Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
ned, 19. maj 2013
tor, 14. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
čet, 16. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
razočarana mama
Sin razbil družinski avto16.08.12 12:21 |
|
in ti zraste prek glave
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:25 |
|
naj vrne
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:25 |
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:26 |
|
3stomatr
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:27 |
|
po moje
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:27 |
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:28 |
|
dirkač
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:29 |
|
147
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:34 |
|
roxa
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:35 |
|
ne seri!
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:40 |
Navedeno3stomatr
Ja saj, tako je to, sonček mora imeti nujno pri 18 izpit (ki ste mu ga najbrž vi plačali), pa nujno se mora vozit z avtom. Vi ste skup spravljali, da ste kupili družinski avto, zdaj ste pa zaradi sončka brez. Povrne vam pa naj delne stroške,po malo pa po malo, če veliko nima in naj ima občutek odgovornosti!!! Vsaka šola nekaj stane.
Delat ga nagoni, pa naj si sam špara za avto in naj ga razbija!
Zakaj niste poklicali policije, da bi sinko zlati, mičkeno začutil na svoji koži posledice nespameti?!
|
plEH!!!
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:42 |
|
kake mame joj
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:42 |
|
moj mož...
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:43 |
|
glejte, tako je
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:44 |
|
gesta
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:45 |
Navedenoroxa
Hčerki zaupam družinski avto, bi lahko rekla višjega cenovnega razreda. V primeru, da ga
razbije bi mi bilo važno samo to, da je z njo vse v redu. Kaj pa je pločevina?
Vsak, ki se vsede za volan lahko doživi nesrečo, mladi in neizkušeni šoferji še toliko prej.
Ko si sinu dala ključe od avto si lahko računala, da se zgodi kaj takega. Zdaj bodi srečna,
da je z njim vse v redu. Avto pa boste že nadomestili. Sina ne bi mogla nikoli.
|
plEH!!!
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:45 |
NavedenoplEH!!!
Nekoč mi je star izkušen inštruktor dejal, da pravi šofer postaneš šele, ko se zaletiš in preživiš! Takrat so se mi njegove besede zdele nepomembne, kasneje sem se velikokrat spomnila nanj in na izrečeno.
Po opravljenem izpitu sem si seveda na hitro kupila svoj avto, se v prvem letu zabila kar dvakrat, enkrat mi ni bilo nič, drugič sem bila kar dobro poškodovana.
Avto vsakič neprepoznaven.
Mami mi ni nikoli nič rekla glede avta, srečna je bila, da sem preživela.
V prometni nesreči sem tudi izgubila očeta, tako da, NE mi o plehu!
Pleh se pogliha, človek ŽAL ne!!!!!!!!!
|
Izkušnja
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:46 |
|
147
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:47 |
|
za "Kake mame"
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:49 |
Navedenokake mame joj
moj je zdraven šole,še delal,da ga je popolačal.od takrat je mir.
|
strupenjača
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:54 |
Navedenotelevrina
Ti je priznal, da je vozil prehitro? Lahko je tudi avto kriv - stari avti imajo lahko probleme z bremzami, gumami pa še kaj.
Verjetno ga bo izučilo, tudi če je vozil prehitro, upam. Vsaj mene je, enkrat sem se zaletela, ko sem vozila 10 preveč... Saj se človek cel cajt uči in taki mladiči, ki imajo 2 meseca izpit pač še ne znajo predvidet vseh razmer na cesti. Ne se preveč sekirat.
|
dober človek?
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:55 |
Navedenorazočarana mama
Pišem, ker se nekam moram izpovedat...nemorem držat v sebi. Skratka, sin je pred dvema mesecema naredil izpit za avto (18 let) in takoj sem mu zaupala družinski avto. Seveda smo se prvo vozili z njim družinski člani, ki imamo dlje izpit. Včeraj je razbil avto. Zletel s ceste. Policije nismo klicali, ker je sin bil edini udeleženec v nesreči in mu ni nič, sem pa kar žalostna. Avto je sicer kar star in ne preveč vreden. Ocenjen na totalko. Financ za novi avto prej ni kot je (mogoče 2 tisoč evrov bi se napraskalo). Sreča, da živimo v mestu, kjer nujno avta ne potrebujemonujno. Ne vem, kaj storit. Ni bil pijan, je pa pomoje vozil prehitro in zgubil oblast nad avtom. Saj ne vem, kaj mu reči. Naj mu pridigam ali naj pustim vse skupaj na strani. Pa vedno je vozil tako lepo (ko sem bila zraven)...:((((
|
maki 1
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:56 |
|
strupenjača
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:57 |
|
monovka
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:58 |
|
takole
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 12:58 |
NavedenostrupenjačaNavedenotelevrina
Ti je priznal, da je vozil prehitro? Lahko je tudi avto kriv - stari avti imajo lahko probleme z bremzami, gumami pa še kaj.
Verjetno ga bo izučilo, tudi če je vozil prehitro, upam. Vsaj mene je, enkrat sem se zaletela, ko sem vozila 10 preveč... Saj se človek cel cajt uči in taki mladiči, ki imajo 2 meseca izpit pač še ne znajo predvidet vseh razmer na cesti. Ne se preveč sekirat.
Ti, si kdaj v življenju imela star avto, si kdaj v življenju peljala avto na tehničnega in kdaj sama v celoti skrbela za svoj avto?
A misliš, da je cela družina samomorilska, da se bo s slabimi bremzami vozila naokrog in po slabih gumah?
|
poplača naj
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 13:01 |
|
3stomatr
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 13:03 |
Navedenostrupenjača
Razočarana mama, imaš občutek, da se je sin kaj naučil iz tega? Se zaveda, kaj je naredil in v kakšno stisko vas je spravil s svojo nesrečo/nepremišljenostjo?
Jaz bi ga poslala delat, pa ne zaradi povračila škode, ampak da si plača trening varne vožnje.
|
3stomatr
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 13:05 |
Navedenone seri!Navedeno3stomatr
Ja saj, tako je to, sonček mora imeti nujno pri 18 izpit (ki ste mu ga najbrž vi plačali), pa nujno se mora vozit z avtom. Vi ste skup spravljali, da ste kupili družinski avto, zdaj ste pa zaradi sončka brez. Povrne vam pa naj delne stroške,po malo pa po malo, če veliko nima in naj ima občutek odgovornosti!!! Vsaka šola nekaj stane.
Zakaj niste poklicali policije, da bi sinko zlati, mičkeno začutil na svoji koži posledice nespameti?!
Ma, ne seri!
Mater ste ene napihnjene, samo čakam, kdaj se boste razpočile!
Me prav zanima, ko ste tako zelo pametne in popolne, kakšno je vaše življenje... Beda od bede! Napihnjenke zakompleksane!
Jaz sem od staršev dobila ključe od avta manj kot 1 uro po tem, ko sem naredila izpit! V 21-ih letih sem imela eno nesrečo in še to ne po svoji krivdi in HB nič hudega! Zadnjih 10 let letno prevozim cca 40.000km!
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 13:07 |
|
3stomatr
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 13:10 |
|
PRI NAS TAKO
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 13:12 |
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 13:17 |
NavedenotakoleNavedenostrupenjačaNavedenotelevrina
Ti, si kdaj v življenju imela star avto, si kdaj v življenju peljala avto na tehničnega in kdaj sama v celoti skrbela za svoj avto?
A misliš, da je cela družina samomorilska, da se bo s slabimi bremzami vozila naokrog in po slabih gumah?
In ti misliš, da se od zadnjega tehničnega pregleda/popravila/servisa ni moglo nič pokvariti?
Zakaj potem sploh popravljamo avtomobile, če se ne morejo pokvarit?
Daj malo razmisli predno kaj napišeš.
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 13:19 |
|
kdo ti je kriv?
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 13:44 |
Navedeno3stomatrNavedenone seri!Navedeno3stomatr
Ma, ne seri!
Me prav zanima, ko ste tako zelo pametne in popolne, kakšno je vaše življenje... Beda od bede! Napihnjenke zakompleksane!
Jaz sem od staršev dobila ključe od avta manj kot 1 uro po tem, ko sem naredila izpit! V 21-ih letih sem imela eno nesrečo in še to ne po svoji krivdi in HB nič hudega! Zadnjih 10 let letno prevozim cca 40.000km!
Ti kar zagovarjaj in božaj, crtljaj in dajaj potuho...taka koza pač si!!!
Tistih tvojih scjazenih 40 tavžnt na leto, si pa za klobuk zatakni!!
Zdej pa pejd nazaj v kočo, pa dej mir!!
|
razbijač
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 13:47 |
|
neumnost
NavedenostrupenjačaNavedenotelevrina
|
briljantni
|
Sesese
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 13:53 |
|
dreamcatcher
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 13:57 |
|
Barbapapa1
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 14:19 |
|
ježe
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 14:22 |
NavedenoSesese
Sorodnik, ki se nima 19 let, si je s pridnostjo sam zasluzil bmwja. S prijateljem sta se nekam peljala in dozivela nesreco. Prijatelju nic, on-voznik je ze 3. mesec v komi. Starsi bi najbrz z najvecjim veseljem kupili avto ali pa bili brez njega, le da bi bil otrok ok. Pa zal ne kaze tako. Ne sekirajte se za pleh, polagam na srce.
|
3stomatr
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 14:30 |
Navedenokdo ti je kriv?Navedeno3stomatrNavedenone seri!Navedeno3stomatr
Ma, ne seri!
Ti kar zagovarjaj in božaj, crtljaj in dajaj potuho...taka koza pač si!!!
Tistih tvojih scjazenih 40 tavžnt na leto, si pa za klobuk zatakni!!
Zdej pa pejd nazaj v kočo, pa dej mir!!
Kdo je tebi kriv, da imaš butaste otroke (se sprašujem po kom???), da jih moraš držat na kratko in maltretirat, da ne znajo nič samo, samo tisto, kar jim ukažeš?!?!
|
strupenjača
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 14:31 |
NavedenotakoleNavedenostrupenjačaNavedenotelevrina
In ti misliš, da se od zadnjega tehničnega pregleda/popravila/servisa ni moglo nič pokvariti?
Zakaj potem sploh popravljamo avtomobile, če se ne morejo pokvarit?
Daj malo razmisli predno kaj napišeš.
|
strupenjača
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 14:35 |
NavedenoneumnostNavedenostrupenjačaNavedenotelevrina
Kakšne neumnosti... Kolegici je na 2 leti starem avtu blokiral volan in se je zaletela v drevo. Meni je na 4 leta starem avtu počil volanski obroč, na srečo brez posledic.
Koliko ljudje skrbijo za stare avtomobile? Koliko za gume? Za bremze? Redne servise? Bodi rena no, saj ne, da so samomorilsko nagnjeni, ampak enostavno si mislijo, ah, saj je še ok.
|
neumnost
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 15:15 |
NavedenostrupenjačaNavedenoneumnostNavedenostrupenjačaNavedenotelevrina
Kakšne neumnosti... Kolegici je na 2 leti starem avtu blokiral volan in se je zaletela v drevo. Meni je na 4 leta starem avtu počil volanski obroč, na srečo brez posledic.
Koliko ljudje skrbijo za stare avtomobile? Koliko za gume? Za bremze? Redne servise? Bodi rena no, saj ne, da so samomorilsko nagnjeni, ampak enostavno si mislijo, ah, saj je še ok.
Ne poznam nikogar, ki bi si mislil, ah ... Lej, tukaj gor ženske naredijo disertacijo iz otr. stolčkov in zdaj me hočeš prepričat, da jim je pa za bremze vseeno? Meni gre na jetra, da stari avti avtomatično veljajo za nevarne, slabo vzdrževane in umazane. Ker to preprosto ni res. Vse je odvisno od pravilnega in vestnega vzdrževanja, nov ali star avto.
|
predogled
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 15:30 |
Navedenoroxa
Hčerki zaupam družinski avto, bi lahko rekla višjega cenovnega razreda. V primeru, da ga
razbije bi mi bilo važno samo to, da je z njo vse v redu. Kaj pa je pločevina?
Vsak, ki se vsede za volan lahko doživi nesrečo, mladi in neizkušeni šoferji še toliko prej.
Ko si sinu dala ključe od avto si lahko računala, da se zgodi kaj takega. Zdaj bodi srečna,
da je z njim vse v redu. Avto pa boste že nadomestili. Sina ne bi mogla nikoli.
|
Morag
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 15:40 |
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 15:54 |
|
Kakšna si ti mati???
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 17:45 |
|
Jan_1901
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 17:54 |
|
ne biti tiho
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 19:25 |
|
kakšna pa so
Re: Sin razbil družinski avto16.08.12 19:41 |
|
realnež
Re: Sin razbil družinski avto17.08.12 13:55 |
Re: Sin razbil družinski avto18.08.12 13:54 |
|
se zgodi
Re: Sin razbil družinski avto18.08.12 22:27 |
|
se zgodi
Re: Sin razbil družinski avto18.08.12 22:31 |
|
bulu
Re: Sin razbil družinski avto21.08.12 15:59 |
|
Bolna šala za zabavo
Re: Sin razbil družinski avto22.08.12 16:55 |
|
Bolna šala za zabavo
Re: Sin razbil družinski avto22.08.12 17:30 |
|
Ne pretiravajte
Re: Sin razbil družinski avto23.08.12 12:27 |
|
pižama
Re: Sin razbil družinski avto23.08.12 13:40 |
Re: Sin razbil družinski avto23.08.12 18:37 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.