Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
dfsfsd

Danes bi morala na morje..

19.08.12 08:40
pa je sin včeraj bruhal, danes ima pa 37 vročine.
A so spet viroze ali kaj?
Ja, bruhanje itd. razsaja. Žal. :-((
nikka.

Re: Danes bi morala na morje..

19.08.12 08:46
Pa dobr, če ni prehudo in ne greste predaleč, sin pomoje lahko preživi tisto pot. Kje okreva, je pa čisto vseeno.
37...

19.08.12 08:47
še ni vročina
klasika-

19.08.12 09:15
Navedeno
dfsfsd
pa je sin včeraj bruhal, danes ima pa 37 vročine.
A so spet viroze ali kaj?

to je rajzefiber saj 37 še ni vročina!
daj ga na strešni prtljažnik

19.08.12 09:22
Ja priveži ga na streho. Lahko bruha, pa še zračno hlajenje ima.
299

19.08.12 09:30
Komot greste lahko na morje. To je samo lažja viroza. mogoče še to ne in če ne greste zelo daleč, greste lahko brez skrbi.
Ja, saj res, kar pejte. Saj, tud če ti za vrat prileti, v zaprtem avtu, kaj je pa to kaj takega!
10

19.08.12 10:12
Mirijam, ti si pa en zeloooooo bolan človek.
ne sprašuj tukaj

19.08.12 10:17
Odvisno od tega koliko je star otrok in ali je pogosto bolan, in......ti najbolj veš!
točno tako

19.08.12 10:24
Točno tako : le zakaj sprašuje tukaj - če potem ne upošteva, a ne !? Pa si prebrala : pač bruha, vročine ni, A misliš da bo doma boljši, mislim da bo boljši v drugi klimi. Vsak naj dela po svojem občutku, sprašuje pa naj kompetentne. Pri bolezni - zdravnika, pri seksu - deca, pri..... tako to gre.
res je876876

19.08.12 10:24
Navedeno
10

Res je, verska cerkvena fanatičarka s celim tropom otrok! Zoprna, vedno pametna, ja...
ne bo se prežarčil tja

19.08.12 10:33
Navedeno
točno tako
Točno tako : le zakaj sprašuje tukaj - če potem ne upošteva, a ne !? Pa si prebrala : pač bruha, vročine ni, A misliš da bo doma boljši, mislim da bo boljši v drugi klimi. Vsak naj dela po svojem občutku, sprašuje pa naj kompetentne. Pri bolezni - zdravnika, pri seksu - deca, pri..... tako to gre.

V avtu bo pač bruhal, to je to, ne razumete?
Ni rečeno, da bo v avtu bruhal, če je včeraj bruhal.
točno tako

19.08.12 10:38
In ?! A doma vso bajto prebruha al kaj ?! A si sigurna da bo bruhal, ja ti pač veš da bo. Če bo, kako smo pa to včasih reševal?! Ampak resno se zapičite v vsako dlako. Si se pozabila zapičiti v tole : vročina 37 ! Je, ni, se bo zvišala. Sploh pa se sama ob problemih obračam na ljudi ki jim zaupam in povprašam - ne pa tle, jasno!?
in če je ???

19.08.12 10:57
Ne vemo, če govorimo o sinkotu ki bruha in je star 17 mesecev, ali sinkotu, ki bruha in je star 17 let???
Borat

19.08.12 11:04
Dajmo bit strpni. Razlika je, ali gre za bolehnega enoletnika, s katerim greš na robinzonski turizem ali kam daleč, kjer zdravstvena oskrba bolj tako ali s sicer zdravim najstnikom do Istre. Bruhanje en dan prej in 37st. sicer ni kaj posebnega, najverjetneje kaj prehodnega, a obstaja tudi majhna možnost, da se v kratkem času lahko razvijejo simptomi česa drugega (glavobol, bolečine) in v tem primeru so pomisleki upravičeni.
o fak

19.08.12 11:11
Najbrž bi zdrava pamet povedala svoje če bi se z enoletnikom ki bruha odpravila na robinzonske počitnice !? Vsaj meni bi. Če pa tam do 10 leta otrok tole preživlja - bruhanje, brez vročine - pa naj vsak vzame v zakup to. Mene bolj zanima ali gre za enodnevni izlet ali večdnevni !? Sicer pa vsak svojega otroka najbolje pozna in nekako vidi kaj se dogaja z njim. Še danes bruha, od včeraj. Je bruhal včeraj,danes se izboljšuje. Kar premalo podatkov da bi mi tole konkretno reševali, oz. svetoval kajne?! Sem pa imela priliko videt v kampu družinoi ki je s sinom 10 let preživljala dopust, mali imel pa norice. Odgovor : tu mu je še manj vroče kot doma /v prikolici jasno/. In je mali pač hodil v radiusu njihovega predšotora, prikolice oz. ležal in gledal tv. Vsak po svoje boga moli pač. Ozdravel pa je enako kot bi bil doma.
Borat

19.08.12 11:25
Navedeno
o fak
Najbrž bi zdrava pamet povedala svoje če bi se z enoletnikom ki bruha odpravila na robinzonske počitnice !?

Žal ni vedno tako in včasih starši kljub izrecnemu odsvetovanju zdravnika (pa ne gre za prehodno zadevo) rinejo v težave.
[quote=točno tako]A si sigurna da bo bruhal, ja ti pač veš da bo

19.08.12 11:25
Navedeno
leelee_
Ni rečeno, da bo v avtu bruhal, če je včeraj bruhal.

Navedeno
točno tako
A si sigurna da bo bruhal, ja ti pač veš da bo.

Seveda ni nujno, da bo v avtu bruhal. Je pa povečana verjetnost, da bo.
pismo pejte posodo pomivat

19.08.12 11:28
Pejte raj posodo od kosila - če vam ga je utegnilo skuhat - kot tle dlakocepit brezvezno. O bog pomagaj. Upam da si tudi pri pomivanju posode tako natančna.
ordinary people

19.08.12 11:32
Navedeno
pismo pejte posodo pomivat
Pejte raj posodo od kosila - če vam ga je utegnilo skuhat - kot tle dlakocepit brezvezno. O bog pomagaj. Upam da si tudi pri pomivanju posode tako natančna.

Kosila še nismo imeli, nismo tako zgodnji. Sem le ordinary natančna, zato me žal čaka še posoda od včerajšnje večerje in zajtrka. Kaj ste pa vi dobrega imeli za kosilo? Oziroma bolj brunch.
pejte raje....

19.08.12 11:40
Če je vse res kar pišeš takoj dol ! Kajti mona : 1. nikoli ne pušča umazane posode od včeraj, kaj šele od današnjega kosila. 2. mona ob nedeljah skuha kosilo zelo zgodaj da cel dan uživa v dobri družbi fenomenalnega moža in jasno sončkov, 3. lahko pa že navsezgodaj vpraša tle mone kam naj gre na celodnevni izlet - ni važno da čaka do 12 ure na odgovore 4. zame to ne velja kar je napisano, 5. za tebe pa obvezno. Torej, kuhat in potem vse pomivat. Če pereš v pomivalcu dodaj zadnji vodi kis - posoda je tako lepa. In ko končaš razkuži roke in si jih obriši v novo oprani brisači preden pobožaš sončka. Raje ne sprašujem s kakšnim praškom pereš - se bova spet, hahahahaha
pejte raje

19.08.12 11:42
Brunch pri meni : koruza - ker sem kokoš in posledično zraven jajca - ki jih nesem sama da ne bo pomote. Torej so eko - skupaj v solati.
Jaz bi se orientirala po otroku. Če je bolj utrujen, brezvoljen, jamra da ga kaj boli, potem ziher ne bi šla in bi še počakala, če pa je živahen pa bi šla.
ordinary people

19.08.12 11:57
:)))))
pejte raje.....

19.08.12 12:01
Nisi ordinary, ampak complicated. You dont understend a joke, by
Navedeno
10

Ja, verjetno res. Ampak prav letos smo na počivališču videli družino, ki je otroka, sedeže, predpražnike in vse to pucala, ker je ta mal bruhal. In če obstaja večja možnost, da bo bruhal v avtu, se pač ne hodi okrog. SPloh v vročini ne. saj počakaš dan, dva, pa lahko še vedno greš. Ko otrok pač preboli virozo.
Navedeno
res je876876
Navedeno
10

Res je, verska cerkvena fanatičarka s celim tropom otrok! Zoprna, vedno pametna, ja...

To si štejem kot kompliment!

HVALA! :-D
tatančika

19.08.12 13:50
Res je, da z leti težje prenašam bolezen, ampak če sodim po sebi - jaz ne bi šla, danes ne. Imam res zelo pogoste trebušne viroze (to je moja šibka točka), zbolim po 3-4x letno, nizka vročina, bruhanje in/ali driska. Mene to tako spodseka, utrudi in izčrpa, da nisem za nikamor, kaj šele za na daljšo pot z avtom. V takih trenutkih sem najraje doma, v bližini postelje, kopalnice, v temnejšem hladnem prostoru.
ha!

19.08.12 15:17
Navedeno
pejte raje....
Če je vse res kar pišeš takoj dol ! Kajti mona : 1. nikoli ne pušča umazane posode od včeraj, kaj šele od današnjega kosila. 2. mona ob nedeljah skuha kosilo zelo zgodaj da cel dan uživa v dobri družbi fenomenalnega moža in jasno sončkov, 3. lahko pa že navsezgodaj vpraša tle mone kam naj gre na celodnevni izlet - ni važno da čaka do 12 ure na odgovore 4. zame to ne velja kar je napisano, 5. za tebe pa obvezno. Torej, kuhat in potem vse pomivat. Če pereš v pomivalcu dodaj zadnji vodi kis - posoda je tako lepa. In ko končaš razkuži roke in si jih obriši v novo oprani brisači preden pobožaš sončka. Raje ne sprašujem s kakšnim praškom pereš - se bova spet, hahahahaha

seveda s hoferjevim in vsaj pol litra mehčalca not vlije, da se roke navlečejo tega vonja in ne potrebuje parfuma, enako diši njen sonček, ki poln alergij in njej tastari kot ga imenuje, ki voha za vsakim vogalom "ne mone", ki diši po chanelu!
dsfdsf

19.08.12 16:57
Joj, kakšni posti.
Prvo, sploh nisem spraševala ali naj gre na morje ali ne. To je meni kristalno jasno, da bom sama odločila.Če mi kaj ne bo jasno, je zdravnik pet minut oddaljen.
Drugo, namenoma nisem navedla podrobnosti, ker se pametne Mone potem spotikajo ob vsako besedo.Ugotavljam, da se spotikajo tudi če se nimajo ob kaj..se pa zmislijo..
Skratka, otrok je star 7 let, ni bil bolan par let, greva pa v Istro..
Štos vsega pa je, da greva s šotorom in ni niti najmanjšega smisla, da ga mučim, ker z vročino se jasno ne hodi v vodo, pri 36 stopinjah pa zunaj ni prav prijetno.
Bistvo mojega posta je bilo vprašanje, ali so viroze...
No, le ena mi je na to odgovorila kot se šika.
največja

19.08.12 17:05
viroza v slo je debilnost!
danes sem bila na morju, ampak...

19.08.12 17:56
Če je pa kdo debilen v tej temi si vsekakor avtorica ti. Kajti , ko malo povežeš boš videla da si kretensko napisala sama. In kaj ima tvoj naslov : danes bi morala na morje...... z - v tvoji glavi edino - vprašanjem : so viroze. . Zakaj potem naslov kot je?! In zdaj so neumni ostali, hahahahahaha - tipično monovsko. In pametna je ona!??????
cvxvcxv

20.08.12 09:25
Navedeno
danes sem bila na morju, ampak...
Če je pa kdo debilen v tej temi si vsekakor avtorica ti. Kajti , ko malo povežeš boš videla da si kretensko napisala sama. In kaj ima tvoj naslov : danes bi morala na morje...... z - v tvoji glavi edino - vprašanjem : so viroze. . Zakaj potem naslov kot je?! In zdaj so neumni ostali, hahahahahaha - tipično monovsko. In pametna je ona!??????

Pa si ti sploh normalna? Očitno ti je stopila na žulj.
danes sem bila na

20.08.12 20:48
Pa si ti normalna?! Kaj pa tebe moti - če pač ne štekaš in ne pisari na mon med službo. A si ti normalna!
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 22 minus 11?