Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sob, 11. maj 2013
pon, 23. jul 2012
sre, 31. okt 2012
čet, 02. maj 2013
ned, 12. maj 2013
tor, 07. maj 2013
sre, 16. maj 2007
sob, 30. mar 2013
čet, 18. apr 2013
ned, 05. maj 2013

|
tudi jaz*
Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.06.11 14:29 |
|
škoda.
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.06.11 14:47 |
Navedeno
Ampak, če se v to razmerje ne bi spustila, bi bila že 13 let brez objema, brez poljuba, brez seksa.
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.06.11 14:50 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.06.11 14:53 |
|
NemirnaKri
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.06.11 20:29 |
|
time to say goodye
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.06.11 22:44 |
|
nevpletena
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.06.11 23:40 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 07:59 |
|
Zapletena
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 09:15 |
|
Klara__
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 09:39 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 09:50 |
|
Kiara
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 10:50 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 10:54 |
|
to je odvisnost
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 13:11 |
NavedenoZapletena
Jaz sem se zapletla njim preprosto zato, ker sem se vanj zaljubila tako močno, da me je dobesedno vrglo. Zaradi te moje ljubezni sem od okolice požrla že marsikaj, ampak jaz ga enostavno ljubim, še nikogar do zdaj ne tako. Nimam slabe vesti, ker vem, da svoje družine ne bo zapustil. Zaradi tega ga še bolj spoštujem. On je enostavno človek, ki bi si ga zase izmislila. V svoji vlogi trpim, ker vem, da se bo pač enkrat končalo, ampak.....
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 13:50 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 14:20 |
Navedeno
Točno bi vedela, da mi ne bi nikdar težil, da se preseli k meni, ne bi bilo skrbi zanj (beri: kuhanja, pranja, likanja, pospravljanja), tako mi ne bi bilo potrebno jamrati po MONU, kakšnega lenuha imam doma, kako je čustveno mrtev, kako samo še pirčka in gleda TV, mene pa zanemarja:). Tak bi se takrat, ko bi bila skupaj, maksimalno posvetil meni (jaz pa njemu, recimo), potem pa adijo vsak po svoje.
|
Zapletena
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 15:01 |
|
Metka**
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 15:23 |
|
Zapletena
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 15:27 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 15:30 |
|
jaz pa tako
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 15:30 |
|
nevpletena
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.06.11 23:44 |
Navedenotudi jaz*
metka**, obsojat je lahko, svetovat pa je težje. SPloh, če nisi nikdar kaj podobnega doživela. Veš zapletena in jaz in še katera drugega, bi bile vesele, če bi znale drugače. Zato, če imaš nasvet kako popraviti v svoji glavi, kar na plan z njim.
Veš jaz sem naredila po sistemu, ker sem bila toliko in toliko let bosa, ker nisem dobila celih čevljev, sem vzela rabljene, ponošene, ker je bilo to vseeno bolje kot biti bosa. Vesela pa bi bila novih čevljev, takih s pravo številko, samo ne znam si jih dobiti. Zato prosim tu gor za nasvete. Pljuvanja, obsojanja pa ne rabim.
|
Zapletena
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.06.11 08:53 |
|
imela srečo
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.06.11 09:45 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?16.06.11 12:25 |
|
za Yo
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?16.06.11 12:29 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?16.06.11 12:48 |
|
Miriam_
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?16.06.11 14:40 |
|
izborno
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?16.06.11 19:36 |
NavedenoMiriam_
Kak pofukan prasec, naj crkne ušivec!!!
|
izborno
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?16.06.11 19:49 |
Navedenotudi jaz*
Ostali pa prosim, tokrat ne pljuvat po takih ženskah in tudi ne pisat na temo kako smo naivne, neumne, pokvarjene, da ne spoštujemo same sebe in podobno.
|
sobotka2011
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?16.06.11 22:25 |
|
FN_FAL21
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?16.06.11 22:28 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?16.06.11 22:43 |
Navedeno
Čustva, kemija, naklonjenost, bližina se preprosto pač - zgodi.
Problem nastane potem, ko sta obe strnai že čustveno vpleteni.
Ko se pričneta zavedati, na kakšno nevarno pot sta se oba vpletena podala.
Navedeno
On ima ženo, ki ji je mar za vse, le zanj ne, ona nežna,m ranjena, željna nežnosti.
|
pa še jaz
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?17.06.11 13:35 |
|
kuku***
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?19.06.11 18:13 |
|
kruhek
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?19.06.11 19:36 |
|
Čist v pm
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?19.06.11 21:09 |
|
ona53
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?19.06.11 21:48 |
NavedenoČist v pm
Dajte zaboga že enkrat recept, kako se odljubit. Jaz vse to vem, kar pišete, pa se ne morem odtrgat od njega, ker ga imam rada in sva si nekako tako podobna po karakterju in mi vsaj on daje uteho, da nisem čisto sama, sem pa sveže ločena in zato tudi ranjena, bil pa je prav on povod za razvezo.
|
čist v pm
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?19.06.11 22:51 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?20.06.11 00:03 |
Navedeno
če sem depresivna, mi pravi, naj ne razmišljam o prihodnosti, ker je vse mogoče in nihče ne ve, kaj bo jutri.
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?20.06.11 00:33 |
|
ona53
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?20.06.11 07:48 |
Navedenočist v pm
Ne bo se ločil, to ni opcija, majhni otroci....on vidi najino zvezo v prihodnosti tako, kot je sedaj ( z njegovega zornega kota je to seveda idealno), če sem depresivna, mi pravi, naj ne razmišljam o prihodnosti, ker je vse mogoče in nihče ne ve, kaj bo jutri. Ali je možno, da po določenem času taka zveza enostavno izzveni in nekako brez bolečin odideš?
|
armadna3
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?20.06.11 10:02 |
|
čist v pm
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?20.06.11 11:53 |
|
Zdenka44
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?20.06.11 12:01 |
|
napaka
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.06.11 07:34 |
Navedenotudi jaz*
Jaz osebno sem to storila, ker boljšega nisem dobila.
Ostali pa prosim, tokrat ne pljuvat po takih ženskah in tudi ne pisat na temo kako smo naivne, neumne, pokvarjene, da ne spoštujemo same sebe in podobno.
|
No se nisem
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?26.06.11 18:14 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?08.07.11 23:20 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?09.07.11 09:35 |
Navedenotudi jaz*
Vem kakšno je večinsko mnenje MONovcev glede žensk, ki smo se zapletle z oddanimi, ampak tokrat me ne zanima vaše mnenje. Naj bo tema namenjena le tistim, ki smo to kdaj storile. Ostali pa prosim preskočite to temo.
V glavnem: tiste, ki ste že imele zvezo z nesamskim moškim, zakaj ste to storile?
Jaz osebno sem to storila, ker boljšega nisem dobila. Sicer ob začetku razmerja nisem vedela, da je poročen, ker je rekel, da je samski, ampak sem pa vedela, da ni za resno vezo in sem sumila, da z bivšo nima še vse rešeno. Če bi našla boljšega oz. če bi me boljši maral, seveda ne bi bila zadovoljna z nekom, ki jasno pove, da ni za resno vezo. Ampak, če se v to razmerje ne bi spustila, bi bila že 13 let brez objema, brez poljuba, brez seksa.
In ne, ne ni mi v čast, ampak rada bi rešila to težavo, da se resni ne zanimajo zame, da dobim le ostanke. Zato me zanima kaj je razlog pri drugih ženskah, da ste imele oz. imate razmerje z oddanimi?
Mogoče kaj podobnega kot pri meni?
Mogoče materalni razlogi?
|
Fenix
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?10.07.11 11:22 |
|
hahheh
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?12.07.11 10:46 |
Navedenoto je odvisnostNavedenoZapletena
Jaz sem se zapletla njim preprosto zato, ker sem se vanj zaljubila tako močno, da me je dobesedno vrglo. Zaradi te moje ljubezni sem od okolice požrla že marsikaj, ampak jaz ga enostavno ljubim, še nikogar do zdaj ne tako. Nimam slabe vesti, ker vem, da svoje družine ne bo zapustil. Zaradi tega ga še bolj spoštujem. On je enostavno človek, ki bi si ga zase izmislila. V svoji vlogi trpim, ker vem, da se bo pač enkrat končalo, ampak.....
Nočem obsojat ampak odgovor zakaj je ravno v temle pisanju - od odnosov in sanjarjenja in zaljubljanja odvisna ženka. Sijajen uplen uza avanturic željega filača ega :) In to je tudi eden od razlogov zakaj se jih toliko zaplete z vezanimi.
Ženske, ki ne vedo kaj je to ljubezen živijo od sanjarjenj in zaljubljanja! Ker enostavno nimajo pojma kaj je to realna ljubezen. Tko kot pijančki lađžje živijo v omami alkohola. Isto sranje samo drugo pakovanje!
Realni ljudje (beri okolica iz zgornjega posta), ki to bebavo lucidnost vidimo (saj tudi okokica ponavadi hoče pijačka spravit na zdravljenje, mar ne, razne drugih pijačkov, ki ga podpirajo, a ne?) pa seveda govorimo v prazno in pol se nam pač očita obsojanje. Ampak zgorni zapis je res krasna ilustracija ženske neumnosti in zboljenosti, tako krasna,d a bolj jasna ne bi mogla bit.
Trdo delo na sebi, abstinenca in zdravljenje od takšnih odvisnosti pa pripeljejo k spoštovanju same sebe in resnični ljubezni - zanesljivo! Trdo delo pa ni nekaj kar bi dišalo zasvojencem, niti slučajno...
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.07.11 09:25 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.07.11 12:45 |
Navedenohahheh
Odličen odgovor. Ljubice so samo tiste ženske +, ki se premalo cenijo, ker so pripravljene pobirati drobtinice, ki jim jih meče ON, kadar je pri volji.
|
to je odvisnost
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.07.11 13:55 |
|
joza55
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.07.11 07:43 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.07.11 09:51 |
Navedenoto je odvisnost
Punca ne plozaj! Jaz sem iz leta v leto prepričana, da v slabi vezi (kljub obilici ne tako slabega sexa z lastnim ekskluzivnim možem) nočem bit več, polovičarske variante in avanturice za filanje ega me pa ne privlačijo več, saj sem se postopoma začela ceniti. Tko da, bit kvalitetno sam je zame osebno mnogo boljše kot bit ljubica torej v polovični vezi. Pa nisem pristašica skupnega življenja, sploh ne, ampak določena eskluziva pri intimi in to, da sem prva ne njegovem spisku prioritet sta mi pa zelo pomembni. Definitivno nočem bit vsak vikend, praznike in počitnice sama, saj ravno takrat rabim družbo!
Se pa strijam, da ni ravno težko prebrodit hrepenenja po nežnosti in podobno, ampak če delaš na sebi in razmišljaš o svojih resničnih potrebah sčasoma ni več težko. Če pa se vdajaš polovičarstvu in iščeš izgovore za to potem se pač ne premakneš nikamor...izbira pa je itak tvoja :))) In kolk simptomatično, seveda si jih celo tukaj našla kar nekaj, ki ti pritrjujejo, vseh ostalih pa itak nočeš slišat :)) Ti kr "uživaj" dalje :)))))))))
|
to je odvisnost
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.07.11 08:58 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.07.11 09:08 |
|
ja, ja
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.07.11 09:31 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.07.11 10:00 |
Navedenoto je odvisnost
PS: Trenutno sem na pragu neke nove zgodbe, vendar kot sem zapisala sem popucala kaj naj bi mi to pomenilo...prav vseeno pa mi je četudi ostanem do konca življenja samska in če nikoli več ne sexam, ker sem našla toliko drugih večjih zadovoljstev. Mogoče je keč ravno v mojem razmišljanju, da mi je vseeno tud če umrem devica :)))))
|
to je odvisnost
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.07.11 11:13 |
NavedenoBoom
No, glede na vse zapisano pa jaz v tvojem in podobnih primerih, ko je nekomu res tako vseeno, resnično dvomim, da gre res za tapravo "popucanost" ali bolje "ozdravitev", temveč mi vse skupaj bolj deluje na zatrta čustva in želje (npr.: nekoga, ki mu odrežeš nogo, ga ta sigurno ne bo več bolela). Seveda se potem sprašujem ali je tak človek v resnici sposoben pravega razmerja, saj si po vsej verjetnosti partnerja izbira na izključno racionalni podlagi.
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.07.11 11:36 |
|
ljubezen je
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.07.11 11:42 |
|
drugače misleča
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.07.11 12:21 |
Navedenoljubezen je
redka dobrina, pride šele z leti...
itak pa ljubezni v tej temi ni in je ne more bit, saj zapleanje z vezanim moškim nikoli ne pomeni ljubezni.
|
misleča
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.07.11 13:17 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?18.07.11 08:00 |
Navedenotadej
A se res o ljubezni nikomur nič ne sanja? Kajti nihče je ne omenja. Vse je samo bolj ali manj, torej manj, uspešen lov. @ja,ja je preveč točno povedal. Vse je lov in vlečenje za nos.
Tega pa spet ne verjamem in sem v nasprotju sam s sabo. :)
|
jazljubim
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?22.07.11 12:49 |
|
v grmu
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?22.07.11 13:59 |
|
enaaaa
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?22.07.11 15:13 |
|
1aaa
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?22.07.11 23:42 |
Navedenoenaaaa
Ker sva se zaljubila. A ker ljubi svojo ženo, je prekinil on.
|
Se pravi....
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?23.07.11 00:36 |
Navedeno....smo se zjasnili, da ženske rabite štempelj od druge ženske, da pove, da je ta roba OK?1aaaNavedenoenaaaa
Ljubi svojo ženo? hahaha Taki se ne zaljubljajo v druge ženske..
Bolj verjetno mu je žena gate stresla pa je stisnil rep med noge in se cvileč odiplazil nazaj, še bolj verjetno pa je, da se je zaljubil in se te je tako enostavno in elegantno rešil, češ, ljubim ženo.
Ja žena je super in zelo priročen pripomoček ko želiš drugo dobiti in ko se je želiš znebiti.
Zato se moški redki ločijo. Ker jo rabijo, ne pa ljubijo.
|
enaaaa
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?25.07.11 13:13 |
Navedeno1aaaNavedenoenaaaa
Bolj verjetno mu je žena gate stresla pa je stisnil rep med noge in se cvileč odiplazil nazaj, še bolj verjetno pa je, da se je zaljubil in se te je tako enostavno in elegantno rešil, češ, ljubim ženo.
Ja žena je super in zelo priročen pripomoček ko želiš drugo dobiti in ko se je želiš znebiti.
|
Malo
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?27.07.11 13:08 |
|
a ja?
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?27.07.11 23:32 |
NavedenoenaaaaNavedeno1aaaNavedenoenaaaa
Misli si, kar si hočeš. Jaz ga poznam, ti pa ne.
In ne, žena ni izvedela. Pa tudi kakšne tretje ni bilo. Te pa ne silim, da to verjameš - kaj si ti misliš, namreč res ni moja stvar.
|
ti ni jasno
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?28.07.11 00:02 |
NavedenoSe pravi....Navedeno....smo se zjasnili, da ženske rabite štempelj od druge ženske, da pove, da je ta roba OK?1aaaNavedenoenaaaa
Ker v osnovi se gre za to, da se ene patološko odmikajo od prostih in iščejo zasedene.
|
enaaaa
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?28.07.11 00:04 |
Navedenoa ja?NavedenoenaaaaNavedeno1aaaNavedenoenaaaa
In ne, žena ni izvedela. Pa tudi kakšne tretje ni bilo. Te pa ne silim, da to verjameš - kaj si ti misliš, namreč res ni moja stvar.
A da ga poznaš? Varalico? Ah ti naivnica.. no to res ni moja stvar, verjemi kar hočeš, če ti je tako lažje živeti.
|
auuuu
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?28.07.11 23:42 |
NavedenoResnica boli ane?enaaaaNavedenoa ja?NavedenoenaaaaNavedeno1aaaNavedenoenaaaa
A da ga poznaš? Varalico? Ah ti naivnica.. no to res ni moja stvar, verjemi kar hočeš, če ti je tako lažje živeti.
Prav imaš. Res ni tvoja stvar. Torej se ne vtikuj.
|
enaaaa
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?29.07.11 11:22 |
NavedenoauuuuNavedenoResnica boli ane?enaaaa
|
uf uf
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?30.07.11 16:11 |
NavedenoenaaaaNavedenoauuuuNavedenoResnica boli ane?enaaaa
Očitno res. Edina resnica tule je, da se to tebe niti malo ne tiče. Razen če si seveda njegova žena. :)
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?30.07.11 22:25 |
|
enaaaa
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?31.07.11 11:31 |
Navedenouf ufNavedenoenaaaaNavedenoauuuuNavedenoResnica boli ane?enaaaa
Očitno res. Edina resnica tule je, da se to tebe niti malo ne tiče. Razen če si seveda njegova žena. :)
Te je mOčno štrafalo ko te eno mnenje tak prizadane.
Kaj pišeš in se razkrivaš, če je to tvoja osebna stvar in ne preneseš tujega mnenja kar je daleč od vtikanja.
Bodi raje pametno tiho.
|
OO
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?31.07.11 21:52 |
NavedenoenaaaaNavedenouf ufNavedenoenaaaaNavedenoauuuuNavedenoResnica boli ane?enaaaa
Te je mOčno štrafalo ko te eno mnenje tak prizadane.
Kaj pišeš in se razkrivaš, če je to tvoja osebna stvar in ne preneseš tujega mnenja kar je daleč od vtikanja.
Bodi raje pametno tiho.
Eni smo le odgovorili na vprašanje. Eni pa se pač morate ukvarjati z drugimi, namesto da bi pred svojim pragom pometli.
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?27.08.11 16:09 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?29.08.11 12:05 |
NavedenoAlexis
Nekaj me zanima, pa čeprav, poudarjam, nobene zaradi tega ne obsojam (prej se mi smilijo oz. smilite): Zakaj delate največjo dramo o neskončni zaljubljenosti do svojega moškega in ljubezni do smrti prav tiste, ki imate poročene?
Sicer pa, sama nimam s tem izkušenj, imam pa nelkaj znank, ki imajo tovrstne izkušnje s poročenimi/resno vezanimi moškimi. Njihovi profili so povečini takšni:
1. Ena ima z njim razmerje zaradi udobja; ima dobro, garantirano službo pri njem. Nikjer drugje ne bi imela tako dobre, saj je skromno šolana. V službi je napredovala takoj, ko je njun odnos prestopil poslovne.Ve, da mož ne bo zapustil žene. Nevarnost: ni več rosno mlada, ta vrli mož peca tudi druge, nekaterim je že ponudil službo, Lahko jo izgubi, ker bo na njeno delovno mesto vzel drugo. V tem primeru bi izgibula oboje: finančno varnost in ljubljenega moškega.
2. Vedno, od najstniških let, je osvajala samo fante v resnih zvezah, in še to nujno fante od sester, najboljših prijateljic, znank, sorodnic ... Zdaj, ko je starejša, pa poročene. Ker ji je bilo t v veselje, navdajalo jo je s samozavestjo, da je boljša od njih. Večkrat se je hvalila, kako se vedno vračajo k njej po seks. Z leti ji zaradi slabega slovesa in nenazadnje let uspeva čedalje manj. Od kod bo po tem črpala vir pozitivne sampodobe?
3. Starejše ženske, ki so že malo obremenjene zaradi let, izbubljajo samozavest, pa morajo zato nujno razdirati mlade družine. Njaverjetneje se spet spolno obudijo, pa morajo zato po mlajši plen - še najbolje, da je poročen, saj bo zmaga v tem primeru še večja. To, da so ukradle moškega celo mlajši in morda razdrle družino, jih navda s samozavestjo. Zanimivo, da poznam teh primerov največ.
Vem, vem, vse bo dvignilo, da "je tudi moški kriv". Seveda je, ampak ve to počnete zaradi slabe samopodobe.
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?29.08.11 12:48 |
|
kr_edn
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?30.08.11 01:15 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?30.08.11 08:59 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?30.08.11 09:11 |
|
tk preprosto
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?30.08.11 10:12 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?30.08.11 15:11 |
|
kr_edn
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?30.08.11 16:18 |
|
tk preprosto
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?30.08.11 18:24 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?31.08.11 07:39 |
|
a+b=c
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?31.08.11 11:38 |
|
no vidiš
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?31.08.11 14:15 |
Navedenotk preprosto
Hej, mala, začni se zanimat za samske, samo samske in stvar bo rešena.
Med njimi so tudi prijetni sogovorniki in predvsem niso zasedeni. Seveda pa te tega, da so prosti in povsem na voljo za odnos s tabo, ne sme biti strah. Če ti je informacija, da je nekdo zaseden, še vedno lažje sprejemljiva, potem še nisi pripravljena za zrel odnos s samskim moškim.
|
hmmmm....
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?31.08.11 15:59 |
|
a kar v poročenega ?
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?31.08.11 16:05 |
|
Najbolj hecno je to,
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?31.08.11 18:08 |
|
tk preprosto
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?31.08.11 18:29 |
|
tk preprosto
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?31.08.11 18:34 |
Navedenotudi jaz*
Le kje so samski? Povej, kje jih najti?
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?31.08.11 23:14 |
Navedenono vidiš
Ja, zgodi se, pa če hočeš ali nočeš. Se zaljubiš v poročenega. In kaj naj ženska naredi? Odljubit se ne moreš. če imaš možnost, se preseliš, da s tem možnost srečanja izničiš. To je pa tudi vse. Ker če bi kdaj res bile zaljubljene, še huje, zares ljubile, potem bi vedele, da biti ob, biti v stiku s takim človekom ... ne, ne moreš tega v sebi ubiti. Ne moreš.
|
Solatko
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?01.09.11 07:38 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?01.09.11 07:38 |
Navedenotk preprostoNavedenotudi jaz*
Le kje so samski? Povej, kje jih najti?
Brez posebnega napenjanja možganov sem jih naštela 8. Verjamem, da jih ti lahko še več. V svoji okolici.
|
poročena ljubica
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?01.09.11 08:58 |
|
ljubezen???
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?01.09.11 09:54 |
|
ljubica31
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?01.09.11 10:50 |
|
=!
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?01.09.11 11:16 |
|
poročena ljubica
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?01.09.11 11:42 |
Navedenoljubezen???
Poročena ljubica, to ni ljubezen, to je samo telesna strast...ne vemo zakaj nekatere zadane, druge pa pač ne...izven razuma. Samo to NI ljubezen... to je kr neki....
|
Solatko
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?01.09.11 14:35 |
|
skodelica kave
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?01.09.11 17:28 |
|
čisti zrak
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?02.09.11 12:06 |
Navedenoskodelica kave
Kako enostavno krščanski nauk razloži to zadevo: duh nečistosti.
lepo vas prosim, da bi v današnjem času, ko se da vse pojasnit z znanostjo in tehnologijo, kdo še verjel v duhove in take neumnosti kot nas uči krščanstvo.
Ni samo eksorcizem znamenje prisotnosti duhov ( npr. pripoved znanega eksorcista Gabriele Amorth v knjigi Izganjalčeva pripoved) ampak je prisotnost duhov v našem vsakdanjem življenju.
Nagon, ki se ga ne da brzdati, enostavno pripisujemo svoji naravi. Takšen pač sem. Ne zavedamo se, da smo okuženi z duhom pornografije, razduzdanosti, nečistosti, ki udarja danes na tako enostaven način v nas. Mislimo, da je pretiran nagon naše normalno stanje. V bistvu smo mučeni preko svojih občutkov. Vse, kar čutimo in zaznamo, niso vedno naši lastni občutki, ampak od duhovnega bitja, ki se je prilepil na nas. Od tod toliko uničenih družin, sprevržene spolnosti in raznih zablod.
Blagor tistemu, ki veruje, kajti zna se boriti z zlom in ima pomoč od zgoraj.
|
poročena ljubica
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?02.09.11 14:06 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?02.09.11 14:29 |
|
čisti zrak
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?02.09.11 14:59 |
Navedenoporočena ljubica
Ja, ravno ta cerkven ( ne krščanski !!) nauk o zatiranju nagonov nas sili v mučenje občutkov. Ko za vsako ceno zatiramo nagon trpimo in v zameno za naše trpljenje pričakujemo nagrado. Nekateri na tem svetu ( zvestoba partnerja, hvaležnost otrok) drugi v onostranstvu (Najteže umirajo tisti, ki so celo življenje zatirali svoj notranji jaz. Kakor da bi v tistih zadnjih urah lovili zamujeno življenje. )
Ampak pekel in nebesa nosimo ves ta čas s seboj. Ravno naši lastni nagoni so sv.Peter, ki odpira vrata iz pekla v nebesa. Dani so nam bili, zato da jih ob pomoči možgan uporabljamo na način, ki nam prinaša lastno zadovoljstvo brez pričakovanja nagrade drugega ali posmrtnega raja.
Obstoj duhov je dokaj verjeten, vendar precej neopredeljiv. Ne upliva pa na razvoj potrošništva, ki ga ob zatiranju nagonov uporabljamo kot nadomestek za srečo, zadovoljstvo, ugodje.
Tri dni lahko gledaš porno filme pa občutki niti približno ne bodo podobni občutku ob samo misli na osebo, ki jo ljubiš.
|
Medij
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?02.09.11 16:59 |
|
poanta
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?02.09.11 21:43 |
Navedenočisti zrakNavedenoskodelica kave
Kako enostavno krščanski nauk razloži to zadevo: duh nečistosti.
lepo vas prosim, da bi v današnjem času, ko se da vse pojasnit z znanostjo in tehnologijo, kdo še verjel v duhove in take neumnosti kot nas uči krščanstvo.
Ni samo eksorcizem znamenje prisotnosti duhov ( npr. pripoved znanega eksorcista Gabriele Amorth v knjigi Izganjalčeva pripoved) ampak je prisotnost duhov v našem vsakdanjem življenju.
Nagon, ki se ga ne da brzdati, enostavno pripisujemo svoji naravi. Takšen pač sem. Ne zavedamo se, da smo okuženi z duhom pornografije, razduzdanosti, nečistosti, ki udarja danes na tako enostaven način v nas. Mislimo, da je pretiran nagon naše normalno stanje. V bistvu smo mučeni preko svojih občutkov. Vse, kar čutimo in zaznamo, niso vedno naši lastni občutki, ampak od duhovnega bitja, ki se je prilepil na nas. Od tod toliko uničenih družin, sprevržene spolnosti in raznih zablod.
Blagor tistemu, ki veruje, kajti zna se boriti z zlom in ima pomoč od zgoraj.
Kako resnično in upam da bo še kdo razumel napisano.
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?03.09.11 12:16 |
Navedenoporočena ljubica
Ja, ravno ta cerkven ( ne krščanski !!) nauk o zatiranju nagonov nas sili v mučenje občutkov. Ko za vsako ceno zatiramo nagon trpimo in v zameno za naše trpljenje pričakujemo nagrado.
|
a je res tako težko?
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?03.09.11 12:23 |
|
kr_edn
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?04.09.11 22:43 |
|
Optimistična
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?04.09.11 23:41 |
|
zaenkrat srečna
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?05.09.11 09:27 |
Navedenokr_edn
Nakladite si, kot si želite. Obstaja večna gonitev okrog (ki ji nekatere ženske očitno pripisujejo intergalaktične razsežnosti hrepenenja in tralala). Pač @#$%& od enega druzga hočeš. Če moraš še v anonimnosti dodajati kako te je koža bolela in pekla, ker si rabla seks in ves placebo te tipkovnice, potem bom malo bruhal, ko bom bral, resnica se pa s tem ne spremeni. Gonijo se okrog vsi, razen tisti, ki so kaj zaj*.
Ampak tu je pa nekaj res bolanega.
Namesto lepo svobodne zdrave gonitve in odkritega odnosa s samo seboj in svojim možem in svojimi jebači se gre baba igrat mamico monogamije. Od pretvarjanja in spletk se ti v svojem lastnem okolju zmeša. To je problem varanja. Tu ni nobenega rušenja svete monogamije, ki je tako fabrikacija ampak predvsem občutek nadmoči v enem trenutku (pravzaprav v večih trenutkih) in pretvarjanje, ki te okuži (pa če se še jaz dramatizacijsko seksualno izrazim) v dno telesa tvoje duše. Gonite se poročene ljubice, ampak laganje in pretvarjanje svojemu možu je nekaj, kar vas bo spremenilo še za leta vnaprej, svojim otrokom boste pa pustile seksualne fetiše pretvarjanja, manipulacij neiskrenosti in še marsikaj drugega verjetno. Šmrkavci bodo vse posnemali in svojo mamo iskali.
Če pa nimaš otrok pa tako ali tako ne vem kaj počneš v tem zakonu.
|
ena nemočna
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?05.09.11 11:37 |
|
zala72
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?05.09.11 11:54 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?05.09.11 12:04 |
Navedenozala72
Ti ta zgornja, grožnje so tudi psihično nasilje in se lahko prijavijo. Seveda!
|
butnglauc
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?05.09.11 12:18 |
|
Zora-
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?05.09.11 12:41 |
|
ne pametujte
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?05.09.11 12:59 |
|
za nemočno
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?05.09.11 13:30 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?05.09.11 13:41 |
Navedenoena nemočna
Čeprav je namenjena tema tistim, ki so to storile, bom tidi jaz povedala, zakaj tega nisem storila.
Rojena kot nujno zlo, vzgojena kot manjvredna, zato ker sem ženska, se poročila s prvim ki me je sploh hotel, saj iz prepričevanja s strani moje mame - "nisi tako lepa ali kaj posebnega, da bi kar v vrsti časkali. Bodi zadovoljna da se sploh kdo zanima zate."
Pred poroko se je trudil, bil dokaj soliden oz. normalen. Po poroki in dveh ortocih, v roku petih let pa totalna katastrofa. Samo en detalj naj navedem. Ni se več trudil s kakšnimi sicer zelo kratkimi božanji ali kakorkoli, da bi končalo pri seksu. Po 5. letih se je vse e začelo in končako z "dej mi en @#$%& ". "-3x na dan. Jaz pa sem se , ko je on zvečer zaspal, samozadovoljevala, trpela, hrepenela po nežnosti.
Še pa še je bilo tega sranja v zakonu. Sem bila noseča, pa mi nikoli ni nosil vrečk iz trgovine, nikoli pomagal, kon sem bils bolana, mi je očital kaj še nisi zdrava? Sem lačen. Na zunaj je bil pa normalen. Moja žena to pas ono.
Nekoč mi je bilo dovolj in sem sklenila da se ločim. Po dolgih debatah in prigovarjanju in moledovanju, ker sem bila trdno odločena in neomajna, mi je zagrozil da bo ubil ba otroka in potem sebe, pa da naj živim s tem srečno naprej če morem. In kupil je en nož tak lovski in mi ga pokazal.
Vem da bi to tudi naredil. Tako sem se premislila. Med tem časom sem spoznala moškega, nesrečno poročen bla bla bla. Vendar zaradi predsodkov in predvsem zaradi takih ćistunov v svoji okolici, takih kot ste tu gori, nisem tega naredila. Sedaj pro 50. letih, mi je žal, da nisem pred 12. leti se spustila v avanturo, da bi vsaj malo sreče okusila. Da bi se predala nekomu iz ljubezni, da bi užila tisto malo ljubezni, pa čeprav ukradene. Kaj pa njegova žena? Briga me. Saj ker nisem bila jaz, si je poiskal drugo.
Lahko rečem samo eno. Čistuni in čistunke. Sovražim vas. Brigajte se zase. Če nekdo vara ima že razlog zato. Tako kot ga imam jaz doma razlog da se ne ločim. Morebitnega zločinca ki ga niti prijaviti ne morem. Ker me niti 1x ni udaril. Samo grozi.
Že ko tako vsevprek kritizirate in pametujete. Kaj bi na mojem mestu naredili?
Niti samomora ne morem narediti, ker bi s tem samo otroke prizadela. To vem. Edino molim prosim in upam da bi čim prej crknil.
|
zala72
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?05.09.11 15:00 |
|
kr_edn
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?05.09.11 17:43 |
|
Happy heart
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?06.09.11 00:41 |
|
pridenmoz
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?06.09.11 12:08 |
|
roboti
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?06.09.11 17:34 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?06.09.11 19:16 |
NavedenoO katerem vrednostnem sistemu ti pišeš?roboti
P.S. Zruši se lahko le vrednostni sistem, ki je bil prevzet, tisti, ki si ga človek zgradi na osnovi lastnih življenjskih izkušenj, se lahko zavestno modificira, ne pa tudi zruši.
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?08.09.11 07:49 |
|
podpišem3x
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?08.09.11 08:08 |
NavedenoZivelaPomlad
Je razlog dovolj, da varanje pridobi pozitivni predznak? Torej če sem jaz brez denarja in nimam za kruh, je to dovoljšen razlog, da kradem?
.
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?08.09.11 09:50 |
NavedenoZivelaPomlad
Zanimivo. Nekatere tiste, ki varate (ali ste varale), opravičujete varanje s tem, da ste imele razlog. Je razlog dovolj, da varanje pridobi pozitivni predznak? Torej če sem jaz brez denarja in nimam za kruh, je to dovoljšen razlog, da kradem?
|
A65
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?08.09.11 10:51 |
NavedenoBoomNavedenoZivelaPomlad
Zanimivo. Nekatere tiste, ki varate (ali ste varale), opravičujete varanje s tem, da ste imele razlog. Je razlog dovolj, da varanje pridobi pozitivni predznak? Torej če sem jaz brez denarja in nimam za kruh, je to dovoljšen razlog, da kradem?
Iz zgodovine ven pa tudi iz dogajanj pri nas, bi lahko rekli, da je v določenih primerih kraja (bila) pač nujna za preživetje. Žal. Če pa pogledamo današnjo situacijo tu, bi se lahko reklo (če bi do takšne kraje prišlo), da si nekaj ukrademo nazaj. Še enkrat bom napisal, kar sem že nekajkrat: pravno gledano se kraji reče kraja dokler se zakonsko ne regulira. Torej, da se postavijo pravila, ki določajo komu je krasti dovoljeno, in komu ne.
Vzporednice z varanjem pa iz tega sami potegnite :-)
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?08.09.11 12:39 |
|
prevare
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?08.09.11 14:30 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?08.09.11 15:36 |
NavedenoRes je, bilo je 100X napisano in 100X zlajnano in pri tebi še zmeraj nobenega učinka. Veš zakaj je tako ? Ker se smiliš sama sebi ! Enostavno nimaš dovolj velike želje, da bi se spremenila. Pravijo, da ko se zaveš, da imaš težave, da je to že prvi korak k temu, da jih odpraviš, samo potem je pa potrebno še kaj narediti glede tega."tudi jaz*"
Vidim, da se vas veliko ne more zadržat in vseeno piše v temo nekaj, kar ni rdeča nit teme :).
hahheh, to kar si napisala seveda drži, ampak to je bilo že 100x napisano, tako, da je že zlajnano. Vse je res kar pišeš. Ampak ni pa nikjer nobenega nasveta. Ok, si priznaš vse to kar si napisala. Ampak kaj to pomaga? Prav nič. 100x napisano, amapk 100x brez učinkovitih nasvetov.
NavedenoMislim, to je pa že komedija. A ti v 10ih letih ne boš mogla drugega spoznati, a si omejena pri tem, so te zaprli v kletko ? Come on no, že v enem dnevu lahko spoznaš več kot 30 moških, če si želiš in ni hudiča, da se nebo vsaj eden našel, ki bo za resno zvezo, samski in, da bosta vsaj malo podobnega razmišljanja. S tem odstavkom si spet dokazala, da si reva in da imaš velik odpor proti temu, da bi se spremenila."tudi jaz*"
Če imaš na izbiro biti 10 let popolnoma brez moškega ali pa imeti nekega ljubimca, ki je vsaj kdaj pa kdaj s tabo. S pač izbereš drugo varianto. In odkrito povedano, da životarit leta in leta popolnoma brez moškega je veliko slabše kot imeti ljubimca. Oboje sprobala tako, da vem. Dve slabi varianti, ampak ena je vseeno boljša.
NavedenoKaj je pa tukaj kaj pretresljivega ? Ženske, ki so bile s poročenim samo zaradi materialne koristi v resnici niti niso tako naivne. Taka ženska je z njim samo zaradi denarja in do njega ne čuti prav ničesar in zaradi tega bi jih jaz uvrstil v čisto drugo kategorijo. Jaz v njej ne vidim podobo krhke ženske, prej preračunljive, ki točno ve s kakšnim razlogom se podaja v to situacijo."tudi jaz*"
mi je pa zanimivo tu gor to, da se nobena ni javila, da bi napisala, da je imela razmerje s poročenim zaradi materialnih koristi. Ali pa preprosto zaradi avanture.
NavedenoTo je pa tako kot, da bi jaz nekoga ubil in potem od vas zahteval, da mi povesta, da to ni zločin in da nisem ničesar storil narobe. Seveda, da si naivna in da ne spoštuješ same sebe, kaj pa si pričakovala, da boš dobila nazaj ?"tudi jaz*"
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?09.09.11 11:31 |
NavedenoSadniNavedenoRes je, bilo je 100X napisano in 100X zlajnano in pri tebi še zmeraj nobenega učinka. Veš zakaj je tako ? Ker se smiliš sama sebi ! Enostavno nimaš dovolj velike želje, da bi se spremenila. Pravijo, da ko se zaveš, da imaš težave, da je to že prvi korak k temu, da jih odpraviš, samo potem je pa potrebno še kaj narediti glede tega."tudi jaz*"
Vidim, da se vas veliko ne more zadržat in vseeno piše v temo nekaj, kar ni rdeča nit teme :).
hahheh, to kar si napisala seveda drži, ampak to je bilo že 100x napisano, tako, da je že zlajnano. Vse je res kar pišeš. Ampak ni pa nikjer nobenega nasveta. Ok, si priznaš vse to kar si napisala. Ampak kaj to pomaga? Prav nič. 100x napisano, amapk 100x brez učinkovitih nasvetov.
NavedenoMislim, to je pa že komedija. A ti v 10ih letih ne boš mogla drugega spoznati, a si omejena pri tem, so te zaprli v kletko ? Come on no, že v enem dnevu lahko spoznaš več kot 30 moških, če si želiš in ni hudiča, da se nebo vsaj eden našel, ki bo za resno zvezo, samski in, da bosta vsaj malo podobnega razmišljanja. S tem odstavkom si spet dokazala, da si reva in da imaš velik odpor proti temu, da bi se spremenila."tudi jaz*"
Če imaš na izbiro biti 10 let popolnoma brez moškega ali pa imeti nekega ljubimca, ki je vsaj kdaj pa kdaj s tabo. S pač izbereš drugo varianto. In odkrito povedano, da životarit leta in leta popolnoma brez moškega je veliko slabše kot imeti ljubimca. Oboje sprobala tako, da vem. Dve slabi varianti, ampak ena je vseeno boljša.
NavedenoKaj je pa tukaj kaj pretresljivega ? Ženske, ki so bile s poročenim samo zaradi materialne koristi v resnici niti niso tako naivne. Taka ženska je z njim samo zaradi denarja in do njega ne čuti prav ničesar in zaradi tega bi jih jaz uvrstil v čisto drugo kategorijo. Jaz v njej ne vidim podobo krhke ženske, prej preračunljive, ki točno ve s kakšnim razlogom se podaja v to situacijo."tudi jaz*"
mi je pa zanimivo tu gor to, da se nobena ni javila, da bi napisala, da je imela razmerje s poročenim zaradi materialnih koristi. Ali pa preprosto zaradi avanture.
NavedenoTo je pa tako kot, da bi jaz nekoga ubil in potem od vas zahteval, da mi povesta, da to ni zločin in da nisem ničesar storil narobe. Seveda, da si naivna in da ne spoštuješ same sebe, kaj pa si pričakovala, da boš dobila nazaj ?"tudi jaz*"
In če ti resno misliš, da ti bodo zgodbe drugih, ki imajo podobne izkušnje kaj pomagale, se boš pač morala zbuditi iz pravljice. To je enako, kot, da bi se nek fant, ki ima težave z ogovarjanjem punc začel družiti s podobnimi sebi. Prej bi mu pomagalo, če bi se začel družiti s takimi, ki se jim flirtanje s puncami zdi mala reč in se pri tem še zabavajo. Od njih bi se lahko naučil kaj je prav in kaj ni, tisto jokcanje in nobene akcije ga pa nebi pripeljalo nikamor.
|
hribbuc
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?09.09.11 13:15 |
|
aučččččč
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?09.09.11 13:18 |
Navedenotudi jaz*
Sadni, žal tudi tvoji nasveti (verjetno nasveti osebe, ki tudi ni ravno uspešna kar se tiče nasprotnega spola) v resnici niso nasveti. Nič konkretnega nisi napisal, da bi mi pomagalo. Nič novega, ampak vseeno hvala, da si si vzel čas :).
Praviš kako je enostavno spoznati partnerja, zakaj pa tebi to ne gre (sodim po tvojih postih tu gor, da nisi ravno uspešen pri nasprotnem spolu :))?
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?09.09.11 13:44 |
NavedenoNarobe sklepaš. Pa če te že zanima, trenutno se dobivam z eno prijetno punco, s katero sva ravno včeraj ugotovila, da se zelo dobro ujameva. Eni se pač ne skrivamo po forumih in furamo nek fake imidž, smo gor izključno zato, da pomagamo. Zdaj kako si pa ti vse skupaj razlagaš mi je pa popolnoma vseeno."tudi jaz*"
Sadni, žal tudi tvoji nasveti (verjetno nasveti osebe, ki tudi ni ravno uspešna kar se tiče nasprotnega spola) v resnici niso nasveti. Nič konkretnega nisi napisal, da bi mi pomagalo. Nič novega, ampak vseeno hvala, da si si vzel čas :).
Praviš kako je enostavno spoznati partnerja, zakaj pa tebi to ne gre (sodim po tvojih postih tu gor, da nisi ravno uspešen pri nasprotnem spolu :))?
|
malaSladka
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?09.09.11 13:49 |
|
Velika Kislica
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?09.09.11 15:03 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?09.09.11 15:16 |
|
fuj in fej
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?09.09.11 15:19 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?09.09.11 16:10 |
NavedenoKako bi si pa potem pomagali, če bi vsi imeli enake težave ? Da se smilimo drug drugemu ? Res logično razmišljaš.tudi jaz*
Jaz tu gor klikam le teme, ki opisujejo podobne težave kot jih imam jaz. Welcome to club Sadni.
|
ČI forum
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?10.09.11 00:21 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?10.09.11 07:36 |
NavedenoNa sosednjem forumu so Ljubezenski Nasveti.ČI forum
sem mislila, da se tukaj "pasemo" tisti, ki nas zanima teorija in praksa čustvene inteligence :))
Sem lahko tudi mene šteješ. MON zame ne pomeni izguba časa ( kot za nekatere ), veliko se lahko naučiš že samo z opazovanjem kako razmišljajo drugi, ter kaj so že vse doživeli in kako se potem lotijo samega problema. Konec koncev lahko tudi sami kdaj zabredemo v podobne težave, tako, da so nam lahko takšne zadeve samo še v pomoč. Meni se je recimo ta tema zdela zanimiva, sem prebral nekje polovico postov, potem se mi pa ni dalo več, ker sem videl, da se stvar samo še ponavlja.
Glede na to, da hodim na te forume že lep čas sem ugotovil, da se večina ljudi samo še smili samemu sebi, da bi pa kaj naredili glede tega je pa skoraj nemogoče pričakovati od njih. Potem pa ostanejo gor teme po pol leta stare, kjer se avtor še vedno išče in čaka na nek superioren nasvet, ki btw sploh ne obstaja. Nasvet nekoga ti je lahko kvečjemu samo v pomoč, lotiti se problema se boš pa moral sam. - dejstvo. Ravno zaradi tega ti tudi obisk k psihiatru, ali kakršnemkoli strokovnjaku ne bo pomagal.
Nikakor pa nisem dobila občutka, da se tukaj nahajajo osebe, ki imajo težave s partnerstvom, prodobivanjem partnerja/ke, varanjem, in drugimi deviantnimi stanji, ki se bolj na široko obravnavajo na forumih, ki so temu bolj specifično namenjeni (pa še tja je zanimivo it včasih pofirbcat, da bidiš kaj ti je vse prihranjeno ali kam vse seže človeška neumnost in zaplankanost)
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?10.09.11 07:38 |
NavedenoSem lahko tudi mene šteješ. MON zame ne pomeni izguba časa ( kot za nekatere ), veliko se lahko naučiš že samo z opazovanjem kako razmišljajo drugi, ter kaj so že vse doživeli in kako se potem lotijo samega problema. Konec koncev lahko tudi sami kdaj zabredemo v podobne težave, tako, da so nam lahko takšne zadeve samo še v pomoč. Meni se je recimo ta tema zdela zanimiva, sem prebral nekje polovico postov, potem se mi pa ni dalo več, ker sem videl, da se stvar samo še ponavlja."Čl forum"
sem mislila, da se tukaj "pasemo" tisti, ki nas zanima teorija in praksa čustvene inteligence :))
NavedenoNa sosednjem forumu so Ljubezenski Nasveti."Čl forum"
Nikakor pa nisem dobila občutka, da se tukaj nahajajo osebe, ki imajo težave s partnerstvom, prodobivanjem partnerja/ke, varanjem, in drugimi deviantnimi stanji, ki se bolj na široko obravnavajo na forumih, ki so temu bolj specifično namenjeni (pa še tja je zanimivo it včasih pofirbcat, da bidiš kaj ti je vse prihranjeno ali kam vse seže človeška neumnost in zaplankanost)
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?12.09.11 07:57 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?12.09.11 12:51 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?12.09.11 13:50 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?12.09.11 15:00 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?12.09.11 15:22 |
|
forum ČI
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?12.09.11 15:27 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?12.09.11 16:57 |
NavedenoKljub temu, da je njeno življenje tako razburljivo, polno novih dogodivščin, še zmeraj ni deležna nobene pametne ponudbe in nato zaradi tega prisiljena pobirati ostanke. Logično ane ? :)forum ČI
so očitno napadli osebki brez minimuma Čustvene inteligence :)) (razne ljubice in hvalisavke o tem kaj vse one počno, pajade :)))
|
forum či
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?12.09.11 21:56 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?12.09.11 22:44 |
NavedenoPojdiva skupaj, da nama bodo vsi na tem forumu nevoščljivi. Pokaživa jim vraga !forum či
ja Sadni, jaz sem se pa lih mislila priključit enemu alpinističnemu odseku
))))
|
Brigadir
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.09.11 00:54 |
Navedeno"en Glaijator"
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.09.11 07:53 |
|
forum či
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.09.11 08:22 |
|
tudi jaz*
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?13.09.11 09:57 |
|
Brigadir
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?14.09.11 04:42 |
NavedenoSadni
|
Tally
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.09.11 14:57 |
NavedenoKlara,Klara__
Spoštuješ ga? On vara svojo družino, a je to vredno spoštovanja??
Ti lolika pa namestno, da bi si našla samskega, leta zapravljaš za vezanega...
|
Tally
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?15.09.11 20:10 |
NavedenoBrigadir
Zakaj eni bedimo, do 5.00 in se vozimo naokoli??NavedenoSadni
|
GNUSNE STE ! TUD ŽENI DOMA PORIVA , VAS NE MOTI ??
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?19.09.11 14:29 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?19.09.11 14:59 |
NavedenoGNUSNE STE ! TUD ŽENI DOMA PORIVA , VAS NE MOTI ??
|
SAMO REVČKI
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?19.09.11 23:49 |
NavedenoGNUSNE STE ! TUD ŽENI DOMA PORIVA , VAS NE MOTI ??
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?20.09.11 06:32 |
|
nojja
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?20.09.11 08:37 |
|
Kuzla
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?20.09.11 11:44 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?20.09.11 12:31 |
|
Kuzla
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?20.09.11 18:39 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.09.11 00:04 |
NavedenoNa tvojem mestu ne bi bil tako močno prepričan v to.pikica22
Če pa bi se moj zaljubil v drugo(kar pa dvomim) bi ga razumela in si želela, da je srečen z njo. Nič ne bi bila užaljena:)
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.09.11 05:23 |
|
normalno
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.09.11 06:52 |
Navedenopikica22
In to je itak že normalno, da je tok kurbarije okoli kateri je pa danes zvest no ja razen moj:p
|
normalno
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.09.11 06:58 |
|
inn?
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.09.11 07:56 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.09.11 10:23 |
NavedenoJa ne moreš vedet kaj se dogaja v njegovi glavi. Lahko, da že danes razmišlja o kateri drugi. Preveč si prepričana v določene stvari, samo to je.pikica22
Itak, da se lahko zgodi, da se zaljubi lahko se me tud naveliča po tolkih letih zveze vendar zaenkrat ne kaže prav nič na to, ker se imava super! Sama ne krivim ženske, ki so z vezanimi moškimi ampak moške. In to je itak že normalno, da je tok kurbarije okoli kateri je pa danes zvest no ja razen moj:p
Sadni a ti to po sebi sodiš?
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.09.11 14:04 |
|
Toso
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.09.11 14:15 |
|
normalno
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.09.11 19:05 |
Navedenoinn?
In kaj zdaj, normalno? Je treba nadlegovat folk, ki še verjamejo v zvestobo? Res ne vem zakaj ste se spravli na pikico, nase se dejte pa spucajte pred svojim pragom.
Navedenopikica22
In to je itak že normalno, da je tok kurbarije okoli kateri je pa danes zvest no ja razen moj:p
|
inn?
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.09.11 19:13 |
|
kriv
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.09.11 19:47 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?21.09.11 21:15 |
Navedenoinn?
Ti normalno nehaj se kurčit tukaj.
Samski lahko seksa s komerkoli želi, če je njen ljubimec ali ljubimka vezan, jebiga, vsak za sebe odgovarja. Zakaj bi ljubimec bil odgovornejši kot tisti, ki vara? Kaj ma on z njegovo ženo al možem? Mal mn moralizirite pa bo.
|
Bum
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?22.09.11 10:12 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?22.09.11 12:54 |
|
bajac
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?22.09.11 13:10 |
|
vse povedala že sama
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?22.09.11 13:33 |
Navedenobajac
...potrebno je čuvat ga, ga zadovoljit...ipd, ne pljuvat po ljubicah...pa saj na koncu tako ostanejo vam ;)
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?22.09.11 17:16 |
NavedenoLOL, lol, LOL pa kaj še. Potem sem pa raje samski celo življenje kot, da se samo jaz matram za nekoga ona mi pa tega ne vrača oz. mi niti pol od tega ne vrne."Vse povedala že sama"
Moški, ki mu ženska preveč daje je nikoli ne bo znal ceniti, ženska mora od moškega predvsem prejemat (to je naraven postopek) in vsake toliko pa mu v zahvalao za vse prejeto tudi kaj nakloni :)))
NavedenoUpam, da to ni mišljeno na splošno, ker jaz jih ne cenim."vse povedala že sama"
PS: zakaj neki misliš, da tvoj vedno ostane s tisto bitch ženo, a???? Ko pa ga ti pedenaš spred in zad in si sploooh toookl najboooljšaaaa s tem bogi bogi bogijem??? Čist enostavno, ker cenijo bitches! Teb se pa slabičko še tega ne upa povedat, da se je naveličal tvojega sluzkanja
|
hribbuc
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?22.09.11 17:23 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?23.09.11 08:55 |
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?23.09.11 11:14 |
NavedenoLih tko kot mi mate tud ženske roke pa noge. Noste se same :Ppikica22
moški so tukaj zato, da nosijo ženske po rokah
Tako je!!:))
Sicer pa je lepo skrbeti za svojega dragega in je lepo, če on skrbi zate, obojestransko more bit. Enakovredna si morta bit.
|
realno
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?23.09.11 11:21 |
Navedenovse povedala že sama
Čuvat in negovat je potrebno SEBE in samo sebe, moški so tukaj zato,d a nosijo ženske po rokah.
Re: Zakaj ste se zapletle z vezanimi moškimi?23.09.11 12:36 |
Navedenovse povedala že sama
Čuvat in negovat je potrebno SEBE in samo sebe, moški so tukaj zato,d a nosijo ženske po rokah.

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.