Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
LOREAL SUBLIME BRONZE, za telo in obraz, mala plastenka na pumpico 150ml, ugodno -okol 15 eur, meni edina v cenejšem rangu ki ne smrdi tako strašno.
Imam jo samo za obraz, mažem se recimo vsakih 5 dni, pa jo imam že najmanj od pomladi, zdaj bo zmanjkalo počasi.
Ojoj! Samoporjavitvene pa si res ne bi upala nanašat na obraz, ker katerokoli sem uporabila, sem bila lisasta, da ne govorim kako potem izgleda koža čudno, ko se spira, marogasto. Ni šans, da bi jo uporabila za obraz. No, mogoč pa jo samo jaz ne znam nanest. :) Pa sem poskusila in na sprej in na mazanje.
Jaz imam SP kremo kar od Mullerja mleko za telo in kremo za obraz. Vsakakor je treba pred nanosom narediti piling in potem nisi nič lisast po teledu ali obrazu. Res je, da ima malo neprijeten vonj kot vse kreme za SP, vendar ko se umiješ oz stuširaš z milom in namažeš z običajnim mlekom ali kremo ta vonj izgine.
Jaz si ne delam pilinga (zelo redko), ker imam občutljivo kožo, pa nikoli še nisem bila lisasta - res nikoli, pa uporabljam te kreme že ziher 17 let.
 

Avtor: Naslov teme:
  • Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek
Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 22 minus 5?