Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!

tabletke primolut nor

avatar DZZaa 11.07.13 10:51
mi lahko katera pove kaj več o njih? rada bi si prestavila menstruacijo za 5-6 dni, ali imas res po prenehanju jemanja tablet večje težave z menstruacijo?da je bolj močna, večje bolečine..? zdaj me pa zanima ali mi jih lahko predpiše osebna zdravnica, ker še nisem bila pri ginekologu, saj nisem še imela spolnih odnosov, jih potem sploh lahko jem?
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar vsak drug dan 11.07.13 11:19
Iskalnik...
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
avatar biksmiks 11.07.13 11:25
Lahko ti jih predpiše tudi osebni zdravnik, ker do ginekologa verjetno niti ne boš prišla v tako kratkem času, sploh če še nimaš izbranega. Jaz jih od časa do časa jemljem zaradi ureditve in tudi prestavitve ciklusa. Kakih posebnih stranskih učinkov nisem opazila.
Če želiš menstruacijo prestaviti, jih moraš začeti jemati tri dni pred predvidenim začetkom menstruacije in jih potem jemlješ od 10 dni do dva tedna, potem pa se ti po par dnevih, običajno petih, pojavi menstruacija.
Noben bavbav.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava
Barca Barca 11.07.13 12:26
Jaz sem jih jemala enkrat, razen tega, da sem se morala opomnit, da jih moram vzeti, se nisem prav nič drugače počutila. Tudi za naprej je menstruacija ostala enaka.
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Odgovori

Avtor:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 18 minus 4?
Na vrh