Najbolj brane teme zadnjega tedna:
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
sob, 18. maj 2013
tor, 21. maj 2013
sre, 22. maj 2013
sre, 22. maj 2013
sob, 25. maj 2013
sre, 22. maj 2013
pon, 20. maj 2013
ned, 19. maj 2013

|
V razmerje
Zapletla sem se15.08.12 22:51 |
|
nič hudega
Re: Zapletla sem se15.08.12 22:53 |
|
mojčk
Re: Zapletla sem se15.08.12 22:53 |
|
odgovor
Re: Zapletla sem se15.08.12 23:04 |
Navedenonič hudega
zakaj bi te šeškali. si pač lajdra
|
vse bo ok
Re: Zapletla sem se15.08.12 23:16 |
|
odgovor
Re: Zapletla sem se15.08.12 23:22 |
Navedenovse bo ok
jaz pa mislim, da te vest ne bo požrla, hkrati patudi mislim, da se s krizo večinoma vsi soočamo, ko pride novi ćlan... ti si pač nardila neumnost, poskrbi, da se ne bo ponovilo in poskusi razčistit, oziroma izboljšat odnos z možem. on doživlja krizo, ker moški so eni veliki otroci....
Bodi močna in vse bo ok.
|
ni rešitve za človeštvo
Re: Zapletla sem se15.08.12 23:51 |
|
Žalost
Re: Zapletla sem se16.08.12 00:03 |
Re: Zapletla sem se16.08.12 00:10 |
|
A kaj čmo
Re: Zapletla sem se16.08.12 00:13 |
NavedenoJalapena
Našeškala si se pa itak sama s to prevaro, zakonske težave in probleme z nespanjem otrok se rešuje na kak drugačen način.
|
ni mi jasno
Re: Zapletla sem se16.08.12 00:29 |
|
odgovor
Re: Zapletla sem se16.08.12 00:44 |
Navedenoni mi jasno
kako se lahjko s tako lahkoto dajete dol s sodelavci??? Pa tud če so tkooooo sexi??? Jaz delam v moškem kolektivu, imam fuuul problemov z možem, smo si s sodelavci fuuul simpatični, pa delamo na projektih, pa čez vikend, pa na službene poti hodimo, pa me kateri fulll privlači, pa čutim, da jaz tudi njega...ampak nakaj kontrole pa vseeno imamo in ne uničujemo najpomembnejšega kar imamo - naših družin in pristih domačih odnosov. Delo nam gre zaradi simpatij in iskric fajn od rok in glave, to pa je tudi vse.
|
morala da te kap
Re: Zapletla sem se16.08.12 02:16 |
|
j.e.b.i.g.a.
Re: Zapletla sem se16.08.12 02:44 |
NavedenoodgovorNavedenoni mi jasno
kako se lahjko s tako lahkoto dajete dol s sodelavci??? Pa tud če so tkooooo sexi??? Jaz delam v moškem kolektivu, imam fuuul problemov z možem, smo si s sodelavci fuuul simpatični, pa delamo na projektih, pa čez vikend, pa na službene poti hodimo, pa me kateri fulll privlači, pa čutim, da jaz tudi njega...ampak nakaj kontrole pa vseeno imamo in ne uničujemo najpomembnejšega kar imamo - naših družin in pristih domačih odnosov. Delo nam gre zaradi simpatij in iskric fajn od rok in glave, to pa je tudi vse.
To zato, ker si prava in normalna ženska. Mal bom parafraziral Kreslinovo pesem zate: "Še je nekaj dobrih žensk, ki se jih človek razveseli"...
|
Romeo in Julija
Re: Zapletla sem se16.08.12 06:33 |
|
ena od tu in tam
Re: Zapletla sem se16.08.12 08:42 |
|
Popay
Re: Zapletla sem se16.08.12 09:29 |
|
dejstvo
Re: Zapletla sem se16.08.12 10:09 |
|
Antun
Re: Zapletla sem se16.08.12 10:30 |
|
tvoj ne dec
Re: Zapletla sem se16.08.12 11:10 |
Re: Zapletla sem se16.08.12 11:33 |
|
avtorca
Re: Zapletla sem se16.08.12 11:59 |
Navedenoaleksandra
jaz pa ne razumem - poročit ste se znali in sparit, probleme reševat in povedat kaj komu ne sede pa ne.
ampak zgont se, to vam pa dober gre in vam je domače
|
999999999
Re: Zapletla sem se16.08.12 12:06 |
|
mari marina
Re: Zapletla sem se16.08.12 12:14 |
|
odgovor
Re: Zapletla sem se16.08.12 12:14 |
Navedeno999999999
ampak nihče od vas ni pomislil, da ima tudui sodelavec družino, otroka, dojenčka praktično....
|
odgovor
Re: Zapletla sem se16.08.12 12:18 |
Navedenomari marina
Ej, ne sekiraj se, pa ignoriraj tele prispevke zgoraj.
malo te bo žrlo, potem boš pa pozabila. karkoli bo, boš pri 80ih zadovoljna, da te je en sodelavec dobro obdelal in da si imela kaj akcije v življenju.
meni se je tudi zgodilo pred slabimi desetimi leti, zelo kmalu po poroki. ful sem se žrla. ne nameravam ponoviti, ampak veš kaj, po desetih letih mi je pa fajn, da se je zgodilo. ena izkušnja, ki je drugače ne bi imela.
P to o gledanju v oči, pa slaba vest, to je vse precenjeno. malo akcije, ne.
Seveda je druga situacija, če boš sedaj furala en drug odnos, pa moža tako ali drugače varala. tu si mi bilj sumljiva.
Ena zgoraj piše, kako so si s sodelavci simpatični, pa se zadržujejo. meni je dosti huje in dosti slabšo vest bi imela, če bi mi bil nekdo ful simpatičen in bi se morala ful zadrževati, kot da bi se enkrat neobvezno poseksala, najbolj simpatičen pa bi mi bil še vedno mož.
Ohrani to tako kot lep spomin in sepredvsem poskušaj čustveno odmakniti od sodelavca in spet približati možu. Če to ne bo šlo, pa boš morala kaj drugega narediti.
Re: Zapletla sem se16.08.12 12:29 |
NavedenoavtorcaNavedenoaleksandra
jaz pa ne razumem - poročit ste se znali in sparit, probleme reševat in povedat kaj komu ne sede pa ne.
No... prav nič mi ni domače gonjenje. Do sedaj nisem še nikoli imela spolnega odnosa s kom drugim razen z možem. Z njim sem od svojega 18 leta, poročila sva se pri 25 ih, sedaj pa sem stara 30 - za otroka sva se odločila, ko sva našparala za stanovanje. Vse je bila ena sama borba, odrekanje, vsemu na račun najine ljubezni....11
|
odgovor
Re: Zapletla sem se16.08.12 12:39 |
NavedenoaleksandraNavedenoavtorcaNavedenoaleksandra
No... prav nič mi ni domače gonjenje. Do sedaj nisem še nikoli imela spolnega odnosa s kom drugim razen z možem. Z njim sem od svojega 18 leta, poročila sva se pri 25 ih, sedaj pa sem stara 30 - za otroka sva se odločila, ko sva našparala za stanovanje. Vse je bila ena sama borba, odrekanje, vsemu na račun najine ljubezni....11
sej nisem samo zate pisala tega......
jaz sicer nisem bila poročena, ampak ko se poročiš si menda obljubiš zvestobo - torej ti tvoje besede več ne držiš - in to zvestobo v dobrem in slabem.......
lepo, da sta se toliko borila, da bi bilo le leta 45 več takih borcev, bi blo v tednu dni vsega konc :)))))
v glavnem šlo je vse na račun ljubezni - zdej jo več ni in se je začela sezona lova in skupaj bosta ostala in lagala en drugemu, oz za začetek ti njemu na račun naplenjenih stvari in otroka?
no, to je navadno izgovor, drugače pa ženske seveda ostajajo z možmi iz drugih razlogov, tako da mi lahko prihraniš odgovor na temo prejšnjega odstavka.
si ponosna nase? in seveda ja - oglasi se spet čez par tednov, ko se bosta nehala lepo gledat in se bo slaba vest malo polegla oz boš našla nov izgovor, da lahko spet kam odletiš in doživiš ljubljenje.....
|
zaostala mentaliteta
Re: Zapletla sem se16.08.12 12:54 |
|
zaostala mentaliteta
Re: Zapletla sem se16.08.12 12:56 |
NavedenoON ima doma družinozaostala mentaliteta
Zakaj napadate njo,ona ima tudi doma družino in mu otrok joka.Aja sem pozabila on je MOŠKI.
|
odgovor
Re: Zapletla sem se16.08.12 13:08 |
Navedenozaostala mentaliteta
Zakaj napadate njo,ona ima tudi doma družino in mu otrok joka.Aja sem pozabila on je MOŠKI.
Re: Zapletla sem se16.08.12 13:10 |
NavedenoodgovorNavedenozaostala mentaliteta
Nihče ne napada nikogar, ta, ki se je zapletla je sama napadla vrednoto družine.
|
odgovor
Re: Zapletla sem se16.08.12 13:23 |
NavedenoaleksandraNavedenoodgovorNavedenozaostala mentaliteta
Nihče ne napada nikogar, ta, ki se je zapletla je sama napadla vrednoto družine.
mene tut to blazno moti
naj ostanejo sami in se gonijo okol, oz grejo. tole varanje, to mi je pa nagnusno res. in se hlinijo kot podgane doma in lažejo. osebno menim, da je to čist nevredno človeka. da bi bla tok mal vredna, da bi morala tkole glumit doma, skrivat gate in ne vem kaj še...... bi se zagnusila sama seb. sploh če bi mi dojenček doma jokal..... ne vem no, očitno smo zdej mi čudni k nam ene vrednote še nekaj pomenijo
|
v sanjah
Re: Zapletla sem se16.08.12 13:38 |
NavedenoaleksandraNavedenoodgovorNavedenozaostala mentaliteta
mene tut to blazno moti
naj ostanejo sami in se gonijo okol, oz grejo. tole varanje, to mi je pa nagnusno res. in se hlinijo kot podgane doma in lažejo. osebno menim, da je to čist nevredno človeka. da bi bla tok mal vredna, da bi morala tkole glumit doma, skrivat gate in ne vem kaj še...... bi se zagnusila sama seb. sploh če bi mi dojenček doma jokal..... ne vem no, očitno smo zdej mi čudni k nam ene vrednote še nekaj pomenijo
Re: Zapletla sem se16.08.12 13:45 |
Navedenov sanjahNavedenoaleksandraNavedenoodgovorNavedenozaostala mentaliteta
mene tut to blazno moti
Skrivat gate? Kakšne gate? Čigave gate? Onadva sta se dala dol v službi, če prav razumem in to med delom, čez vikend.... Delam v bolnici in vidim "svašta". Vsi vprek se dajejo dol... čudi me pa še nekaj... Od kdaj so na monu tako poštene ženske, da se zgražajo nad temle... ponoči pa sanjajo kako jih xxx poseksa.
|
Romeo in Julija
Re: Zapletla sem se16.08.12 20:57 |
|
Popay
Re: Zapletla sem se16.08.12 21:28 |
|
odgovor
Re: Zapletla sem se16.08.12 23:15 |
NavedenoPopay
Avtorica, ne sekirej se zarad teh kritik. Eni pač mislijo,da živijo še v srednejm veku in bi zarad tega uporablajl giljotino, sej mogoče pa so iz srednjega veka. Itak je vse na teb kako boš dalje funkcionirala.
|
Morala
Re: Zapletla sem se17.08.12 09:27 |
|
Popay
Re: Zapletla sem se17.08.12 13:46 |
NavedenoodgovorNavedenoPopay
Avtorica, ne sekirej se zarad teh kritik. Eni pač mislijo,da živijo še v srednejm veku in bi zarad tega uporablajl giljotino, sej mogoče pa so iz srednjega veka. Itak je vse na teb kako boš dalje funkcionirala.
Ja ti pa nimaš vseh čistih v glav. Nihče ni omenjal nobene eksekucije. Če že pa primerjaš tiste, ki smo še normalni in nam ni v mislih varati partnerja s časom srednjega veka, bi bilo dobro da sebe primerjaš s podgano, ker one skačejo druga na drugo brez vesti...
Popaj, Oliva ti bo pobegnila...
|
Si kot
Re: Zapletla sem se17.08.12 13:49 |
NavedenoV razmerje
No, nekomu moram povedat, skrivam pred vsemi, tudi pred kolegicami... Rodila sem junija lani, doma je od takrat kriza. Z možem se kregava, seksava ene 4x na mesec, ne sfolgam vsega, kuham slabo, otrok ponoči ne spi, čez dan spi dopoldan, ko sem v službi - on pa pri varuški. popoldan se ukvarjam z njim, z možem pa bistveno manj, kot prej.
V službo sem prišla z julijem in že takoj prvi dan tam zagledala njega. Tip, kakršnega prej nikoli ne bi niti povohala. Čeprav je lep in postaven, prijazen... Vendar nikoli nisem padala an klasično lepe moške, ki za njimi vse norije, ozr. norite. Začelo se je počasi...en skupen projekt - slučajno bila skup dodeljena, oba mlada, neizkušena...v službi sva morala preživet vikend (dopoldne). Nenormalno me je začel privlačit. Bila sem čist zaljubljena. On je tudi poročen in ima približno enako staro hči, kot jaz sina. Doma doživlja podobno krizo kot jaz.
Najprej je bil samo bežen poljub na usta in priznanje, da sva si všeč (njegov pobuda), potem je iz poljuba prešlo v poljubljanje in končalo se je z najlepšim seksom, kar sem jih kdaj doživela. Ni bil samo seks, bilo je ljubljenje.
Treba je končat vse skupaj vem. Obljubila sva si, da ne bo va ponovila dejanja, od takrat se samo lepo gledava, to pa je tudi vse.
tako, povedala sem vam, sedaj pa me našeškajte!
|
Moja izkušnja
Re: Zapletla sem se17.08.12 14:06 |
|
Romeo in Julija
Re: Zapletla sem se17.08.12 21:55 |
NavedenoMoja izkušnja
Eh, najlažje je moralizirat in kritizirat druge...a ne?
Si se zapletla, ker to kar imaš z možem žal ne more biti in ni prava ljubezen....si pač to sedaj spoznala . Iz lastne izkušnje ti povem, da ko najdeš pravega človeka, niti pomisliš ne na drugega.
Ti ga očitno še nisi, želim pa ti, da ga:)
|
zoro
Re: Zapletla sem se18.08.12 07:11 |
|
Halo
Re: Zapletla sem se18.08.12 08:59 |
|
jaz bi bila z veseljem na tvojem mestu :)
Re: Zapletla sem se18.08.12 09:28 |
NavedenoV razmerje
No, nekomu moram povedat, skrivam pred vsemi, tudi pred kolegicami... Rodila sem junija lani, doma je od takrat kriza. Z možem se kregava, seksava ene 4x na mesec, ne sfolgam vsega, kuham slabo, otrok ponoči ne spi, čez dan spi dopoldan, ko sem v službi - on pa pri varuški. popoldan se ukvarjam z njim, z možem pa bistveno manj, kot prej.
V službo sem prišla z julijem in že takoj prvi dan tam zagledala njega. Tip, kakršnega prej nikoli ne bi niti povohala. Čeprav je lep in postaven, prijazen... Vendar nikoli nisem padala an klasično lepe moške, ki za njimi vse norije, ozr. norite. Začelo se je počasi...en skupen projekt - slučajno bila skup dodeljena, oba mlada, neizkušena...v službi sva morala preživet vikend (dopoldne). Nenormalno me je začel privlačit. Bila sem čist zaljubljena. On je tudi poročen in ima približno enako staro hči, kot jaz sina. Doma doživlja podobno krizo kot jaz.
Najprej je bil samo bežen poljub na usta in priznanje, da sva si všeč (njegov pobuda), potem je iz poljuba prešlo v poljubljanje in končalo se je z najlepšim seksom, kar sem jih kdaj doživela. Ni bil samo seks, bilo je ljubljenje.
Treba je končat vse skupaj vem. Obljubila sva si, da ne bo va ponovila dejanja, od takrat se samo lepo gledava, to pa je tudi vse.
tako, povedala sem vam, sedaj pa me našeškajte!
|
Kup pametnih
Re: Zapletla sem se19.08.12 01:28 |
Re: Zapletla sem se19.08.12 02:01 |
Re: Zapletla sem se19.08.12 02:19 |
|
SammyG
Re: Zapletla sem se19.08.12 07:36 |
|
misonna
Re: Zapletla sem se20.08.12 08:35 |
|
poznamto
Re: Zapletla sem se20.08.12 12:31 |
|
SammyG
Re: Zapletla sem se20.08.12 15:58 |
|
ma dej dej
Re: Zapletla sem se22.08.12 01:05 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.