Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
katero bi mi priporočale?hvala
LOREAL SUBLIME BRONZE, za telo in obraz, mala plastenka na pumpico 150ml, ugodno -okol 15 eur, meni edina v cenejšem rangu ki ne smrdi tako strašno.
Imam jo samo za obraz, mažem se recimo vsakih 5 dni, pa jo imam že najmanj od pomladi, zdaj bo zmanjkalo počasi.
če ti kdo PRIPOROČA samoporjavitveno kremo, pol bi se te sigurno rad znebil... kvečjemu ti jo bo vsak normalen človek ODSVETOVAL!
Ojoj! Samoporjavitvene pa si res ne bi upala nanašat na obraz, ker katerokoli sem uporabila, sem bila lisasta, da ne govorim kako potem izgleda koža čudno, ko se spira, marogasto. Ni šans, da bi jo uporabila za obraz. No, mogoč pa jo samo jaz ne znam nanest. :) Pa sem poskusila in na sprej in na mazanje.
Vse te samoporjavitvene kreme smrdijo ko suhe gobe - da bi si pa na faco nanašala in da mi stalno smrdi pod nos???? Ne, hvala. Tud une po telesu ne uporabljam več že mnogo let. Nismo več v 20.stoletju.
Jaz imam SP kremo kar od Mullerja mleko za telo in kremo za obraz. Vsakakor je treba pred nanosom narediti piling in potem nisi nič lisast po teledu ali obrazu. Res je, da ima malo neprijeten vonj kot vse kreme za SP, vendar ko se umiješ oz stuširaš z milom in namažeš z običajnim mlekom ali kremo ta vonj izgine.
Jaz si ne delam pilinga (zelo redko), ker imam občutljivo kožo, pa nikoli še nisem bila lisasta - res nikoli, pa uporabljam te kreme že ziher 17 let.
Navedeno
bbbbb
Ne tupi v tri dni!

itak da ne znaš, jaz jo uporablam skoz pa nobenih lis. je pa res da je tud cen kr asoljena. ne kupujem namreč čip zadev
 

Avtor: Naslov teme:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 8 plus 17?