Prehrana in kulinarika

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka Šavrinka, s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Kako dolgo se kuha rdeča pesa?

avatar mlada kuharica 08.11.10 17:21
Za večerjo nameravam skuhati juho iz muškatne buče, rdeče pese in kosmičev. Po receptu naj bi očitno tako bučo (tisto oranžno) kot rdečo peso dala hkrati kuhat.

Po mojih izkušnjah je oranžna buča zelo hitro kuhana, za rdečo peso se mi pa zdi, da se verjetno kuha precej dlje. Ker pa nimam izkušenj - je še nisem kuhala - prosim izkušene kuharice za nasvet. kako dolgo naj jo kuham, da bo mehka.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar PRABABI. 08.11.10 18:35
Dokler ni kuhana!!
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
dear heather dear heather 08.11.10 18:55
Ja, jaz bi dala peso prej - sklepam, da mora biti olupljena in narezana na kosce, pa da potem to vse spasiraš, ali kako?
Težko pa rečem koliko prej, če je pesa mlada je hitreje kuhana kot stara.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar mlada kuharica 08.11.10 18:56
No, si bom odgovorila kar sama če bo slučajno še kdo kuhal. Sem jo dala kuhat (celo, srednje veliko, neolupljeno) v vrelo vodo, kuhala 35 minut in je bila bolj ali manj kar kuhana. V sredini ne še čisto povsem, tako da jo bom drugič kuhala tričetrt ure.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Odgovori

Avtor:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 5 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 8 minus 6?
Na vrh