi dovolila, da mi dela. Ne rečem, lahko sexsa, ampak se ve kako in kaj oz, do kje je meja. Ne vem no, mi v družini nimamo takšnih običajev, da bi kar povprek se sexsali in drli. Zame je to velika sramota!!!! Brez zamere, jaz sem povedala samo moje mišljenje ti pa delaj kakor želiš.....
lp,

oh ja, si me nasmejala! prjatlce? s ščerko? ne bi dovolila, da ti to dela? vedeti mora, kako in kaj oz. do kje je meja?

aja, btw, če že glih nimaš luči ugasnjene pa rolet dol pa flajštra čez usta, si pa preberi kdaj mal literature, ni treba dosti, za prvo lekcijo bo dovolj, da veš, kako se napiše: SEKS, NE SEXS!

me sam zanima, kolk si pa stara? čist tko, za statistiko....
malamamca

09.08.11 12:49
Za moje pojme je bolje, da veš, da je vsaj na varnem. Dandanes se na svetu potika toliko čudakov, da nikoli ne veš, kdo te opazuje ali še huje, kaj ti lahko narediš, če se mladi v želji po intimnosti "zatečejo" npr. v avto.

Glede na to, kakšen odnos imata, ji lahko enkrat mimogrede omeniš, da se v stanovanju res vse sliši... Če si pa malo zlobna, pa na daš v taki situaciji tv na glas ali malo zaroputneš z vrati :))
kr ena-jajaj

09.08.11 12:50
Navedeno
Solza44
Navedeno
break your heart

lp,

Upam, da nisi pri SEXU tolk površna kot pri pisanju....
break your heart

09.08.11 12:54
Navedeno
kr ena-jajaj
Navedeno
Solza44
Navedeno
break your heart

lp,

Upam, da nisi pri SEXU tolk površna kot pri pisanju....

Jaz pa upam, da nisi pri SEXU tako tečna, kot si pri odgovarjanju tukaj :)
wtf

09.08.11 12:54
Mislim,da se ti malo kolca...
A potem tisti, ki imate otroke, sploh ne seksate, al kako?
zakaj pa ne?

09.08.11 12:55
zakaj pa poslušaš, ko hčerka seksa?
daj si radio bolj na glas, saj ti ni treba na ušesa vlečt.
hs,ks

09.08.11 13:03
No pri nas v bloku sta se dva preselila(nočno zelo aktivna).Drugo leto je bilo v bloku 5 novih malčkov!

Smo vsi lušte dobil;)))
glenda

09.08.11 13:07
jaz sem bila do pred kratkim na mestu hčerke (mož pa na mestu sina), ki seksajo v hišah staršev. ampak sva bila res maksimalno pazljiva kar se tiče glasnosti. Se strinjam z break your heart, neuvidevnost je v tem primeru kratko malo nekultura in ignoranca.

Ja, ful je fajn poslušat mamo, očeta, sestro, brata, otroka... kako seksajo. Me pa čudi, od kod vsa ta primitivnost Slovencev glede raznih -fobnosti, glede na to, kako odprti in liberalni ste tukaj... Pa vse pljuvanje, žaljenje, grde besede, zmerjanje... lastnemu otroku v lastni bajti pa ne bi rekli, da naj vendarle seksa malo tišje... isuse...
Saj ne gre za sosede v bloku, ki jim res ne moreš nič rečt, ampak za nekoga v tvojem lastnem domu, džizs no.

Ja, jaz bi hčerki lepo diskretno namignila, da naj bosta s fantom malo tišja. Pika.
niužitka

09.08.11 13:10
Navedeno
Solza44
Navedeno
break your heart

lp,

Mal ste boge ali pa totalno zablokirane. Spolnost je naravna, del ljubezenskega odnosa, najgloblja intima. In to zanikat, ustavljat v imenu "neživalskosti" je v resnici nečloveško. Seksat po naročilu? Seksat le takrat, ko nikogar v radiusu 100 ni? Ves čas biti napet in pazit? Čakat, poslušat, sledit ... s tem upade spontanost, s tem nastajajo blokade in ja, s tem se zelo zmanjša želja po spolnosti in tud odnos se hočeš nočeš slabša. In da je spolnost sramotna? Med dvema, ki se ljubita? Prav, če tako meniš. Meni se zato smisliš, ker zamujaš lepo in najlepše.

Ima 3 hčerke, so še premlade za seks. Kaj bo, ko bo, ne vem. Meni je/bo pomemno to, da bodo z nekom, ki ga ljubijo, manj to, kako glasene bodo pri spolnosti. Jaz npr. sem zelo glasna, ne morem pomagat. Enostavno ne morem seksat potiho. Ok, lahko bi, samo potem je to mehansko vtikanje penisa, jaz pa da se zadržujem? Pred čem? Pred lepim? Pred užitkom? Ob tem uživati ne morem in tudi ne.
glenda

09.08.11 13:16
am... boga si predvsem ti, niužitka, ker očitno ne moreš seksat brez občinstva. jst pa nimam potrebe, da se derem na ves glas in se trudim, da bi me vsi slišali. zakaj pa pol ne seksaš sredi belega dne v centru mesta?

zame je pa seks intima in jo želim deliti samo s svojim partnerjem. če pa ti ne moreš brez dodatnega stimulansa v obliki želje, da te slišijo še drugi, pol pa... ja, seveda, ti si pač prototip normalnosti in naravnosti.. @#$%& je hrana mentalno in materialno revnih, je nekdo pred kratkim napisal, pa očitno še kako drži :)
break your heart

09.08.11 13:18
Navedeno
glenda
jaz sem bila do pred kratkim na mestu hčerke (mož pa na mestu sina), ki seksajo v hišah staršev. ampak sva bila res maksimalno pazljiva kar se tiče glasnosti. Se strinjam z break your heart, neuvidevnost je v tem primeru kratko malo nekultura in ignoranca.

Ja, ful je fajn poslušat mamo, očeta, sestro, brata, otroka... kako seksajo. Me pa čudi, od kod vsa ta primitivnost Slovencev glede raznih -fobnosti, glede na to, kako odprti in liberalni ste tukaj... Pa vse pljuvanje, žaljenje, grde besede, zmerjanje... lastnemu otroku v lastni bajti pa ne bi rekli, da naj vendarle seksa malo tišje... isuse...
Saj ne gre za sosede v bloku, ki jim res ne moreš nič rečt, ampak za nekoga v tvojem lastnem domu, džizs no.

Ja, jaz bi hčerki lepo diskretno namignila, da naj bosta s fantom malo tišja. Pika.

Se popolnoma strinjam s tabo. Pri meni doma so stene res tako tanke, da preprosto ne morem seksati, pri fantu je malo bolje, ampak sva res bolj tiho in paziva, da postelja ne škripa. Še najraje počakava tako pozno, da njegovi starši res spijo. Malo uvidevnosti ne škodi, no. Sploh pri takih zadevah.
Navedeno
glenda

ja, za nekoga, ki trpi pomanjkanje, je lahko zelo moteče.
morana

09.08.11 13:40
Kupi jima televizijo za v sobo, pa naj jo "gledata".
jklč

09.08.11 13:46
Ljudje smo zelo različni. Vprašaj sebe - ti je vseeno? Ali raje tega ne bli slišala oz. poslušala? Jaz ne bi želela poslušati svoje mame kako sexa, in ne želim, da ona posluša mene.
Hčerki pa bi rekla, da se ju ponoči sliši in da če lahko to uredita.
glenda

09.08.11 13:53
Navedeno
Boom
Navedeno
glenda

ti verjamem, ampak moti tudi nas, ki ne trpimo pomanjkanja.
vedno je možno

09.08.11 14:21
Kakorkoli obrneš, zmeraj je možno situacijo prilagodit tako, da ne poslušaš.
Navedeno
glenda
Navedeno
Boom
Navedeno
glenda

Tebi morda ne. Za moža pa raje nikar ne govori. Moteče je lahko tudi, če ti potem "teži", a ne da? :-))))

ti verjamem, ampak moti tudi nas, ki ne trpimo pomanjkanja.
vidiškar

09.08.11 14:51
Navedeno
glenda
am... boga si predvsem ti, niužitka, ker očitno ne moreš seksat brez občinstva. jst pa nimam potrebe, da se derem na ves glas in se trudim, da bi me vsi slišali. zakaj pa pol ne seksaš sredi belega dne v centru mesta?

zame je pa seks intima in jo želim deliti samo s svojim partnerjem. če pa ti ne moreš brez dodatnega stimulansa v obliki želje, da te slišijo še drugi, pol pa... ja, seveda, ti si pač prototip normalnosti in naravnosti.. @#$%& je hrana mentalno in materialno revnih, je nekdo pred kratkim napisal, pa očitno še kako drži :)

Zaenkrat še nisem nikoli seksala pred občinstvom, niti slušnim ne. Ne vem, od kod si to razbrala. In verjemi, bi bila tišja, če bi lahko, pa ne gre. Besede f... pa v življenju nisem uporabila, ti si in s tem pokazala svojo duševno uboštvo. zame je spolnost, seks le del ultimativne ljubezni. Del, ki dva le zbližuje in dviguje višje k popolnosti ... a ti tega tako ne razumeš.
Groza , da mati sliši hči !!!

09.08.11 15:24
Groza , da mati sliši hči seksat !??!?!?!?!?
TA HČI NI PO MOJEM OKUSU KOT KARAKTER !! PODN !!!!
Ene stvari ...

09.08.11 15:37
... pač gredo čez meje dobrega okusa, in to je ena izmed njih.
Navedeno
Groza , da mati sliši hči !!!
Groza , da mati sliši hči seksat !??!?!?!?!?
TA HČI NI PO MOJEM OKUSU KOT KARAKTER !! PODN !!!!

ta mat je bolj podn, ker sploh posluša pa pol nese to na mon... če bi bla mat pametna bi:

a) sama tud seksala, neb niti mela cajta hčerke poslušat
b) šla takrat ko hči izvaja posteljne aktivnosti nekam ven
c) bila tiho in delala svoje naprej, ter ponovno zignorirala dogajanje v hčerini sobi

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
I've been sleeping for forty days and
Yeah, I know that I'm sleeping cause this dream's too amazing.
omajgod

09.08.11 16:26
Navedeno
vidiškar

Zaenkrat še nisem nikoli seksala pred občinstvom, niti slušnim ne. Ne vem, od kod si to razbrala. In verjemi, bi bila tišja, če bi lahko, pa ne gre. Besede f... pa v življenju nisem uporabila, ti si in s tem pokazala svojo duševno uboštvo. zame je spolnost, seks le del ultimativne ljubezni. Del, ki dva le zbližuje in dviguje višje k popolnosti ... a ti tega tako ne razumeš.

ti se mi pa pravzaprav smiliš. kako lahko živiš tako zavrto življenje? bi še bolj tiho seksala, če bi le lahko....
očitno napredna mama

09.08.11 17:36
Hvala bogu, da mi mama ni nikoli težila s tem, da naj bom tiho ko sexam. Še danes sem bolj glasna, pa tudi sinu ne bom težila.

Veliko bolj me moti alkoholizirano vpitje in pretep. Takrat se res začnem kar tresti.

Če pa se imajo okoli radi, pa me sploh ne moti.

Mislim da moti res samo tiste, ki čutijo pomakanje ali pa so res zavrti.

Za avtorico: sama veš koliko te moti in koliko sta glede teh zadev zaupni. Lahko ji zraven še kaj pametnega svetuješ.

Aja, sem se zdaj spomnila: meni je mama rekla samo, naj si nabavim male brisačke, da ne gre vse po rjuhah, ker sem imela partnerja, ki je "izstopil" postajo prej. To prakticiram še danes ;)

Mi pa gre na živce, da moram v stanovanjskem bloku vedno zapret okno, ko sexava, ker drugače se najde kup prisluškovalcev. Pa zdaj poleti je to tako mučno ;)
podn !!! kaj takega še ne

09.08.11 18:20
podn !!! kaj takega še ne
Johann

09.08.11 18:29
Sem pa sosedi rekel, naj zapre okno, da mi je dovolj njenega orgazmičnega dretja in vpitja.
Johann

09.08.11 18:34
Navedeno
Johann
Sem pa sosedi rekel, naj zapre okno, da mi je dovolj njenega orgazmičnega dretja in vpitja.

Potem pa je malo nerodno, soseda me razrajca, žena mi ne da, pa moram, ugani?
vili vrtnar

10.08.11 08:48
niužitka

bravo!!!
raje ji ne povej...
MAjA

14.08.11 23:17
Ha ha ha. Vse skupaj je tako smešno. Ali ni najbolje da naj vsak dela svoje pa bo mir. Mene je mt dobila ko sem v sobi sexala z tipom (nevem kva je iskala v moji sobi, ampak nej ji bo). Mislim... mene ni bilo sram, bi pa lahko bilo njo. Nisem se počutila nič manjvredno. Tud ona je sexala in nevem kaj je tukaj problem. Pol naju je pa še v dnevno poklicala in nama prala možgane. Hallo?

Imam pa zdej tudi majhnega sina, ki še lep cajt ne bo sexal (star leto in 7 mesecev). V primeru da bi on imel punco in bi se spomnil sexat doma.... mislim, izvoli. Lahko gresta drugam, lahko pri meni doma.... tako vsaj vem kje je in da ne dela neumnosti kot so droge, kraje, slabe družbe....

Lahko smo veseli da otroci delajo stvari (sex) doma, potem vsej vemo da so živi in zdravi. Za ta čas bi šla pa lah h sosedi na pivo, kavo, ali pa bi šla na en sprehod.

Malo razmislite, koliko bi radi psihirali otroke in jih maltretirali s stvarmi, ki smo jih sami delali.

DRAMA TUKAJ NE KORISTI, gre za otroka.
še ena mama2

15.08.11 00:01
Ima dve hčerki in vsaka ima svojega fanta. Ta starejša živi z njim doma že več kot 3 leta, ta mlajša pa je še bolj "frišna", pa vseeno. Ker imam kabinet pod spalnico starejše hčerke, sem seveda večkrat poslušala škripanje postelje. Ko je bila prilika, sem hčerki (starejši) namignila, da se škripanje postelje sliši v spodnjo etažo. Rešitev: posteljo sta postavila do zida in sedaj se ne sliši več škripanje ko se seksata.

Tudi ta mlajša hčerka je posteljne radosti opravljala kar naglas in sem jo tudi ob priliki povedala, da posteljne radosti lahko opravljata bolj potiho in ni potrebno, da vsi vedo kdaj to delata. sedaj sta bolj previdna.

Tako, da ji namigni, da se sliši, ko se seksata. Če imate tanke stene pa malo razmislite, da bi stene dodatno izolirali (stiropor in gips plošče).
JURE

15.08.11 16:02
Kako ste nesrečne ženske ,matere in s čim se ukvarjate.
faj

15.08.11 18:36
Ja sorry JURE, če slišiš enga fukat pač ne moreš kar mirno spati!
JURE

17.08.11 14:41
Draga faj,boljše poslušati spolne radosti v hiši,kot pa živeti z živo žalostjo.Imam sam slabe izkušnje s to zadevo.Ko bi se moški začeli oglašati s svojimi težavami,bi pregorele žice na forumu.Pač obstajajo ljudje,ki niso za delo,še manj za v posteljo.
Latino

17.08.11 21:15
Mislim, da kakšne velike dileme tukaj ni in se podpišem pod komentar, ki ga je napisala Maja.
Seveda mamo hitro vrže iz tira, ko sliši, da njena hčerka seksa in takoj podzavestno pomisli: "Ja to pa ni lepo, to se ne sme delat....?!" Kako je bilo z njo pa pozabi.
Torej, če ji boš kaj rekla nekaj velikega in dobrega ne boš naredila. Lahko pa narediš veliko slabega. Če ji to rečeš bo v prihodnje pri seksu zelo pazila, da ne bo glasna in da je ne boš več slišala. To lahko povzroči motnjo in zavrtost, ki se je bo zelo težko otresla in bo vidna tudi na splošno pri njenem obnašanju in ne samo v seksu.
Nekateri pravijo, da so velikokrat rajši brez večerje kot brez seksa, zato ne glej na seks hčerke kot na nekaj slabega ampak na nekaj normalnega, tako kot da večerja?!

Lep pozdrav in veliko poletnih užitkov!
se podpišem

18.08.11 22:37
Se podpišem pod Latino!
Oh, sčasoma pač ugotovijo, da jih niso štorklje prinesle :)))))
MAjA

29.08.11 14:55
YO_ : se podpišem
Biba M

14.09.11 08:28
oDDaljena,

naj ti povem mojo, najino zgodbo. Spoznala sem fanta- moškega srednjih let, no ja oba sva srednjih let. Potem se je preselil k meni. Zaživela sva življenje in si ustvarila družinico. Stanujeva v hiši skupaj s starši. Ona dva sta spodaj mi pa zgoraj. Moram povedat da sem zelo nesproščena kadar seksava, ko sta ona dva doma. Se trudiva da sva kolikor se le da tiho. Ampak vseeno se velikokrat vzdrživa seksa, ker sta starša skoraj vedno doma. Enkrat ko smo pri starših pili kavo, se je pošalila, na ves glas: " a sinoči sta pa pohištvo prestavljala". Moj se je nasmejal, jaz pa od tistega dne ne seksam več, tudi ko je potreba zelo velika se vzdržim in trpim. Enostavo se mi je priskutilo ob misli, da ona stalno prisluškuje kdaj bova, kako dolgo bova, kje bova, kako bova... Skratka me je minilo in zagabila mi je najlepši del mojega življenja!

Resno, ne počni tega. Raje pojdi malo ven ali pa gledat tv, ali pa pojdi tudi ti seksat, samo ne delaj jima tega...
taščino pezde

04.05.12 17:05
@#$%& stari bi vrgel džezvo s kavo v ksiht! Najmanj to!
Sinjoritta453

04.05.12 17:58
ZATO JE PA TREBA NARESTI TAKO DA STARI PA MLADI NE ŽIVIJO POD ISTO STREHO.

A ne poznate tistega pregovora? Da morajo starši od otrok toliko preč živeti, da ne morejo priti k njim v copatah.

To da starši živijo skupaj z njihovimi otroci skupaj pod eno streho je stara in slaba slovenska tradicija. Večina takih skupnosti propade, ker enostavno to ni normalno.

Mladi odselite se, starci jim pa pomagajte pri nakupu ali najemu nepremičnine.
ha ha

05.05.12 15:42
Kolk majo moji otroc srečo ko sem gluha. Brez slušnih aparatov nič ne slišim in bodo lahko čist sproščeni :)))). No, kakoje pa s sosedi pa ne vem :).

Sicer pa bi jaz tudi rekla da naj bosta malo bolj uvidevna. Midva z mojim ex sva bila v hiši mojih staršev sicer zelo diskretna, me je pa brat takrat zasekiral kolk sva glasna :).
Pri exu doma pa sva dala jogi na tla, k sreči pa je imel sobo v pritličju tako da sva si lahko več privoščila.
Ja hmm, je bilo pa znimivo na jadranju.. ko smo se vsi gugali :)
paslek

05.05.12 20:13
Navedeno
Sinjoritta453
Mladi odselite se, starci jim pa pomagajte pri nakupu ali najemu nepremičnine.
Ti pa si optimistka. Realnost je taka, da je...:
Navedeno
Sinjoritta453
To da starši živijo skupaj z njihovimi otroci skupaj pod eno streho je stara in slaba slovenska tradicija.
...logičen izid.

Sicer pa kar se zvoka tiče, še ni nek problem. Jaz sem kot otrok svojo mamo kar nekajkrat zalotil v akciji, kot sem tudi sam že skoraj bil zaloten.
Sinjoritta453

06.05.12 09:12
Ja Paslek, sem optimist, ker se da če se hoče odseliti na svoje, tudi brez večjih kreditov. Sem morala gledati kako sta se mi starša ločevala po 17 letih nočne more življenja z očetovimi starši pod isto streho. Non-stop so se vtikali v nas. Moja starša sedaj globoko obžalujeta da se nista odselila in s tem tudi rešila svoj zakon.

Ju je pa izučilo da sta meni pomagala do svojega lastnega stanovanja da lahko normalno zaživim. Še to bi povedala, ko sem živela v tujini ljudje tam niso mogli verjeti da veliko slovencev ostane s starši pod istimi strehami. V tujini se mladi odcepijo od staršev običajno že pri 18, 19. Spomnim se ene punce da mi je dala totalen retardiran pogled v smislu Whats wrong with them?(Kaj je narobe z njimi?). Sem sicer razložila da je to zato ker so v sloveniji revne plače, ampak je pa tudi zato ker je mladim to bolj enostavno da ostanejo pod isto streho, neka bolana tradicija. Skratka tujcem je to bolano, tudi meni je. Še ptiči odletijo iz gnezd ko odrastejo.
paslek

06.05.12 16:46
Navedeno
Sinjoritta453
Ju je pa izučilo da sta meni pomagala do svojega lastnega stanovanja da lahko normalno zaživim.
Seveda, mamica pa očka sta ti pomagala. Mnogim pa starši ne morejo pomagat. Še enkrat preberi svoj odgovor (drugi odstavek), pa boš v njem našla vzrok, od kod ta naša "bolana tradicija". Mi pač nismo Švedska, niti nimamo plač kot drugod. Po raziskavah 70% ljudi pri 30-ih še vedno živi pri starših.
mama...

06.05.12 18:39
Navedeno
oDDaljena

Hecno, pri moji hčerki včasih prespi njen fant, pa še nikoli nisem slišala, da bi seksala. Mogoče zato, ker imam s svojim spolnim življenjem čisto dovolj dela in me ne zanima, kaj počnejo drugi ljudje v postelji? S hčerko kvečjemu kdaj v hecu diskretno izmenjava kakšno besedo ali dve na temo najinih partnerjev. Res, če se ti zdi sploh vredno izgubljati besede v zvezi s tem, da slišiš nekoga, ki seksa, je to verjetno znak, da v tvojem življenju nekaj manjka. Zato ti gre pa na živce, ko poslušaš druge, ki to imajo.
Dina 2007

06.05.12 21:37
solza 44,to ni nobena sramota,če imajo mladi spolne odnose..in kako si lahko 100%,da tvoja hči ne seksa v vaši hiši..hm?
rdeča pomaranča

06.05.12 22:46
A misliš, da je ona tebe že kdaj slišala, ko seksaš? Lahko jo vprašaš. Že samo s tvojim vprašanjem se bo malo zamislila.
Pa sej nimaš kej. Mogoče bo, če boš rekla, da naj bo tiho nehala seksat doma in bo začela seksat v gozdu, pa fasala kakšnega klopa v rit, al pa na kakšni klopci, pa jo bodo dobili policaji,... še vedno bolje, da je doma.
Sicer jaz osebno ji ne bi nič rekla. Pol bo sam nate mislila med seksom, in na to, da mora bit tiho. Tega pa ziher nočeš, a ne? :)
HAHAHAHA Mamica najprej nej ti povem, da sočustvujem s tabo....sicer sama nimam otrok, stara sem 30 let, ampak bi pa poskrbela, da ta akt moji starši ne bi poslušal....odvisno kakšno hčerko maš...če je bolj jebivetrska kar se mi zdi da je in se ne more kontrolirat dvomim, da bi pogovor kaj pomagal, če ne pa ti zelo priporočam ČEPKE ZA UŠESA :)))
jaz bi posnel zvoke te njune ekstaze in bi ji jih zjutraj predvajal!!!!!!!!!
aaabbbccc123

17.05.13 00:12
Samo to bom povedala, na to temo. Imela sem moža, ki je poslušal 9 let svojo starejšo sestro kako glasno sexsa , se kikota, vzdihuje in podobno. Po njegovem pripovedovanju, in po njegovem mišljenju je še bolj bila glasna , kot je treba , ker je vedela, da jo on sliši ali, da bo ob določeni uri prišel domov in mu je pripravila pravo sexi predstavo ( imela sta sobi na podstrešju s slabo izolacijo ).. Takrat je bil mladenič in samski, seveda, tih, malce preveč sramežljiv in hkrati preveč občutljiv. S časoma si je začel prinašati erotične revije, porno kasete in se vsakič, ko je sestra seksala, samozadovoljeval. Postopoma je dobil izkrivljeno podobo ( kljub visoki izobrazbi ) o ženskah, bal se ih je in hkrati v vsaki iskal sestro. V vsaki je videl seksualni plen in ne sorodno dušo.Njegova sestra pa ima do njega izkoriščevalski, preziren , zaničevalen odnos, ki ga on ne opazi. Do nas žensk, ki smo bile z njim v vezi je bil , kar se tiče sexsa zelo neprijeten. Bil je vsiljiv s sexsom ob enem pa je skoraj bil ne zmožen sexsa. O tem zakaj je temu tako je vedno našel odgovor, vedno smo bile me krive, on ne, on je samo žrtev žensk, ki ne vedo, kaj je sexs. Tudi spoštovanja , kot ženske nismo bile nikoli deležne. Vse na svetu mu je bila in še vedno je sestra. Preden sva se midva spoznala je imel dve vezi, ( obe dekleti sem kasneje spoznala ) seveda je za mnenje obvezno vprašal sestro, če je dekle ta pravo oz. iz pravega testa zanj ( seveda, da smo vse tri bile za nič, pa tudi tiste, ki so prišle za nami so končale podobno, samo za to, da v njegovem svetu kraljuje sestra )Po nekaj letih životarjenja z njim, saj ni bil seksualno sposoben kaj dosti,za vse je poročal sestri in potreboval njeno potrditev sva šla na razen Seveda, da to nima nobene veze z temo o kateri teče debata oz. je tekla, pa vseeno.Mogoče sem hotela povedati, da če že je to tako glasno in malce neprijetno je še vedno boljše , kot pa če bi jo poslušal kakšen mladoletni brat.Sicer pa,kot rečeno, debata je končana na to temo, samo malo komentiram.
raptor

17.05.13 20:51
Če tistega fanta nima več jo vprašaj,če bi seksala z mano,pa bova kje v gozdu seksala,da te nebova motila.
raptor

17.05.13 20:56
Če tvoja hčerka nima več tega fanta jo vprašaj,če bi seksala z mano.Pa bova seksala v gozdu,da te ne bova motila.
en lovec je na štoru spal.si

24.05.13 09:35
Navedeno
raptor
Če tvoja hčerka nima več tega fanta jo vprašaj,če bi seksala z mano.Pa bova seksala v gozdu,da te ne bova motila.

V gozdu ti poseksaj prvo medvedko, ki jo srečaš in je enako potrebna, kot si ti, če ti je čisto vseeno, kam in kateri hčerki ga vtikaš. Poskusi jo poseksati od zadaj prav potiho, da me ne motiš na preži.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc,
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 8 krat 7?