Financiranje

Stanovanjski, avtomobilski in potrošniški krediti. Informiranje kreditojemalcev. Prednosti in pasti bančnih produktov. Ugotavljanje kreditne sposobnosti in način zavarovanja kredita.
Moderator: Janez Tomc, dipl. ekon. in svetovalec
Uslužbenka

Delnica d.o.o.

11.07.07 18:43
Lepo pozdravljeni!

V podjetju Delnica d.o.o., iz Tržaške ceste 2 v Ljubljani, bi se rada zaposlila. Morda kdo pozna to podjetje in mi lahko kaj več pove o njem? Ponujajo delo v njihovi podružnici, kjer bi bila osem ur in sprejemala stranke. Ker strank seveda ni toliko, bi med tem časom klicala ljudi iz delniške knjige (ali res obstaja javen dokument o vseh delničarjih, z naslovi in telefonskimi številkami?) in jih vabila da se ogalsijo v "našem" podjetju in oplemenitijo svoje vrednostne paprije. Plača bruto je 500 EUR. Sprva bi bila zaposlena za en mesec, potem pa pol leta in nato morda nedoločen čas. Ker nisem iz te stroke, me je skrbelo, da temu delu ne bom kos. V podjetju mi zagotavljajo, da me bodo vsega kar potrebujem za delo naučili na štiri dnevnem uvajanju. Kaj menite o tem?

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Re: Delnica d.o.o.

11.07.07 22:51
Pozdravljeni!

SO eni večjih v SLO, imajo ogromno podružnic in obvladajo posel. To delo kar bi počeli vi res ni nič posebnega in se lahko naučite hitro. Verjetno bi samo posredovali pri nakupu in prodaji delnic, kar predstavlja izpolnjevanje obrazcev. Za svetovanje pa potrebujete daljši čas in se ni mogoče naučiti v štirih dneh. Pozanimajte se kako je z licenco, de ne boste delali kaj nezakonitega. Telefonsko prodajo se pa tudi ne morete naučiti na hitro, če tega še niste počeli. Vse je pa mogoče, samo potreben je čas.

Lep dan!

Janez Tomc, dipl. ekon., moderator in svetovalec

janez.tomc@sedmica.net
Uslužbenka

12.07.07 22:05
Lep pozdrav še enkrat!

Hvala za hiter odgovor. Vsaka informacija pride še kako prav.

Imam pa še eno vprašanje...

Ker res nimam pojma kako in kam in kaj, me zanima, kje in kako se pozanimam o licenci in v bistvu....za kakšno licenco sploh gre? Je to licenca za poslovanje z vrednostnimi papirji?

Še enkrat hvala in lep prihajajoč vikend.

12.07.07 22:36
Kar se tiče poslovanja z vrednostnimi papirji različne licence izdaja Agencina za trg z vrednostnimi pairji. Morda potrebujete licenco za borznega posrednika? Vprašanje kako delo boste opravljali, morda jo ne potrebujete.

Lp,

Janez Tomc, dipl. ekon., moderator in svetovalec

janez.tomc@sedmica.net

20.07.07 00:45
Kolikor vem, je zajamcena minimalna placa 522 evrov.
epten 

13.02.09 08:17
Tudi sama sem na tem,da se zaposlim pri njih.Ali je mogoče,da je fiksna plača tako nizka?mi lahko kdo kaj več pove o tem?
hvala

13.02.09 17:08
ja je možno, celo manj se lahko zgodi.
Moje sodelavka je bila tam zaposlena, to ni služba v kateri boste zadovoljni, vedeti je treba,da niso casi ko bi se veliko trgovalo in prodajalo- na borzi.
na vasem mestu bi iskal drugi resitev, ce obstaja kaj boljsega.

Veliko srece pri iskanju
epten 

13.02.09 18:28
Ja,sem se še malo pozanima o vsem tem in prišla do groznih ugotovitev.Tako da misel na to službo dokončno odpade.
zverko 

18.02.09 07:47
Delo ni nič posebnega. Zavedaj pa se, da gre za kratkoročno zaposlitev, saj ti je verjetno ne bodo podaljšali.
evaana

06.03.09 15:50
Sem zaposlena pri njih 5 mesecev. zaenkrat zadovoljna, delam 8 ur na dan, strank je dovolj, kliče studio iz Ljubljane. osnovna plača je res 600 bruto, toda če si priden lahko zaslužiš preceh z stimulacijo. Plačajo tudi potne stroške, malico.....
to je to

06.03.09 19:17
Podobno kot v filmu Boiler Room :), le da tu trgujejo s pravimi delnicami.
Potem se polaga izpit za brokerja.
Zelo dober film na to temo je tudi Wall Street.
haloo 

23.03.09 12:48
nobeden ki dela v tej firmi ni zadovoljen,tako da se čudim da gospa ki dela tukaj že 5 mesecev je.....plača je odvisna od posameznika....to pomeni 450 eur-redno delo +potni stroški in malica...če nimaš potnih stroškov ti je plača lahko 500 eur....
nimajo nobenega odnosa do zaposlenih...psihično maltretiranje....vsak teden se spomnejo kaj novega...ni lepo tukaj delat...v taki krizi kot je sedaj...še najbolj težijo za klice....katastrofa....
haloo 

23.03.09 12:50
in nikoli se ne dela 8 ur na dan....zahtevajo vedno več,nadur ne plačujejo in jih ne moremo koristit za dopust,zahtevajo pa da jih delamo....plus to da so še vsake 14 dni ob sobotah predavanja po 6-7 ur...ki jih ne plačajo...
evaana

10.04.09 16:32
Hm....no ja,

sama sem pač malo bolj pridna pa zaslužim med 800-1000 in jih dobim plačane.. Izobraževanja so res na 14 dni v Lj, s tem da pač ne greš vedno, pa je.Zaenkrat še ni bilo "mučenja" :)..LP
nori 

14.05.09 18:52
Haloooooo,
ga. mag.evanaaaa ali ti veš kakšna je razlika med kilometrina in OD?
Očitno je da niš pojma. Drugač ne boš pisala takšne neumnosti.
ta pameten

15.05.09 12:48
Navedeno
nori
Haloooooo,

v skladu s svojim imenom....
kljwalij

15.05.09 13:47
Navedeno
nori
Haloooooo,

se strinjam
ta pameten

15.05.09 14:45
Navedeno
kljwalij
Navedeno
nori
Haloooooo,

se strinjam

S čim se strinjaš? Kdo piše o kilometrini?
rtaj 

09.06.09 12:05
Tudi mene so klicali in imam jutri razgovor v mariboru. Ampak zdaj res nevem kaj naj naredim. V ljubljano se mi res ni za vozit vsak vikend pa še malega otroka imam. Kriza

10.06.09 19:08
@rtaj, raje mi kak email pošlji, če bi rada delala podobno delo za normalen denar. Lp

1 - Prvi
sunshine22

12.06.09 18:17
evaana, močno dvomim da v teh časih recesije zaslužite toliko. no morda pa, ker zdaj vsi panično prodajajo že tako nič vredne delnice.(tipično slovensko), ko so drage jih kupujejo...no jaz kot bivša zaposlena nimam nič lepega za povedat o tej firmi, plača, odnos nadrejenih, neprofesionalnost,mnogokrat kršenje zakona o delovnih razmerjih itd.

28.06.09 15:43
Zdravo,
jutri imam razgovor v podjetju delnica, po poklicu sem ekonomski tehnik, vendar sem brez izkušenj v tem poklicu, pa me zanima, če mi lahko kdo pove, ali kdo pozna to podjetje, ker sem malo v dvomih, glede na to, kar sem do zdaj prebrala na forumu, sploh kar se tiče plače.
en

19.09.09 13:48
veselka? a si se zaposlila tam? kako je? jaz imam tudi v kratkem razgovor in me zanima kako in kaj?
Denis1201

07.10.09 20:49
Ta služba morda pomeni klicanje strank in ponujanje delnic za nakup?
pino000

03.11.09 12:03
Stara sem nekaj čez 50, sem bila tam zaposlena eno leto in pol. Najhujša služba, kar sem jih imela do sedaj.
brok-debi

09.11.09 10:25
debi,
ja tud jaz imam že čez 30 let--delovne dobe, pa sem že probala kar nekaj kar se tiče odnosov nadrejenih in odnosov na delovnem mestu- v tem primeru s strankami- če si prilagodljiv in zraven še profesionalen in skušaš biti vljuden do vseh v kolektivu te sprejmejo medse in se lahko tudi vsega naučiš, seveda je pa za to treba vzeti v zakup izobraževanje in narediti kakšen izpit- tu pa seveda brez truda ne gre, za vse, ki ste mlajši - splače se potruditi in nekje začeti, vsekakor vas pa nikjer ne čaka samo najboljše,
splača se potruditi,
saj gre...
pa srečno!
debi
meni-brok

09.11.09 10:28
brok
ja tud jaz imam že čez 30 let--delovne dobe, pa sem že probala kar nekaj kar se tiče odnosov nadrejenih in odnosov na delovnem mestu- v tem primeru s strankami- če si prilagodljiv in zraven še profesionalen in skušaš biti vljuden do vseh v kolektivu te sprejmejo medse in se lahko tudi vsega naučiš, seveda je pa za to treba vzeti v zakup izobraževanje in narediti kakšen izpit- tu pa seveda brez truda ne gre, za vse, ki ste mlajši - splače se potruditi in nekje začeti, vsekakor vas pa nikjer ne čaka samo najboljše,
splača se potruditi,
saj gre...
pa srečno!
brok
aveš

06.09.10 13:41
Pozdravljeni
že nekaj časa je od tedaj ko se je pisalo o firmi delnica d.o.o.
Zdaj mene tam čaka možnost zaposlitve. Ali se je kaj spremenilo ?
Morda kdo ve se je plača sorazmerno času zvišala ?
Koliko pa je ljudi v tem telefonskem studiu , je mir ali šunder celih 8 h ?

Hvala za vsak odgovor. A veš ..
majs 

29.12.10 14:22
ČIM DALJ OD NJIH.. !!!!
BROKBI

18.05.11 15:00
Alo

A se da dobit še kakšna informacija za delo v pisarni? Kakšna plača in kakšno delo?
najaeva

07.07.11 10:32
Plače so se kar precej zvišale, že sama osnova je kar precej nad minimalno plačo, potem je dodatek še promet, potni stroški in malica. Delovnik je 8 urni, stranke, ti kliče studio.Če si deloven, se tudi sam malo potrudiš lahko zaslušiž kar krepko čet 1.000,00 eur.Plače so redne, regres je......za trenutne razmere na trgu delovne sile, je kar dobra služba..............(nikoli se ne "pretegneš":)

lp
Malina99

13.12.11 19:06
Kakšno je pa stanje sedaj?zaposlujejo samo za krajši urnik..
Razočarana

23.01.12 12:03
Živjo
hja...tkole bom rekla...glede na to da kar se tiče pisanja po forumih ne dam prou veliko na to kaj se kje piše in kako mnenje imajo nekateri o določenih zadevah... no...tokrat me je to mal preveč teplo :O
sm bivša zaposlena v delnici in sicer za kratek čas...od 20.9.11 do 18.11.11 ki je bil zadni dan in nato sm dala odpoved. delnica d.o.o. mi še danes ni izplačala minimalne plače ki mi po zakonu pripada, nisem prejela niti plačilne liste, danes pa sem izvedela da smo določeni ki smo z delom tam prenehali (pač zastonj danes nben ne dela, saj jaz ne ker nism dobrodelna organizacija) še vedno prijavljeni kot zaposleni v delnici!
celotno zadevo v zvezi z plačilom plače ki mi pripada, z vsemi papirji, ki jih nikoli nismo videli in še in še ureja pooblaščeni odvetnik, ker žal mora imeti g.nasser na inšpekciji in na davčni veze ker uradne prijave tam niso obrodile sadov! zadeva se sedaj rešuje prek odvetnika, danes pa posredujemo še to da od dela nismo bilo odjavleni!
vsem svetujem, ČIM DLJE OD NJIH! če vas zanima dogajanje na borzah, pejte drugam v drugo borzno hišo! sam ne v delnico k vs bojo nategnil!
razočarana 2

01.04.12 14:35
GLEDE NA TO DA NISEM EDINA KI SO JO OGULJOFALI, POZNAM ŠE OSEBNO 4 DRUGE PRIMERE, KATERE SMO SKUPAJ V ISTEM ČASU DELALI POD KRINKO DRUGE FIRME VENDAR POD ISTIM OKRILJEM VODSTVA, VEM O ČEM GOVORIM!
delo je bilo sprva vredu in plačilo je tudi bilo3 MESECE POLOVIČKA , KER SO NAM UVAJANJE IN NEVEM KAJ VSE ODŠTELI, DOPUSTE, KER SMO PAČ PRIČELI V POLETJU DELAT,KO SMO ŽE IMELI DOPUST PLAČAN-vendar se je to hitro spremenilo in zraven osnovne plače 500,00, ni bilo regresa in plačanega dopusta! so pričeli s sistemom če nisi naredil zahtevanega plačila za kritje stroškov KAR SEVEDA NI BILO NIKOLI IN NIKDAR VEČ KOT 2000,00 PO POSLOVALNICI-vseh poslovalnic in seveda dobička 4000,00 NA MESEC da ni bilo plačila ali pa po obrokih. Glede na to da je bil vedno preliv in pokriti stroški je le počasi prišlo do zamika zadnje 4 mesece je bilo vsak mesec preko dovolj denarja za plače, katerih pa seveda ni bilo. Ostale smo brez plačila 2 zadnjih plač, ker smo naivno podpisali sporazumno pogodbo o odpovedi. Denarja pa še do danes ni bilo, 2 meseca smo s sodelvkamii delali dobesedno zastonj! Zato vam vsem svetujem ne samo čim dalje vstran vse kar se tiče enakih priimkov in imen kot so mag.S.C. in N.Z. niti ne idite NA RAZGOVOR-ker vas bodo nategnili DOBESEDNO! V KOLIKOR IMAJO PRI VSEH TAKO TAKTIKO DA NE PLAČAJO ZADNJIH PLAČ SI LAHKO DAJO DOVOLJ V ŽEP ZA NJIHOV LUKSUZ.TO BI BILO TREBA DOBESEDNO UKINIT IN TAKIM GOLJUFOM STOPIT NA PRSTE, IMAJO SAME NEKE SLAMNATE FIRME ......ZAVODE IN NEVEM KAJ, ROKE VSTRAN, SAME SMO BILE NAIVNE IN SMO PODPISALI, PREDEN SMO DOBILI PLAČILO KATERO NAM PRIPADA-ZATO VAM RESNIČNO SVETUJEM, KDOR IMA KAJ BOLJ PAMETNEGA KOT DRUGIM ZASTONJ DELAT, NAJ NE HODI,
NINANANA

26.04.12 13:25
Sem zaposlena v podjetju Delnica že nekaj let. Vsakega 15. v mesecu imam (zaenkrat še) nakazilo plače na moj TRR račun, s povračilom malice in potnih stroškov. Res je, da še čakamo na regres, a kar se plače tiče, zaenkrat vse "štima".

Vem pa tudi, da bivše sodelavke resnično niso prejele nakazila za zadnji mesec.... Danes berem, da celo za dva... Zakaj ne stopijo skupaj in vse skupaj prijavijo? Kolikor mi je znano, sta prijavili samo 2, ostale pa ne.... Se motim? Upam, da se!!!
Sicer pa, tudi če se zadeva prijavi kamorkoli pač že, je v RS tako ali tako brezsmiselno, saj je naša zakonodaja taaakooo zeeeeloo počasna, da.... Od tega pa se ne da plačati položnic in kruha, a ne? Zato vsem bivšim sodelavkam iz srca zaželim: čimprej naj se vam nasmehne sreča pri novi- boljši zaposlitvi, v poklicu, ki ste si ga izbrale ob vpisu v šolo!

Vsem nam, ki pa smo zaenkrat še zaposleni, pa upam, da bomo še nekaj časa:) Delo, ki ga opravljamo nikakor ni težko, še manj fizično utrujajoče (hvala bogu ob meni ne teče tekoči trak), če pa si oseba, kateri delo s strankami leži, pa še toliko bolje. Sama v tem delu -zaenkrat še!! prav nič ne trpim!

Lep in sončen 1.maj vsem skupaj!!!!
RAZOČARANA 3

15.05.12 18:16
Pozdravljeni vsi bivšji in sedanji v Delnici oz, zavod za ravoj kmetij oz. Sitibla ali zavod....nevem kaj še vse! Mislim, da jih je kar nekaj pod zakrinkanim imenom! Sicer se nisem mislila vtikavat v umazane posle, vendar, pod vašimim imenom mislim, dase skriva ga.mag.diektor Silva Cesar ali naj rečem NINANANA ALI NAJAEVA...katera imena si boste še namislili da boste privabili ljudje ,da bodo vam zastonj ali za beraško plačilo!? delali!? vsi bivši zaposleni iz Jesenic, Ljubljane, Maribora, smo delali in garali za minimum plačilo za delo katero je bilo obljubljeno 800,00 plus potni in malica oz še stimulacija do 1.200,00 eurov!?plačilo je bilo vedno izplačano le delno ali sploh ne, zadnjih plač ni bilo kljub prometu!!!!Zato ne zavajate več ljudi, ker sami veste ga.direktor in gospod direktor da ste vsem bivšim zaposlenim ostali dolžni denar! vsem in to smo bili v mojem času ko smo delali skupaj 6 ljudi! Tako da se več ne izgovarjajte za vaše pokvarjene igrce katere igrate z poštenim narodom!
Tasko kot ste rekli: iskati delo v svojem poklicu-žal tega več danes ni zato pa pride do takšnih izkoriščanj, prijavit ja vendar ne da bi inšpekcije počasi delovale-sploh ne delujejo ker so podmazani z vaše strani!
Vendar vsak bo priletel na mino lepega dne-mislim da se dan vedno bolj bliža!
Vi ste imeli lep prvi maj ker smo ga vam mi financirali, ki nismo dobili zadnjih plač, da o regresu sploh ne govorimo, tisti je verjetno mimo lune padel, pa upam in želim da bodo ljudi nasedali na vaše obljube tudi ko so krizni časi-ker tajkune in goljufe ne bomo podpirali! pa lp
NAJAEVA

17.05.12 10:39
Nisem direktor, ne direktorica, daleč od tega.......če vam je ostal dolžan, ne vem zakaj samo jamrate in ničesar ne storite zase. Če bi dali zadevo na delovno sodišče, bi že danes imeli svoj denar ali v bljižni prihodnosti. Tako, pa samo čakate na denar brez pravne poti.Če ne morete izterjati denar na lep način, se boste pač poslužili drugih poti. Zadeva je preprosta, nimate kaj izgubiti..........................
NINANANA

17.05.12 12:19
Tudi jaz nisem ne direktor in ne direktorca, čeprav, če se še spomnite, nam je na zadnjem sestanku bila ponujena tudi ta funkcija:)!
Strinjam se z vsem zgoraj napisanim Najaeve, in vse to sem vam hotela razložiti v svojem prvem "pogovoru". Če pa nekdo bere samo med vrsticami, pa je to... na žalost... njegov problem!
Še enkrat vam vsem želim lep dan in da čimprej pridete do svojega!!!! denarja!
V pomoč: Upoštevajte nasvet Najeve!!!!!
razočarana4

18.05.12 06:18
Pozdravljeni
nevem kdo vse še bo javil, vendar tudi jaz sem bila oškodovana in sedaj vendo bolj dobivam pogum, da končno stopim tem nepridipravom oz. goljufom na prste. Saj ne more biti res, da je vsem ostal denar dolžen, pa to moramo ukrenit, vsaj jaz bom!
Sicer nevem koliko nas je oškodovanih, vendar nekaj mora bit da se vendo več oškodovank javi. Mislim da ta zadnji krog zaposlenih ali ne zaposlenih, kar je še huje, ker misliš da je tako bolje...vsi, obljuljeno plačilo ni bilo-obljena zaposlitev tudi ne, kar pa tako ni bilo mogoče ker je bil vedno prevelik pritisk, koliko je prometa in nikoli ni bilo, bil si deklica za vse za minimum plačilo ali je za vas 450 oz.največ 650 eurov super plačilo ko jim narediš prometa 7.500,00 eur! saj-zavodi so šli in upam, da resnično ne bo nihče več delal za takšne ljudi! ker takšni imajo samo njohov inetes v glavi, ne vas! pa neglede koliko časa je minilo dokler bodo enaka imena kot so mag.Silva Cesar ali Naser Zulbeari v ozadju, je lahko nevem kaj lepega v ospredju prikazanega! torej roke vstran, ker mislim da ste tudi tisti ki vas zanima njihovo delovanje vidli kaj se dogaja!
- ne plaćiujejo
.izvajajo mobing
-človek ni ničesar vreden
-ni nikolki dovolj in če že greš po 8 urah domov te že gledajo postrani
-na koncu ti ostanejo denar dolžen,kljub dogovru
-ni regresa
-malico moraš pojesti v pisarni
-obljubljeno delo za določen ali nedoločen čas je farza-največ vam dam 9 mesecev!
-TAKO DA UPAM DA NE BODO LJUDJE NEUMNI IN ODŠLI TJA DELAT!
pa lp se vidimo na delovnem sodišču, vam javim kaj sem uredila!
najaeva

21.05.12 12:39
Prvo kot prvo, meni osebno podjetje ni dolžno nič, no polovico regresa in vem, da ga bom dobila:)...........
Na obljubah ne moreš živet, kaj vse so že meni obljubili. Žal delovno razmerje temelji na pogodbah in zakonih.................

Stanje na trgu dela, je žal takšno, da si ne morem privoščiti, da dam sama odpoved in ostanem doma....................delam za minimalno plačo in dodatki..........Če bom pa našla kaj boljšega "hvala bogu":)...........

Tista, ki je pisala zgornji komentar, je nikoli ne bi zaposlila ne v Delnici , ne kje drugje.

Če že javno objavljaš komentarje, daj saj malo slovnice uporabljati in tvori stavke, da se bodo lahko prebrali, da bomo razumeli kaj in kako.............da se naredi kakšna napaka O.K., samo zgornji komentar je pa res neberljiv..........
Blabla

22.05.12 10:43
Uf, še dobro, da sem šla mal brskat po netu za tole Delnico ...
anjadeja

21.08.12 13:13
Delnica d.o.o., podjetje, ki odpušča zaposlene na nepošten način, za nagrado ne dobijo 1, 2, 3..... plače, ni regresa, ni odpravnin...................
nina-nina-nana

07.11.12 18:09
Vsem svetujem da gredo čim dalje vstran, kadar bodo slišali za tole ali podobno podjetje, kjer so lastniki, ustanovitelji, direktorji in tako naprej vpisani kot n.z. in mag.s.c. ker imajo sama tajkunska podjetja za skrivanje denarja po vrhu pa še poštenega človeka izkoriščajo, mu ne plačajo in ponežujejo. In to je resnica nič drugega kaj pišejo tisti ki so še verjetno sami direktorji, samo da bi pomili situacijo!!!!!!

resnica še je vedno prišla na dan!

09.11.12 13:59
Ves čas sem zagovarjala podjetje, se na polno razdajala, ustvarjala dobiček. Sedaj sem sama ostala brez plač, ostalih dodatkov, regresov, odpravnin............................Kljub vsem ponižanju po tolkih letih, sem bila pripravljena na dialog, nek pameten dogovor za vse..............In kaj sem doživela, kot , da sploh nisem obstajala.....................Življenje gre naprej, sama si bom uredila tako, kot bo meni odgovarjalo.................Nepošteni že plačujejo kazen........................
razočarana 5

29.01.13 17:44
Danes 29.1.2013 sem zasledila, da so imeli na straneh Zavoda za zaposlovanje razpisanih 5 delovnih mest administratorja s poskusnim delom možnost zaposlitve za nedoločen čas! in sicer podjetje oz. ZAVOD ZA SPLOSNO SOCIALNO VARSTVO, s sedežem podjetja na istem naslovu bivše direktorice V....na ,Bledu, delovno mesto kjer se bo izvajalo pa na Tržaški 2, Lj, kjer je bila Delnica d.o.o., seveda pod drugim vodstvom, jaja eno revo so nastavili kot kontaktno osebo gospo S.K. katera se mi že sedaj smili, ker iz ozadja pa bodo vodili "ZAVOD ZA SPLOŠNO IN SOCIALNO VARSTVO" enake osebe, sami si pač več ne upajo, ker imajo preveč masla , po dve urah grem ponovno na strani Zavoda za zaposlovanje in vidim da so objavo za prosto delovno mesto umaknili. Vsi ki ste to prebrali- vam svetujem ne nasedajte in ne dajate barabam možnosti da pod krinko nadaljujejo pokvarjene igrce. kontakt naveden je bil enak mail kot je bil v času mojega kadrovanja Sitibla........................mislim da sem vam dovolj povedala, in upam da se ne odzovete tudi će vas Zavod za zaposlovanje prisili, da se morate udeležit vabila na razgovor za delovno mesto, povejte kaj se tam dogaja, da ne boste zastonj delali za druge, ker samo to in nič drugo se vam bo zgodilo, v kolikor greste tja in boste dobile možnost zaposlitve,
jaz še zdaj čakam na moja plačila katera so mi še dolžni, čudežno izginjajo vse sledi in ovadbe proti njim............................sicer pa v naši državi nimamo kaj drugo za pričakovat.....sploh v teh časih! lp
Kako???

31.01.13 11:09
Hvala za opozorilo, sem pravkar razmišljala, da napišem vlogo za zaposlitev. Kaj na ZRSZ pa nič ne preverjajo, kdo daje potrebo za zaposlitev?
toooor zverina

31.01.13 17:49
Razočarana a se ti ne zdi škoda časa, da ga porabiš za nekoga, ki ni vreden besed, ZAVOD ZA SPLOSNO SOCIALNO VARSTVO, s sedežem podjetja na istem naslovu bivše direktorice V....na ,Bledu,
sploh ne deluje, še to jaja eno revo so nastavili kot kontaktno osebo gospo S.K., če misliš našo bivšo sodelavko ni to to, kukar vem je šla svojo pot in ustvarila firmo s sodelavko N.B in tudi kontakt ni pravi ima 070 :) .
Barbika in Naser se zdravita, naš denar porabljata, škoda pa razmišljat za nazaj, ker denarja ne bomo dobili, poglej od kdaj so blokirani, saj tudi naše tožbe ne morejo realizirat zaradi blokad
Če me pokliče S.K(naša bivša sodelavka) ali N.B. grem k njima takoj delat, vsaj vem, da bomo dobili kar nam pripada.
Razočarana želim ti veliko sreče, ne zgubljaj časa za zgube, ljudje bodo pravi čas ugotovili kdaj se umaknit od nepoštenega delodajalca-
Lp
ana-nana razočarana

03.02.13 19:47
V vednost vsem, ki se želite nasankati in delati zastonj, to je bilo na stranek zavoda za zaposlovanje, svetujem vsem ne hodite in ne porabite svojega dragocenega časa za take barabe!

SREDNJA STROKOVNA ALI SPLOŠNA IZOBRAZBA
ADMINISTRATOR - M/Ž ; SPLOŠNA ADMINISTRATIVNA DELA
Podjetje / organizacija:
ZAVOD ZA SPLOŠNO SOCIALNO VARSTVO
Valvasorjeva ulica 16 , 4260 BLED
KOLAR SONJA, 031/633-044, zavod.sitibla@gmail.com
Prijave do: 2013-02-18 01:00:00 +0100
Področje dela:
SREDNJA STROKOVNA ALI SPLOŠNA IZOBRAZBA
Delovni čas:
polni delovni čas
Pogoji/Opombe:
PROŠNJE POSLATI NA NASLOV : TRŽAŠKA 2, 1000 LJUBLJANA
Plačilo: ni podatka
Poskusna doba:
Oblika zaposlitve: Nedoločen čas
Referenčna številka: GU53676
Prenesi v
Facebook Delicious Digg Furl Newsvine Reddit Technorati
Ključne besede

Filtriraj regijo
Goriška (39)
Podravska (123)
Obalno-kraška (57)
Zasavska (13)
EU (2)
Koroška (19)
Jugovzhodna Slovenija (53)
Savinjska (90)
Spodnje posavska (27)
Pomurska (24)
Osrednjeslovenska (353)
Celotna Slovenija (15)
Notranjsko-kraška (19)
Tujina (15)
Gorenjska (65)
Vse regije (914)
Iščemo sodelavce
©2009, Skupina Aktiva, vse pravice pridržane Aktiva HRM d.o.o.
Ljubljanska cesta 12f
1236 Trzin
Slovenija
t: (01) 560 31 00
f: (01) 560 31 27
e: info@aktiv.si
najabdia

05.02.13 10:34
tooor zverina nimaš prav
najabdia

12.02.13 13:21
Meni se S.k. odkar sem ostala brez službe "skrivala", pa je bila ves čas na istem kot mi ali kako je že pravila je delala zastojn............ne mene no.............tisti Zavod je pa od SC................so kar vsi ostali naveza.........................jaz bom svoj denar iztržila na takšen ali drugačen način..................
anitaasa

15.03.13 11:35
Ali kdo ve če še delajo, to vem da subjekt še posluje. ogoče samo v LJ
miskica123

19.03.13 17:38
Naserček je delnice menjal za čevlje :) prodaja v Mb
Mogoče bo dal možnost vsem bivšim zaposlenim da delajo,eni pa da iztržijo denar na takšen in drugačen način.....najabdia daj idi, boš dobila čevle
anitaasa
kolikor mi je znano ni več Delnice nikjer, imajo NB in SK pisarno v Lj in svojo firmo (carice) :)
yva Nyscica

10.04.13 13:04
miskica123 od kje ti informacija, da Naser prodaja čevlje?

Kar si rekla o Delnici ni res ... Delnica še vedno obstaja, je pa res, da so vsi TRR blokirani.

Na njihovi spletni strani je objavljena številka 0590 / 59 110, za katero pa google pravi, da pripada podjetju Vrednost Invest, ki je OBZ pri GBD BPD. Obe podjetji (Vrednost Invest in Delnica) imata poslovno enoto na Tržaški 2 v Ljubljani. Za drugo številko 031 / 633 - 044 pa je že ana-nana razočarana objavila komu pripada (nekaj odgovorov višje). Očitno so eni in isti ljudje samo preimenovali podjetje Delnica v Vrednost Invest in nadaljujejo z zavajanjem strank.
bla bla bla

10.04.13 17:43
yva Nyscica,
ti pa res imaš časa, da se okvarješ s neumnosti.
yva Nyscica 123

11.04.13 10:05
bla bla bla res imaš prav, nekateri se ukavrjajo z drugimi, ker se tolažijo, nočejo videt svojih problemov.
sicer pa raje poskrbi za sebe draga yva Nyscica, boš imela še preveč dela tudi kakšnega psihologa si privošči, je zastonj pomoč.....................
yva Nyscica

07.05.13 20:14
bla bla bla zakaj si pa tako vznemirjen? očitno napisano drži in to nekoga boli?
yva Nyscica 123 o kakšnih problemih govoriš? Svoje probleme vidim in jih tudi uspešno rešujem ...
Avtor:

Naslov teme:

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 10 plus 21?