Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 31. okt 2012
sob, 01. jan 2011
pon, 23. jul 2012
sob, 01. jun 2013
čet, 23. maj 2013
čet, 09. avg 2012
sre, 21. nov 2012
ned, 02. jun 2013
ned, 03. mar 2013
pon, 27. jun 2011

partner ,otrok in starši29.03.12 21:36 |
Re: partner ,otrok in starši30.03.12 09:38 |
NavedenoKARKOLI boš storila bo za njih napačno in bodi pripravljena na to!
kako to rešiti s partnerjem in njegovimi starši da ne bodo mislili napačno.
|
milamadona
Re: partner ,otrok in starši30.03.12 09:57 |
|
milamadona
Re: partner ,otrok in starši30.03.12 10:31 |
NavedenoOn_
In ne daj otroka, če noče tja, za živo glavo ne. Ne trudi se z izgovori enostavno jim povej da mali noče k njim, da mu ni všeč in PIKA. Za otroka si prvo ti (vidva) kot starš potem doooolgo nič potem pa še ostala žlahta.
Bodi močna in ne daj se da te dobijo v "mljn", prosim preberi knjigo.
|
samostojna 50+
Re: partner ,otrok in starši30.03.12 10:47 |
|
milamadona
Re: partner ,otrok in starši30.03.12 11:33 |
Navedenosamostojna 50+
Drugače bi bilo tudi, če bi biklo varstvo pri starših nujno npr zaradi službenih obveznosti. V takem primeru vi se vsi skupaj trudili, da malemu olajšajo situacijo.
|
A65
Re: partner ,otrok in starši30.03.12 11:37 |
Navedenodaša80
Otrok je star 3 leta in že parkrat sta starša zagnjavila da naj otrok tam prespi.Sem si mislila ok probajmo,pa je ostal,pa tudi mali je izrazil željo da ostane tam.Naslednjič čez čas spet tast reče pripeljite ga zvečer in bo ostal tam,ampak to ne da bi naju oba vprašal če se strinjava,ali da bi ga pred mano vprašal, ne to on stori vse mimo mene.Bistvo je,da se je mali že dvakrat pri meni jokal da ne želi več tam ostat čez noč.
Ta teden se s partnerjem bolj malo vidiva zaradi službe.In glede na to, da zadnje čase nimava nekih komunikacij enostavno ne najdem načina kako mu dopovedat da mali ne želi tam ostat.Ker po njegovem karakterju že naprej vem kako bo odreagiral,češ da sem si to zmislila,da jaz nočem da je tudi z njegovimi starši,pa tudi vem da sam ne bo upal rečt njegovim da je mali jokal.
Povejte mi prosim, nisem več toliko pametna,ker jaz malega tam ne mislim puščat proti njegovi volji,meni je otrok na prvem mestu,a kako to rešiti s partnerjem in njegovimi starši da ne bodo mislili napačno.Pa je kak recept da bi partnerju bila s sinomkdaj na prvem mestu oz pred starši?
|
A65
Re: partner ,otrok in starši30.03.12 11:53 |
NavedenomilamadonaNavedenosamostojna 50+
Drugače bi bilo tudi, če bi biklo varstvo pri starših nujno npr zaradi službenih obveznosti. V takem primeru vi se vsi skupaj trudili, da malemu olajšajo situacijo.
Stari starše so torej nekaj vredni le če jih potrebuješ. Takrat pač stisneš zobe in nekak že urediš.
Drugače pa nimajo pravice glasovati.
No, tole je pa šolski primer najčistejšega egoizma.
|
skela
Re: partner ,otrok in starši30.03.12 14:19 |
Re: partner ,otrok in starši30.03.12 14:22 |
NavedenoMenim, da tu sploh niso problem stari starši kot taki, niti otrok, težava je partner avtorice, ki s svojim početjem kaže koliko jo spoštuje! Premalo, zato nam tudi ona piše... :/milamadonaNavedenoOn_
In ne daj otroka, če noče tja, za živo glavo ne. Ne trudi se z izgovori enostavno jim povej da mali noče k njim, da mu ni všeč in PIKA. Za otroka si prvo ti (vidva) kot starš potem doooolgo nič potem pa še ostala žlahta.
Bodi močna in ne daj se da te dobijo v "mljn", prosim preberi knjigo.
Tole tvoje šuhtanje proti starim staršem se mi pa ne zdi skladno z motom Ne boj se ljubiti.
Ko ljubiš s čistim srcem, delaš dobro in otroku privoščiš srečo, da se lahko druži z vsemi, ki ga imajo radi. Vse drugo je čisti egoizem.
Kaj meniš? No??

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.