Krepitev imunskega sistema

Imunski sistem posega v vse metabolne procese organizma. Zdrav imunski sistem je pomemben za naše zdravje. Moderna znanost je s številnimi podkrepljenimi študijami dokazala, da lahko tudi sami vplivamo nanj in ga izboljšamo. Vplivamo lahko celo na spremembo genov.
Moderatorka: Alenka Kafol, dr. med., spec. internist alergolog
mamib

bakterijska angina

03.12.08 23:38

pozdravljeni,

naš dveletnik ima bakterijsko angino z visoko vročino (40stopinj). z možem sva z njim seveda v stalnem kontaktu. zanima nas koliko je možnosti, da se okuživa midva z možem oziroma babice in dedki, ki prihajajo na obisk?
ali je pri odraslen baketrijska angina tudi s tako visoko temperaturo, slabostjo, bruhanjem, bolečim grlom?
če se kdo naleze, po kolikem času približno nastopi bolezen ozrioma njeni znaki?

najlepša hval aza čimprejsnji odgovor.

mami b
Spoštovani,

Bakterijska angina je nalezljiva, ker se bakterije prenašajo kapljično in preko sline. Če se vašemu otroku ponavlja je potrebno narediti bris grla (to se odloči pedijater) in dati antibiotik po antibiogramu.
Inkubacijska doba je 1 teden do 10 dni.
Lep pozdrav.

NOVO:
Celodnevna delavnica za krepitev imunosti je vsak teden v petek od 9.30 do 16.30 v Malem dolu l na Krasu.Prijavite se na alenka. kafol@siol.net.ali GSM: 041 677 205
 

Avtor: Naslov teme:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 10 plus 10?
To je moderiran forum. Vaše sporočilo bo ostalo skrito, dokler ga ne odobri moderator ali administrator.