Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
V razmerje

Zapletla sem se

15.08.12 22:51
No, nekomu moram povedat, skrivam pred vsemi, tudi pred kolegicami... Rodila sem junija lani, doma je od takrat kriza. Z možem se kregava, seksava ene 4x na mesec, ne sfolgam vsega, kuham slabo, otrok ponoči ne spi, čez dan spi dopoldan, ko sem v službi - on pa pri varuški. popoldan se ukvarjam z njim, z možem pa bistveno manj, kot prej.
V službo sem prišla z julijem in že takoj prvi dan tam zagledala njega. Tip, kakršnega prej nikoli ne bi niti povohala. Čeprav je lep in postaven, prijazen... Vendar nikoli nisem padala an klasično lepe moške, ki za njimi vse norije, ozr. norite. Začelo se je počasi...en skupen projekt - slučajno bila skup dodeljena, oba mlada, neizkušena...v službi sva morala preživet vikend (dopoldne). Nenormalno me je začel privlačit. Bila sem čist zaljubljena. On je tudi poročen in ima približno enako staro hči, kot jaz sina. Doma doživlja podobno krizo kot jaz.
Najprej je bil samo bežen poljub na usta in priznanje, da sva si všeč (njegov pobuda), potem je iz poljuba prešlo v poljubljanje in končalo se je z najlepšim seksom, kar sem jih kdaj doživela. Ni bil samo seks, bilo je ljubljenje.

Treba je končat vse skupaj vem. Obljubila sva si, da ne bo va ponovila dejanja, od takrat se samo lepo gledava, to pa je tudi vse.

tako, povedala sem vam, sedaj pa me našeškajte!
nič hudega

Re: Zapletla sem se

15.08.12 22:53
zakaj bi te šeškali. si pač lajdra
mojčk

15.08.12 22:53
Nej te mož našeška, po nagi riti!
odgovor

15.08.12 23:04
Navedeno
nič hudega
zakaj bi te šeškali. si pač lajdra

Popolnoma se strinjam, ... podpis.

Če misliš, da bo kreganje zaleglo se motiš. Upam, da te vest požre do živega. Bogi otrok, še
"živet" ni začel, ti pa uničila tisto kar je za otroka najbolj pomembno - VZORNA DRUŽINA. Sebična in dvolična si. Sram naj te bodi.
vse bo ok

15.08.12 23:16
jaz pa mislim, da te vest ne bo požrla, hkrati patudi mislim, da se s krizo večinoma vsi soočamo, ko pride novi ćlan... ti si pač nardila neumnost, poskrbi, da se ne bo ponovilo in poskusi razčistit, oziroma izboljšat odnos z možem. on doživlja krizo, ker moški so eni veliki otroci....
Bodi močna in vse bo ok.
odgovor

15.08.12 23:22
Navedeno
vse bo ok
jaz pa mislim, da te vest ne bo požrla, hkrati patudi mislim, da se s krizo večinoma vsi soočamo, ko pride novi ćlan... ti si pač nardila neumnost, poskrbi, da se ne bo ponovilo in poskusi razčistit, oziroma izboljšat odnos z možem. on doživlja krizo, ker moški so eni veliki otroci....
Bodi močna in vse bo ok.

Kaj bo ok??? Moški otroci??? Tle mamo ravno obratno izpoved otroka drugega spola. Kako se počuti prevarana oseba, sam to se vprašaj. Ali pa kako se otrok bo počutil? Prej ali slej pride na dan vse...

Vest je edino kar nas še drži normalne, biti prevaran ali varati so grozna čustva.
ni rešitve za človeštvo

15.08.12 23:51
Ni rešitve za človeštvo. Ko že mislim, da je, pa preberem nekaj takega.
Žalost

16.08.12 00:03
Žalost, žalost in žalost. Nekoč so bile prave ženske in so bile vzor moškim glede zvestosti. Danes se ne ve več kdo koga...

Škoda, ker si uničila s tem dejanjem vse. Na žalost je tako, od tega neumnega dejanja boš zmeraj možu in otroku neiskrena, in govoriti o iskrenosti bo laž. Če ti bo mož, če bo izvedel, vedi da nikoli ti več ne bo zaupal. Če pa ne bo izvedel pa boš živela v neiskrenem razmerju.
Žalost, žalost in žalost...

16.08.12 00:10
Hm, če bi se meni to zgodilo, si niti predstavljati ne bi mogla, kako bi lahko potem sploh še pogledala možu v oči in četudi ne bi nikoli tega izvedel, je dovolj, da bi vedela jaz, da sem mu nabila rogove in med nama ne bi bilo nikoli več isto, vsaj jaz bi tako čutila in seveda slej kot prej tudi on... Našeškala si se pa itak sama s to prevaro, zakonske težave in probleme z nespanjem otrok se rešuje na kak drugačen način.
A kaj čmo

16.08.12 00:13
Navedeno
Jalapena
Našeškala si se pa itak sama s to prevaro, zakonske težave in probleme z nespanjem otrok se rešuje na kak drugačen način.

Točno to, sama si je kriva, prevara moža ni bila rešitev za problem.
ni mi jasno

16.08.12 00:29
kako se lahjko s tako lahkoto dajete dol s sodelavci??? Pa tud če so tkooooo sexi??? Jaz delam v moškem kolektivu, imam fuuul problemov z možem, smo si s sodelavci fuuul simpatični, pa delamo na projektih, pa čez vikend, pa na službene poti hodimo, pa me kateri fulll privlači, pa čutim, da jaz tudi njega...ampak nakaj kontrole pa vseeno imamo in ne uničujemo najpomembnejšega kar imamo - naših družin in pristih domačih odnosov. Delo nam gre zaradi simpatij in iskric fajn od rok in glave, to pa je tudi vse.
odgovor

16.08.12 00:44
Navedeno
ni mi jasno
kako se lahjko s tako lahkoto dajete dol s sodelavci??? Pa tud če so tkooooo sexi??? Jaz delam v moškem kolektivu, imam fuuul problemov z možem, smo si s sodelavci fuuul simpatični, pa delamo na projektih, pa čez vikend, pa na službene poti hodimo, pa me kateri fulll privlači, pa čutim, da jaz tudi njega...ampak nakaj kontrole pa vseeno imamo in ne uničujemo najpomembnejšega kar imamo - naših družin in pristih domačih odnosov. Delo nam gre zaradi simpatij in iskric fajn od rok in glave, to pa je tudi vse.

To zato, ker si prava in normalna ženska. Mal bom parafraziral Kreslinovo pesem zate: "Še je nekaj dobrih žensk, ki se jih človek razveseli"...
morala da te kap

16.08.12 02:16
Me zanima, kako bi odgovarjali moškemu, ki bi opisal enako situacijo....
Ženska, po rojstvu otroka je taka kriza v zakonu pogosta, saj sama vidiš, nimata časa drug za drugega, otrok ponoči cvili, utrujena sta oba....
Mal te je zaneslo v zgodbo, kjer vsega tega ni. Kaj zdaj? Nič. Spravi jo kot žgečkljiv spomin in pojdi dalje, predvsem pa, pojdi nazaj v svoj zakon, ne sanjari več o sodelavcu, ker tam ni nič pametnega zate. Parkrat bi te položil in to je to. Doma imaš pa še veliko za dodelati.
j.e.b.i.g.a.

16.08.12 02:44
Navedeno
odgovor
Navedeno
ni mi jasno

To zato, ker si prava in normalna ženska. Mal bom parafraziral Kreslinovo pesem zate: "Še je nekaj dobrih žensk, ki se jih človek razveseli"...

Kako bi bil svet luštkan, če bi živeli sami taki krepostneži.
Za ene celo dolgočasen...

ISKRENE ČESTITKE VAŠEMU KOLEKTIVU! Najbrž si ful izobražena, iznajdljiva in delaš za tri. Za videt si pa ena debela, nabita, kratkolasa bucka, majhna, z grdo kožo in kratkimi nohti, oblečena v bul-šit cunje.....

Obstajajo pa še drugačni.........žal....in se dogaja.........hehe!
Romeo in Julija

16.08.12 06:33
Ni čudno,da si se zapletla.Očitno je še tisto,kar je bilo med vama z možem,počilo.

Zdaj se vprašaj,ali je to z vama z možem sploh tisto ta pravo.In česa doma vse ne dobiš in ti tako zelo manjka.Kaj pa on?Ti sploh kaj pomaga ali si za vse sama.Veš,vsaka stvar je za nekaj dobra in gotovo tiči v tebi en velik vzrok,da si se zbližala z drugim..

Tudi sama sem imela po rojstvu otroka velike težave z možem.Tudi mene bi skoraj tolažil nekdo.Pa sem imela še enega otroka.In ni bilo nič bolje,še slabše.
Potem sem se ločila.Zdaj imam krasnega partnerja,s katerim se dobro razumem in se veliko pogovarjava.Nikoli se še nisva skregala.Imava vsak svoje otroke,on skrbi za svoje,jaz za svoje.Imava se res lepo.

Glej,zgodilo se je.Nisi edina.Kaj pa pravi tvoj sodelavec?Življenje gre naprej.Nikoli ne vemo,kam nas bo pripeljalo.
Pa še nekaj ti povem:otrok mora imeti srečno mamico.
Kaj pomaga,če živi v družini,kjer je stalen prepir in nerazumevanje.
Naredi tako,da bo zate dobro.Če boš srečna ti,bo vesel tudi tvoj otrok.
Želim ti vso srečo.
ena od tu in tam

16.08.12 08:42
Za vsako partnerstvo je prihod otroka ena velika preizkušnja, ker se svet ne vrti več okoli dveh, ampak je zraven vključeno še nič hudega sluteče malo bitje, ki postavi vse na glavo. Kako veza uspeva naprej je pa odvisno od zrelosti obeh odraslih partnerjev. Lahko se naredi kot si ti, da si videla. da si še vedno oh in sploh poželjiva, lahko pa se preden to storiš, doma pogovoriš, zakaj bi do tega sploh prišlo in težave rešuješ doma, ne pa v tujih posteljah. Zdaj je, kar je, zdaj se potrudita oba s tvojim partnerjem še doma za sanjski seks, uspešno partnerstvo, v tujih posteljah boš našla le kratkotrajno zadovoljitev in slabo vest.
Popay

16.08.12 09:29
Ne sekiraj se, to je normalno, kvečjemu ti bo pomagalo,da boš zadržala zakon in bila bolj poterpežljiva z možom, seveda, če se nisi do ušes zaljubila. Če si pa zaljubljena je pa itak konec, ker te bo vest sesula. Za trenutno strast (sex), pa nebi smelo bit nobenmu tako žal,da se ga bi dotaknile mnenja kritikov, ki jih čitaš pod svojim postom.
dejstvo

16.08.12 10:09
vsi, ki pravite, da je skok čez plot normalen ste nesamozavestni, neetični, nekulturni in ne poznate vrednote družine. Skratka niste sposobni partnerske veze. Spolni odnos z drugim zaradi "krize"!!!!!!!!!!!!!!!, to ni način reševanja problema, to je SEBIČNOST in želja po zadovoljevanju le lastnih potreb. Še opice imajo vest in ne skačejo čez plot zaradi "krize". Še živalim niste podobni tisti, ki skačete čez plot, navadno človeško smetje!

Pomoč potrebujete vsi, ki pravite, da je to normalno, sicer pa če besedo normal, razdelimo na dva dela: NOR MAL in obrnemo ste vsi pol MAL NOR+i, nič čudnega, pomoč si raje poiščite.
Antun

16.08.12 10:30
Najbolj so mi všeč tisti, ki najbolj moralizirajo in so oh in sploh čistunski. Taki znajo biti šele ta pravi... dokler jih ne dobijo :)
tvoj ne dec

16.08.12 11:10
Takim smo rekli k.... pa še pra......... na kvadrat. Ni opravičila, doma ti pa otrok joka.

16.08.12 11:33
jaz pa ne razumem - poročit ste se znali in sparit, probleme reševat in povedat kaj komu ne sede pa ne.

ampak zgont se, to vam pa dober gre in vam je domače
avtorca

16.08.12 11:59
Navedeno
aleksandra
jaz pa ne razumem - poročit ste se znali in sparit, probleme reševat in povedat kaj komu ne sede pa ne.

No... prav nič mi ni domače gonjenje. Do sedaj nisem še nikoli imela spolnega odnosa s kom drugim razen z možem. Z njim sem od svojega 18 leta, poročila sva se pri 25 ih, sedaj pa sem stara 30 - za otroka sva se odločila, ko sva našparala za stanovanje. Vse je bila ena sama borba, odrekanje, vsemu na račun najine ljubezni....11
999999999

16.08.12 12:06
ampak nihče od vas ni pomislil, da ima tudui sodelavec družino, otroka, dojenčka praktično....
mari marina

16.08.12 12:14
Ej, ne sekiraj se, pa ignoriraj tele prispevke zgoraj.

malo te bo žrlo, potem boš pa pozabila. karkoli bo, boš pri 80ih zadovoljna, da te je en sodelavec dobro obdelal in da si imela kaj akcije v življenju.

meni se je tudi zgodilo pred slabimi desetimi leti, zelo kmalu po poroki. ful sem se žrla. ne nameravam ponoviti, ampak veš kaj, po desetih letih mi je pa fajn, da se je zgodilo. ena izkušnja, ki je drugače ne bi imela.

P to o gledanju v oči, pa slaba vest, to je vse precenjeno. malo akcije, ne.

Seveda je druga situacija, če boš sedaj furala en drug odnos, pa moža tako ali drugače varala. tu si mi bilj sumljiva.

Ena zgoraj piše, kako so si s sodelavci simpatični, pa se zadržujejo. meni je dosti huje in dosti slabšo vest bi imela, če bi mi bil nekdo ful simpatičen in bi se morala ful zadrževati, kot da bi se enkrat neobvezno poseksala, najbolj simpatičen pa bi mi bil še vedno mož.

Ohrani to tako kot lep spomin in sepredvsem poskušaj čustveno odmakniti od sodelavca in spet približati možu. Če to ne bo šlo, pa boš morala kaj drugega narediti.
odgovor

16.08.12 12:14
Navedeno
999999999
ampak nihče od vas ni pomislil, da ima tudui sodelavec družino, otroka, dojenčka praktično....

Ta tip je navadna pokvarjena @#$%&!!! Kriv je toliko kot ta, ki se je zgonila z njim.
odgovor

16.08.12 12:18
Navedeno
mari marina
Ej, ne sekiraj se, pa ignoriraj tele prispevke zgoraj.

malo te bo žrlo, potem boš pa pozabila. karkoli bo, boš pri 80ih zadovoljna, da te je en sodelavec dobro obdelal in da si imela kaj akcije v življenju.

meni se je tudi zgodilo pred slabimi desetimi leti, zelo kmalu po poroki. ful sem se žrla. ne nameravam ponoviti, ampak veš kaj, po desetih letih mi je pa fajn, da se je zgodilo. ena izkušnja, ki je drugače ne bi imela.

P to o gledanju v oči, pa slaba vest, to je vse precenjeno. malo akcije, ne.

Seveda je druga situacija, če boš sedaj furala en drug odnos, pa moža tako ali drugače varala. tu si mi bilj sumljiva.

Ena zgoraj piše, kako so si s sodelavci simpatični, pa se zadržujejo. meni je dosti huje in dosti slabšo vest bi imela, če bi mi bil nekdo ful simpatičen in bi se morala ful zadrževati, kot da bi se enkrat neobvezno poseksala, najbolj simpatičen pa bi mi bil še vedno mož.

Ohrani to tako kot lep spomin in sepredvsem poskušaj čustveno odmakniti od sodelavca in spet približati možu. Če to ne bo šlo, pa boš morala kaj drugega narediti.

Bogi tvoj mož, ker se je poročil z lajdro. Ti kr varaj, pa f... z vsaki simpatičnim sodelavcev, pol pri 80 ti bo misel na to kak je fajn bilo, ampak boš sama z mačkami....

16.08.12 12:29
Navedeno
avtorca
Navedeno
aleksandra

No... prav nič mi ni domače gonjenje. Do sedaj nisem še nikoli imela spolnega odnosa s kom drugim razen z možem. Z njim sem od svojega 18 leta, poročila sva se pri 25 ih, sedaj pa sem stara 30 - za otroka sva se odločila, ko sva našparala za stanovanje. Vse je bila ena sama borba, odrekanje, vsemu na račun najine ljubezni....11

sej nisem samo zate pisala tega......

jaz sicer nisem bila poročena, ampak ko se poročiš si menda obljubiš zvestobo - torej ti tvoje besede več ne držiš - in to zvestobo v dobrem in slabem.......
lepo, da sta se toliko borila, da bi bilo le leta 45 več takih borcev, bi blo v tednu dni vsega konc :)))))
v glavnem šlo je vse na račun ljubezni - zdej jo več ni in se je začela sezona lova in skupaj bosta ostala in lagala en drugemu, oz za začetek ti njemu na račun naplenjenih stvari in otroka?
no, to je navadno izgovor, drugače pa ženske seveda ostajajo z možmi iz drugih razlogov, tako da mi lahko prihraniš odgovor na temo prejšnjega odstavka.

si ponosna nase? in seveda ja - oglasi se spet čez par tednov, ko se bosta nehala lepo gledat in se bo slaba vest malo polegla oz boš našla nov izgovor, da lahko spet kam odletiš in doživiš ljubljenje.....
odgovor

16.08.12 12:39
Navedeno
aleksandra
Navedeno
avtorca
Navedeno
aleksandra

sej nisem samo zate pisala tega......

jaz sicer nisem bila poročena, ampak ko se poročiš si menda obljubiš zvestobo - torej ti tvoje besede več ne držiš - in to zvestobo v dobrem in slabem.......
lepo, da sta se toliko borila, da bi bilo le leta 45 več takih borcev, bi blo v tednu dni vsega konc :)))))
v glavnem šlo je vse na račun ljubezni - zdej jo več ni in se je začela sezona lova in skupaj bosta ostala in lagala en drugemu, oz za začetek ti njemu na račun naplenjenih stvari in otroka?
no, to je navadno izgovor, drugače pa ženske seveda ostajajo z možmi iz drugih razlogov, tako da mi lahko prihraniš odgovor na temo prejšnjega odstavka.

si ponosna nase? in seveda ja - oglasi se spet čez par tednov, ko se bosta nehala lepo gledat in se bo slaba vest malo polegla oz boš našla nov izgovor, da lahko spet kam odletiš in doživiš ljubljenje.....

Bravo, podpišem se na komentar.
zaostala mentaliteta

16.08.12 12:54
Zakaj napadate njo,ona ima tudi doma družino in mu otrok joka.Aja sem pozabila on je MOŠKI.
zaostala mentaliteta

16.08.12 12:56
Navedeno
zaostala mentaliteta
Zakaj napadate njo,ona ima tudi doma družino in mu otrok joka.Aja sem pozabila on je MOŠKI.
ON ima doma družino
odgovor

16.08.12 13:08
Navedeno
zaostala mentaliteta

Nihče ne napada nikogar, ta, ki se je zapletla je sama napadla vrednoto družine.

16.08.12 13:10
Navedeno
odgovor
Navedeno
zaostala mentaliteta

Nihče ne napada nikogar, ta, ki se je zapletla je sama napadla vrednoto družine.

mene tut to blazno moti

naj ostanejo sami in se gonijo okol, oz grejo. tole varanje, to mi je pa nagnusno res. in se hlinijo kot podgane doma in lažejo. osebno menim, da je to čist nevredno človeka. da bi bla tok mal vredna, da bi morala tkole glumit doma, skrivat gate in ne vem kaj še...... bi se zagnusila sama seb. sploh če bi mi dojenček doma jokal..... ne vem no, očitno smo zdej mi čudni k nam ene vrednote še nekaj pomenijo
odgovor

16.08.12 13:23
Navedeno
aleksandra
Navedeno
odgovor
Navedeno
zaostala mentaliteta

mene tut to blazno moti

naj ostanejo sami in se gonijo okol, oz grejo. tole varanje, to mi je pa nagnusno res. in se hlinijo kot podgane doma in lažejo. osebno menim, da je to čist nevredno človeka. da bi bla tok mal vredna, da bi morala tkole glumit doma, skrivat gate in ne vem kaj še...... bi se zagnusila sama seb. sploh če bi mi dojenček doma jokal..... ne vem no, očitno smo zdej mi čudni k nam ene vrednote še nekaj pomenijo

Podpišem se pod komentar.
v sanjah

16.08.12 13:38
Navedeno
aleksandra
Navedeno
odgovor
Navedeno
zaostala mentaliteta

mene tut to blazno moti

Skrivat gate? Kakšne gate? Čigave gate? Onadva sta se dala dol v službi, če prav razumem in to med delom, čez vikend.... Delam v bolnici in vidim "svašta". Vsi vprek se dajejo dol... čudi me pa še nekaj... Od kdaj so na monu tako poštene ženske, da se zgražajo nad temle... ponoči pa sanjajo kako jih xxx poseksa.

16.08.12 13:45
Navedeno
v sanjah
Navedeno
aleksandra
Navedeno
odgovor
Navedeno
zaostala mentaliteta

mene tut to blazno moti

Skrivat gate? Kakšne gate? Čigave gate? Onadva sta se dala dol v službi, če prav razumem in to med delom, čez vikend.... Delam v bolnici in vidim "svašta". Vsi vprek se dajejo dol... čudi me pa še nekaj... Od kdaj so na monu tako poštene ženske, da se zgražajo nad temle... ponoči pa sanjajo kako jih xxx poseksa.

ma lej, ni treba vse s seboj primerjat, vse sorte ljudi je
Romeo in Julija

16.08.12 20:57
Daj času čas.

Če bi imela doma tako dober odnos z možem,se to ne bi zgodilo.

Življenje nas včasih nosi,kot ladjico po morju.

In zgodijo se nam tudi take stvari.Kdo ve,zakaj so dobre.

No,mene je mož fino varal Velikokrat.Pa dolgo nisem vedela.

Ampak je bilo tudi za nekaj dobro.Zdaj imam res krasnega partnerja.Pravega.Z njim bi lahko živela še sto let.

To želim tudi tebi.Da imaš ob sebi partnerja,za katerega boš rekla:Z njim lahko živim še sto let.Lepo mi je z njim.
Popay

16.08.12 21:28
Avtorica, ne sekirej se zarad teh kritik. Eni pač mislijo,da živijo še v srednejm veku in bi zarad tega uporablajl giljotino, sej mogoče pa so iz srednjega veka. Itak je vse na teb kako boš dalje funkcionirala.
odgovor

16.08.12 23:15
Navedeno
Popay
Avtorica, ne sekirej se zarad teh kritik. Eni pač mislijo,da živijo še v srednejm veku in bi zarad tega uporablajl giljotino, sej mogoče pa so iz srednjega veka. Itak je vse na teb kako boš dalje funkcionirala.

Ja ti pa nimaš vseh čistih v glav. Nihče ni omenjal nobene eksekucije. Če že pa primerjaš tiste, ki smo še normalni in nam ni v mislih varati partnerja s časom srednjega veka, bi bilo dobro da sebe primerjaš s podgano, ker one skačejo druga na drugo brez vesti...

Popaj, Oliva ti bo pobegnila...
Morala

17.08.12 09:27
Saj imate po eni strani čisto prav,ko moralizirate.

Po drugi strani se pa včasih človek v življenju znajde v podobnih situacijah.

Jaz sicer nisem nikoli varala.Sem se pa že znašla v postelji poročenega moškega.Nikoli tega nisem načrtovala,vedno sem imela postavljeno mejo.Pa sem bila že predolgo sama,želela sem si nežnosti,lepih besed,pa je padel skoraj z neba in zgodilo se je.Tolažila sem se s tem,da sem nevezana in nikomur odgovorna,on mi je pa itak sveto zatrjeval,da je poročen samo še na papirju.Tako je to.

Vsakomur se lahko zgodi.Kaj bo pa zanaprej,se bo pa že počasi izkristaliziralo.

Če ti je žal in mož vredu,se boš še bolj potrudila in cenila.

Če pa mož ni ljubeč in pozoren,boš vedno iskala drugje,dokler ne boš našla.

Vsi želimo biti ljubljeni in nekomu nekaj pomeniti.
Popay

17.08.12 13:46
Navedeno
odgovor
Navedeno
Popay

Ja ti pa nimaš vseh čistih v glav. Nihče ni omenjal nobene eksekucije. Če že pa primerjaš tiste, ki smo še normalni in nam ni v mislih varati partnerja s časom srednjega veka, bi bilo dobro da sebe primerjaš s podgano, ker one skačejo druga na drugo brez vesti...

Popaj, Oliva ti bo pobegnila...

Si si pa vzela čas,da si opazoval podgane. Ne bom se držal tvojega nasveta,... kar sama jih opazuj. Oliva je pa itak tako suha, da jo že malo močnejši veter odpihne zato jo moram imet privezano, hehe.
Si kot

17.08.12 13:49
Navedeno
V razmerje
No, nekomu moram povedat, skrivam pred vsemi, tudi pred kolegicami... Rodila sem junija lani, doma je od takrat kriza. Z možem se kregava, seksava ene 4x na mesec, ne sfolgam vsega, kuham slabo, otrok ponoči ne spi, čez dan spi dopoldan, ko sem v službi - on pa pri varuški. popoldan se ukvarjam z njim, z možem pa bistveno manj, kot prej.
V službo sem prišla z julijem in že takoj prvi dan tam zagledala njega. Tip, kakršnega prej nikoli ne bi niti povohala. Čeprav je lep in postaven, prijazen... Vendar nikoli nisem padala an klasično lepe moške, ki za njimi vse norije, ozr. norite. Začelo se je počasi...en skupen projekt - slučajno bila skup dodeljena, oba mlada, neizkušena...v službi sva morala preživet vikend (dopoldne). Nenormalno me je začel privlačit. Bila sem čist zaljubljena. On je tudi poročen in ima približno enako staro hči, kot jaz sina. Doma doživlja podobno krizo kot jaz.
Najprej je bil samo bežen poljub na usta in priznanje, da sva si všeč (njegov pobuda), potem je iz poljuba prešlo v poljubljanje in končalo se je z najlepšim seksom, kar sem jih kdaj doživela. Ni bil samo seks, bilo je ljubljenje.

Treba je končat vse skupaj vem. Obljubila sva si, da ne bo va ponovila dejanja, od takrat se samo lepo gledava, to pa je tudi vse.

Lepa Vida??
Moja izkušnja

17.08.12 14:06
Eh, najlažje je moralizirat in kritizirat druge...a ne?

Si se zapletla, ker to kar imaš z možem žal ne more biti in ni prava ljubezen....si pač to sedaj spoznala . Iz lastne izkušnje ti povem, da ko najdeš pravega človeka, niti pomisliš ne na drugega.
Ti ga očitno še nisi, želim pa ti, da ga:)
Romeo in Julija

17.08.12 21:55
Navedeno
Moja izkušnja
Eh, najlažje je moralizirat in kritizirat druge...a ne?

Si se zapletla, ker to kar imaš z možem žal ne more biti in ni prava ljubezen....si pač to sedaj spoznala . Iz lastne izkušnje ti povem, da ko najdeš pravega človeka, niti pomisliš ne na drugega.
Ti ga očitno še nisi, želim pa ti, da ga:)

Moj podpis!Se popolnoma strinjam!
zoro

18.08.12 07:11
Vsako dejanje potegne za sabo posledice.. Danes, jutri, čez par let.. Nihče ne ve..
In prevara terja neiskrenost in laži za vse čase.. Spremeni se miselnost in kot praviš sama ti je bilo tako lepo.. In verjemi da boš sedaj vsako stvar ki bi jo lahko rešila z možem samo analizirala in jo primerjala.. Če misliš da je to za zvezo zdravo.. Le glej da te ne odnese še enkrat in enkrat in pristaneš tam kjer večina.. Ločitev..
In ni to moraliziranje temveč realnost.. Malo poglej zakaj se toliko zakonov konča.. Same prevare in laganja.. Družina pa je le ena.. Ok..
Pa pusti tisto miselnost kako ima ta sodelavec doma krizo in podobno.. Še najbolj hinavska stvar je da svojemu sodelavcu vajine partnerje doma slabo opisujeta tako eden kot drugi.. Sta pa vidva tista ta slaba..
Halo

18.08.12 08:59
Morala, vrednote, ljubezen, zvestoba, svetost zakona, družina...k vsemu temu strmim tudi jaz.

Vendar je znak visoke morale in strpnosti tudi nekritiziranje in obsojanje nekoga, ki naredi napako.

Mislim, tukaj ste nekateri prav žaljivi, za prostaškimi besedami pa prisegate na vrednote, ki sem jih napisala v prvem stavku.

Avtorica, najbrž si nikoli nisi mislila, da boš kdaj naredila kaj takega. Pa si. Če te žre, si pravzaprav že kaznovana. Ni ga bolj krutega in strogega sodnika kot je naša vest.Če ti ne bo dala miru, se boš morala o tem in še o marsičem pogovoriti z možem. Saj veš, enkrat te počaka.

Čim bolj se posvečaj svojemu otroku. Ne dvomim, da ga imaš brezpogojno rada.

Pogumno, verjamem, da se lahko vse reši.
jaz bi bila z veseljem na tvojem mestu :)

18.08.12 09:28
Navedeno
V razmerje

BLAGOR TI, ZAVIDAM :)))
Kup pametnih

19.08.12 01:28
Tule je res en kup pametnih, ki te obtožujejo. Sem moški z otroki, pa te ne obtožujem. Morda velja, da se stvari nekako v življenju obrnejo in uredijo kot je treba. Nov začetek ne pomeni konec. Bolj prej, kot kasneje.
Joj, kako je meni všeč, 10 let prenašam njene fore, ne spravim je od hiše, ne pomaga, če sem po dolgih letih skočil, pa ve zato... trpijo otroci, ko se kregava, če sem vzel svežo žlico (ki jo pomijem jaz)..., hoče spolnost a se potrudi le nepremično ležati...
AnnaK 

19.08.12 02:01
Najbrž si se znašla sredi neke globoke čustvene krize. Otrok, delo, dom, in spet jovo na novo. Ni pa tiste nežnosti, ki bi jo ti rada. Ampak to je življenje. Ne očitam ti skoka čez plot, bolj kot ne pa razmisli o tem kaj pričakuješ za naprej. Nikjer se ne cedita samo med in mleko. Torej, se splača raskirati in izgubiti to kar imaš, za nekaj kar je ravno tako minljivo, le da tega zdaj morda še ne veš.

Razmisli in odrasti.

pa lp.
AnnaK 

19.08.12 02:19
Želim ti reči, da je bolje, da rešiš krizo v kateri si se znašla, kot, da iščeš rešitve v drugi postelji. Lp.
SammyG

19.08.12 07:36
Meni gredo pa na živce takšni ljudje, ki varajo. Zakaj za božjo voljo se ne poločite. Mislim zakaj ste v teh bednih vezah, poročeni sploh? Če ste nesrečni, koga varate? V bistvu sami sebe, ker ste patetični in nimate pojma od ljubezni.

Dajte naredite uslugo sebi in svetu, in če ste v slabih vezah kjer ni več šanse za boljši odnost LOČITE SE, POJDITE NARAZEN. Potem se pa kurvajte pa ljubite pa imejte grupiče ali karkoli vam že paše. Samo prvo pojdite narazen.
misonna

20.08.12 08:35
Hja...tebe ne peče vest da si šla z sodelavcem...si sploh ne želiš "šeškanja" od nas..pač pa te moti dejstvo,da je te je tvoj ljubimec samo izkoristil in te ne želi več za kaj bolj resnega..

in ti zdaj seveda cviliš z opcijo "da si sama nehala z njim...nisi draga moja,(odj..bal)te je...

Ti je zdaj seveda potegnilo in želiš da te podpiramo..kdo je že dejal "lajdra"?

Ni se veliko zmotil.Eno leto si z možem,komaj si iz porodnišnice prišla in sram te naj bo!

Tisti sodelavec pa upam da te ne povoha ne več.
poznamto

20.08.12 12:31
Uživajta v seksu in pazita, da doma ne zvejo, to je moj nasvet.
SammyG

20.08.12 15:58
Glup nasvet!

Eni majo res očitno sf*kane pojme o svobodi in ljubezni.

Js vem da sem dost pametna pa da bi šla narazen z nekom, če ne bi več štimale stvari. Sem že šla enkrat ko sem bila v daljši vezi, sem imela tudi šanso varanja. Samo se mi je to zdelo brez veze, da bi svojo dragoceno energijo in lajf vlagala v neka skrivanja. Raje sem končala vezo in šla potem po svoje.

Tisti, ki varajo so za moje pojme dosti neumni, v bistvu si mutijo lajf, nimajo radi ne sebe, ne spoštujejo ne sebe ne drugih. Samo preč od takih, jaz jih takoj zavoham in potem samo čao, itak pa vsi lahko vidimo da taki na koncu ta kratko potegnejo ker dragi varalice vse stvari pridejo na plano slej ko prej.
ma dej dej

22.08.12 01:05
ma nehite ga srat...

Nekaj doma ne štima...in greš drugam...KAJ ne štima , pa sama najbolje ve...
Tistemu sodelavcu, ki je naložil, kako tudi njemu doma,,kot njej ne štima...bi lahko tudi povedali "svoje" ...Laže kot pes teče, da jo je položil...to pa je tudi vse...
In ženska je zmotno napisala , da se je zaljubila....pomešala pojme s seksualno privlačnostjo...
Ko bo vse malo prebolela in prespala bo skozi življenje še veliko podobnih "zaljubila sem se"....Vse dokler NE reši osnovnega problema...ZAKAJ je sploh prišlo do tega...
Razlog JE najpomembnejši...med drugim tudi zato...da ve kako naprej...
V "zlaganem" partnerstvu pa ni lepo živeti...No ja, kakor komu, očitno...
In tako nastajajo otročki z "lepim otroštvom"
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 10 krat 6?