Zabava in ostale teme

Zabava in ostale teme, ki niso strogo popotniške.
lord

World Ventures

16.03.11 15:16
Že kdo slišal?Ugodna potovanja(kmalu tudi iz slo)ter zaslužek.Ali ima kdo izkušnje?
lom17

Re: World Ventures

18.03.11 08:18
Povej kaj več o tem. Možna potovanja po puščavah z terenci: keber67@gmail.com.
LP
žkp

19.03.11 14:00
Še en nateg, k bojo nategval folk, poznam ljudi ki to tržijo in so nateguni svetovnega formata, so delali v Finanzas Forexu in ostalih poramidnih igrah. Moj nasvet: Sam pel vstran od takih ljudi.
Tango

19.03.11 15:58
žkp...v vsakem poslu maš dobre ljudi in slabe ljudi. Ja jaz jih tud poznam veliko, pa zdaj delajo drugod. Pa kaj pol? Tako kot obstajajo na banki, vladi in vseposod lakomneži,prevaranti ki iščejo easy money v čim krajšem času tako obstajajo tukaj. In obstajajo tud normalni ljudje, z dolgoročnim planom, ki bi radi nekaj naredili na pravi način. World ventures je legitimno podjetje tako kot amway.

Drugače je pa tak. Sam sem se včlanil, moje prvo potovanje bo Zakynthos v maju, cena s prevozom je 140 eur. 4 dni polpenzion 4 zvezdice. Podjetje world ventures je bilo pregledano iz strani FTC-ja Federal Trading Comission, več o tem tukaj:http://www.worldventurestruth.com/common-questions.php . Nam kot druzini je super zadeva, ker za ta denar, ki ga porabimo za hrvaško dobimo tukaj veliko več. To je predstavitev : http://ventus84.worldventuresdreamtrips.com/new/?loc=mov

Sam sem izgubil 7k eur v ffx tak da me je drago stalo naučiti se kaj je piramidna shema in kaj ne. Prisotni so tudi na fcb in ostalih socialnih omrežjih, in velik plus je da so registrirani v ZDA ne pa nekakšni davčni oazi, kot večina pravih piramidnih poslov in ponzi shem. Tak da ste lahko 99,9% prepričani da je vse ok, lahko pa počakate do uradne otvoritve v Sloveniji da boste 100% prepričani.

Lep sončen dan še naprej!
mojcapika

11.04.11 09:46
Kar se tiče legitimnosti... mene zanima, kam pa se prilivajo nakazila, v primeru da najdeš 4 aktivne člane po vplačilu 275E? Koliko od tega plačuješ davka, nobeden od tistih tam v rezidenci v Ljubljani, kjer ima worldventures v sloveniji sedež, ga ne!!! Ta glavni v Sloveniji, ki je s tem začel, baje zasluži 15 000 E na mesec in ima odprt račun v MEĐIMURSKI REPUBLIKI, da zaobide vsem davkom??? Kje pa je garant, da se bodo prilivi nakazovali tudi na moj račun, seveda ti požrejo vse tisti, ki so na vrhu, nas ki smo naivni, pa samo izžemajo s kešem, ker itak ne bom našla 4 naivneže in bom poleg vložka 275 E doživljenjsko samo plačevala po 45E na mesec al kaj? Kje je davčna????? To gre za utajo davkov, gre za mafijo, to je 1 na 1!!! Stran od tega, poznam eno punco, ki ne more in ne more najti 4 članov in se že joka...

LP
taja100

12.04.11 09:54
Hey,

tud jaz sem že članica in moram priznati, da so me sprva pritegnila le potovanja (res smešne cene za super dopuste). Ko pa sem povedala še svojim najožjim prijateljem in so zadevo pogledali z vidika zaslužkom, smo začeli "z delom". Ko pa sem prejela prvo nakazilo, je bilo to TO. Zdaj gre le ša navzgor in nikoli še nisem na tako lahek način služila denarja, zato sem pustila svojo honorarno delo, ki sem ga opravljala poleg redne službe, saj ga ne potrebujem več. Zadeva je resna... No, to je le moje skromno mnenje.
Zinks

22.04.11 14:09
No, nekaterih pa res ne izuči. Ob vsej obveščenosti, ki jo imamo danes, pa ste še zmožni lotiti se česa takega. Potem pa po televiziji jokajo ljudje, koliko denarja so izgubili. Takim bi nagrado podelila, pa ne za naivnost, ampak za idiotizem!
Sicer pa kot jaz vedno pravim: vsak naj kuha po svoje, sam je potrebno potem tudi svojo juhco pojest, ne pa jo drugim ponujat!
zorur

12.05.11 08:38
Jaz bo rekel sledeče, česarkoli se lotiš povezanega z poslom je rizično.Ene storitve/proizvodi so bolj rizični drugi spet manj. Vsake zadeve se je pa treba lotit z glavo in imet cilj da dosežeš zastavljeno. Samo od sebe ne pade nič z neba.Pa naj bo to forex, WV, herbalife, klasični posli v industriji in najrazličnejše storitve.
Boštjan123

24.05.11 17:20
Zorur, točno tako.
Mojcapika, ne vem sicer, od kot ti tako bajne številke - kar pa se davkov tiče, ko boš zaslužila, legitimno in legalno v skladu s SLO zakonodajo vse skupaj lepo prijavi in nič ti ne bo hudega - gre za načelo svetovne obdavčitve dohodka. Mimogrede - ob tako super dragi državi je povsem legalno in legitimno, če si ljudje najamejo računovodje in optimirajo svoje poslovne in osebne finance - tudi SLO kot del razvitega sveta ni nič drugačna. Tisti baje visoki zaslužki pa so res baje, ker gre za klasično MLM direktno prodajo, kjer so prihodki povsem primerljivi z vloženim časom, energijo in definitivno iz leta v leto višji - kot vsak posel, ki se z leti razvija. Le da še nikoli nisi imela in še dolgo ne boš prilike sodelovati z tako renomirano svetovno multincionalko na njenem začetku svetovnega vzpona (primerjajo se z Nike in Apple) z tako majhnim finančnim vložkom. Upam da nisi zlonamerna, ko govoriš, da ti nihče ni pojasnil davčnega vidika ker to preprosto ni res - le vprašati moraš prihodnjič, ko boš še prišla še kaj naokrog, najprej seveda tistega, ki te je povabil. In ne biti v naprej "klasičnoslovensko" negativna nad novim inovativnim načinom preživljanja prostega časa ter poslovno opcijo - konkurenca je namreč zdrava in spletna turistična agencija je točno to.
Kar se tiče t.i. Međimurske banke, je to čista izmišljotina, prav tako je zlonamerno retorično vprašanje o naivnežih in poti nakazila denarja - gre za legalno podjetje WorldVentures LLC s sedežem v Planu, Texas, (več si poglej na spletnem iskalniku INC 500 in vtipkaj WV, dobiš vse podatke) in na poslovni račun v ZDA gre tudi vpisnina in članarina, prav tako se v ZDA obračunavajo vsi prihodki. Kar je najbolj zanimivo, lahko sama zaslužiš več od tistih nad sabo, kar je klasičen primer ne-finančne piramide (finančna je tudi v SLO z zakonom prepovedana), za samo legalnost podjetja pa skrbi tudi Erns&Young (si že slišala?). Kadar koli je seveda možen izpis, tako da te nihče ne sili biti do smrti član tega kluba. In ne spreglej pravila 4 aktivnih članov - in ni več nobenih članarin. Upam da sem bil dovolj jasen v pomoč pri pojasnitvi odprtih vprašanj, v veliko veselje mi je pokazati informacijo in način uporabe. Če boš želel(a) še kakšen odgovor, samo napiši in ti z veseljem odgovorim oz. pojasnim.

Zinks,
a je 360$ (cca 270€) ekstremno velik denar za morebitno izgubo? Poleg tega gre za vpisnino in plačilo prve mesečne članarine, če ne potuješ in nisi aktiven je podobno kot pri fitnes klubu - ko se odločiš, da ne boš več hodil, se izpišeš in prenehaš z plačevanjem članarine, vpisnina pa je tako enkrat v življenju. Kar se pa naivnosti tiče - na internetu je vse možno preverit (cene,destinacije in termine - konkurenca je priznala, da ima WorldVentures odlične cene) - zato ne vem, kdo in zakaj bi se tu počutil izigranega.

žkp
jaz pa od začetnikov te direktne prodaje in promocije
1. - ne poznam nikogar, ki bi predhodno tržil ffx;
2. - da bi bil nategun pa še manj;
je možno da te "nategune" osebno poimenuješ?
Žal je tako, da se na začetku pojavi mnogo lačnih in lakomnih hitrih zaslužkov, a tudi hitro gredo - kdor koli ima željo po uspehu v legalnih direktnih prodajah ve, da je to trdo delo na dolgi rok, a tudi s pravim produktom (pa naj bo to Amway, Oriflame, Golden, Avon ipd. ali pa trženje in promocija spletne turistične agencije WorldVentures) vedno dolgoročno uspeh.
Škoda da imaš tako slaba priporočila in si med same "nategune" padel/padla, saj je WV čista in legalna zgodba.

Veliko lepih potovanj in vtisov in da si dobro spočijemo in naberemo moči, pa če si svoje počitnice rezervirate prek spleta in WorldVentures ali pa na klasičen način,
Boštjan
Bojan Z

22.06.11 15:17
pozdrav vsem:

to priporocam vsem, ki so pripravljeni vplačati 200 USD fiksnega zneska + 50 USD vsak mesec, potem morate razumeti, da gradite 2 noge levo in desno in da bi zasluzili morate novaciti ljudi v to piramido.

ko najdete 4 ovce, vam vec ni potrebno vplacevati mesecne zneske, ker to te 4 ovce pocnejo namesto vas.

produkti? aja, saj res ob placilu ne dobite nicesar (le obljube, spletno stran, in podobe neumnosti).

Potovanja? torej dobite zelo poceni sobo, katero morate placati, vendar ko zacnete iskati ceno letalske karte vidite, da bi bilo ceneje preko agencije.

zakljucek:
vse skupaj je cista piramida. denar od vplacil gre v sistem nagrajevanja promotorjev, ki iscejo naivneze.
Ti vplačajo 200 USD inse 50 mesecno. to je 800 letno in ko zelijo potovati, morajo kupiti nocitve v hotelu brez letalske karte.

torej ce se zelis znebiti svojih prijateljev in znancev, je to prava priloznost zate.

Lep pozdrav
Irena

29.06.11 14:01
Pa saj to ni res.

Z zvijaco te povabijo na sestanek v poslovni objekt na Smartinsko v Ljubljani. In potem, te zacnejo prepricevati v poceni (tudi breplacna) potovanja. Ko jim zacnes postavljati vprasanja postajajo ze nervozni, ko pa reces, da ne bos vabil svojih sorodnikov in prijateljev v to piramidno igro, pa te zacnejo zaliti.

tako, da vsem priporocam, da naj ne nasedajo praznim obljubamo brezplacnih potovanjih, ker boste morali najti po 4 osebe, da placujejo namesto vas in oni potm svoje 4 osebe, dokler se trg ne zasici in World Ventures piramida ne sesuje.

World Ventues je Prevara in Nateg
Naivnezi

09.07.11 13:43
Za vsem tem stoji Mulej znani MLM prevarant, ki menja MLM-e kot zenska spodnje gate.

Zakaj prevarant?
Ker ljudi pumpa, kako bodo zasluzili in jim obljublja pomoc, potem pa zavoha, da prihaja novi MLM in ze je tam. Seveda, te potem vabi v svoj novi MLM, novo vplacilo in tako naprej. Povsod pobere po nekaj 10 tisoc Eur, poskrbi financno zase s tem, da iscrpava reveze, ki mu sledijo upajoc, da gre koncno za nekaj kar bo pa res hit in dolgorocno.

Uzivajte in ko vas povabi v nov MLM se spomnite na ta post.

Bye, bye

10.07.11 10:08
Čista piramida za naivneže !!!!!!!
Isto kod Catch the cash , fair plaj, ffx, ffb itd, itd.
Vplačaš potem iščeš še štiri ki pridejo pod tebe in vplačijejo tudi zate, ti štirje zopet vsak od njih poišče štiri in tako nastaja klasična piramida !!!!!
N.s

16.07.11 16:41
naj vam napišem zakaj sem se jaz odločila za WV:
ravno sem se vrnila iz Las Vegas
-letalska karta povratna za 2 odrasli osebi in 10% za otroka (rezervirala preko spleta) 1030 eur
-hotel v Las Vegasu za 2 osebi+ otrok gratis, hotel Wynn 5* z samopostrežnim zajtrkom (kije bil res kar ti srce poželi in jedu si lahko do 12h) 495 eur
seboj smo imeli še 500 eur za zapravit (kosilo, večerjo in shoping). za hrano smo zapravili aac. 250 eur, ker je noro poceni in ostalo shoping.

skupaj za letalo in hotel (2 os+otrok) 1525eur

zdaj pa pejt s to ceno v slovenske ali avstriske agencije in povej naj ti rezervirajo, pa boste vidli njihov nasmeh, ker itak ne bodo verjeli da je možno. kajti to sem jaz naredila.

Lp.
Bojan Z

04.08.11 06:50
N.z.

Pozabila si se dodati 275 Eur za vpisnino in 60 EUR mesecno, kar nanese 12x60= 720 EUR iz naslova clanarin in 275 za vpisnino, pomeni, da moras k svojim stroskom pristeti se 945 eUR.

To kar promoviras je cista piramida, kjer naivnezi financirajo promotorje. In tu po spletu prodajajo neumnosti o ugodnih potovanjih.

BTW, tudi sam sem bil v Las Vegasu in dobil odlicne cene nocitev in to brez sodelovanja v nelegalni piramidi.
s.b.

17.08.11 10:58
Pozdravljeni!

Kaj se sploh obremenjujete? Vpis v WV je predvsem prostovoljna odločitev posameznika, če ste pa pametnejši od drugih, se pač ne vpišite, ne pa da pljuvate vse povprek. S tem samo kažete svoj značaj in preko forumov lansirate svoje frustracije. Tudi v trgovini te nihče ne sili kupovati izdelke, lahko se samo sprehodiš po njej in odideš. So tudi oni nateguni, ker pač prodajajo izdelke dražje kot jih kupijo? In potem spet s tvojim denarjem kupujejo novo robo in tako naprej. Kot kaže so okoli določenih ljudi nateguni vsi razen njih in preko forumov.....
Sam sem vpisan v WV in nimam nobenih pripomb, ter nikogar ne silim k vpisu, pač zadevo predstavim, odločitev pa tako ali tako ni moja. Torej ne vem, zakaj toliko negativnih misli in skoraj žalitev na to temo.
TRB

26.08.11 11:20
Pozdravljen

s.b.

Mislim, da ti nisi samo vpisan v WV, ampak si le eden od pokvarjenih ustanoviteljev te goljufije. Samo ustanovitelji namreč ne pljuvajo po WV.

Zakaj pa si mnenja, da se kdo obremenjuje s tem? Kot si sam napisal, se samo pametnejši posamezniki trudijo preprečiti naivnežem, da se potem leta in leta ne tolčejo po glavi.

Mislim, da edin ki se obremenjuje, si to ti, ker ste že vsi razkrinkani. In ne moreš razumeti, zakaj se tisti bolj brihtni vmešavajo in vas ne pustijo nategovati naivneže.

In vaš moto je, kar je tudi razvidno iz tvojega besedila: če drugi nategujejo, zakaj pa ne bi še mi.

Mimogrede, očitno tudi ti na forumih lansiraš svoje frustracije…če si tako zadovoljen, da si KAO le član WV, zakaj si sploh bral forum? Je avgust, kako to da nisi na kakšnem poceni potovanju ne vem kje po svetu?
Mona

28.08.11 17:12
Tako kot je Zrnec povedu v oddaji "A s ti tut not padu":
"Mam en super posu za vs, nč ni treba delat, pa sam 3 morte prpelat....ne ne to ni piramidni sistem..."

Tudi meni so predstavl tole zadevo, sprva nisem vedu za kaj gre, ko pa je un majstr, ki je vse tole začel (Iztok Bregant) začel nakladat, dec tko naklada da ti lahko že luft proda:), sem hotu pripomnt sam sm se raj zadržu. Pol sm pa sam reku hvala in nasveidenje. Je pa ene 10x ponovu, "dejmo kartice vn, potegnemo tlele 275€ in ste zmagal".

Žalostno je, da se v teh težkih časih najdejo ljudje, ki lahko še bolj otežijo življenje že tako revnim ljudem, ki ne vedo v kaj se spustijo.

Folk, pejte u službo, delat, to je najbolj pošteno zaslužen denar!!!

lp
Balki__

04.09.11 17:54
dejstva: 1. poznamo vrsti hirearhije podjetij. prva je piramida (čisto vsako podjetje, ne glede na to s čim se ukvarja, vsi lokali, trgovine, proizvodnje, pač vsaka stvar ki deluje tako kot smo vajeni. vse ima svojega direktorja, poddirektorje, delavce, čistlke-torej čista piramida, kjer napredovanja skoraj niso možna, večina denarja pa se zbira pri vrhu)-stem seveda ni nič narobe, ker ima vsako podjetje hirearhijo piramide! druga hirearhija in po mojem veliko pravičnejši je pa MLM sistem. podjetja bazirajo na direktni prodaji in zaslužen denar je odvisen samo od vsakega posameznika, koliko se trudi, koliko je delaven. sam sem sodeloval že v več direktnih prodajah in ker sem bil pridnejpi od mojih nadrejenih, sem tudi zaslužil veliko več denarja kot moji nadrejeni? kako si torej upate trditi, da je to piramida? mar ni značilnost piramide, da se kopiči denar pri vrhu??? če bi bilo to res, potem se sam nebi šel teh zadev! mar veste da tudi zavarovalnice tako posljujejo? preko mreže...vsi poznamo KD, eden največjih v trženju vzajemnih skladov. hočem reči, da vsako pametno podjetje se gre direktno prodajo, kajti reklama, ki poteka od ust do ust je veliko boljša kot pa obcestni plakati, tv reklam, avdio reklam...vsega smo presiti, poleg tega je to zelo drago, pametna podjetja pa nagradijo svoje sodelavce za posredovano informacijo. Vsi tisti ki pluvate čez WV....lahko da imate slabe izkušnje, vendar to ne pomeni, da smete pljuvati po odličnem podjetju WV in mečete vse stvari v isti koš. Podjetje je bilo leta 2010 proglašeno za najodličnejše podjetje v ZDA! plačila so ali na tekoči račun (ob koncu leta se prijavi dohodnino) ali pa DOO, SP...uglavnem vsi legalni načini izplačil. me pa nadvse zabava, da se vi, ki toliko veste obnašata kot da ste nekaj terabajtov podatkov pojedli :DD hvala in lep pozdra ;))
Bojan Z.

07.09.11 23:15
Balki,

me zanima, kako bos pameten, ko te bosta Mulej in Bergant povabila v novi MLM, v katerega bos spet moral vplacati, zasluzili bosta spet le ona dva. In ko se izcrpa baza naivnih ovc, pa spet skok v novi MLM.

To pocneta ze vrsto let. Malo se pozanimaj o njima.

Glede WV pa je cista piramida, ki temelji na tem, da moras 4 pripeljati, da tebi ni treba vec placevati. in ko ovc zmanjka ....

Se piramida sesuje ...

Kot vedno... Ovce pa vstanejo brez denarja ... Promotorji pa hop v novi MLM in gremo od zacetka z nategovanjem
mujo

17.09.11 14:39
Se strinjam z Bojanom Z., sam sem tudi bil na predstavitvi in vse kar je ti hočejo podtakt to da se jim pridružiš. vse lepo in prav, dokler ne pride do tega ko hočeš izstopit ven iz tega, ker malo kdo prebere pogodbo, kjer piše da si jim po 14ih dnevih dolžan vrniti denar ki si ga zaslužil. Tako da imajo samo ta ''zgornji'' korist od vsega tega ko se piramida sesuje.
Punca pa je tudi bila na coaching-u, kjer lepo povejo, da naj nič ne govorijo o slabih stvareh, samo na predstavitev da jih prpelejo in jih bojo oni nategnil do konca.

Mogoče si lahko pogledate tudi kaj o ''eight ball system'', ki je točno to kar oni pravijo ''binarni sistem''

Tako da odkrito povedano je to navaden nateg, ki je poznan že stoletja.
pa lep pozdrav

04.10.11 21:51
Zdravo vsem. Jaz bom takole rekel, vsaka stvar, ki se jo lotiš se jo lotiš z rizikom.Ali je to začetek neke službe ali plačilo z kartico preko interneta ali vsak mrežni marketink, piramida itd...tudi sam sem bil velikokrat do kakih takih zadev velik skeptik in nesiguren in sem iskal samo razloga, da lahko napišem, da je vse skupaj nateg itd..nikoli pa dejansko nisem naredil čisto nič v tej smeri, da bi mi morda nekdaj nekaj uspelo.Ja poznal ljudi, ki so na forexu izgubili nore vsote denarja, poznam ljudi, ki so šli v golden, amway pa niso bili zadovoljni, nikoli pa me nihče izmed njih ni vprašal, če mene to zanima torej verjetno niso iskali?

Jaz bom takole povedal, v res najslabšem primeru lahko izgubi vsak, ki se prijavi 275 evrov, če bi recimo vse skupaj bila natega ali podjetje WV jutri propade...ok to ni malo enarja vendar uspeh je možen, zakaj ne bi bil? So ljudje, ki so v tem uspešni, v Sloveniji se je šele pred kratkim dobro začelo in sedaj mislim, da je pravi čas, da se vsaj na predavanja gre oz. poslušanje kaj to sploh je. Konec koncev jaz vedno pravim, da je odločitev v rokah vsakega posameznika, nihče ti tam ne da pištolo na glavo, nihče te ne prepričuje v nič, svoje povedo, predstavijo nakar se vsak s svojo lastno pametjo odloči.

Jaz ne bom nikoli nikomur zameril, če mi ne uspe, ker sem sam šel v to, če pa bom videl, da nekdo manipulira z mojimi strankami to je druga zgodba...

Skratka, da vse skupaj povzamem. Tisti, ki niste zato ok niste, vsakdo ima svoje mnenje, ni pa treba pljuvati po ljudeh, da so vsi nateguni itd...sam imam redno službo, delam z ljudmi in poznam ogromno nejeveoljnjih ljudi, nezadovoljnih sami s seboj, ki znajo samo pljuvati čez druge ljudi zaradi svojih frustracij v življenju. Ok pač taki so, jaz se takim izogibam niti se ne spuščam v kake kontakte z njimi, če mi ni treba. Potem so ljudje, ki bi te obrnili za en cent..ok, še vedno se sam odločiš kaj boš in kaj boš naredil...potem pa so taki, ki pa niso ozkogledni in bodo o vsaki stvari prej razmislili in se na pdlagi svoje zdrave pamete in odgovornosti odločili kaj bodo naredili in si že na začetku nalili čistega vina in bodo morebiten neuspeh sprejeli z dvignjeno glavo brez da bodo komu zamerili.

Jaz sem eden izmed takih, sam sem se odločil, da grem v to, navdušila me je ideja turizma, potovanj in če grem samo enkrat na potovanje sem v bistvu ta denar že dobil nazaj in tako bi moral vsakdo razmišljati, tisti, ki pa želi še nekaj zaslužiti se pa bo moral malo obrniti in delati kajti nihče ti ne bo dal zastonj ničesar...jaz nobenega ne bo nikoli prepričeval, da gre v to, da ga vpišem pod menoj in podobne reči.

Lahko pa samo povem, da tisti, ki vas to zanima, se vidite v tem in bi radi ceneje potovali in tudi kaj zaslužili pa se lahko obrnete na mene in vam bom z veseljem pomagal in vse razložil karkoli vas bo zanimalo.

Moj mail je worldventure.slo@gmail.com

Lep večer vsem
Mike999

09.10.11 23:41
Kot ponavadi se spreminjajo samo"storitve" ali"izdelki, ki se tržijo. Metode in ovce pa ostanejo iste.

Na splošno pa vam svetujem, da se izogibate nategunom iz Šmartinske (ki so btw enkrat prej že zamenjali ime firme in lokacijo).

10.10.11 16:26
Torej si že bil med ovcami ali nisi nič naredil in si ostal ovca?:)
Mike999

11.10.11 20:28
Ma ne zdaj sem itak že obogatel s Herbalifom, dirkališčem v Prekmurju, prodajalcem tv pravic za nek videokviz, prodajanjem zlatih ploščic iz Indije...v glavnem mi ta World Ventures zdaj hodi v napoto, ker nimam več kam keša dajat. :D
misssunshine

12.10.11 21:54
jojojojjoj.. slovenski komentarji = slovenska foušija :))

kdo vas pa kaj sili? a ste take ovce, da vam nekdo nekaj ponudi in vas zna prepričati da nekaj delate čeprav to sami ne želite? potem se mi res smilite..

zakaj worldventures ni piramida? ker tisti, ki je pod tabo lahko zasluži več kot nekdo nad tabo. To pa zaradi binarnega sistema, ker moraš usklajevati levo in desno nogo in ti nič ne pomaga če ti nič ne delaš, nekdo pod tabo pa ful. ta pod tabo ti bo filal npr. levo nogo, desno ti pa ne bo in jo moraš sam če hočeš denar, drugače ga pač ni.

Sicer pa glede vpisa in podobno, sama sem vpisana povabim pa samo ljudi ki se mi zdi da jih bo zanimal in do zdaj se samo 2 moja nista vpisala.

Res pa je da jaz ne maram nobenega vsiljevanja (daj kartico da te vpišem in podobno), ki se dostkrat dogajajo na predstavitvah, zato najprej vsakemu omenim za kaj se gre, če vidim da ga zanima mu pa še SAMA pokažem in jih nikamor ne vozim, vsakemu tudi povem da to je stvar, ki ti bo takoj všeč ali pa sploh ne in da, če ti ni, pač ni panike, smo različni in ni vse za vse.

Jaz imam z njimi dobre izkušnje, svoje sem že naredila in zdaj samo še pomagam svoji ekipci, nekdo drug ima morda slabe izkušnje, tako pač je, ne razumem pa pluvanja s strani oseb ki so slišali par besed in so že celi pametni..
verdi

25.10.11 19:47
mi gre kar mal na smeh k tole berem....

zadeva je tako preprosta, da bolj ne more bit, tuki govorite,kot da folk prpele tja ljudi, potem jim pa tam vsem držijo pištolo na glavi, da se včlanijo ;)))))))))

če greste na fitnes, aerobiko, ... plačujete vsak mesec članarino, tako je tudi pri wv.
razlika pa je v tem, da če pripelješ 4, te wv nagradi, ker si jim s tem naredu reklamo, Če pripelješ na fitnes nove 4, se ne bo zgodilo nič, ker se oni reklamirajo po radiu, tv-ju,plakatih,... wv.pa rajši,namesto da plačuje propagandni material, nagradi posameznika, ki je razširil vest o tej agenciji. če malce še to zračunamo: koliko stane reklama na tv-ju, radiu, izdelava plakatov..., ja cifre so kar velike, wv pa rajši da denar ljudem, ki govori o njem. ( seveda z nepomankljivimi informacijami, kot vidim, da jih ima večina, ki negativno govori) .Po moje je najboljše, da se vsi tisti, ki vas to zanima direktno obrnete na na njihov sedež in vam bodo oni odgovorili na vsa vprašanja.

tako, to je moje skromno mnenje

lp vsem
Mike999

27.10.11 18:07
Ojej puhloglavček, tale zgodbica o fitnessu in članarini (btw, uporabljena že pri marsikateri piramidi) ne zdrži vode:

Jaz ne plačujem članarine za fitness, ampak plačujem storitev. Plačujem jim mesečno nadomestilo v zameno za uporabo njihovih prostorov, naprav, tušev, savne, storitev vodene vadbe, parkirišča pred stavbo in ostalih stroškov. Ko mesečno vplačujem v piramido neposredno iz tega naslova ne dobim NIČ. Zakaj? Ker je to piramida in moj mesečni prispevek ni namenjen storitvi in izdelku, temveč financiranju členov v denarni verigi. Zdaj seveda lahko rečemo, da imam možnost iti na ta šašava potovanja (nekdo z internetom in deset minut časa itak najde cenejše opcije letovanja pod lastnimi pogoji) samo je nekaj hudo narobe, da moram mesece in mesece plačevati za storitev, ki jo potem koristim zgolj nekajkrat na leto. Kot da bi Kompasu vsak mesec moral nakazati 50€, da potem lahko julija stopim v poslovalnico in si izberem destinacijo.

Pa zakaj bi moral jaz rekrutirati nove člane fitnesa? Dober fitnes z ugodnim razmerjem med ceno/kakovostjo bo itak zaslovel sam od sebe in privabil veliko strank. Ne bom zdaj jaz naokrog skakal in delal posel za fitnes kamor hodim, restavracijo kjer jem, servis kamor vozim avto...RAZEN seveda, če sem v njega fuknil denar z mesečno obveznostjo in je edini način, da se poplačam ta, da iščem nove in nove vplačnike. Ampak to seveda ni piramida. Ah kje! To je samo oglaševanje...od tošla do tošla.

Pa jaka vam je to firma, če še spletne strani nimate (ali pa je ne zmorete vzdrževati) in vam je obenem osnovna paradigma obstoja iskanje novih strank...
World Ventures

27.10.11 23:44
Nekaj ne razumem?

Te kdo sili v to?

Najlažje je popljuvat...pač to počno Slovenci najraje v vseh stvareh...mali narod.....
Mike999

28.10.11 13:45
A je osebna involviranost pogoj za kritično mišljenje in opozarjanje na nateg? Če gori tuja hiša ne smem klicati gasilcev?
verdi

29.10.11 22:39
mike999

a si bil član wv pa si se izpisal? če si bil, prosim napiši zakaj si se izpisal.

a si videl celotno predstavitev? če si, povej kaj ti ni bilo všeč oz.kakšna vprašanja imaš glede wv.

Če pa nisi videl predstavitve in če nisi bil včlanjen potem pa ne vem, kaj sedaj komentiraš glede na to, da nimaš vseh informacij.
in glede storitev na fitnesu, ki jih plačuješ...
če si pri wv, ravno tako plačuješ storitve a ne?
če lahko potuješ do 50% oz do 70% cenejše, zakaj pa ne?
saj ti ni treba nobenga povabit,to je čisto tvoja zadeva.

prosim za tvoje odgovore, potem pa lahko zadevo naprej razpravljava

pa lep pozdrav
verdi

29.10.11 22:46
mike999

daj si prosim še ta link poglej pa povej še enkrat svoje mnenje
http://www.worldventurestruth.com/
verdi

29.10.11 22:50
mujo

kje si ti prebral, da moraš vrniti denar v 14 dneh če se izpišeš?

tega namreč v tej pogodbi ni, a kje piše to, pa ne vemo???

lp
jst1

30.10.11 00:11
http://masterdebater.fortunecity.com/Rants/World%20Ventures%20Analysis.htm

Najboljša stran:
http://www.worldventures.si/

Dejte si najdt pošten šiht, ne pa nategvt folka.

lp
popipi

31.10.11 00:05
jst1

v google si natipkal worldventures, ven ti je vrglo precej zadetkov, ti pa si nalepil sem 2 linka, ki blatita wv. kaj pa vse ostalo???

če bi hotel dodat še dva linka bi bil že problem, a ne?

sploh pa 2.link je zelo verodostojen... bivši član, kaj pa ime? pa kaj je on zgubil?...

lp
Mike999

02.11.11 09:38
1) Niste zmožni zakupit lastne domene oz. jo je okupiral eden od (že) nategnjenih članov. Fail.

2) Na matematični izračun, ki nazorno pokaže, da je stvar nateg skonstruiran v obliki piramide in da zelo težko kakorkoli profitiraš, ti odgovoriš...da je umetno ustvarjene propagande (malo si poglej design strani in vsebino teh strani, ki to nategunstvo zagovarjajo-opaziš podobnost?) bistveno več in da je zato bolj resnična? A če je doktorska disertacija o enem izmed procesov pri nastanku vesolja dolga 120 strani, Biblija pa 20 knjig, to pomeni, da Bog obstaja? Quadruple fail.

Skratka, dame in gospodje, denar prenašate iz levega v desni žep in si zraven odbijete svoj procent. Eni rečejo temu kraja. Drugi poslovna priložnsot. Tretji World Ventures. Četrti pa pač pihnejo tistih par sto evrov in se čudijo, kako to, da ne pade vsak mesec 10 čukov, če pa je predavatelj rekel da bo.

Svašta.
verdi

02.11.11 15:01
mike999

ampak na zastavljena vprašanja pa nisi odgovoril...

si bil član? si slišal in videl predstavitev?

to sta bili vprašanji, tvoja replika pa se nanaša na vse okoli, pravih odgovorov pa nekako kar ni...
Mike999

02.11.11 16:44
Slišal in videl+imel priliko osebno spoznati par pacientov, ki to aktivno tržijo.
verdi

02.11.11 22:12
in kaj te je tako zmotilo?
samo zanima me.

lp
Mike999

03.11.11 10:25
-predstavitve izvajajo oz. najglasneje promovirajo falirani podjetniki, bivši kaznjenci in nekdanji udeleženci v Amway, Forex in ostalih propadlih poskusih bogatenja čez noč

-model na predstavitvi uganja gluposti s preobračanjem pomena besed in nepoznavanjem delovanja ekonomije, bančnega sistema ter vodenja podjetij

-na vprašanja se namesto z odgovori odgovarja s šaljivimi pripombami ali očitki

-mogoče sem pozabil ampak ORGANIZACIJA DENARNIH VERIG JE KAZNIVO DEJANJE

-sumljiva nakazila in dvigi denarja

Meni osebno je pa samo v veselje uničevati vaše kvazi argumente, pa še filter imam, da točno vem koga brisati iz imenika, ko me kliče in začne "Zate imam eno poslovno priložnost..."

Zdaj pa vi na drugi strani povejte še kaj drugega razen floskul "fovšija" in "probat ni greh"...
verdi

03.11.11 16:23
žal se s tem kar si napisal ne morem strinjati, ker to ni res.

p.s.nakazila niso sumljiva, točno se ve od kje pridejo, tvoja odgovornost pa je, da narediš ugovor na dohodnino in to seveda tudi prijaviš ter plačaš davek.

organizacija denarnih verig je kaznjivo dejanje... no, potem pa naj kar vse po vrsti zaprejo, podjetja, banke,...

...
Mike999

03.11.11 17:04
A so nakazila opravljena preko verificiranih računov podjetja registriranega v Sloveniji (na ozemlju, kjer lahko z lahkoto uveljavljam svoje pravice potom odvetnika) al so preko spleta iz Bananana republik? Se mi je zdelo, ja....

"organizacija denarnih verig je kaznjivo dejanje... no, potem pa naj kar vse po vrsti zaprejo, podjetja, banke"

Tako nekaka izgledajo predstavitve in hajpanje najbolj zagretih članov-na nivoju dementnega vaškega posebneža s končano osnovno šolo. Ma saj za ciljno publiko teh hohštaplerjev je to idealen nivo diskurza.
verdi

03.11.11 23:18
glede na to, koliko imaš očitno izkušenj s temi zadevami, citiram iz tvojih postov :

"Ojej puhloglavček, tale zgodbica o fitnessu in članarini (btw, uporabljena že pri marsikateri piramidi) ne zdrži vode"

"-predstavitve izvajajo oz. najglasneje promovirajo falirani podjetniki, bivši kaznjenci in nekdanji udeleženci v Amway, Forex in ostalih propadlih poskusih bogatenja čez noč "

..."Tako nekaka izgledajo predstavitve in hajpanje najbolj zagretih članov-na nivoju dementnega vaškega posebneža s končano osnovno šolo. Ma saj za ciljno publiko teh hohštaplerjev je to idealen nivo diskurza. "

....

zgleda,kot bi imel že mnogo takih "poslovnih priložnost" za seboj in da govoriš iz lastnih izkušenj... pa saj je v bistvu vseeno
pa mogoče bi se lahko zadržal in ne žalil kogarkoli z "dementnim vaškim posebnežem"

mike999, očitno je bilo moje mišljenje, da bi lahko povedal kakšno konkretno zadevo glede wv. zgrešeno, diskusija pa je, na žalost iz tvoje strani prešla na žalitve in tvoje poimenovanje kogarkoli z "dementnim vaškim posebnežem" žal , vsaj kar se mene tiče ni primerno.

Vseeno hvala za tvoj čas in lep pozdrav
Mike999

04.11.11 14:12
Res škoda, da nismo uspeli izvedeti nobenih konkretnih argumentov podkrepljenih s številkami in kakšnim dokazom. Kako že gre tista o praznem loncu in koncu?
tomaz.j

09.11.11 14:03
Kaj naj clovek sploh rece na to . Vsi ki govorite o pirami bom reku tko.obtozujete me kaznivega dejanja brez podlage. Torej tut jest lahko merno recem da vsi zlorablate otroke ker se pogovarjate z njimi. ce si z otrokom prjazen ga mas namen posilt... A ni to idiotizem.... Med piramido in mreznim marketingom je ogromna razlika. Mas dva razlicna marketinga eden je klasicen in drugi je mrezni.. V klasicnem sta tut dva. To je recimo tako zvani nategunski mercator.. Kupi poceni proda drago inmi osli kupujemo valda ker rabimo in mormo placat kukrkol bojo rekl.kruh je 1.5e in se pizdimo pa kar kupujemo jutr bo kruh 5e se bomo lihtko pizdl ampak glej ga zlomka se zmer kipval. Zato rabjo trgovine reklame ki so zelo drage . Nodruga veja v klasicnem markitengu je pa tut tm tako zvana po vase piremida uzeroma mrezni marketing k delate vi tem oderuskim trgovinam prezplacno reklamo. Trgovine tega mreznega marketinga niti ne priznajo in ne govorijo o tem in tut placajo vs nc ne ceprav jim je glavni vir novih kupcov lih vas gobcek. Druga zvrst marketinga je pa mrezni marketing to je pa eden od mnogih tut wv. No kle nam pa podjetje placa. Drgac meseda marketing pomeni trgovanje ok . Sej stvar je taka jest sm v dveh mesecih zaslizu dvejstkat tok kot sm dal not pizd.a so me nategnil res. Mam pa njihovo mastercard kartico in dvignem denar direktno na bankomatu.. Ja res ilegalno... Mamo posebne ilegalne bankomate .. Osli... Kar se pa brezplacnih dopustov tice je pa tko. To dobis ubistvu bone v denarni vrednosti in si lahko placas dopust iz tega al rentakar al avionsko karto. Se en nateg ja. K vm na petrolu pa mercatorju talajo pike pa vsi zapravlate na veliko dapol k zapravte tisoc evrov dobite eno ponev.. Se enkrat osli... Nojest grem zdej na dopust in na mesazo..upam da me bo stregel in maseral eden od vas... Pozdrav
Tomaz..j

09.11.11 14:09
Aja se opravicujem za slovnicne napake ker tipkam in pisem preko i.phona aja se mim grede 2 mesca nazaj si nism mogu prvoscitniti mobicuka ce se ga se spomete tistga telefona
promotor

09.11.11 14:36
sanja @#$%&....aifon
Firbec

10.11.11 00:07
Dečki, svaka čast. Tak ste se razpisal, da me ful firbec matra zakaj se tle sploh gre. Bi mi lahko ker član razložil poslovni model MLM-A. Vem da je treba plačat in naprej plačevat, dokler ne novačiš štiri nove. Pa da je leva in desna stran. Res me zanima, ker dosti sam potujem. Drugače pa posla ne mislm propagirat, ker se že ukvarjam z drugim MLM sistemom. Tako da prosim za info.
Hvala že v naprej.
Damjan.
Ocelote

10.11.11 00:38
kok folka mors met pod sabo lepo urejenih desno in levo da dobis dost kesa na mesc ? pa kaj eni pisete da MORS PLACEVAT CLANARINO VSAK MESEC STE RETARDIRANI ? jst sm takoj v 5 dneh prpelala folk in so se vpisal tko da nobene clanarine nism placala edino dubla sem 320$ ... prosim za odgovor k sm ga postavila na zacetku.
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 8 krat 6?