Prehrana in kulinarika

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka Šavrinka, s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.
Veliko sem prebrala na temo pripomočkov za peko v Pekarni Vrhnika na Brnčičevi.
Zdaj pa sem jih hotela povprašati kako je z printanjem slike na vafelj za na torto, pa nikogar ne dobim ne na 563-24-11 ne na 5613-858.

Če mi lahko kdo pomaga s telefonsko, lepo prosim.
Pa če kdo ve, kaj jim moram dostaviti - sliko ali jim jo lahko pošljem po mailu?

Hvala in LP
delajo vsak dan razen sobote in nedelje do 16. Ko prineseš sliko jo imaš na vafelj sprintano v 2 minutkah. Se mi zdi da sem plačala nazadnje za cel vafelj (A4 format) 1400 sit. Telefonske pa žal nimam. Aja pa vse moraš plačat z gotovino, kartic ne jemljejo, niti BA.flo

http://florijan.moj-album.com/
A bi lahko dobila spletni naslov te trgovine? Obstaja?
Tole je njihova stran:

<www.pekarna-vrhnika.si>

samo ne vem, če si boš z njo kaj dosti pomagala, ker na njej ne vidim nič od te trgovine. Sama sem bila na Brčičevi prejšni teden in lahko rečem, da imajo cene navite do neba. Vsaj za par izdelkov, kateri so primerljivi po kvaliteti s tistimi, kai jih poznam od drugje, so cene zelo, zelo visoke. Tam bi kupila kvečjemu stvari, katere drugje ne dobiš.
VALICA

Re: Pekarna Vrhnika Črnuče?

18.08.10 17:33

Zanima me, če še printajo slike na vafelj in če prodajajo tudi tortni dekor.
Hvala za morebitni odgovor.
 

Avtor: Naslov teme:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 5 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 17 minus 10?