Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
tor, 14. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
pETRA
Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 00:37 |
|
MARIO
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 00:45 |
|
ganja farmer
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 00:46 |
|
U, dobra
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 00:51 |
|
angleška travca
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 00:57 |
|
pipa pipa
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 01:02 |
|
slaba provokacija
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 01:24 |
|
angleška travca
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 01:29 |
|
pETRA
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 06:10 |
|
sadsdsa
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 07:25 |
NavedenopETRA
Drog v naši hiši NE bo!
|
jao meni sine
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 07:29 |
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 07:51 |
|
kaj sta nora?
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 08:02 |
|
Vodna pipa
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 08:05 |
|
isto jaz
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 08:19 |
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 08:19 |
|
Typson
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 08:27 |
NavedenoGunnar
mat kva pizdis, to je vaza.
zdej pa resno vprasanje, a sine tud brska po vajini sobi in stvareh ali je to samo pri tebi oz. vama z mozem v navadi? a je sin star 10 let da je taka histerija in kazenski ukrepi?
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 08:33 |
NavedenoTypsonNavedenoGunnar
zdej pa resno vprasanje, a sine tud brska po vajini sobi in stvareh ali je to samo pri tebi oz. vama z mozem v navadi? a je sin star 10 let da je taka histerija in kazenski ukrepi?
Pa kva se ti vedno oglašaš pametnjaković a ti ni nekdo nekoč reku, da imaš težave k skoz gor visiš? Nenavadno za desca, pejt u buffet.
|
bravo!
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 08:36 |
Navedenoslaba provokacija
http://www.canadaka.net/forums/current-events-f59/pot-smoking-mom-drives-off-with-baby-on-car-roof-t101557.html
|
fewdgHB
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 09:04 |
|
sovražimherbicide
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 09:08 |
|
jstjst23423
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 10:37 |
|
ne nori
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 11:14 |
|
NATURE
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 14:42 |
|
Typson
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 15:38 |
NavedenoGunnarNavedenoTypsonNavedenoGunnar
Pa kva se ti vedno oglašaš pametnjaković a ti ni nekdo nekoč reku, da imaš težave k skoz gor visiš? Nenavadno za desca, pejt u buffet.
ne upostevam podljudi kt si ti. lahk gres pa ti v buffet pa vsakic k me zacahnas da sem na forumu zvrnes en pir, garant bos nasuto do smrti pa se tvoje tezave bodo resene.
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 16:05 |
NavedenoTypsonNavedenoGunnarNavedenoTypsonNavedenoGunnar
ne upostevam podljudi kt si ti. lahk gres pa ti v buffet pa vsakic k me zacahnas da sem na forumu zvrnes en pir, garant bos nasuto do smrti pa se tvoje tezave bodo resene.
Ne rabiš upoštevat "podljudi", dobr pa je, da vsaj prebereš kaj si kdo o kom misli a ne? Mogoče se boš kaj nauču.
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 17:11 |
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 19:52 |
|
narkoman v družini
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 22:43 |
|
Kepa
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!21.08.12 23:17 |
Navedenonarkoman v družini
Vi kar pametujte. Ko boste kdaj imeli izkušnjo z narkomanom v družini, boste drugače zapeli. To so zelo hude stvari za vso družino in tega si ne moreš predstavljati, dokler ne doživiš. In začelo se je z nedolžno vodno pipo. Še sedaj se tolčem po glavi, zakaj nismo ukrepali ob prvih znakih.
Avtorica, prav si se odločila. Ne tolerirajte nič. Jaz bi dala vse na svetu, da bi lahko zavrtila čas nazaj in ukrepala, pa sem se slepila, da to ni nič takega, itak vsi mladi kdaj prižgejo, pa vse sorte laži, kot ti jih naštevajo gor. Pamet v roke in verjemi, pri takih stvareh bolje preveč panike, kot premalo.
|
narkoman v družini
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!22.08.12 01:02 |
NavedenoKepaNavedenonarkoman v družini
Vi kar pametujte. Ko boste kdaj imeli izkušnjo z narkomanom v družini, boste drugače zapeli. To so zelo hude stvari za vso družino in tega si ne moreš predstavljati, dokler ne doživiš. In začelo se je z nedolžno vodno pipo. Še sedaj se tolčem po glavi, zakaj nismo ukrepali ob prvih znakih.
Avtorica, prav si se odločila. Ne tolerirajte nič. Jaz bi dala vse na svetu, da bi lahko zavrtila čas nazaj in ukrepala, pa sem se slepila, da to ni nič takega, itak vsi mladi kdaj prižgejo, pa vse sorte laži, kot ti jih naštevajo gor. Pamet v roke in verjemi, pri takih stvareh bolje preveč panike, kot premalo.
Tole pa moram pokomentirati in res nočem pametovati nekomu, ki ima narkomana v družini, ampak:
vaš sin (ali kdorkoli je pač že to bil) ni zašel v težko drogo zaradi trave, ampak zaradi drugih stvari - ponavadi so to nesoglasja in nerazumevanje v družini (pa nočem soditi vašega primera, ampak ponavadi je tako).
Meni se zdi, da če nekoga vržeš iz hiše in izvajaš drugačne tako radikalne ukrepe zaradi trave čisti nesmisel, ki lahko naredi več škode kot koristi. Velika večina najstnikov eksperimentira s travo. V moji generaciji je bilo kar nekaj takih, ki so dnevno!!! kadili travo, gimnazijo pa izdelovali z odličnih uspehom, nekateri od njih so potem naredili dva faksa + doktorat, brez da bi prenehali s kajenjem.
Ne pravim, da je kajenje trave OK, pravim, da ni za zganjati take galame, ker trava sama zagotovo ne pelje v hujše odvisnosti, zato je potrebno poiskati vzroke drugje.
|
Kepa
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!22.08.12 09:16 |
Navedenonarkoman v družiniNavedenoKepaNavedenonarkoman v družini
Tole pa moram pokomentirati in res nočem pametovati nekomu, ki ima narkomana v družini, ampak:
vaš sin (ali kdorkoli je pač že to bil) ni zašel v težko drogo zaradi trave, ampak zaradi drugih stvari - ponavadi so to nesoglasja in nerazumevanje v družini (pa nočem soditi vašega primera, ampak ponavadi je tako).
Meni se zdi, da če nekoga vržeš iz hiše in izvajaš drugačne tako radikalne ukrepe zaradi trave čisti nesmisel, ki lahko naredi več škode kot koristi. Velika večina najstnikov eksperimentira s travo. V moji generaciji je bilo kar nekaj takih, ki so dnevno!!! kadili travo, gimnazijo pa izdelovali z odličnih uspehom, nekateri od njih so potem naredili dva faksa + doktorat, brez da bi prenehali s kajenjem.
Ne pravim, da je kajenje trave OK, pravim, da ni za zganjati take galame, ker trava sama zagotovo ne pelje v hujše odvisnosti, zato je potrebno poiskati vzroke drugje.
Prav imaš, ne pametuj nekomu, ki je leta in leta gledal, kako se njemu ljubljena oseba uničuje in ki je govoril z nešteto strokovnjaki, ki delajo z odvisniki. In vsi so bili enotnega mnenja - dokler ga boste preživljali in mu tako dajali potuho, se stanje ne bo spremenilo. In ne, ne poznaš moje družine, zato govori mi, kaj bi morali in ne bi smeli. In lej ga zlomka, dokler ga nismo postavili pred vrata, se stvari niso premaknile na bolje. Ko je videl, da je prepuščen sam sebi (predvsem finančno) je le pomislil, da tako pa ne bo šlo. Mogoče kajenje trave ni usodno za vsakogar, je pa gotovo dober uvod.
Res ti svetujem, ne pametuj brez podlage kar tja v tri krasne.
|
nATEG
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!22.08.12 10:53 |
|
oladite malo
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!22.08.12 12:09 |
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!22.08.12 12:28 |
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!23.08.12 08:13 |
|
jakluk
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!23.08.12 11:31 |
|
Rok12
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!25.08.12 11:28 |
|
Ramus
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!25.08.12 20:20 |
|
naključnipopotnik
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!27.08.12 11:22 |
|
Lari Fari.
Re: Kaj je to na sliki? nujno!!!!!27.08.12 11:33 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.