Kam in kako na počitnice

Se odpravljate na morje ali smučišče? Ali pa ste se od tam že vrnili in bi radi delili svoje vtise?
Mojmoj

Kamp Lopari - Telekomovi kontejnerji

01.01.08 17:07

Pozdravljeni!

Tudi jaz ne maram zime in že sanjam o morju. Slučajno sem naletela na Telekomovo ponudbo in sicer mi je zanimiv Mali Lošinj.
Zanima me, ali je kdo od vas že bil v njihovih kontejnerjih, če mi lahko pove, kakšna je njihova notranjost - oprema, postelje, kuhinja? V Loparjih smo namreč že bili in nam je tam zelo všeč, se pa spomnim teh zelenih kontejnerjev in so bili od zunaj bolj bogi. Pa mi to sploh ni važno (ker je njihova cena ugodna), bolj me skrbi, da ni ravno tako uboga tudi notranjost.
Opišite mi malo, tiste, ki ste že bile v teh kontejnerjih, prosim.

Ja, pa srečnga, pa zdravga, seveda!
Si bila kdaj v kakšnem kontejnerju?
Mamica črvčka

Re: Kamp Lopari - Telekomovi kontejnerji

01.01.08 20:53

No zastonj nizka cena, a ne?
Mamic črvčka

Re: Kamp Lopari - Telekomovi kontejnerji

01.01.08 22:50

Očitno si edina tako nora, da bi šla na dopust v kontejner. Kaj naj ti drugega rečem, če ni odgovorov? Če ti odgovori niso povšeči, pa drugič ne sprašuj javno. In za to boš še plačala 35 evrov na dan. :))) Pejt raje v kamp, če si na tesnem z denarjem. Mnogi ponujajo tudi prikolice v najem za isti denar.
No, sicer pa prosim, ker ti skušamo to noro idejo izbiti iz glave.
purpIe fIag

Re: Kamp Lopari - Telekomovi kontejnerji

02.01.08 09:47

Lej, najverjetneje je to kar te je pritegnilo izklicna cena, najverjetneje bo šlo za dražbo ali pač ne?? odvisno je koliko imaš denarja, kajti, sprašujem kaj pa zemljišče na katerem stoji sam kontejner in pa denar za obnovo...kontejner lahko obnoviš v de luxe apartma o katerem tele razvajene gospice, ki se tako zgražajo, lahko samo sanjajo...samo če imaš dovolj denarja. Vsekakor se splača kupiti na hrvaški obali...le če imaš prihranke, da bi se dodatno zadolževal, da bi si privoščil tri tedne morja + kakšen vikend v razbeljenem kontejnerju... ideja sploh ni nora, čez nekaj let bo lahko prodala vse skupaj za med.
Mamic črvčka

Re: Kamp Lopari - Telekomovi kontejnerji

02.01.08 12:14

http://www.telekom.si/turizem/pocitniski_apartmaji/hrvaska/kamp_lopari_otok_mali_losinj/

Kakorkoli obračaš, tole de luxe apartma ne bo nikoli. Sem bila v Loparih in bi bilo luštno naselje, če ga ne bi kazile take pokveke. Zbijajo ceno celotnemu naselju. Nekaj apartmajev je vrhunsko vzdrževanih s skrbno roko, res veselje za pogledat, potem pa to. Potem vse deluje nekako napol. Tudi apartmaji se prodajajo pod ceno. Če hočejo eno dobro ponudbo, se morajo najprej znebiti teh zelenih pošasti in se jih po moje tudi slejkoprej bodo.
mi smo bili v kampu Lopari kontejnerji in bilo je super še bi šla.Plaža je super ,kon.pa je notri iz sobe ,ki vsebuje kavč in omaro,malo kuhinjo mali prosrto z mizo in sedežem ,ki se spremeni v posteljo,tuš kabina in wc.Prostora je malo,vendar če nisi zahteven je super.Mi smo se imeli super in še bi šla. Pred kon.,je mala terasica in tam sta se otroka lako igrala.Skratka bili smo zadovoljnji,razen če je vroče nimaš klime in se kontajner kar precej zagreje Plačaš lahko na 3 obroke
lep pozdrav
Če imaš denar lahko zrihtaš u nulo od satelitske do klime in kamin na vrtičku z ograjico. kontejnerji od Trima Trebnje k so zraven so taki, od banke tut,. dva privat na začetku sta ku iz pravljice. Trbe je vložit denar k taku k je je res bolj bogo.
Telekomovi kontejnerji - moje mnenje: bili 1x in nikoli več

tisti pred nami so pustili precej umazano (zadeve pač nihče ne kontrolira in če hošeš imeti čisto, si moraš počistiti sam),
kavč v eni sobi se ni raztegnil do konca, ves čas je škripal
v omari so bile ličinke kobilic (teh je bilo tudi v bližnjem grmovju ogromno + pajki)
umivalnik v kuhinji je spuščal - mojsti so prišli popravit šele čez par dni,
tuš v kopalnici se nam je zamašil - mojstri so rekli, da je celoten vodovodni sistem zanič narejen in da ne morejo pomagat - smo se hodili tuširat v kamp

plaža pa je super, da ne govorim o krofih in bureku, ki jih je vsak dan nosil domačin iz bližnje pekarne (no, po njih se nam res toži :)))

zato se strinjam s predhodniki, ki so napisali, da bi se naselje res lahko zrihtalo - potem bi bilo vse super

nam je bil zelo všeč kamp, ki je v istem sklopu tega naselja - majhen, samo z 1 zvedzico, ampak simpatičen, bili v začetku julija in ni bilo veliko gostov, tako, da so le-ti, ki so tam bili, imeli res veliko prostora okoli sebe... plaža je pa itak ista :)
 

Avtor: Naslov teme:
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 5 krat 6?