Čustvena inteligenca

Medsebojni odnosi in komunikacija. Kako ravnate s čustvi in kakšen odnos imate do sebe? Pogovorite se med seboj in z malo bolj izkušenimi.
Svetovalka na forumu: Metka Furlani, univ. dipl. soc. in psihodinamska psihoterapevtka

Moški, ki bi......

28.01.12 19:02
Vprašanje za MOŠKE, ki se spustijo v seks za eno noč, pa niso sposobni zadovoljiti ženske: Zakaj to delate, če čustveno (ali organsko) niste sposobni tega?
LP
Za eno noč lahko zadovoljijo žensko itak zgolj v spolnem smislu, kako boš pa v bežnem srečanju lahko zadvoljeval svoje ali tuje čustvene potrebe (po bližini, razumevanju, sprejetosti, varnosti, naklonjenosti, nežnosti...)? In tudi take ženske so za moje pojme ne ravno najbolj čustveno bogate ali romantične, ki se spuščajo v takšne afere.
675 ajamaja

Re: Moški, ki bi......

29.01.12 06:21
Čakajo "te", da jih nekaj naučiš.
Tisti, ki se morajo še učiti, si naj poiščejo učiteljico - tu rabimo že izšolane.....:)
675ajamaja

29.01.12 12:53
Navedeno
majamaja675
Tisti, ki se morajo še učiti, si naj poiščejo učiteljico - tu rabimo že izšolane.....:)

Izšolanih fukačev je koliko hočeš.
Problem pa je v tvoji glavi in ko bo tvoja glava "izšolana", ti bo lažje, ti bo tudi svet okoli fuka delno jasen.
Hvala za pogled iz drugega zornega kota. Torej je bojazen odveč in so moški še vedno pravi moški....kako bi lahko bilo drugače?:)
Navedeno
majamaja675
Hvala za pogled iz drugega zornega kota. Torej je bojazen odveč in so moški še vedno pravi moški....kako bi lahko bilo drugače?:)

Odvisno, kakšna merila imaš za "prave moške". Če je to moški zgolj za eno noč, potem za moje pojme precej nizka, kar se tiče izbire kvalitetnih moških.
Pravi moški ni moški za eno noč in ga je zelo težko najti. Merila so (pre)visoka, ja.....Želja po občasnem seksu z nekom, ki te fizično privlači in si tudi želi tega, pa ostane. No, ko sem poskušala to realizirati, sem bila razočarana.....Zaradi tega sprašujem, zakaj se moški, ki takega seksa niso sposobni, podajajo v to.
Navedeno
majamaja675
Pravi moški ni moški za eno noč in ga je zelo težko najti. Merila so (pre)visoka, ja.....Želja po občasnem seksu z nekom, ki te fizično privlači in si tudi želi tega, pa ostane. No, ko sem poskušala to realizirati, sem bila razočarana.....Zaradi tega sprašujem, zakaj se moški, ki takega seksa niso sposobni, podajajo v to.

Tisti, kateri se v to spušča in zataji, se mu to verjetno pripeti iz čistega psihološkega razloga, ker se je silil v nekaj, kar ni v skladu z njegovim čustvenim svetom - saj za moškega se nekako pričakuje v skladu s to našo konzum miselnostjo, da je vedno sposoben seksati in s komer koli, da odreže čustva. Ujame se v past častihlepnega in neodraslega moškega ega zaradi lakomnih/stremuških nagibov, da bi sam sebi dokazal, kako "možat je", kakšen "žrebec je", da lahko samo odpre zadrgo in hop, kot pa da bi si dejansko priznal, da seksa za eno noč ni sposoben izvesti, ker rabi tudi določeno čustveno bližino in povezanost z žensko, da pač tudi nekaj mora čutiti do nje ne zgolj na fizični ravni, ki se zgolj pri živlih odnese 100%. Mogoče si ga postavila pod pritisk z preveč neposrednim pristopom.
Matjažko, se popolnoma strinjam s tabo in mislim, da od takega seksa nobeden nima prav veliko. Res pa je, da je težko kar naprej solirati in še takrat, ko se želiš prepustiti, pade vse v vodo.:(
Najprej to, potem pa odgovor

29.01.12 20:40
Daj mi prosim razloži, kakšna je čustvena in kakšna je organska zadovoljitev.

Organsko si predstavljam s spolnim organom, čustveno pa z jezikom.

Je to tako?
On _

30.01.12 09:14
Navedeno
majamaja675
Vprašanje za MOŠKE, ki se spustijo v seks za eno noč, pa niso sposobni zadovoljiti ženske: Zakaj to delate, če čustveno (ali organsko) niste sposobni tega?
He, he, he....

No, pa je še ena spoznala kako smo moški ranljivi in, da nam telo ne služi tako kot govorimo ampak tako kot čutimo.
Tisto kar si ti doživela s tistim za eno noč je dokaz, da moški rabi nekaj več, da "odtelovadi" klikor toliko spodobno, punce se pa lahko pretvarjate, "odležite" svoje, malo vzdihuje, na koncu se še zlažete kako vam je bilo lepo...pa je.
Koliko časa je to ok? Koliko časa ga imate lahko "rade", na tak način? Koliko časa si lahko tako lažete?
Dokler se vam na "zmeša" in za vse okrivite moške ali pa, da čustveno otopite v kar dvomim, da ste sposobne zdržat na dolgi rok brez posledic.

Majamaja657 za ta "podvig" kot ga ti želiš izvest rabiš "čustveno pohabljnega" deca, ki te bo jemal kot objekt, kot stvar za potešitev svojih potreb in te bo po končanem dejanju "zavrgel" in tudi pred dejanjem ne bo v tebi videl nič več kot "nepotrebni privesek okrog p***e".

Vsi ostali niso primerni oz so nezaželjeni za tvoj načrt, pa si res želiš to počet na tak način?
Res nisi nič več kot "nepotrebni privesek okrog p***e"? :/
JB.007

30.01.12 10:34
Navedeno
majamaja675
LP

Tvoja zgodba bo nekoliko bolj jasna, če jo zainteresirani pred odgovarjanjem preberejo na temle naslovu:

http://med.over.net/forum5/read.php?163,7374860,7383016#msg-7383016

Pred meseci si delovala, kot da si povsem drugačna ženska. Kot globoka, ki išče nov začetek. Si do danes obupala? Poskušaš sedaj na vrat na nos najti srečo in zadovoljitev v seksu za eno noč in ti to ne uspeva?

Imej potrpljenje, majamaja675. Vedno, ko boš delala nekaj na silo in mimo usode, bo šla sreča mimo tebe. Človek ni avtomat, narejen za seks za eno noč. Ne ti, ne moški. Človek je nekaj več od tega. Če ne verjameš, poskušaj to ugotoviti preko prakse. Škoda te je za take enonočne eksperimente, Maja.
Marko 

30.01.12 14:20
Navedeno
majamaja675
LP
Zato, ker seks za eno noč ni temu namenjen pač pa samo spolni potešitvi dveh (navadno) egoistov? Mogoče zato. :)
Navedeno
Marko
Navedeno
majamaja675
LP
Zato, ker seks za eno noč ni temu namenjen pač pa samo spolni potešitvi dveh (navadno) egoistov? Mogoče zato. :)

Hja, če pa takemu jebaču vmes "dol pade", potem ni potešitve, kajne?

Odgovor na vprašanje avtorice pa bi bil: precenitev lastnih sposobnosti. Žal so Don Huani izumrli. In je treba iskat resnega partnerja, ki s čustveno komponentno zafila fizični manko, ali povedano po domače z emociami skompenzira povprečen seks.
Bom poskusila odgovoriti kar vsem. Najprej, vprašanje je bilo, zakaj se moški, ki psihično (to pomeni, da za seks potrebuje čustva, ne samo kemijo in fizično privlačnost) in telesno (to pomeni, da seks preprosto ni izvedljiv oz. ga je takoj konec) loteva stvari, ki jim ni kos......in ta seks celo sam predlaga, si ga želi in komaj čaka...Jaz tega ne razumem. Samo želja očitno ni dovolj.
Zdaj pa seks za eno noč....jaz si ga predstavljam tako, da ga izvedeta moški in ženska, ki se fizično sicer privlačita in sta si naklonjena, skupne prihodnosti in zveze pa ne načrtujeta, ker nimata toliko skupnega, da bi se zveza lahko razvijala in rasla.
Zdaj pa jaz....Prav dobro poznam razliko med seksom in SEKSOM. Do tega drugega mi ne uspe priti, ker po ločitvi preprosto še nisem spoznala moškega, ki bi me privlačil fizično in duhovno in bi se nanj tudi čustveno navezala. Morda ga bom, morda tudi ne....In če se zgodi to drugo, ali sem torej obsojena na večni solo????? Seks ni vse, še zdaleč ne, ampak če ga ni, je pa kar veliko.
Torej, dragi moški, ne želim si ničesar velikega, ampak očitno je še to preveč. A da me je škoda za to? Ne bi rekla. Škoda bo, če bodo leta minila v neprostovoljnem celibatu.....upam, da ne.
Lep pozdrav vsem.
Navedeno
ZivelaPomlad
Navedeno
Marko
Navedeno
majamaja675
LP

Hja, če pa takemu jebaču vmes "dol pade", potem ni potešitve, kajne?

Odgovor na vprašanje avtorice pa bi bil: precenitev lastnih sposobnosti. Žal so Don Huani izumrli. In je treba iskat resnega partnerja, ki s čustveno komponentno zafila fizični manko, ali povedano po domače z emociami skompenzira povprečen seks.

BRAVO! Morda bomo razbili mit o ženskah, ki jim ni do seksa in moških, ki dobro seksajo.....
padli junak

30.01.12 18:51
mu je pač enkrat padel dol, vsakemu se to lahko zgodi. Moraš vedeti, da pri svojih 45 pač nisi najstnica, pri kateri bi moški stali v vrsti. Eni se pač prilizujejo in malo pofantazirajo, v resnici pa jim kaj veliko do tebe ni. tvoje vprašanje je tako, kot če bi ženske vprašali, zakaj gredo ženske seksat, potem pa ne doživijo orgazma?
Tudi moški, ki se grejo avanture, imajo v večini primerov radi, da ženska saj nekaj začuti do njih - so pač hinavci.
Tako kot si se ti lotila zadeve ne bo šlo, razen če jim začneš plačevati. To počne mnogo moških in ker bi bila rada taka kot oni, odpri denarnico.
pa še o mitu - v to verjameš ti, realno je pa tako, da se mora ženska potruditi zase in za svoje veselje. Večina tipov nima pojma o ženskih željah.
Navedeno
padli junak
mu je pač enkrat padel dol, vsakemu se to lahko zgodi. Moraš vedeti, da pri svojih 45 pač nisi najstnica, pri kateri bi moški stali v vrsti. Eni se pač prilizujejo in malo pofantazirajo, v resnici pa jim kaj veliko do tebe ni. tvoje vprašanje je tako, kot če bi ženske vprašali, zakaj gredo ženske seksat, potem pa ne doživijo orgazma?
Tudi moški, ki se grejo avanture, imajo v večini primerov radi, da ženska saj nekaj začuti do njih - so pač hinavci.
Tako kot si se ti lotila zadeve ne bo šlo, razen če jim začneš plačevati. To počne mnogo moških in ker bi bila rada taka kot oni, odpri denarnico.
pa še o mitu - v to verjameš ti, realno je pa tako, da se mora ženska potruditi zase in za svoje veselje. Večina tipov nima pojma o ženskih željah.

Hvala za tvoje mnenje. Torej misliš, da najboljše seksajo moški, ki se jih za to plačuje, ostali pa so bolj tako tako?
Navedeno
majamaja675
LP[/quoteHe, he, pač nisi naletela na pravega! In kaj smo mi zdaj krivi??

Če stisnemo pest, ne moremo pobožati!
padli junak

30.01.12 20:13
ah kje pa, najbolje seksajo moški, ki ljubijo svoje partnerke, ampak ti tega ne sprašuješ.
stari dedci lahko poseksajo mladenke (pa še z mehkim), če jim dobro plačajo za to.
Malo je hecno tvoje pričakovanje, da boš pri svojih letih na veliko seksala brez čustev. Saj si ja zrela ženska in ne mlada frklja na katere si drkajo hiperpotrebneži.
Po poklicni poti imam ogromno stikov z vsemi sortami moških. Kakšnega posebno dobrega mnenja o njih si ravno ne morem ustvariti. Rajši pa ne povem, kako si razlagajo eno frišno ločeno 45 letno in potrebno žensko. Če bi to napisala, ne vem, če bi ti še kdaj prišlo. Pa tudi ni pomembno, saj ti ne določajo cene oni. Ti si jo sama, in bolj kot pišeš, manj seksa se ti obeta.
Navedeno
padli junak
ah kje pa, najbolje seksajo moški, ki ljubijo svoje partnerke, ampak ti tega ne sprašuješ.
stari dedci lahko poseksajo mladenke (pa še z mehkim), če jim dobro plačajo za to.
Malo je hecno tvoje pričakovanje, da boš pri svojih letih na veliko seksala brez čustev. Saj si ja zrela ženska in ne mlada frklja na katere si drkajo hiperpotrebneži.
Po poklicni poti imam ogromno stikov z vsemi sortami moških. Kakšnega posebno dobrega mnenja o njih si ravno ne morem ustvariti. Rajši pa ne povem, kako si razlagajo eno frišno ločeno 45 letno in potrebno žensko. Če bi to napisala, ne vem, če bi ti še kdaj prišlo. Pa tudi ni pomembno, saj ti ne določajo cene oni. Ti si jo sama, in bolj kot pišeš, manj seksa se ti obeta.

Verjamem in vem, da je seks iz ljubezni najlepši in najboljši seks. A če do take ljubezni ne prideš, torej nimaš več pravice seksati?
Jaz pa o moških sploh nimam slabega mnenja, celo nekaj zelo dobrih prijateljev imam med njimi.
A za seks se ženska (vsaj jaz) ne odloči iz prijateljskih ali kakšnih drugih vibracij, ampak zato, ker jo moški privlači in obratno in to se zgodi zelo, zelo redko....Pa še takrat ni seks tak kot mora biti.
padli junak

30.01.12 21:03
Ravno to me plaši v današnjem dojemanju odnosov. Ok če že ljubezni ne najdem, imam pa pravico seksat!! Ja kje v ustavi ali pa celo v novem družinskem zakoniku pa to piše? Da imaš pravico do drugega telesa? Kaj če bi k tebi prišel en gravž in rekel, ne zahtevam, da me ljubiš, ampak pravico imam seksat s teboj? Seksat imaš pravico samo sama s sabo, samo to ni tisto, kar si želiš? Ljudje imamo veliko želja in ene se nam uresničijo, druge pa ne. Nima smisla cepetat in zahtevat, da nekdo te pa končno mora dobro poseksat. Po eni strani te čisto razumem, tvoja želja ni nič čudnega in je čisto normalna. Mislim, da se je lotevaš s povsem napačne strani. Pusti ob strani vso to medijsko kramo in šovinistične moške fore, ki drugega jemljejo kot objekt (saj si že sama ugotovila, da so bolj kot ne mehkotičneži). Pojdi vase, ugotovi kaj si v resnici želiš, ne boj se svojih želja in če bo to tvoja resnična in iskrena želja, se ti bo izpolnila takrat, ko boš najmanj pričakovala. Po moji oceni si se ločila, ker si imela dovolj laži in sprenevedanj in si hotela resnično živeti. Zdajle si se pa malo dezorientirala. Mislim, da si želiš, da bi bila v resnici z nekom takšna kot si, ljubljena v celoti, in nič manj te ne bo zadovoljilo.
Navedeno
padli junak
ah kje pa, najbolje seksajo moški, ki ljubijo svoje partnerke

huda teza. namreč da je zgolj ljubezen dovolj, da je seks fantastičen. LOL
padli junak

30.01.12 21:22
seveda ne, ljubezen je samo malo za zraven, glavno da je lep in ima trdega, pa da te tko pogleda, da boš dol padla, pa pravo točno mora v pravem trenutku pritisnit, pa da ima dovolj denarja in seveda vsi planeti morajo biti v konstelaciji, potem boš pa morda pozabila na svojo superiornost in boš enkrat dala brez da bi razmišljala, če je bilo dovolj dobro.

31.01.12 06:24
Mislim, da imaš čisto preveč romantične predstave o seksu za eno noč (in to, kar bi ti rada kot alternativo sanjski poroki, itak ni seks za eno noč, ampak eksluziva pri dobrem ljubimcu, ki bi te imel vsaj rad, če te že ljubi ne).
Devil

31.01.12 07:31
ah, nič ne dojameš

moški gre sexat za SVOJ užitek, ne pa za TVOJ

sploh takšni enonočni
Terme

31.01.12 08:02
Tvoja "tržna vrednost 46", pri seksualno najbolj vzburljiv generacijah je 0.15 in s tem toliko manjša možnost za garantiran uspeh.
Marko 

31.01.12 09:13
Navedeno
majamaja675

Verjamem in vem, da je seks iz ljubezni najlepši in najboljši seks. A če do take ljubezni ne prideš, torej nimaš več pravice seksati?
Seveda imaš pravico, ampak pričakuj tudi slab in prazen seks, ne samo odličnega. Mogoče ti bo pa ležje brez seksa, kot s slabim. To je podobno kot z odnosom, vsaj pri meni. Raje sam, kot v nepopolnem odnosu.
JB.007

31.01.12 10:08
Iz teme: Novo življenje po ločitvi,
kjer pravi majamaja675 takole:

26.11.11 20:37
Zanimivo. Hvala. Res iščem nekoga, ki bi me prevzel tako in drugače. Če tega ni, nekaj manjka.
Zveza, ki se ne razvija, nima prihodnosti. Tudi seks po začetnem navdušenju ni več tisto, žal.
Manjka TOPLINA. Kruta resnica pa je, da človek vsega ne more imeti
.

Tvoja vizija, zapisana v temi z gornjim naslovom, je dobra. Le prehitro obupaš. Predzadnji stavek bi se moral glasiti: Manjka TOPLINA ... in LJUBEZEN. Napaka, ki jo delaš, je zato: Iščeš LJUBEZEN, a ljubezni se ne da najti, posebej ne z iskanjem seksa za eno noč - ljubezen bo našla tebe, če je tako usojeno. ln zadnji stavek v tvoji viziji ne drži.

Lahko poveš, kaj je bil vzrok tvoji ločitvi?

31.01.12 10:09
Navedeno
Terme
Tvoja "tržna vrednost 46", pri seksualno najbolj vzburljiv generacijah je 0.15 in s tem toliko manjša možnost za garantiran uspeh.

Sarkazem glede žensk je obratno sorazmeren s tipovo atraktivnostjo za nasprotni spol.

Človek včasih dobi občutek, da se tukaj potikate sami Bradi Pitti.
On _

31.01.12 11:11
Navedeno
Devil
ah, nič ne dojameš

moški gre sexat za SVOJ užitek, ne pa za TVOJ

sploh takšni enonočni
Bravo zadel si bistvo, če ona želi da bo še za njen užitek mora najt takega da mu bo mar zanjo. :) ali zaradi čustev ali zaradi denarja...
Predvsem enonočni so za svoj užitek!
Tisti za dve noči se že malo bolje odrežejo prvič, da dobijo drugič ;)
Tisti ki si te želijo večkrat dobro pa niso za eno noč.
Koliko ljudi, toliko razmišljanj. Čeprav izhajamo iz iste vrste, ravnamo in razmišljamo različno....Tudi zaradi tega je v srednjih letih težko najti sorodno dušo. Pod sorodno dušo si jaz, recimo, predstavljam tole (ni pa nujno, da v tem vrstnem redu): fizična privlačnost in medsebojno sprejemanje, dobra komunikacija, podobna duhovna in izobrazbena raven, podoben način življenja in preživljanja prostega časa in podoben pogled na zvezo kot skupnost dveh, ki raste in se razvija......Za občasni seks pa je dovolj, da so izpolnjeni prvi trije pogoji....no, pa še takrat lahko spodleti.....
Vse to so bolj ali manj sanje, vem.....realnost je drugačna. Na koncu sama vedno pridem do tega, da človek vsega ne more imeti.....ali se zadovolji z manj ali pa nima nič. Tolaži me dejstvo, da sem neutrudna in noro optimistična, pač dvojčica po horoskopu, za katere je baje značilno, da do konca življenja kot nori iščejo svojo dušo dvojčico. Življenje pa itak mine....tako ali drugače in bolje je, da mine v upanju kot v večnem nezadovoljstvu.
Kaj pravite na to?
Navedeno
Terme

Dobiti seks za žensko res ni noben problem,tudi v zrelejših letih ne, ker veliko 20 in 30-letnikov ni prav nič izbričnih, če dobijo starejšo in "izkušenejšo" damo. Večji problem je dobiti resnejšega moškega za kaj več kot zgolj seks.
FN_FAL21

poznaj se

31.01.12 20:10
MATJAŽKO lepo razčlenil iz vsesplošnega vidika

Ian Flemingov JAMES BOND lepo izbezal v katerem grmu tiči zajec

FN_FAL zaključi: Si le še ena v osnovi dobrodušna a krepko nezrela punčara, ki svoje nesigurnosti, dvome in ekstremna nihanja znotraj miselnih sfer (ki jih je JB jasno prikazal z točnim primerom) projiciraš na moške in pričakuješ, da oni naredijo tvojo domačo nalogo zate. Ker pa tega seveda ne storijo, so privzeto krivi za tvoje stanje, ki ga samovsugerirano vzdržuješ z prepričanjem da ONI niso zadovoljili TVOJIH potreb. Ti grdi grdi moški. Tvoj greh ni pasivno aktivno nasilje ki ga izvajaš. Tvoj greh je to da misliš da si nekaj posebnega :)))

Tudi jaz sem nevedoč prakticiral ta zgrešeni miselni vzorec...do 21 leta, pol sem odrastel in začel sprejemati odgovornost za svoje besede in dejanja.

Pa lep dan

Re: poznaj se

31.01.12 20:25
Navedeno
FN_FAL21

FN_FAL zaključi: Si le še ena v osnovi dobrodušna a krepko nezrela punčara, ki svoje nesigurnosti, dvome in ekstremna nihanja znotraj miselnih sfer (ki jih je JB jasno prikazal z točnim primerom) projiciraš na moške in pričakuješ, da oni naredijo tvojo domačo nalogo zate. Ker pa tega seveda ne storijo, so privzeto krivi za tvoje stanje, ki ga samovsugerirano vzdržuješ z prepričanjem da ONI niso zadovoljili TVOJIH potreb. Ti grdi grdi moški. Tvoj greh ni pasivno aktivno nasilje ki ga izvajaš. Tvoj greh je to da misliš da si nekaj posebnega :)))

Tudi jaz sem nevedoč prakticiral ta zgrešeni miselni vzorec...do 21 leta, pol sem odrastel in začel sprejemati odgovornost za svoje besede in dejanja.

Pa lep dan

Hvala. Vedno pravim, da ti vsak človek, ki ga srečaš ali stopiš z njim v kontakt, nekaj da.
mala piška

31.01.12 21:03
Ko sem bila majhna, se je vrtela neka reklama za Mercator:"kaj se drenaste, če videste, da se ne moreste"... Tako nekako se ti jeziš. Samo da so v tvojem primeru vrata odprta, gužve pa nobene. Kaj te bolj jezi? Fiziološka odpoved ali to, da kljub razprodaji roba ni šla v promet? Nekaj si zapomni. Obup ni seksi. Res ne.
Navedeno
metulka
Navedeno
Terme

Sarkazem glede žensk je obratno sorazmeren s tipovo atraktivnostjo za nasprotni spol.

Človek včasih dobi občutek, da se tukaj potikate sami Bradi Pitti.
Brad je pezde!

Če stisnemo pest, ne moremo pobožati!
On _

01.02.12 09:51
Navedeno

Koliko ljudi, toliko razmišljanj. Čeprav izhajamo iz iste vrste, ravnamo in razmišljamo različno....
Govorimo različno, pripovedujemo ti pa isto stvar.
Za dober sex se boš morala sama potrudit, poboljšat, da boš sposobna narajcat svojega deca tako, da te bo zmogel zadovoljiti v vseh pogledih.

Ti si pa želiš kr enga "gotovega"...., ki izpolnjuje vse pogoje po spisku...

Nič oz. z najmanj vloženega truda bi želela dobiti "vse"
Kaj pa ti nudiš, da bi si kdo želel izpolnjevat te pogoje?
"Vijolico" imajo tudi druge, to ne bo dovolj.... ;))

Dvojčice znajo podžigat, če jim kdo podkuri in hitro jih mine, obupajo, ko ni vse čist po njihovo...

Kaj pravite na to?

01.02.12 10:27
On_, ljubezen je očitno cela znanost.

Čisto tako v povezavi s to temo me zanima, ali si srečno vezan.
JB.007

01.02.12 10:49
Navedeno
majamaja675
Koliko ljudi, toliko razmišljanj. Čeprav izhajamo iz iste vrste, ravnamo in razmišljamo različno....Tudi zaradi tega je v srednjih letih težko najti sorodno dušo. Pod sorodno dušo si jaz, recimo, predstavljam tole (ni pa nujno, da v tem vrstnem redu): fizična privlačnost in medsebojno sprejemanje, dobra komunikacija, podobna duhovna in izobrazbena raven, podoben način življenja in preživljanja prostega časa in podoben pogled na zvezo kot skupnost dveh, ki raste in se razvija......Za občasni seks pa je dovolj, da so izpolnjeni prvi trije pogoji....no, pa še takrat lahko spodleti.....
Vse to so bolj ali manj sanje, vem.....realnost je drugačna. Na koncu sama vedno pridem do tega, da človek vsega ne more imeti.....ali se zadovolji z manj ali pa nima nič. Tolaži me dejstvo, da sem neutrudna in noro optimistična, pač dvojčica po horoskopu, za katere je baje značilno, da do konca življenja kot nori iščejo svojo dušo dvojčico. Življenje pa itak mine....tako ali drugače in bolje je, da mine v upanju kot v večnem nezadovoljstvu.
Kaj pravite na to?

JB.007 v skladu s svojim analitičnim pristopom, na podlagi vsega do sedaj povedanega, prilaga nekaj za neutrudno in noro optimistično iskalko duše dvojčice, da bo iskala v pravo smer:

Dvojčica je ženska, ki kar poka od entuziazma, lepote in živahnosti. Njeno telo je skladno grajeno, gibi hitri, a graciozni. Ima ogromno interesov, a to je ne utruja, ampak celo poživlja. Ne poskušajte je prepričati, naj si vzame več časa zase; najboljša je ravno takrat, ko je sredi gore dela. 

Dvojčico je težko razumeti, a uspelo vam bo, če boste imeli ves čas v mislih, da gre pravzaprav za dve osebnosti (ne razcepljeno osebnost!). Globoko v sebi si tudi Dvojčica želi, da bi bila partnerju najpomembnejša oseba na svetu; šele ko se zares zaljubi, se pokaže njen pravi obraz. 

Tako zelo je zaposlena z delom, prijatelji in celo oboževalci, da komaj najde čas za vas; pokazati ji morate, da ste vendar najbolj zanimiv od vseh in postali boste prioriteta. Med vsemi obveznostmi se ji pogosto kakšna izmuzne, a sposobna je narediti v enem dnevu več, kot kdo drugi v celem tednu. Njen čut za poslovnost je izjemen, ne boji se novih službenih izzivov. Rada opremlja dom, a ga ne pospravlja. Življenje si uredi brez večjih naporov, kar tako, mimogrede. 

Če jo hočete očarati, bodite dobro informirani o vsem aktualnem, ampak res vsem, in potem lahko začnete razpravljati z njo. Od vas ne bo zahtevala, da ji poročate, kje, s kom in koliko ste ponočevali – a tudi vi si je ne drznite zasliševati. 

Ljubezen je igra 

Za Dvojčico je ljubezen predvsem ena od mnogih iger, še posebno v mladosti. Šele, ko sama dodobra spozna svoj značaj, se je pripravljena ustaliti v resni zvezi ali zakonu. Težko se za kar koli odloči, in pogosto je čustveno zmedena – a tega ne boste zlahka opazili. Rada ima odprte zveze, če pa pristane v poroko z vami, pazite, da ne bosta zapadla v rutino. 

Ker se seks zanjo dogaja najprej (in predvsem!) v glavi, zna poskrbeti za seksi razpoloženje, ki podžiga domišljijo: sveče, posteljnina v pravi barvi, blazine, glasba, erotični filmi in vibrator so njeni priljubljeni pripomočki. 
Njeno domišljijo prižgete z erotičnimi besedami, zašepetanimi na uho ali brundanjem. Rada ima lahne dotike, odbija pa jo bolečina ali partner, ki se ne vzburi dovolj hitro. Poskusite z igranjem vlog, uporabljajta šifre za priljubljene položaje, pojdita v svingerski lokal. Če nimate zelo bujne domišljije, redno berite seksi nasvete za nove ideje, ki bodo ohranile seks z vami zanimiv za Dvojčico. 

Kako se vaše astrološko znamenje sklada s frfotavim, a nadvse zanimivim znakom Dvojčka? Če ste zabaven, inteligenten sogovornik in pripravljeni partnerju nuditi svobodo, bo Dvojček nad vami naravnost navdušen. 

Dvojčka – Oven 

Znaka sta si blizu, oba imata rada nove izzive, sta nekoliko nestrpna in polna energije. Zelo rada in veliko se pogovarjata. Dvojček zna spregledati Ovnovo potrebo po dominaciji in mu jo prepusti. Ovnova dominantnost je za občasno tavajočega Dvojčka pravzaprav dobrodošla. V postelji Dvojček navdušeno ponuja Ovnu vedno nove variacije in zato jima ni nikoli dolgčas. Inteligenten Oven in Dvojček z domišljijo sta tako dobra prijatelja kot tudi dober par, ki uživa v seksu in družabnem življenju. 

Dvojčka – Bik 

Bik in Dvojčka sta si čisto nasprotna po temperamentu; Bik je nefleksibilen, ne mara sprememb, Dvojček pa je frfotav in nemiren. Nasprotje je dobra podlaga za privlačnost; Dvojčka zaintrigira Bikova strastnost, a mu je neprimeren partner, saj Bik potrebuje občutek varnosti, ki mu ga Dvojček – vedno v iskanju novih dražljajev – ne more dati. Bik je rad doma, Dvojček pa vandra. Dvojčkove stranpoti so vir ljubosumja za posesivnega Bika, Dvojčku pa se zdi Bik nekoliko dolgočasen ljubimec. Dvojčku se zdi, da Bik zahteva preveč, tega se ustraši in zbeži iz zveze. 

Dvojčka – Dvojčka 

Dvojčka se ne bosta nikoli naveličala drug drugega – zanima ju vse po vrsti, zlahka pa se posvetita čemu novemu in pozabita na prejšnji interes. Sta zelo živahen in nadvse šarmanten par, ki prireja najboljše zabave, saj imata veliko prijateljev in sta jim dobra sogovornika in gostitelja. Tudi v postelji se imata zabavno,a kar je izven postelje in zabave, hitro preraste v kaos, ki ga celo Dvojčka ne moreta prenašati zlahka. Preveč sta nemirna in nestabilna, da bi lahko zveza dolgo trajala. 

Dvojčka – Rak 

Dvojček zna pogosto nerazpoloženega Raka razveseliti in spraviti v boljšo voljo, Rakova strastnost v postelji pa je zelo zadovoljujoča za Dvojčka. Vendar pa je Dvojček preveč spogledljiv, da bi to občutljivi Rak lahko dolgo prenašal. Rak ima rad varnost in zavetje doma, Dvojčka bi najraje posesivno privezal nase, medtem ko bi Dvojček najraje ves čas pohajal naokrog in se spogledoval z vsem, kar diha. Dvojček nima dolgo potrpljenja z Rakovimi spremembami razpoloženja, njegov nabrušen jezik pa Raka vse prehitro prizadene. Dvojček je intelektualen, Rak pa emocionalen, in tudi zato se težko razumeta kot ljubezenska partnerja. 

Dvojčka – Lev 

Takoj sta si všeč, saj ju privlačijo podobne stvari: družabno življenje, glamur, zabave, gledališče. Lev je ekstrovertiran, zato razume Dvojčkovo spogledljivost. Ta ga ne moti tudi zaradi preobilice samozavesti, ki je za Leva značilna. Leva moti Dvojčkova nagnjenost k posmehovanju, želi si več občudovanja, kar se zdi Dvojčku povsem odvečno. Ko gresta ven, bi rada drug drugega zasenčila, a ne na slab način, pri tem se zabavata. Veliko se smejita in se imata krasno v postelji, kjer se kar iskri od spolne napetosti, Leva navdušuje Dvojčkova domišljija. Dvojček in Lev zelo uživata, ko sta skupaj, možnosti za kaj več so dobre, sploh, če bo Dvojček ostal zvest. 

Dvojčka – Devica 

Oba imata intelektualen pristop k življenju; potrebujeta nekoga, ki ju mentalno stimulira. Vendar pa sta Dvojček in Devica dobra samo kot sogovornika, saj se v vsem ostalem razlikujeta. Devici se zdi Dvojček nezrel in neodgovoren, njemu pa Devica dolgočasna. Devica je analitična, Dvojček pa površen. Devica začne Dvojčku hitro ugovarjati in ga kritizirati, Dvojčku se zato zdi ravnodušna do njega in si poišče drugega partnerja. 

Dvojčka – Tehtnica 

Dvojček in Tehtnica se ujemata tako intelektualno, kar je obema zelo pomembno, kot tudi na vseh drugih področjih. Razumeta se in se ne prepirata pogosto. Oba sta radovedna in živahna. Dvojček in Tehtnica sta skrbna in polna ljubezni. Oba rada hodita na zabave in potovanja. Nista ljubosumna, v postelji rada eksperimentirata in nista preveč zahtevna. Seks jima predstavlja bolj zabaven kot strasten dogodek. Razen pri denarju, ki ga oba rada razsipata, se jima ne more nikjer zalomiti. Manjše težave lahko nastopijo pri odločanju, saj sta oba neodločna. 

Dvojčka – Škorpijon 

Skrivnostni Škorpijon privlači radovednega Dvojčka, Škorpijona pa intrigira Dvojčkova živahnost. V postelji je zelo vroče, saj je Dvojček poln novih idej, Škorpijon pa zelo dinamičen, strasten in nenasiten, vendar se tu pravljica konča. Škorpijon ima rad zasebnost in je do partnerja posesiven, kar Dvojčku, ki živi za zabave in spogledovanje, nikakor ne odgovarja. Škorpijon si želi predanega partnerja, ki mu dovoljuje, da dominira. Dvojčkova nestanovitnost v ljubezni hitro iztiri ljubosumnega Škorpijona, Dvojček pa si ne pusti vzeti svoje neodvisnosti. 

Dvojčka – Strelec 

Ta dva nasprotna znaka se privlačita kot bi po njiju izumili rek „nasprotja se privlačijo“. Tako Dvojček kot Strelec imata širok spekter interesov, pri tem pa tudi potrebo po neomejeni svobodi. Strelec je bolj intelektualen od Dvojčka, ta pa je bolj družaben. Oba sta zelo nemirna, v seksu pa se pogosto ne potrudita dovolj za partnerja. Preveč interesov izven zveze – tudi ljubezenskih – je vzrok za to, da se kaj hitro razideta, a ponavadi kot prijatelja. 

Dvojčka – Kozorog 

Površen in nekonvencionalen Dvojček hitro iritira konzervativnega in temeljitega Kozoroga, ki potrebuje občutek varnosti. Rutina, ki jo Dvojček sovraži, je za Kozoroga bistvenega pomena. Dvojčkova jezikavost in verbalne spretnosti v Kozorogu prebudijo dvom o lastni adekvatnosti, česar seveda ne bo pokazal, ampak bo postal tiranski. Dvojčkova potreba po novih dražljajih v Kozorogu vzbuja nezaupanje, Kozorogova prizemljenost pa Dvojčka duši. Dvojček lahko Kozoroga nauči čutnosti, a velike kemije med njima ni, močna čustva pa se tudi ne razvijejo. 

Dvojčka – Vodnar 

Dvojček potrebuje vedno nove dražljaje, Vodnar pa je zelo inovativen, kar ju hitro poveže; oba imata rada nove stvari, ljudi in kraje, veliko hodita na zabave in rada potujeta. Oba sta nepredvidljiva, kar sicer povzroča sitnosti, a jih znata rešiti z ljubeznijo. Vodnar je navdušen nad Dvojčkovim intelektom in zlahka prenese njegovo nestanovitnost, ki jo razume do te mere, da ostane z njim v prijateljskih stikih, tudi ko se razideta. Vodnar zna nemirnega Dvojčka pomiriti in stabilizirati. Oba si želite predvsem harmonično, intelektualno zvezo. Bolj kot strastna ljubimca sta Dvojček in Vodnar predana sopotnika drug drugemu. 

Dvojčka – Ribi 

Dvojčka pri Ribi privlači njena skrivnostnost, njo pa njegova pamet. Razigrani in netaktni Dvojček lahko vse prehitro prizadene nežno in občutljivo Ribo. Ko si Dvojček želi svobode, bi bila Riba rada občudovana. Ob nemirnem Dvojčku Riba ne more dobiti občutka varnosti, ki ga za srečo v zvezi potrebuje, Dvojček pa ne dobi potrebne svobode. Oba sta nagnjena k spremenljivosti razpoloženja, in nimata najboljšega stika z realnostjo. Oba potrebujeta partnerja, ki ju bo znal bolje usmeriti. Strast med njima je velika, a to pelje bolj k temu, da Dvojček nepremišljeno seje ostre besede, Riba pa si jih preveč žene k srcu. 

Če ste rojeni v Dvojčku, si najbrž želite inteligentnega partnerja, s katerim bi lahko poizkusili nove restavracije, neznane dežele in seveda vse mogoče spolne položaje. Horoskop Dvojčkom priporoča Ovna, Leva, Tehtnico in Vodnarja
JB.007

Re: poznaj se

01.02.12 11:29
Navedeno
FN_FAL21

Pa lep dan

Opisane lastnosti so lastne večini žensk, rojenim v znamenju dvojčka. Razumljiva je tudi povdarjena seksualnost in njeno vprašanje zastavljeno na začetku te teme je le posledica teh lastnosti. majamaja675 je tipična dvojčica, slika je sedaj jasna. Najti si mora sebi primernega, kompatibilnega partnerja za pravljico dolgo najmanj tisoč in eno noč in JB.007 po vsem povedanem niti najmanj ne dvomi v to, da bi bilo njeno iskanje brez uspeha.
norTON 

01.02.12 12:53
Navedeno
majamaja675
LP

tukaj je možno več odgovorov, preden bi pa se odločil za kakšnega, bi napisal, da je vprašanje vsaj meni, v nekem smislu, bedno. po vprašanju sklepam, da ima majamaja za seboj več neuspešnih vzorcev, oz. poskusov.
zakaj večkrat ne doživi uspeha, je v vsakem primeru njena odgovornost. odgovornost pa je, dokler uporabljaš misel, vezana na znanje.
po moje enostavno ne znaš izbirati, verjetno pa za drugi del, še manj razumeti izbranega.
mogoče je res, da smo dvojčki malo neugnano nestrpni:)
II. del poti v dvodelni seks (po tvoje organsko čustveni) , pa so oči, ki so starejše kot pamet. še vedno pa mislim, da je očem s premikanjem let navzgor, pamet v pomoč in zopet smo (vsaj v tvojem obdobju) tam, kjer smo začeli

pa kljub vsemu mislim, da imaš, glede na to, da praviš:
zakaj to delate?
precej nesreče:(
norTON nepr.

01.02.12 13:27
moje od prej:
tukaj je možno več odgovorov, preden bi pa se odločil za kakšnega, bi napisal, da je vprašanje vsaj meni, v nekem smislu, bedno*. ..................
dodano:
bedno, ne zaradi želja, potreb, pričakovanj, volje in slično.......,
bedno* zaradi posploševanja, ko praviš:
Zakaj to delate?

malo humorja:
preden začneš zopet "s tem", ga vprašaj, kako bo"to" oddelal in lahko mu odgovoriš:

"tako mi ga pa ne boš sral" :)), jaz sem majamaja675
črnogorec

03.02.12 12:46
Navedeno
majamaja675
LP

Tole dilemo so že zdavnaj rešili črnogoric (navajam po spominu in v slovenščini:

Poročna noč, ona se pol ure trudi da ga z usti spravi pokonci, a nič..
On zateži: Draga, nisem zadovljen s tem, kar delaš, upam,da se ne bo ponavljalo, sicer bo zaropotalo.

V tem smislu: prihodnjič se pač bolj potrudi!!!
jest pa noben drug

06.02.12 09:53
to sem tudi jaz doživela, na lastni koži....
kurjenje, po telefonu, mejlu, osebno...dolgo časa....kofetki...kurjenje....obojestranska kemija na višku...kdaj se dobiva??? se zmeniva...odpade...spet kurjenje..še bolj vse napeto...nato se dobiva...vse fajn, dobro...pride do "tistega" pa...????? nič od nič, se je neki trudi, preklinjal...
mal ponižujoče, če moški nima v glavi pošlihtan, da to res hoče....

pa sem rekla (da sem rešila situacijo), da je mogoče trema...bo drugič bolje...

pride drugič, spet kurjenje in vse kar spada zraven...komej čakava, da se dobiva...želela sva si oba....pa spet nič od njega! obnaša se kot najstnik, ne vem, kaj in kako bi, zadeva padla dol......

po pogovoru s prijateljico ugotovim, da se to kar pogosto dogaja moškim....nimajo pošlihtan v glavi, tako rekoč BI, pa ne morejo......
Šifrer.spremljava je gratis

06.02.12 17:46
Navedeno
jest pa noben drug
to sem tudi jaz doživela, na lastni koži....
kurjenje, po telefonu, mejlu, osebno...dolgo časa....kofetki...kurjenje....obojestranska kemija na višku...kdaj se dobiva??? se zmeniva...odpade...spet kurjenje..še bolj vse napeto...nato se dobiva...vse fajn, dobro...pride do "tistega" pa...????? nič od nič, se je neki trudi, preklinjal...
mal ponižujoče, če moški nima v glavi pošlihtan, da to res hoče....

pa sem rekla (da sem rešila situacijo), da je mogoče trema...bo drugič bolje...

pride drugič, spet kurjenje in vse kar spada zraven...komej čakava, da se dobiva...želela sva si oba....pa spet nič od njega! obnaša se kot najstnik, ne vem, kaj in kako bi, zadeva padla dol......

po pogovoru s prijateljico ugotovim, da se to kar pogosto dogaja moškim....nimajo pošlihtan v glavi, tako rekoč BI, pa ne morejo......

C G7 C G7
Skoraj polnoč je ura, in mehka je cura ... Dec ne more. (dec ne more)
C

C G7 C G7
bingl dol vis' ting lingaling ting lingaling ...kot sirota
C
jutr zvedl bodo vsi v 'štarij' ... to sramota!

C G7 C G7
Am
Štrajka mu tič in nocoj z njim ne more bit nič.

F Fm C
in pripravljene so, da ga peljejo v svoje ... prostore.
G7 C
a če blizu je polnoč, poza'bte; ..takrat ... dec ne more.
------------------------------------------------------------------------------

Ženske kričijo kot nore in hoč'jo do zore ... Dec ne more. (dec ne more)
Kričijo kot nore in hoč'jo do zore ... Dec ne more. (dec ne more)

bingl pol šest'h mu kaže in ni take maže ... da si opomore
kaj bi dal, kaj bi dal, da bi šel ... spet u gore.

Štrajka mu tič in nocoj z njim ne more bit nič.

in pripravljene so, da ga peljejo v svoje ... prostore.
a če blizu je polnoč, poza'bte; ..takrat ... dec ne more.

... dec ne more.
... dec ne more.
marinec

07.02.12 10:49
Navedeno
majamaja675
LP

Mah, napačne izbiraš in napačno strategijo imaš. Zadeva je simpl.

Išči razmerje brez roka trajanja, za nedoločen čas, po možnosti za od tod do večnosti, ne pa za 8 nočnih ur, izberi tapravega, ki nima le zunanjosti, ampak tudi ustrezno, tebi kompatibilno in primerno bogato duhovno vsebino, ob katerem boš postala mokra že zaradi njegove bližine, glasu, feromonov, vonja, nasmeha ..., vsega, kar on je, ki te bo začutil v vsej polnosti, kar si, te spoznal in poznal in se odzival enako na tebe, kot ti nanj, ki ti bo znal pihati na dušo na vse možne načine in neprestano in vztrajno in bo vedel, da traja ljubezenska predigra non stop, noč in dan in ne le četrt ure pred tistim, ki bo vedel, da brez obojestranskega prvinskega spolnega privlaka + zaljubljenosti + popolnega zaupanja, občutka varnosti, sprejetosti in predanosti ženske moškemu ne pomaga nobeno večurno ali celonočno še tako strokovno podkovano mehansko drgnjenje ali draženje natanko določenih površinic in hrapavih kvadratnih centimetrov, ki bo vedel, da se tisto bistveno dogaja pri ženski v glavi, v srcu in v duši in ne tam doli, kot mislijo "izkušeni" laiki in ki bo znal preliti vso to teorijo v prakso tako tekoče in čudovito ubrano, da še opazila ne boš, kaj vse se skriva za tem, kar počne s tabo, ki bo poznal tvojo žensko dušo in telo v anatomskem smislu do potankosti in ki bo znal sam sebe obvladovati do popolnosti, ki bo videl tebe pred sabo in ne le sebe in svojo zadovoljitev, ki bo vedel, da je skrivnost v razdajanju, podarjanju sebe tebi in ne jemaju tebe in ki bo znal prisluhniti vsem tvojim odzivom in znal najti in ti dati ravno tisto, kar si ti želiš, ki bo zaigral na tvojih tistih nekaj gumbkov mogočno simfonijo ljubezni z vsem, kar on je in se boš tej harmoniji predala z vsem, kar ti si in ...

... če ti potem v nekaj urah prvovrstne mešanice ljubkovanja, ljubljenja, seksa in f**a... in po vsem tem ne bo vsaj dvajsetkrat zapored prišlo in ne boš potem minimalno dva do tri dni težko hodila in si potem zaželela repete od začetka, dam tisto reč koj preč in nisem več marinec!

Nekdo za 8 ur nima ne interesa, ne namena ukvarjati se s tabo na zgoraj opisani način, zakaj bi se že? Ženska je vrhunski, najbolj čudežen in najlepši instrument, ki ga je ustvarila narava, ki ni narejena za enkratno ali enonočno uporabo, za ubrano igranje nanjo jo je potrebno imeti ob sebi vse življenje in še nekaj je - človek mora imeti za igranje nanjo ... posluh.

Če ti ni kaj jasno, pa kar marinca vprašaj.
ferbčna

07.02.12 10:59
Marinec, kaj če bi organiziral kak tečaj?
marinec

07.02.12 11:05
Zgrešila si bistvo v povedanemu.
ferbčna

07.02.12 11:25
Navedeno
marinec

Zgleda, da ti tudi.

Bo že.
marinec

07.02.12 11:38
Navedeno
ferbčna
Navedeno
marinec

Zgleda, da ti tudi.

Bo že.

Samo videti je tako.
ferbčna

07.02.12 11:39
Navedeno
marinec
Navedeno
ferbčna
Navedeno
marinec

Zgleda, da ti tudi.

Bo že.

Samo videti je tako.

Ampak kot vsemogočni moški seveda te možnosti ne dopuščaš ženskemu spolu kajne?

Zdaj pa ne bom več offtopicala.
marinec

07.02.12 13:15
Navedeno
ferbčna
Navedeno
marinec
Navedeno
ferbčna
Navedeno
marinec

Zgleda, da ti tudi.

Bo že.

Samo videti je tako.

Katere možnosti ne dopuščam ženskemu spolu, kot, po tvojih navedbah, vsemogočni moški? Kaj tebe pavzaprav muči in srbi, ferbčno bitje?
natalie8

07.02.12 13:17
Ok to naj bi vse naredil moški, ženska pa bi sabo sprejemala - tako to gre?
amelia

07.02.12 17:44
Marinec - bravo!

:-)
Z.P.-nepr.

07.02.12 20:53
Navedeno
marinec
Ženska je vrhunski, najbolj čudežen in najlepši instrument, ki ga je ustvarila narava, ki ni narejena za enkratno ali enonočno uporabo, za ubrano igranje nanjo jo je potrebno imeti ob sebi vse življenje in še nekaj je - človek mora imeti za igranje nanjo ... posluh.

Lepo, lepo.
Navedeno
marinec
Navedeno
majamaja675
LP

Išči razmerje brez roka trajanja, za nedoločen čas, po možnosti za od tod do večnosti, ne pa za 8 nočnih ur, izberi tapravega, ki nima le zunanjosti, ampak tudi ustrezno, tebi kompatibilno in primerno bogato duhovno vsebino, ob katerem boš postala mokra že zaradi njegove bližine, glasu, feromonov, vonja, nasmeha ..., vsega, kar on je, ki te bo začutil v vsej polnosti, kar si, te spoznal in poznal in se odzival enako na tebe, kot ti nanj, ki ti bo znal pihati na dušo na vse možne načine in neprestano in vztrajno in bo vedel, da traja ljubezenska predigra non stop, noč in dan in ne le četrt ure pred tistim, ki bo vedel, da brez obojestranskega prvinskega spolnega privlaka + zaljubljenosti + popolnega zaupanja, občutka varnosti, sprejetosti in predanosti ženske moškemu ne pomaga nobeno večurno ali celonočno še tako strokovno podkovano mehansko drgnjenje ali draženje natanko določenih površinic in hrapavih kvadratnih centimetrov, ki bo vedel, da se tisto bistveno dogaja pri ženski v glavi, v srcu in v duši in ne tam doli, kot mislijo "izkušeni" laiki in ki bo znal preliti vso to teorijo v prakso tako tekoče in čudovito ubrano, da še opazila ne boš, kaj vse se skriva za tem, kar počne s tabo, ki bo poznal tvojo žensko dušo in telo v anatomskem smislu do potankosti in ki bo znal sam sebe obvladovati do popolnosti, ki bo videl tebe pred sabo in ne le sebe in svojo zadovoljitev, ki bo vedel, da je skrivnost v razdajanju, podarjanju sebe tebi in ne jemaju tebe in ki bo znal prisluhniti vsem tvojim odzivom in znal najti in ti dati ravno tisto, kar si ti želiš, ki bo zaigral na tvojih tistih nekaj gumbkov mogočno simfonijo ljubezni z vsem, kar on je in se boš tej harmoniji predala z vsem, kar ti si in ...

... če ti potem v nekaj urah prvovrstne mešanice ljubkovanja, ljubljenja, seksa in f**a... in po vsem tem ne bo vsaj dvajsetkrat zapored prišlo in ne boš potem minimalno dva do tri dni težko hodila in si potem zaželela repete od začetka, dam tisto reč koj preč in nisem več marinec!

Nekdo za 8 ur nima ne interesa, ne namena ukvarjati se s tabo na zgoraj opisani način, zakaj bi se že? Ženska je vrhunski, najbolj čudežen in najlepši instrument, ki ga je ustvarila narava, ki ni narejena za enkratno ali enonočno uporabo, za ubrano igranje nanjo jo je potrebno imeti ob sebi vse življenje in še nekaj je - človek mora imeti za igranje nanjo ... posluh.

MOJ KOMENTAR: PRELEPO.......
BEREŠ MOJE MISLI IN PIŠEŠ MOJE SANJE.
ferbčna

08.02.12 08:19
Navedeno
marinec
Navedeno
ferbčna
Navedeno
marinec
Navedeno
ferbčna
Navedeno
marinec

Zgleda, da ti tudi.

Bo že.

Samo videti je tako.

Katere možnosti ne dopuščam ženskemu spolu, kot, po tvojih navedbah, vsemogočni moški? Kaj tebe pavzaprav muči in srbi, ferbčno bitje?

Da je samo videti tako.

Napisala sem pa čisto isto kot nekaj žensk za menoj, samo očitno bi morala direkt. Tko da če sem jaz zgrešila bistvo, so ga one tudi.
mimi4

08.02.12 09:30
Zgleda da marinec še ne zna na inštrument brat hehe.
Drugače seveda lepo napisano, sam praksa je pa verjetno drugačna.
Tudi jaz imam občutek, da nam teorija vsem leži, praksa pa malo manj.:) Razlogov je najbrž veliko, od tega, da ne gledamo s srcem, da se v začetni fazi premalo trudimo, ker mislimo, da to ni to, do tega, da odnosa ne negujemo in jemljemo vse kot samoumevno. Zakon, pa tudi samo zveza, pa je delo in to vsak dan. ....In smo spet pri teoriji. Očitno tudi ljubezen in obojestransko zadovoljiv odnos med moškim in žensko nista dana kar tako, ampak se je treba boriti....vedno znova dajati in sprejemati.
Pa še vprašanje za marinca: Živiš sam v srečni zvezi?
marinec

08.02.12 14:08
Navedeno
mimi4

Praksa je udejanjenje teorije - zakaj naj bi se od nje razlikovala? Marinec ne piše neke imaginarne teorije. Se sliši kot teorija? Naj poskusi kdorkoli napisati nekaj takega kar tako, na pamet. Ali pa naj vsaj prepiše od kje...

Ja, marinec vse to zgolj prepisuje. Prepisuje iz svoje dolge poti v šoli življenja. Nekaj sem hotel s tem povedati neki ženski, majamaji675. Vesel sem, da je to razumela. Zelo sem vesel.
Navedeno
marinec
Navedeno
mimi4

Praksa je udejanjenje teorije - zakaj naj bi se od nje razlikovala? Marinec ne piše neke imaginarne teorije. Se sliši kot teorija? Naj poskusi kdorkoli napisati nekaj takega kar tako, na pamet. Ali pa naj vsaj prepiše od kje...

Ja, marinec vse to zgolj prepisuje. Prepisuje iz svoje dolge poti v šoli življenja. Nekaj sem hotel s tem povedati neki ženski, majamaji675. Vesel sem, da je to razumela. Zelo sem vesel.

Res je, sem razumela. In vem, da česa tako lepega, kot si napisal ti, marinec, še nisem prebrala kje.......Hvala.
marinec

08.02.12 17:12
V vsebini, ki ti je všeč, je odgovor tudi na tole tvoje vprašanje:

http://med.over.net/forum5/read.php?163,7374860,7374860#msg-7374860
Navedeno
marinec
V vsebini, ki ti je všeč, je odgovor tudi na tole tvoje vprašanje:

[med.over.net]

Vem, da je. V tistem, kar si napisal, je vse, kar si želim. Zdaj pa vem tudi to, da z glavo skozi zid ne bo šlo, pa naj se mi še tako mudi.:) Hvala za to, da si mi pomagal ustaviti se...
mimi4

08.02.12 23:11
Uh ustaviti se...

Zelo lepe misli in sporočila, srečno obema!
Marko 

09.02.12 14:33
Navedeno
majamaja675
MOJ KOMENTAR: PRELEPO.......
BEREŠ MOJE MISLI IN PIŠEŠ MOJE SANJE.
Seveda, saj to so sanje "vsake" ženske in po drugi strani želja vsakega moškega, da ji jih uresniči.
amelia

09.02.12 16:45
V tej temi je lepo prav to, da se je majamaja675 se odzvala z zahvalo in priznanjem. Spoštovanja vredno dejanje. Marinec je za svoje izjemno dober opis dobil povratno informacijo, ki ga je razveselila. In prav zaradi takih razumnih, dostojanstvenih in čustveno zrelih intilegentnih odzivov form pridobiva (še) na svoji vrednosti.

Vse dobro in srečno.
Metuljčica82

09.02.12 16:47
Navedeno
marinec
Navedeno
majamaja675
LP

Taki moški obstajajo, so redki in dragoceni.
Znajo žensko popeljat do nebes.
hamburek

09.02.12 20:12
Pa tudi vse ženske niso inštrument na katerega se da lepo igrat in kateri ne izzveni in se razglasi. Ampak tudi dobri inštrumenti obstajajo, ampak so redki...
On _

09.02.12 21:35
Navedeno
hamburek
Pa tudi vse ženske niso inštrument na katerega se da lepo igrat in kateri ne izzveni in se razglasi. Ampak tudi dobri inštrumenti obstajajo, ampak so redki...
No take rabijo še nekoga, ki se spozna na uglaševanje predno izvabi željeno melodijo iz nje ;)

Majamaja se pritužuje, da bi nekateri samo "brenkali", nihče ne bi uglaševal njenih strun, niso opazili da je malo razglašena in so ji potrgali še tiste strune, ki so vsaj za silo igrale.

No vsi rabimo nekaj uglaševanja da lahko potem zaigramo kaj lepega ;)

Zadnjič je Metuljka vprašala:

Bi rekel da ni cela znanos, zadeva je sila preprosta, samo pozabili smo kdo naj kakšno vlogo pri tem igra, bolje rečeno živi.
marelitsa

09.02.12 22:40
Navedeno
On _
Zadnjič je Metuljka vprašala:

Bi rekel da ni cela znanos, zadeva je sila preprosta, samo pozabili smo kdo naj kakšno vlogo pri tem igra, bolje rečeno živi.

Ampak odgovoril na 1. vprašanje ji pa vednarle nisi. Tudi mene namreč zanima, ali je On_ vezan ali ne ;)
hamburek

10.02.12 08:19
Točno tako, uglasiti se je treba :) umetnika in instrument... jaz sem dobil pred časom v roke zelo lep instrument na katerega se je zelo lepo igralo in tudi lepo sva bila uglašena, ampak samo dokler so bile melodije lepe in poskočne, ko pa je bilo treba tudi kako bolj resno zaigrat je pa začela po svoje svirat :) Takle mamo... za virtuozno igranje je pač potrebna vaje in trud z obeh strani, to pa ne pride kar čez noč.

10.02.12 08:25
Pa dobr no, samo čakam, da kdo pride na dan s predlogom, naj vsak napiše, kateri inštrument bi bil, če bi bil inštrument.

Okej, vzamem nazaj, ljubezen ni znanost, ampak umetnost.
norTON nepr.

10.02.12 08:56
Navedeno
metulka
Pa dobr no, samo čakam, da kdo pride na dan s predlogom, naj vsak napiše, kateri inštrument bi bil, če bi bil inštrument.

odvisno od dvorane, saj pravijo, da ima vsaka svojo muziko (akustiko):))
On _

10.02.12 10:02
Navedeno
metulka

:D :D

Dobro si to pogruntala, res smo različno ustvarjeni. Eni igrajo gosli, drugi vijolino, tretji obvlada malo več strun igra na harfo, oni bi samo frulico pihal, kakšen pa le harmoniko obvlada in razteguje njen meh...... In vsak je s svojim zadovoljen, če dobro zvadi in ne obupa prehitro.
Ja, mnogo jih je brez posluha in mislijo, da bodo uspeli, če zamenjajo veliko inštrumentov oz. umetnikov.... ;)

Metulka ne jemat nazaj bo kar resnica to kar si napisala.

Punce zakaj vas pa tako zanima to, če sem vezan?
A se vam zdi, da samo vezani obvladajo muziko?
A ve bi enga tacga že narejenega umetnika?

Hm, zdi se mi, da ne bo tako enostavno, tudi najboljši virtuozi rabijo še nekaj vaje, da jim novo glazbilo sede in nekdo ki obvlada kitaro ni nujno, da bo piščalko osrečil... ;)

Samo izberite tacga s posluhom in ne bit preveč neučakane, naj najprej brenka na eno struno, ne mu vse naenkrat ponudit tudi če bo hotel, ker bo vse zbrazdal, kot je oni nespretnež majimaji ;), ve odločate katero vižo ga boste najprej naučile... ;))
marelitsa

10.02.12 12:49
Navedeno
On _
Punce zakaj vas pa tako zanima to, če sem vezan?

Meni si všeč. čččč No, tvoje razmišljanje.

Navedeno

A se vam zdi, da samo vezani obvladajo muziko?

NIti najmanj. So samo trenutno v koncertni dvorani in imajo možnost več vadit. Vaja dela mojstra ;)

Navedeno

A ve bi enga tacga že narejenega umetnika?

Osebno ne verjamem v takšno dokončnost. Ker se vedno kaj novega naučimo (no, ali pa ne in ponavljamo iste napake). Je pa tako, da je prijetneje, ko se najdeta glasbenik, ki je že malo učen (ali pa samouk) in glasbilo, ki ni čist novo, torej že uigrano, takemu potem svirálo lepše sede v roke. In v dušo.
j.strauss

10.02.12 14:03
marelitsa, si ti malo rabljeno, a obenem dobro uigrano sviralo, ki išče glasbenika s posluhom?

Oddaj oglas v tem stilu... malo rabljena, skoraj kot nova, a dobro uigrana pikolo flavta s čudovitim zvenom, išče virtuoznega glasbenika s tenkočutnim posluhom za izvajanje simfonije ljubezni, recimo. Garantirano se bo javil kdo, ki obvlada.

Drugače pa, o ja, ljubezen je prav zares umetnost.
On _

10.02.12 14:24
Navedeno
j.strauss
marelitsa, si ti malo rabljeno, a obenem dobro uigrano sviralo, ki išče glasbenika s posluhom?

Oddaj oglas v tem stilu... malo rabljena, skoraj kot nova, a dobro uigrana pikolo flavta s čudovitim zvenom, išče virtuoznega glasbenika s tenkočutnim posluhom za izvajanje simfonije ljubezni, recimo. Garantirano se bo javil kdo, ki obvlada.
:D Samo,da bo potem vse "rupe na sviralu" redno uporabljal, da se na kateri pajčevina ne nabere, k potem bo spet novega iskala...
Hm, bolje bi bilo ko bi mu take note spisala, za všečno pesem, da bo želel vse "rupe" uporabljat...
Tu se pa ponavadi zatakne.... Not ne poznajo, nimajo domišlije, se jim ne da,.....

Hvala Marelitsa, mi godi ta pozornost, drugače pa trenutno, za nedoločen čas s polnim delovnim časom, koncertiram (v veliki) dvorani :))) Zaenkrat so kar zadovoljni z mojimi nastopi tako, da nič ne kaže, da bi bilo v bližnji prihodnosti kaj drugače. Seveda pa sproti dopolnjujem svoj repertuar tako z notami, kit z izvedbo....
j.strauss

10.02.12 14:45
Navedeno
On _
Navedeno
j.strauss

:D Samo,da bo potem vse "rupe na sviralu" redno uporabljal, da se na kateri pajčevina ne nabere, k potem bo spet novega iskala...
Hm, bolje bi bilo ko bi mu take note spisala, za všečno pesem, da bo želel vse "rupe" uporabljat...
Tu se pa ponavadi zatakne.... Not ne poznajo, nimajo domišlije, se jim ne da,.....

Hvala Marelitsa, mi godi ta pozornost, drugače pa trenutno, za nedoločen čas s polnim delovnim časom, koncertiram (v veliki) dvorani :))) Zaenkrat so kar zadovoljni z mojimi nastopi tako, da nič ne kaže, da bi bilo v bližnji prihodnosti kaj drugače. Seveda pa sproti dopolnjujem svoj repertuar tako z notami, kit z izvedbo....

Neverjetno lepo se da govoriti o ljubezni z jezikom glasbe! Oboje je preleteno že od nekdaj, ljubezen in glasba. Lepo improvizirana tema. In tistole nekje zgoraj je robustni in militantno grobi marinec dobro vkup spesnil inu tejle temi priredbo spisal in nekateri posamezniki tukaj so pravi virtuozi na tipkovnicah. Klobuk, kapo, ruto ali lasuljo dol, kljub mrazu.
On _

10.02.12 15:37
Navedeno
mimi4
Samo nekaj bi dodal k temu komentarju.

Ni prakse brez teorije.
Tudi avto najprej v "teoriji voziš", moraš v glavi predelat kako skozi zapleteno križišče in ko se potem dejansko tam pojaviš vsaj približno veš kaj ti je početi, da ne uničiš sebe in ostale, ki se tam pojavijo.
Praksa je vedno drugačna in veliko bolj zapletena kot pa je pisanje tule, mnogo je znakov ob poti, ki nam nekaj govorijo, vprašanje je, če jih razumemo, če jih prepoznamo, ali kar na slepo vozimo, na srečo in potem so vsi drugi krivi, ko pristanemo v jarku z razbitim nosom.
Zelo malo smo v žiljenju deležni teorije o ljubezni, naših čustvih, dojemanju sebe in drugih, z vsem mogočim nam v šolah polnijo glave. Kasneje se na poti skozi življenje spotikamo ob ovire, ki to sploh ne bi smele biti, če bi poznali malo več teorije, sigurno bi lažje zadevo udejanili in ne bi tolikokrat rinili tako na slepo z glavo skozi zid.

No danes imamo vsaj take stvari kot je ta forum. Nekaj teorije bo že ;)
Se bo tudi praksa izboljšala?
Meni pa se je zgodilo nekaj, kar nima nobene zveze z mojim pisanjem na forumu. Žalostna sem in jokam. Prosim, naj mi kdo pomaga.
marinec

10.02.12 15:43
Navedeno
majamaja675
Meni pa se je zgodilo nekaj, kar nima nobene zveze z mojim pisanjem na forumu. Žalostna sem in jokam. Prosim, naj mi kdo pomaga.

Povedati bi bilo potrebno, kaj se ti je zgodilo, da si žalostna in da jokaš.
Vem, ampak ne morem. Sploh ne morem pisati o tem. Še ne....
amelia

11.02.12 09:44
Majamaja, vzami si čas. Tudi jok včasih pomaga, kot da v duši malce odleže.. Potem pa le pogumno zapiši, povej..
milamadona

11.02.12 16:45
Kje si majamaja675? A še vedno jokaš?
Ves čas spremljam tvojo zgodbo in vem, da ti je hudo... samo... nič pametnega ti ne znam svetovati, veš. Poznam ničkoliko "resnic" o uspešnem in srečnem življenju, a nič ne pomaga, če je človek kljub temu žalosten.
Saj tisti tip sploh ni vreden, da si žalostna ampak tudi to že veš, kajne?
Moja žalost in jok nista povezana s tem, kar sem pisala tu na forumu. Za druge stvari gre, ki se jih moram naučiti. Življenje zdaj res ni prijazno z mano, ampak počasi se prebijam, korak za korakom ......Hvaležna sem vsem, ki se spomnite name.
iz prve roke povem

12.02.12 10:09
Navedeno
majamaja675

Ti lahko odgovorim iz prve roke od moškega, ki je imel avanture za eno noč in pri večini teh avantur zatajil. Si je celo želel, da bi s katero še večkrat, a ženske niso želele. Sem se zelo čudila, zakaj sploh imeti avanturo, če se tam izkažeš kot slab lover. Pa mi je povedal, da fora ni v tem, da bi ga namakal, ampak je bilo največje zadovoljstvo za njegov ego to, da je lahko žensko pripravil do avanture. Torej, ves catch je bil v tem, da je ženska podlegla njegovim čarom. Tist sex potem niti ni bil več toliko pomemben, saj ga včasih niti ni bilo, ker je zatajil na celi črti.
marinec

12.02.12 10:19
Navedeno
majamaja675
Moja žalost in jok nista povezana s tem, kar sem pisala tu na forumu. Za druge stvari gre, ki se jih moram naučiti. Življenje zdaj res ni prijazno z mano, ampak počasi se prebijam, korak za korakom ......Hvaležna sem vsem, ki se spomnite name.

Sama pred sabo ne moreš pobegniti, majamaja675. Tisto, kar iščeš, nosiš v sebi, pa nisi vedela. Gre za to?
Navedeno
marinec
Navedeno
majamaja675

Sama pred sabo ne moreš pobegniti, majamaja675. Tisto, kar iščeš, nosiš v sebi, pa nisi vedela. Gre za to?

Ne gre zame in moje življenje v tem trenutku ni pomembno. Če želiš, se mi lahko oglasiš na zasebnih sporočilih.
Navedeno
iz prve roke povem
Navedeno
majamaja675

Ti lahko odgovorim iz prve roke od moškega, ki je imel avanture za eno noč in pri večini teh avantur zatajil. Si je celo želel, da bi s katero še večkrat, a ženske niso želele. Sem se zelo čudila, zakaj sploh imeti avanturo, če se tam izkažeš kot slab lover. Pa mi je povedal, da fora ni v tem, da bi ga namakal, ampak je bilo največje zadovoljstvo za njegov ego to, da je lahko žensko pripravil do avanture. Torej, ves catch je bil v tem, da je ženska podlegla njegovim čarom. Tist sex potem niti ni bil več toliko pomemben, saj ga včasih niti ni bilo, ker je zatajil na celi črti.

To si bil ti? :) Ja-ja, to je zgolj slaba tolažba oz. samoopravičevanje za "npokončnost", saj kakšna je lahko večja blamaža za moškega in razočaranje za žensko, če zataji na spolnem področu? :D
ferbčna

14.02.12 08:45
Navedeno
iz prve roke povem
Navedeno
majamaja675

Za ego filat in sploh, ker je imel težave z erekcijo, bi se ustavil že prej. V resnici je šlo za nekaj drugega - preverjal je, ali mu pa mogoče z naslednjo le ne bo uspelo ohraniti erekcije dovolj dolgo. Zakaj ti je šel to sploh razlagat?
Namesto da bi se lotil jedra težave, je raje samo gasil požar ...
za majomajo

02.05.12 12:54
@majamaja675

če želiš se lahko kaj javiš na zasebnih sporočilih.
Navedeno
za majomajo
@majamaja675

če želiš se lahko kaj javiš na zasebnih sporočilih.

Mislim, da je ta tema že končana.
LP
???-

04.05.12 10:25
Zakaj končana? Si spoznala kaj novega, se naučila kaj koristnega, si zdaj "pametnejša" kot prej?
pukša

04.05.12 10:36
Navedeno
majamaja675
LP

Mogoče si ti pričakovala seks, on pa je hotel spati?
Navedeno
???-
Zakaj končana? Si spoznala kaj novega, se naučila kaj koristnega, si zdaj "pametnejša" kot prej?

Vse to, predvsem pa poskušam razumeti sebe in druge.
Rok-1 

04.05.12 16:49
Navedeno
majamaja675

Za razumevanje je pa potreben uvid (vase in v druge - predvsem v doživljanje in čustvovanje), vztrajnost in tudi malce modrosti.
Najbolj pa zaupanje v svoje odločitve in občutke. (kar gre tudi tako, kot je zgoraj napisal Marinec).

Vso srečo - pa zavedaj se da je to dosmrtna služba, ki ni nikdar do konca opravljena.
Navedeno
Rok-1
Navedeno
majamaja675

Za razumevanje je pa potreben uvid (vase in v druge - predvsem v doživljanje in čustvovanje), vztrajnost in tudi malce modrosti.
Najbolj pa zaupanje v svoje odločitve in občutke. (kar gre tudi tako, kot je zgoraj napisal Marinec).

Vso srečo - pa zavedaj se da je to dosmrtna služba, ki ni nikdar do konca opravljena.

Ja. Kar daješ, to prejemaš. In če nisi pripravljen dajati, ne moreš kaj pričakovati. Predvsem pa moraš spoznati samega sebe in vedeti, kaj hočeš in temu slediti, čeprav se zdi pot dolga in brez konca. Je pa prava.Definitivno.
Še vedno verjamem v ljubezen in zvestobo in v iskrenost in zaupanje; vem, da ljudje nismo stroji in da z glavo skozi zid ne moreš in ne delati proti sebi. Če si znaš prisluhniti, spoznaš znamenja, s katerimi te sile narave opozarjajo, da nisi v skladu s samim sabo in da pot ni več prava. Ko prideš do tega, si na najboljši poti do cilja, pa čeprav je strma in naporna in težka in te vmes prešine, da bi bila druga lažja. A veš, da ne bi bila in bi te počasi zlomila.
marinec.si

07.05.12 09:14
srečno, majamaja675.
ker zadovoljujejo sebe
Spletno razmerje

28.07.12 19:53
Na upad želje po spolnosti s partnerjem lahko vpliva tudi tako imenovano čustveno varanje, ki je v dobi interneta čedalje pogostejše. Govorimo o rednem virtualnem druženju z osebo, ki nam postane všeč in s katero delimo svojo življenjsko zgodbo, težave in druge intimne podatke, ki naj bi jih sicer zaupali le najožjemu krogu ljudi. Virtualne "zveze" številnim ljudem pomenijo prijeten pobeg iz vsakdana. Roko na srce, včasih se je res prijetno odklopiti. Nevarno postane, če tako spletno prijateljstvo preraste v nekaj več; če od stikov s človekom, ki ga v resnici ne poznamo, postanemo odvisni in je prvo, kar naredimo, ko prižgemo računalnik, to, da poiščemo stik z njim in temu namenimo večino svojega časa.

Spletno razmerje je preprosto ohranjati, saj se nam s človekom z druge strani zaslona ni treba dobivati in se srečevati z njegovimi neprijetnimi lastnostmi, na kar smo "obsojeni" pri svojemu partnerju. V spletni komunikaciji odkrivamo nove razsežnosti spolnosti, zaradi katerih se nam tista v domači spalnici zdi preživeta – bodisi se zapletemo v virtualni seks ali pa z neznancem na drugi strani s klepetom burimo domišljijo in se pogovarjamo o stvareh, ki jih s partnerjem ne upamo ali nočemo deliti. Tako razmerje, ki ga je – če smo le dovolj previdni – težko odkriti, lahko partnerski zvezi zelo škoduje, tudi na področju spolnosti. Hudi odvisniki od spletnih afer namreč te prenašajo v spalnice in svoj domišljijski svet izživljajo za zaprtimi očmi, ne da bi partner karkoli slutil. Spletne romance se neredko prenesejo tudi v stvarno življenje, če se dotlej neznanca tudi fizično srečata in se ujameta.

(Neža Žigon, Viva)

Ne morem odpreti nove teme ........... Je spletna romanca mogoča na daljši rok? Res ogroža razmerje s partnerjem?
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

29.07.12 01:27
Sicer nisem moški, kaj šele moški za eno noč, sem si pa vseeno vzela pravico, da se oglasim v tej temi.
V glavnem... seks za eno noč. Tisti, ki je "pobudnik" tega, tisti, ki to zavestno počne, verjetno to počne bolj iz egocentričnih vzgibov kot pa iz neke silne želje, da zadovolji vse osamljene ženske tega sveta, ki jih bo poseksal samo enkrat in nikoli več v svojem lajfu.
Če je "dogovor" za to obojestranski, torej če imamo tukaj opravka z moškim in z žensko za eno noč, pa je treba na stvar pogledat praktično. Da bi po takšnem seksu moški ostal nezadovoljen, vsaj v fizičnem smislu, ni bojazni. Če ne gre drugače, pa z viagro.
Da bo po takšnem seksu povsem spolno zadovoljena tudi ženska, pa je bolj malo verjetno. Če že ni nimfomanka, ki "ji pride" že ob tem, da samo pomisli na seks, si od takšnega seksa ne more kaj dosti obetat. Seveda se lahko zgodi, da so njeni planeti tisto noč v idealni konstelaciji in spozna moškega s katerim se idealno spolno ujema, strast je vzajemna, tudi pogledi na seks (predvsem v želji in sposobnosti zadovoljitve drugega) podobni. Ampak kolikšna je verjetnost za to?
Tudi če pogledamo spolnost med dvema, ki imata bolj dolgoročne cilje in čutita precejšnjo medsebojno privlačnost, obstaja velika verjetnost, da bo njun prvi seks nekaj povprečnega. Tudi zaradi tega, ker je želja prevelika. Najboljši seks pride šele, ko se dva poznata nekoliko bolje in je med njima boljše čustveno in fizično ujemanje.
Torej, pričakovati od seksa za eno noč seks svojega življenja, je za žensko malce utopično. Moškemu je mogoče za super seks dovolj, da ima ob sebi top lepotico, ženska pa za spolno zadovoljitev potrebuje kaj več kot recimo zgolj pogled na goro mišic. Pa tudi če naleti na izkušenega žigola, ki zadevo v tehničnem smislu obvlada, se lahko zgodi, da bo seks porazen, če bodo njene želje in predstave odstopale od njegove ustaljene rutine, tega, kar ponavadi »pali« pri večini žensk. Navsezadnje pa se tudi še tako poskočni žrebec sčasoma utrudi in postane površen. Je že tako, da smo za ljudi, v katere smo resnično zaljubljeni, pripravljeni narediti dosti več. Žal tudi neumnosti. Vse ostale spolne aktivnosti pa so bolj podvržene egu.
Tako da, če ženska sanja o oh in sploh seksu brez obveznosti, je večja verjetnost, da bo to doživela, če bo nekomu ljubica vsaj za en teden kot pa samo za eno noč. Ena noč pomeni za žensko običajno samo dati. In nič dobiti v zameno. (spolne bolezni pri tem niso vzete v obzir)
??!!

31.07.12 07:02
Navedeno
Spletno razmerje
Na upad želje po spolnosti s partnerjem lahko vpliva tudi tako imenovano čustveno varanje, ki je v dobi interneta čedalje pogostejše. Govorimo o rednem virtualnem druženju z osebo, ki nam postane všeč in s katero delimo svojo življenjsko zgodbo, težave in druge intimne podatke, ki naj bi jih sicer zaupali le najožjemu krogu ljudi. Virtualne "zveze" številnim ljudem pomenijo prijeten pobeg iz vsakdana. Roko na srce, včasih se je res prijetno odklopiti. Nevarno postane, če tako spletno prijateljstvo preraste v nekaj več; če od stikov s človekom, ki ga v resnici ne poznamo, postanemo odvisni in je prvo, kar naredimo, ko prižgemo računalnik, to, da poiščemo stik z njim in temu namenimo večino svojega časa.

Spletno razmerje je preprosto ohranjati, saj se nam s človekom z druge strani zaslona ni treba dobivati in se srečevati z njegovimi neprijetnimi lastnostmi, na kar smo "obsojeni" pri svojemu partnerju. V spletni komunikaciji odkrivamo nove razsežnosti spolnosti, zaradi katerih se nam tista v domači spalnici zdi preživeta – bodisi se zapletemo v virtualni seks ali pa z neznancem na drugi strani s klepetom burimo domišljijo in se pogovarjamo o stvareh, ki jih s partnerjem ne upamo ali nočemo deliti. Tako razmerje, ki ga je – če smo le dovolj previdni – težko odkriti, lahko partnerski zvezi zelo škoduje, tudi na področju spolnosti. Hudi odvisniki od spletnih afer namreč te prenašajo v spalnice in svoj domišljijski svet izživljajo za zaprtimi očmi, ne da bi partner karkoli slutil. Spletne romance se neredko prenesejo tudi v stvarno življenje, če se dotlej neznanca tudi fizično srečata in se ujameta.

(Neža Žigon, Viva)

Ne morem odpreti nove teme ........... Je spletna romanca mogoča na daljši rok? Res ogroža razmerje s partnerjem?

kaj je romanca? forumi pa to?
anaana2

31.07.12 12:10
Draga Maja

Vse to razmišljanje in iskanje je normalen pojav po ločitvi. Iz lastnih iskušenj ti povem, da boš verjetno šla še skozi razne faze razmišljanja in iskanja sama sebe.
Ločena sem že več kod 13 let in nisem hitela. Bilo je vsega. Tudi ,da sem bila po svoji želji sama, pa trdno odločena, da nekoga najdem pa nič od veze ,kod ti praviš z nekom ,ki bi pa ni sposoben.
Do zveze z nekom, ki je bil sposoben pa nama vseeno ni zneslo. Potem pa ko sem najmanj pričakovala, sem danes pri 48 srečna v zvezi ki je zelo lepa, čustvena in naju oba izpolnjuje.Predvsem pa ni bilo načrtovano niti več pričakovano.
Predlagam ti da ko boš v zvezi , se sprosti in uživaj, ne razmišljaj koliko bo trajala , vedno počni stvari kakor da bo za vedno.Predaj se.
Nekoč se bosta našla.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, doc, pdf
  • Datoteka ne sme biti večja od 1000 KB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 5 krat 3?