Zabava in ostale teme

Zabava in ostale teme, ki niso strogo popotniške.
Pozdravček!

Že vrsto let si želim, da bi bila vzgojiteljica predšolskih otrok in sem mislila, da bo ta želja z leti ugasnila. Vendar je vedno večja, zato sem se odločila, da naredim korak naprej v tej smeri. Zaposlena sem v čisto drugi smeri, saj sem diplomirala na EPF-u. Sedaj me mika, da bi naredila poklicni tečaj, ki traja 1 leto.

Ima kdo izkušnje z SC Slovenske Konjice-Zreče? Kakšen drug predlog v okolici Celja? Mogoče hodi kdo na UPI-ja, na ta tečaj?

Hvala za pomoč! :D
Živjo!

Že res, da je minilo precej časa, odkar si pisala, ampak zanima me ali si se vpisala in kakšne vtise ti je pustil ta tečaj? Tudi jaz razmišljam o vpisu na ta tečaj, pa bi rada kakšno mnenje.
Hvala!
Živjo!

Seveda, ker je bila velika želja - sem se vpisala na UPI-ja. Preverila sem tudi Laško, Sl.Konjice; vendar sem se odločila za Upi-ja. Enostavno zato, ker je bil meni najbližje od kraja bivališča, najugodnejši, poleg tega so imeli tisto šolsko leto tudi opcijo-da se vpišeš med letom :D Skratka, res nisem veliko premišljevala. Vpisala sem se konec februarja 2010 in septembra istega leta imela že naziv :D Mi ni žal, da sem se tako odločila, saj nisem imela slabe izkušnje z nobenim profesorjem.

Če te še kaj zanima, pa vprašaj..lahko tudi na ZS.

LP
marjetka88

Re: poklicni tečaj - predšolska vzgoja

01.02.12 13:48
Pozdrav!

Tudi jaz razmišljam o vpisu na upi in me zanima koliko si plačala šolnino in ali je prisotnost na predavanjih obvezna, delam namreč še en fax in se mi nekatera predavanja pokrivajo.
Kaj pa prakso je težko dobiti?

Najlepša hvala za odgovore:)
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 17 minus 17?