Kam in kako na počitnice

Se odpravljate na morje ali smučišče? Ali pa ste se od tam že vrnili in bi radi delili svoje vtise?

otok Vir

avatar lutka 26.05.08 12:38
Letos bi letovali na otoku Vir. Ne poznamo ga nič. Zanima me, kakšne so vaše izkušnje?Ali je morje čisto, ali je velika gužva, ali se dobijo tudi fkk plaže?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar lupo 26.05.08 12:59
Bili smo 4 leta nazaj. Apartma 30m od plaže Slatina. To je na drugi starni centra Vira. Gužve ni bilo, bili smo v glavni sezoni, morje full toplo. Sama plaža pa, tko no. Betonirano in moraš po stopnicah v vodo. V vodi je trava, če te ne moti je ok.Za otroke ni glih primerno. Ampak je vse ostalo odtehtalo.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar lana9 26.05.08 13:02
V sezoni je gužva, vendar je ogromno plaž in si lahko najdeš svoj mirni kotiček. Za fkk pa nevem.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Nikos 01.06.08 18:38
Plaže so ostale še samo mestne tako da ni nekega mira vse ostale so porušili. Vir je bil pred leti dosti boljsi sedaj pa ga ne bo več priporočal. Če pa vas zanima pa vem za dober poceni apartma.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Alina2008 22.06.08 09:43
Jaz sem bla lani, pa je bla plaža res betonska, oz.tut kamenčki, v vodi pa mivka.... samo pojma nimam kje na Viru smo bli.Bilo je SUPEr. Grem pa letos spet. Zanima me pa kako je z zdravstveno oskrbo na Viru, sem namreš v 8 mesecu nosečnosti?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar mantra 22.06.08 10:42
alina 2008
ali je mogoče , da ste bili na plaži Jadro. tam je zraven en hotelček ali dom zdravlja nevem točno kaj, spodaj so prodajali sladoled? zraven te plaže je pomol na drugi strani pomola pa kamenčki na plaži, ob obalni cesti je pizzerija oz. restavracija zraven nekaj stojnic in turistični biro.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Alina2008 07.07.08 18:36
mantra: ja mislim da je bla res plaža Jadro. >Zdaj gremo pa čist nekje pri mostu....
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar brigita. 10.07.08 14:07
Meni osebno je otok Vir čisto brez duše, če primerjaš druge otoke v srednji in južni Dalmaciji in Vir, ki je cel pozidani z nekimi čudnimi "vikendicami" je meni čisto mimo. Sicer res nisem bila že štiri leta in takrat so obljubljali, da bodo vse črne gradnje zrušili kar jih je po gradnji sodeč ogromno. Drugače pa je malo sence in ko sem bila sama - zdržala sem samo tri dni in se naprej odpravila na moj najljubsi otok Hvar- je bila kar gužva.Pa še nekaj mislim, da v treh dneh nisem čula dalmatinskega narečja temveč vse drugo od Slavonskega, bosanskega, zagrebškega in seveda Slovencev in potem res nimaš občutka,da si na enem od dalmatinskih otokov.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ingi0101 12.07.08 11:13
pozdravljeni!

Letos se z družino prvič odpravljamo na Vir in me zanima kakšne so cene zelenjave, sadja in pijače.

lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar k.o. 16.07.08 13:02
MI hodimo na Vir že 12 let in to v apartma ob plaži Jadro. Kar se cen zelenjave in sadja tiče so sprejemljive vendar sigurno višje kot če greste na tržnico v Zadar. Mi smo prakticirali tako, da smo šli enkrat tedensko v Zadar na tržnico in napolnili tri hladilne trbe s sadjem in zelenjavo , ter ribami, če pa je zmanjkalo pa smo kupovali zjutrja na tržnici v Viru. Da se tudi malo glihati. Zjutrja se da kupti tudi ribe na pomolu je ceneje, ko pridejo ribiči. ali pa v ribarnici ob tržnici.

lep dopust mi gremo dol avgusta.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar klopotača* 17.07.08 23:15
Zame je Vir preveč miren, premalo dogjanja, v trgovini precej drago.
Lani sem bila 2 dni in odfrčala naprej...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar marica49 18.07.08 14:53
Lani sem bila na Viru.Ni se mi dopadla destinacija,
niti morje (brodeš po mivki skoraj 500m,da lahko plavaš)
Nimajo vodovoda-cisterne dostavljajo vodo vsak dan.
V trgovini se mi je zdela precej draga.
Mislim,da so lastniki tistih razkošnih apartmajev že
dovolj zaslužili,da bi lahko potegnili vodovod na otok.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar mantra 18.07.08 15:41
k.o
v katerem apartmaju ste bili na plaži jadro?
mogoče kakšen link, informacija?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar paTTy 23.07.08 14:23
mantra ali veš da na otoku viru ni hotelov?? to je otok brez hotelov!!!!!!!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Željko1 28.07.08 14:04
...na ta otok le za kakšen dan, nikakor za počitnice !!!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar mantra 28.07.08 18:47
paTTy
ja vem , da na otoku ni hotelov, saj sem vprašala za apartma...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Ante Mlinarević 05.09.09 16:21
Želio bi na mapi vidjeti gdje je otok i jeli istina da je na mjestu ravan kao klizalište na Šalati, površine približno 1 m kvadratnog. LP Mlinarevic
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar beby 04.01.10 22:14
na Viru je zakon naj lepše že 3 leto potujem tja..ker je res lepo..in velki mir tam. v mestu se sprehajat je zakonn
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Vir=ciganija ali odkrita beseda 14.01.10 14:19
Vir je z eno besedo otok, ki sploh ne moreš reči, da je otok. Tam dalmatinskega vzdušja ne pričakuj, ker ga ni. Vikendi nasuti brez vsakega načrta, nasipan pesek, nikakvo, nikakvo.

Niti vodovoda ni.

Vir je bil predviden za neko elektrarno ali nekaj takega, ko je načrt padel v vodo, so pustili, da se nacigani, sedaj pa je prepozno, da se kaj reši. jaz hodim že celo življenje v Cro in obožujem Dalmacijo, a kaj tako grdega kot je Vir svoj živ dan nisem videla še nikjer na svetu (pa sem bila že marsikje). na Viru smo zdržali 5 ur in smo zgroženi odšli.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar jana38 03.03.10 20:51
Tudi mi smo pred tremi leti tam rezervirali apartma.Ko smo prišli tja,smo v treh urah spakirali in se odpeljali na Pag(pa ne zaradi apartmaja)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar pantto 17.03.10 21:33
otok je samo razočaranje....

bili smo v Privlaki, ki je sicer dolgočasna, vendar me je skok čez most tja čez popolnoma razočaral, tako, da tja na Vir nikoli več....
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar xxyyaa 06.06.10 12:53
jaz hodim na vir že 10 let. re je, da se v mestu ne dogaja kaj dosti, pa de so hiše zgrajene brez nobenega načrta ampak tako kot pa nekateri kritizirate pa spet ni. otob priporočan tistim, ki bi se radi odpočili ne pa hodili na žure in zabave. če želite to idite raje na pag...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar tajci01 10.06.10 17:19
veste kaj otok vir je miren priporocam ga tistim ki greste na dopust zato ker rabite oddih od dela , tudi otroci najdejo tam svoj koticek v lunaparku , cene pa niso pretirane sicer pa ce greste na dopust morate imeti denar za da uzivate in pozabite na skrbi.je pa lepo da imajo apartmaje kjer si sam svoj mir druzba in zurka pa se tudi najde.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Messi 20.06.10 18:06
Nisem si mogla pomagati, da ne bi dodala nekaj na to temo.
Z družino že več let dopustujemo na Viru, pa nimam ene slabe besede.Res je, da so okusi različni...Res je, da če želiš mir ostaneš v app., kadar pa si zaželiš žuranja greš v center, za vsakogar se najde kaj.
Drži tudi, da vse plaže niso idealne (mi smo zmeraj na Lučici) in je super.Smo lani šli na eno drugo plažo, ki nam sploh ni bila všeč, pa zato ne kritiziram celega Vira.
Zato svetujem tistim, ki samo kritizirate, da morda sami malo raziščete in najdete na Viru sebi primeren prostor-verjemite, da boste presenečeni.
Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Ga ni 21.06.10 13:39
na Viru primernega prostora. Tudi sosedje hrvati se iz njega norčujejo. To sploh ni dalmacija-ne slišiš dalmatinske besede. To je nek nasut pesek, mlaka, hrenovke z žara in instatnt beda od morja. Ciganija je, pa če celega okrog obrneš.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar messi 23.06.10 10:46
Tvoje mneje,... naj vsak sam presodi :-)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar EQ 23.06.10 22:43
Se strinjam. Grdo do konca. Pozidano vsepovprek, nobene plaže ali sence. Bljak!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar EQ 23.06.10 22:47
Tam se pa res lahko odpočiješ, ker si na plaži kot sardina. Malo zamenjaj lokacijo, da se ti odpre še kakšen drug svet. Pred desetimi leti je bil otok res malo pozidan, pred tremi leti sem se pa zgrozila nad tem, kakšno betonsko naselje je nastalo. Hvala bogu sem bila tam samo pol dneva na obisku, na dopust pa definitivno ne bi šla.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar majavir 20.07.10 14:30
Pozdravljeni!

Vir je meni osebno čisto v redu in čudovita destinacija. Sama hodim v del Velika Slatina, kjer so zgrajene predvsem nove hiše in je vse zelo urejeno. Na plaži so mali kamenčki, v morju pa mivka. Globoka voda je zelo hitro - oz. ne hodiš v vodo 500m preden lahko zaplavaš, kot je nekdo zgoraj napisal. Na plaži je tudi majhen bife s sladoledom in pijačo. so tudi klopce in transport "veceji". Vse je res zelo urejeno, zato sem resnično presenečena nad komentarji. Za mlade se tudi kaj najde, glede na to da sta na Viru 2 diskoteki. Pa tudi večerni sprehodi po mestu so zelo zanimivi. Vir je res, a samo v delu - Lozice, zelo čudno poseljen, glede na to da res ni pravega reda hiš, ampak kot sem že rekla, je Velika Slatina zelo urejena in ima zelo lepo in dobro plažo. V mestu se v času sezone tudi vsak dan nekaj dogaja. Vode ne dostavljajo, ker voda enostavno JE. Sicer pravijo, da ni ravno pitna, zato jo ponavadi uporabljam samo za tuširanje in pranje posode.

Lp,

Maja
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar hmmmm 30.07.10 13:51
Lep pozdravček.
Ker sem se slučajno po 15h letih spravila iskat, kaj na netu piše o Viru, sem našla ta članek.
Pred 15leti smo pozidali vikendico na rtu Vira (preko zaliva se vidi "mesto" Vir). Vsekakor je res, kar pravijo nekateri "blogarski kritiki", vendar daleč od takšne groze. Res je, da se Vir ne more primerjat (kot kdo očitno pričakuje) s Hvarom, Bračem, Dubrovnikom in podobno, vendar ima določen čar. Res je, da je še 5 let nazaj bila tam veliko večja idila kot zdaj, ampak tudi zdaj ni tako slabo kot eni pravijo. Priporočam izlet do svetilnika, kjer je mivka kot na Maldivih, nobene trave, na morskem dnu pa najdeš tudi velike morske zvezde in podobno. Tam je res rajsko, ampak je tudi res, da so takšne stvari rajske, dokler ni tam na tone ljudi. In tako je povsod. iz lastnih izkušenj pa vem, da ima Vir še veliko skritih zakladov in so ravno zaradi tega neverjetni. samo najt jih je treba. Vsekakor pa ni za kakšne "nobel", fine ljudi, ampak bolj za "avanturiste"...kar se tiče plaž ;)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kajj 31.07.10 11:46
Kaj pa Brdonja? Kako pa tam zgleda,ker mi odpotujemo v sredo in po teh komentarjih sem postala mal skeptična?Sicer nisem zelo zahteven gost,ampak ker prvič letujemo na Vir me pa res zanima,kaj to je!!
Ko pridem nazaj pa poročam! Aha,še nekaj HMMMM: Kje je ta svetilnik,a je kej sence,ker mamo dojenčico?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar xmxt 11.08.10 14:46
Pozdravljeni!

Tudi midva se odpravljava na Vir in sicer 18.8. pa tudi naju zanima kje je ta svetilnik:D:D
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar svetinca 15.08.10 16:37
MI gremo 17.8.na Vir , ja, in tudi nas zanima , kje je svetilnik. bo gužva , ha , ha
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kajj 16.08.10 13:43
No mi smo že nazaj,žal! Svetilnika sploh nismo iskali,ker ni bilo časa.Smo pa bili na enem zelo fajn mestu.Borovci,mal ven z gužve oz. zadnji dve hiši iz mesta na severni strani,pol pa dolgo nič.Čisto plažo smo imeli pred nosom,pred njo pa malo lučico,kjer nam je vsako jutro ribič postregel z še živimi ribicami(ekstra za goste app.Liverić Antonijo),njami!!Na drugi strani zalivčka pa smo gledali gužvo na plaži,app eden do drugega,športanje na vodi,skratka pravo nasprotje,kjer ne bi bilo za nas.Torej,mi smo zelo zadovoljni in se še zagotovo vrnemo prav v app,ki je nameščen v garaži(velika terasa,senca,primeren za nas k smo bolj robinzonske sorte).
Pa lepo se še imejte tisti.ki vas še čaka Vir!!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar marjetica5 16.08.10 14:01
Navedeno
kajj

No mi smo že nazaj,žal! Svetilnika sploh nismo iskali,ker ni bilo časa.Smo pa bili na enem zelo fajn mestu.Borovci,mal ven z gužve oz. zadnji dve hiši iz mesta na severni strani,pol pa dolgo nič.Čisto plažo smo imeli pred nosom,pred njo pa malo lučico,kjer nam je vsako jutro ribič postregel z še živimi ribicami(ekstra za goste app.Liverić Antonijo),njami!!Na drugi strani zalivčka pa smo gledali gužvo na plaži,app eden do drugega,športanje na vodi,skratka pravo nasprotje,kjer ne bi bilo za nas.Torej,mi smo zelo zadovoljni in se še zagotovo vrnemo prav v app,ki je nameščen v garaži(velika terasa,senca,primeren za nas k smo bolj robinzonske sorte).
Pa lepo se še imejte tisti.ki vas še čaka Vir!!
Jaz bi se slal tudi robinzona na Viru. Kaj mi priporocas? Hvala za odgovore.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kajj 16.08.10 16:23
Jaz sem bila letos prvič na Viru in ne poznam drugega kot ta app.,ki pravjo lastniki,da je že v divjini.Ampak sej ni daleč od naselja.Mal poglej pod apartma liverić antonijo vir,je kr neki slikc,čeprav so stare,ker dost prenavljajo.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kajj 16.08.10 17:48
Lahk pogledaš na meteoonline zemljevid(satelit).Približaj pa glej zgornjo obalo vira,na koncu naselja,ko je en mali zalivček,na drugi strani zaliva pa se skor ne vidi hiša,na vsaki strani zaliv je borov gozd.Tam se konča 150m makadamska cesta in nadaljuje samo plaža.
Še to,lastniki so mladi,zelo prijazni in ustrežljivi,celo večerjo častijo(jasno morsko).res predlagam.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar damjanaz 17.08.10 13:34
Ali imate kaj slikc iz plaže? Zanima me predvsem senca. Na meteonline se ne znajdem.
Ali so apartmaji klimatizirani?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kajj 17.08.10 15:04
Klime ni,tud sence na plaži ni.Poglej njihove app na int.(app.Liverić Antonijo Vir) Se vidi plaža.
Mi smo bili spodi pa ni blo vroče,ker je na terasi že ob 9ih senca in pol celi dan.Je pa hiša za gozdom in skoz mal piha,popoldan je pa tko vse v senci.Mi mamo dojenčico pa je blo prav fajn.
Aha,imajo tudi senčnik,tako da ga lahk neseš na plažo,k je čist zraven.Pa še to;cena za nas 4 je 40eur/dan.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar elton 21.08.10 14:15
G.kajj,prosim za vaš kontakt,kajti zanima me več informacij glede tega apartmaja na Viru.
Hvala.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kajj 22.08.10 21:51
Navedeno
elton

G.kajj,prosim za vaš kontakt,kajti zanima me več informacij glede tega apartmaja na Viru.
Hvala.
Kako kontakt? Lahko pošlješ meil ali pa vprašaj kar koli.
Sem na voljo:)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar elton 25.08.10 11:40
Za kajj.
Moj mail:[email protected]

Zanima me marsikaj glede vaše nastanitve v apartmaju na otoku Vir,zato bi z vami komuniciral preko zasebnega maila.
Zanimam se za oddih na tej lokaciji,samo nočem to obešat na veliki zvon,zato vas prosim,če se mi javite na zasebni mail,da vas vprašam še marsikaj.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar Na.Na 29.08.10 00:09
Samo nekaj bi rada povedla glede tega otoka.... ko sem slučajno prebrala vse kritike in dobesedno žaljive stvari na račun tega prečudovitega otoka me je šokiralo in užalostilo. Res je da ne more bit vsakemu vse všeč, toda komentarji kot je bil: Vir je otok brez duše, preprosto niso primerni.... Sama hodim na vir že od tretjega razreda in ne bi zamenjala destinacije za nič na svetu. Bila sem že skoraj vsepovsod drugje po dalmaciji vendar me noben otok ni tako navdušil. Ta otok IMA dušo. Vsaj jaz jo čutim. Zvečer se čuti utrip mesta, zabave so super, samo poznati moreš vir in vedeti kam moraš iti. Res je da so ceste nevarno ozke in se voda prinaša v cisternah... pa kaj potem. To se mi zdijo še najmanjši problemi... Urediti bi morali popolno medicinsko oskrbo ker je na žalost še nimajo. Imajo samo zdravstveni dom, če pa se naredi kaj hudega moraš v zadar.... Plaže so super samo najti jih moraš... Ljudje so super.... Lokali so super... Res pa je da če si nek ekstremen perfekcionist, ti na viru ne bo všeč. Pa saj nikjer ne dobiš 100% vsega kar si želiš. Takega stvari je treba pač sprejet pa se sprostit.. Nikoli ni prehudo, če se znajdeš in uživaš v spremembah in izzivih. Mogoče boste pa kdaj spremenili svoje mnenje ;)

Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kajj 29.08.10 20:56
Se povsem strinjam.Še Bog ni za vse.
Jaz pravim,da ni vse za verjet torej pojdi pogledat in...Meni je všeč.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar marjetica5 30.08.10 10:56
Ja se strinjam z vama. Sploh arhitektura in čistoča me spominja na Rakovo jelšo. Ti zabojniki za smeti so prekrasni, sploh okolica njih, uglavnem prečudovit otok, tako da smo po dveh dneh ušli iz apartmaja, in se prestavili 20km južneje od Zadra. Povsem druga pesem dopusta. Lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar kajj 01.09.10 21:29
Navedeno
marjetica5

Ja se strinjam z vama. Sploh arhitektura in čistoča me spominja na Rakovo jelšo. Ti zabojniki za smeti so prekrasni, sploh okolica njih, uglavnem prečudovit otok, tako da smo po dveh dneh ušli iz apartmaja, in se prestavili 20km južneje od Zadra. Povsem druga pesem dopusta. Lp
Se tud strinjam,ampak tud v Sloveniji imamo cigane in cig.naselja pa je še vseeno najlepša dežeja!
A ne?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar zomek 14.02.11 20:26
mi bi tudi letos dopustovali na otoku vir, pa me samo zanima ,omenjate te apartmaje liverić antonio, jaz pa sem samo zasledil ime liverić milivoj.
lp
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar lozice l 09.06.11 21:55
ko berem kakšne negativne komentarje take bi poslal mal na goli otok,seveda sto ljudi sto čudi,vir je bil vojaški poligon zato se ni tako turistčno razvijal kot so to pag ,ugljan in pašman,ko so ga začeli zidati seveda je bilo za občino važno samo denar in nobenih urbanih načrtov,tudi sam sem obiskal večino dalmatinskih ototkov povsod so bili plusi in minusi vsak otok ima neko specifiko ki ti ugaja ali pa ne.sedaj hodimo že več kot 12 let in ti otok zleze pod kožo.za vse se najde od žuranja do poplone tišine.vem da ni pitne vode pa 5 let nazaj ni bilo elektrike pa kante za smeti pred hišo tudi ni bilo,pa wc na strbunk v bljižnem gozdu med (poskoki)-gad to so dogodivšćine.za soseda mamo hrvatarje koprivnica,sisak,karlovac,in naše dolenčke,pa ni slišati domače dalmatinščine in se razumemo fenomenalno.brez nacionalnih izpadov. pa tudi če je bilo bujenje ob 5 zjturaj muska do konca(pijani štajerci) in to 4 dni zapored pa ni bilo nobenih zamer sosedov in policije.kje se to da dalat v turističnem mestu,kjer vela red .neeee.kam rinete tisti ki vam ni všeč vir,sej ima hrvaška 400km obale,pa še otoke.pa to mi ni treba čakati za trajekt 10 ur v koloni da prideš na otok ampak 3 minute čez most in direkt v nočno dogajanje v zadar(morske orgle in razni ulični zabavljači,koncerti klap,enodnevne izlete po kornatih)ni dogajanja premal dopusta in predvsem denarja.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar ghost 10.06.11 15:35
Tudi mi v glavnem obiskujemo Vir že kar nekaj časa. Nič nimam proti tem otoku, vsako leto se bolj razvija in tudi pitna voda je v mestih povsod. Nas privlači predvsem cena najema, saj tu zelo ugodno preživljamo dopust. Moram pa priznati, da nam je drugje neprimerno bolj všeč vse.Če ste bili kdaj na Makarski rivieri, veste kaj mislim. Vonj po borovcih, predvsem pa urejene plaže......
Vsekakor pa drži pregovor : sto ljudi, sto čudi.

Pa lep dopust vsem, kjerkoli že boste, važno je navsezadnje, da znate izkoristiti kar vam je dano ;)
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar GAGA 17.06.11 18:57
Mi na Vir hodimo vsako leto... in vsak leto se vedno bolj razvija turizem in mi je vsako leto bolj všeč... tako da priporočam.... morje je toplo.... plaže so po novem lepo urejene (vsaj na veliki slatini) večer pa je primeren za sprehod po mestu.... (sladoled,pica (najbolj priporočam picerijo Martina)kaj za tržnice) ... v mestu v glavnem prodajajo take in drugačne stvari...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Trenutna stran 1 od 2

Odgovori

Avtor:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 19 minus 3?
Na vrh