Antistresne strategije

Stres je naraven mehanizem, s katerim se naše telo odziva na dražljaje iz okolja. Dokler situacije doživljamo kot obvladljive, ostajamo samozavestni in stres nas celo vzpodbuja. Škoditi pa nam začne, ko začnemo situacije doživljati kot neobvladljive. Neobvladan stres pomeni težave, poslabša nam kakovost življenja in načne ter uniči zdravje. Danes je 80% vseh obiskov pri zdravniku posledica stresa. Kdor želi ostati zdrav, aktiven in uspešen, se mora naučiti upravljati stres. Z namigi in nasveti v tem forumu bosta začetek in nadaljevanje lažja.
Moderatorka: mag. Mia Bone, univ. dipl. psih., osebni in poslovni coach
mimy

dominur,deprim,helex

30.05.11 12:05
Spoštovana.
Dominur sem začela jemati pred približno 2 mesecema. Z posvetom z zdravnico sem ga nehala, ker mi je zdravnica predpisala Helex. Helex sem do sedaj vzela 2 krat v enem tednu. Sem pa šla v lekarno in si kupila še Deprim (do sedaj sem pojedla 5 tablet-ena na dan), ker nisem ok. Brala sem vaše odgovore v zvezi s temi zdravili in se odločila da bi opustila Deprim in šla nazaj na Dominur. Mogoče bi ga vzela dvakrat na dan. Prosila bi vas za vaše mnenje? lp
MiaB 

Re: dominur,deprim,helex

02.06.11 08:11
Lepo pozdravljeni,

glede na to, da vam je zdravnica svetovala Helex, se mi zdi Dominor primernejši od Deprima. Dominor lahko zaužijete tudi 3-krat dnevno. Najbolj pomembno je, da "ohranite" večerno kapsulo (tj. 3 ure pred spanjem).

Želim vam lep dan.
Nimate dovoljenja za pisanje v tem forumu.