//

Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
Glupost! To so prave mačke, če le niso polne kompleksov, totalno zatežene, nesamozavestne....
Kolega, a ne tumbaš v eni temi malo višje o pregonljivosti sovražnega govora? Ti pa taka poosebljena milina in tolerantnost.

Raje malo kako knjigo odpri pa širi obzorja.
Jih imam 38, pa ma se nikoli niso tako pozirali z ocmi kot ravno zdaj. No vedno sem bila zanimiva za moske, vendar zdaj je to res bi rekla zelo zelo “skoncentrirano“. No jaz nimam tega obcutka, da nebi bila vec zanimiva.
Navedeno
BMW 540
Kdo je sedaj kolega?

Kolega je zmnožek.
Navedeno
8krat9
Živa resnica!!!

Ja, ko številke obrneš, jih pa spet začnejo:)
No, vohat me res ni treba, no vsaj ne preveč. :P
Navedeno
8krat9
Živa resnica!!!

Sama nimam takih izkušenj.Nasprotno...
Seveda te vsi požirajo z očmi. Svoje žene naveličani možje. Fukfehtarji za takratkega, po domače. A tebi pa da je to všeč?
Navedeno
BMW 540
Glupost! To so prave mačke, če le niso polne kompleksov, totalno zatežene, nesamozavestne....

Se popolnom strinjam, sploh če se fajn uštimajo in seveda, če imajo pravo postavco. Če znajo uživati v življenju in so sproščene so prava vroča roba. Problem nastane, ker tiste samske v teh letih znajo že biti zafrustrirane.

Lep pozdrav, Iztok

http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku
http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju
http://avto.over.net/
http://iztokfranko.si/
Navedeno
8krat9
Živa resnica!!!

Ti se kar tolaži s slabo tolažbo pri tvoji živi resnici, ki te je doletela ravno obratno, ker ostajaš bos. Baje je živa resnica tudi pri takšnih primerkih moških kot si ti tudi ta, da je ženska, ki ne da, @#$%&. In to zajebana @#$%&. Kdo bo pa vohal takšne nedonošenčke, kjer razpon mišljenja znaša le morda tisti 1 x 1 mm.
Navedeno
Le zakaj neki
Seveda te vsi požirajo z očmi. Svoje žene naveličani možje. Fukfehtarji za takratkega, po domače. A tebi pa da je to všeč?

To verjetno po svojem doma sklepaš.
Navedeno
Le zakaj neki

Ni to,kar ti misliš.

Hotela sem povedati,da sem Pravega spoznala pri 35.letih.
kaj je pubec,si mislo,da boš lahko 35 letnico okrog svojga prsta namotal kot eno mlado frajlico?si se opeko,ha?pubec,pubec,upam da si se kaj naučil...sicer pa vsaka šola nekaj stane:)))
Se strinjam, s tem, da jaz ne povoham več moških nad 30.
Ideala je tam okoli 25-27 mmmm
Navedeno
8krat9
Živa resnica!!!

Še en večni drkač na monu več. To lahko zapiše samo nekdo, ki fuka strada - v stilu mavrota.
Je razlika med 36 letnico, ki je poročena in ima froce in med 36 letnico ki je samska. Prva izraža samozavest in je v teh letih dobra mrha, polna življenja.......samski pa tiktaka biološka ura in je polna kompleksov ter negativne energije. In v teh letih se je že navadila samskega življenja in ni sposobna sprejemati kompromise.
Navedeno
skoraj 35 letna

A 25 letnik je zate moški? :)))

Sicer imam pa 36 let in niti slučajno nimam občutka, da bi bila že za v staro šaro. Ne da ravno v nezavest padajo, ko se me zagledajo, ampak opazim, da je sem in tja še kdo zainteresiran. :))
"ena 36 letnica"-tako je,od 35+ zakon...
Navedeno
skoraj 35 letna

se strinjam, brez prtljage, neobremenjen.
no te bom vprašal čez nekaj let,ti jih sedaj nena povohaš oni pa pol tebe nebojo,ker boš prestara:)pa niti 25-27
Me prav veseli, da imam mir. Imela sem mlajšega, beri nezrelega. Sem prav srečna, da sem sama s sinom. Imam mir, me nihče ne zajebava, grem kam hočem, ko jaz hočem in kdaj hočem. Nisem več samo kuharica in perica. Prav fajn mi je. In čisto vseeno mi je, če me kdo povoha ali ne, saj nič ne pogrešam.
Potem pa se moram nastavljati pred nosove, imam samo še pol leta časa...potem bom za ne me več vohat ! ;)
Navedeno
tbb
Je razlika med 36 letnico, ki je poročena in ima froce in med 36 letnico ki je samska. Prva izraža samozavest in je v teh letih dobra mrha, polna življenja.......samski pa tiktaka biološka ura in je polna kompleksov ter negativne energije. In v teh letih se je že navadila samskega življenja in ni sposobna sprejemati kompromise.

:)))))))))))))

klobase! se mal tolažiš, pri čemer je jasno, kam kao ti spadaš ...

poznam konkretne primere, kjer je ravno obratno :P

živa resnica :))))
Men se je glih zdaj začel najbolj dogajat.
Mislim, da je tukaj razlika ali si stara 35 in še nimaš družine ali si 35 in jo imaš.

Tiste, ki je nimajo normalno, da hočejo moškega, ki je za resno zvezo (pa takih skoraj ni, ker gledajo mlajše).
Tiste, ki družino imajo in se jim j..., in si jih tipčki ogledujejo, flirtajo (seveda samo zaradi ene stvari - ne da bi jih poročili).
Mislim, da tudi prva dobi take za enkrat, ne pa za resno, razumete razliko?
povejo, da ga ni čez seks z žensko od 35 dalje....
Navedeno
Pravi moški
povejo, da ga ni čez seks z žensko od 35 dalje....

.....pa do?......
A vam še NI jasno????!! Človek je toliko star, kolikor kaže NJEGOV obraz in telo!!!

Ene 25 letnice izgledajo strašljivo starikavo, med tem ko 35 letnice mladostno!!! Butci, point ni v letih pač pa v genetiki, stilu življenja in odnosa do svojega telesa, izgleda!

Ene ženske so LEPOTICE celo svoje življenje in jemljejo sapo do pozne starosti, druge pa NIKOLI, pa so tudi bile stare 18, 25, 30..itd.

Prava ženska je za moške VEDNO zanimiva NE GLEDE na leta!!!

Ostalo pa je pesek v oči...

In še najbolj pomembno:
MLADOST je dana vsakomur, LEPOTA pa malo komu!!! In kdor je lep,mladostnega izgleda, z lepo postavco je VEDNO privlačen za nasproten spol...

Zato pa TIPI, ki gledajo samo EMŠO pri ženski, zelooooo slabo IZGLEDAJO!

Sploh, pa je čudovit portal ona-on, da krepneš-kaki "mačot"i, pa" lepotci"...da takoj lahko BRUHAM!!!

Samo za primer:
En tipko je star 45 let, z nikakvo faco in bleščečo plešo- je zapisal sem zelo simpatičen, mlad fant (????????), urejen (??????).... čakam eno lepo, seksi... ????? WTF???

Tipi pri 45 so mladi???? Ženske pa pri 35 pa za kanto za smeti????? Daj, ruknite se nekam!

pa LP!
Navedeno
Odje-bi-te
A vam še NI jasno????!! Človek je toliko star, kolikor kaže NJEGOV obraz in telo!!!

Ene 25 letnice izgledajo strašljivo starikavo, med tem ko 35 letnice mladostno!!! Butci, point ni v letih pač pa v genetiki, stilu življenja in odnosa do svojega telesa, izgleda!

Ene ženske so LEPOTICE celo svoje življenje in jemljejo sapo do pozne starosti, druge pa NIKOLI, pa so tudi bile stare 18, 25, 30..itd.

Prava ženska je za moške VEDNO zanimiva NE GLEDE na leta!!!

Ostalo pa je pesek v oči...

In še najbolj pomembno:
MLADOST je dana vsakomur, LEPOTA pa malo komu!!! In kdor je lep,mladostnega izgleda, z lepo postavco je VEDNO privlačen za nasproten spol...

Zato pa TIPI, ki gledajo samo EMŠO pri ženski, zelooooo slabo IZGLEDAJO!

Sploh, pa je čudovit portal ona-on, da krepneš-kaki "mačot"i, pa" lepotci"...da takoj lahko BRUHAM!!!

Samo za primer:
En tipko je star 45 let, z nikakvo faco in bleščečo plešo- je zapisal sem zelo simpatičen, mlad fant (????????), urejen (??????).... čakam eno lepo, seksi... ????? WTF???

Tipi pri 45 so mladi???? Ženske pa pri 35 pa za kanto za smeti????? Daj, ruknite se nekam!

pa LP!

SAmi nakladači, a ne? Bemtiš, ena tuga.
Navedeno
razlika
Mislim, da je tukaj razlika ali si stara 35 in še nimaš družine ali si 35 in jo imaš.

Tiste, ki je nimajo normalno, da hočejo moškega, ki je za resno zvezo (pa takih skoraj ni, ker gledajo mlajše).
Tiste, ki družino imajo in se jim j..., in si jih tipčki ogledujejo, flirtajo (seveda samo zaradi ene stvari - ne da bi jih poročili).
Mislim, da tudi prva dobi take za enkrat, ne pa za resno, razumete razliko?

dobrih in fejst tipov (tud žensk) za resno vezo je v vseh obdobjih dovolj. kot listja in trave. treba je pa sebe vprašat zakaj jih ne privlačiš.
ne pozam pa nobene okoli opevane starosti, da hoče na vsak način resno vezo, s pamži in vsem, kako ker tiktaka biološka ura.
se pa v tej starosti tipi začnete hudo truditi okoli pamžov. tik tak gre tudi pri moških. in taki so precej agresivni pri osvajanju. ko pa vidijo da iz te moke ne bo kruha pa pobesijo nos do tal jokat k mamici.
Navedeno
8krat9
Živa resnica!!!

Velika neumnost.

Najboljše ženske ki sem jih kdaj spoznal so bile vse čez ta leta.
Mah to so res stereotipi, glede 35 letnic pa še bi lahko stereotipizirali o vse sorte rečeh to je bedarije.

Pa zakaj vsi tako silijo v to resno vezo in imeti froce haha, meni je to smešno ko gledam 35 letnike in letnice poročene s froci, pa to se jim že vsem jebčka za vse skupaj. Samo še gledajo kje bi se prevarali, tam do 40 leta so že vsi takšni v večini poločeni. Poznam ene par kvazi "na zunaj perfektnih" parčkov z otroci, ki so stari okoli 37 let pa so skupaj že po 7 let in se varajo ko norci. Ne vem no, lajf je treba uživati, tipi in ženske prvo poskrbite za svoja življenja da imate dobro službo, lastna stanovanja, avto, da nimate kreditov. To vam bo dalo samozavest da se ne boste parčkali s folkom, samo za to da ne bote samski potem pri 38 pa spoznali da to sploh ni lajf, ki ga želite.

Ko se oseba osamosvoji, dobi tudi samozavest in išče ljudi ki so ji res kompatibilni ne kar enih fič firičev. Če pa te osebe ne najde je pa še vedno lahko taka oseba lahko srečna ker ima svoje življenje izpopolnjeno, in se dobro zaveda da bi bil partner samo še za neko pikico na i.
To je samo ena provokacija (avtorja), ki ga je ena v teh letih zavrnila, pa se je moral malo izkašljat.Za moškega je ženska lepa, če je psihofizično urejena in če deluje milo(nežno ) ne glede na leta. To je pač moški pogled. No tiste pod 25 leti recimo so še deklice, pa tudi nad tem letom se jih še vedno dosti najde takih, ki se vedejo kot deklice. Torej te, okoli 35 leta in starejše še večina moških še kako rado povoha. Zato (avtor) ne brcej v temo.
to je pa vic stoletja, če že ne 2000 - letja.

Oglasi se čez 20 let, bomo videli tvoja modrovanja. ha, ha, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))
da bi me ovohavali.
Jaz potrebujem/imam/želim/hočem nekaj drugega....od zrelega moškega (starost relativna) pa tega tudi ni noben problem dobiti!
40-letna
Itak, jaz ne povoham več nad 30 nobene. Če je samska je nekaj zelo narobe z njo, če je ločena, je že malo bolje, se je pač prvič opekla.
Jih imam 40+, pa me moj mož vsak dan pohvali. Meni je to, kar se pohval tiče, dovolj.
Predvsem pa mislim, da k temu največ pripomore moj notranji občutek. Nisem idealna, daleč od tega, a mislim, da sem taka kot sem "prou fejst".
Avtor članka je zafrustriran spaček. Ok?!
Nad 35 let? Hm..prave mrhe, če si ta prav dedec...
Navedeno
skoraj 35 letna

Zanimivo. Jaz pa ravno ugotavljam, da se z mojim "staranjem" spreminja tudi moška ciljna skupina, ki mi je zanimiva. Premladi (do 25) me sploh ne zanimajo več, če je pa kakšen dober, šarmanten tip, ki je star nekje do 45, pa je po novem "v igri". Pred nekaj leti pa bi mi bil čisto "out".
Navedeno
tbb

Če si pa srečno ločena, z enim otrokom, brez želje po novem, zrihtana in polna življenja, je pa... SUPER :)
hahaha, dobra :)

ampak iskrenost velja: tudi jaz sem včasih tako mislil ... ko sem bil star ene 15 let :D
Navedeno
ena 36 letnica
Navedeno
skoraj 35 letna

ampak opazim, da je sem in tja še kdo zainteresiran. :))

In kaj imas od tega? Nic!
Brezveze.. NI razlike, ce je kdo za nas interesiran ali ni.
V teh letih ni vec pravo.
Pod 35 let so redke, ki vedo kaj hočejo! Torej 35, 35+, ali 35++ so zakon!
Vse je eno samo nakladanje! V vsakem obdobju imaš primerke, ki niso za nikamor in primerke, ki kar žarijo!
Navadni smrtniki ne bomo nikoli prišli do v vseh aspektih hudi babnic med 35 in 45, ker one se gibajo v popolnoma drugih krogih.... tako da je brezveze preveč debatirat o takih babah...ostale so pa itak za v kanto...nima se smisla sploh matrat....raje vohat za kakšnimi skoraj 30-letnicami ali manj....
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 9 plus 14?