Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

|
ogorčena prijateljica s sinom
Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:30 |
|
strupenjača
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:32 |
|
340€?
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:32 |
|
tristoštirideset
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:34 |
Navedenoogorčena prijateljica s sinom
Pred dvema mesecema je sin na obisku pri moji prijateljici poškodoval steno v cdnevni sobi. Vljudnostno sem jo vprašala naj mi pove koliko stane popravilo in mi je tudi kar povedala naslednji dan da 340 EUR. Še isti dan sem ji denar odnesla... zadnjič pa smo bili pri njih na obisku, in glej ga zlomka...stena še vedno poškodovana...pa jo vprašama kako da jo še niso popravili, pa je malomarno rekla, da je že ok, da so denar porabili za druge stvari...
skoraj me je kap..ostala sem brez besed... in res ne vem kaj naj si mislim... najraje bi zahtevala denar nazaj, ker takrat po telefonu ni rekla da je kar ok, ampak mi je pridigala kako bo sedaj treba vse tapete dol vzet pa nove dat gor, ker ne moreš samo en del popravit in da je treba še pokitat in ne vem kaj đše vse...sedaj pa je akr ok...
Kaj bi si o tem mislili vi?
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:35 |
|
bemumast
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:38 |
Pred dvema mesecema je sin na obisku pri moji prijateljici poškodoval steno v cdnevni sobi. Vljudnostno sem jo vprašala naj mi pove koliko stane popravilo in mi je tudi kar povedala naslednji dan da 340 EUR. Še isti dan sem ji denar odnesla... zadnjič pa smo bili pri njih na obisku, in glej ga zlomka...stena še vedno poškodovana...pa jo vprašama kako da jo še niso popravili, pa je malomarno rekla, da je že ok, da so denar porabili za druge stvari...
skoraj me je kap..ostala sem brez besed... in res ne vem kaj naj si mislim... najraje bi zahtevala denar nazaj, ker takrat po telefonu ni rekla da je kar ok, ampak mi je pridigala kako bo sedaj treba vse tapete dol vzet pa nove dat gor, ker ne moreš samo en del popravit in da je treba še pokitat in ne vem kaj đše vse...sedaj pa je akr ok...
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:41 |
|
moj odgovor je
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:41 |
|
0p33
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:42 |
|
Kaj je naredil
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:42 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:44 |
|
strupenjača
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:49 |
NavedenoYo_
Ma, jaz bi se bolj sekirala, kako sem oz. nisem vzgojila svojega otroka, da dela škodo.
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:55 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 13:58 |
|
strupenjača
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:03 |
NavedenoYo_
Ne, moja hči ni nikomur nikjer naredila škode. Psi tudi ne, jih ne vlačim po obiskih.
Ampak ne moreš pa, da ne bi psov not zvlekla, a ne?
Nisem jaz kriva, če sončki mon-ovk uničujejo po tujih stanovanjih. Pa s psi ali brez.
|
ivons
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:03 |
|
vprašanje zate!
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:11 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:13 |
NavedenostrupenjačaNavedenoYo_
Ne, moja hči ni nikomur nikjer naredila škode. Psi tudi ne, jih ne vlačim po obiskih.
Nisem jaz kriva, če sončki mon-ovk uničujejo po tujih stanovanjih. Pa s psi ali brez.
Saj pravim, itak da ni. Saj je vendar tvoja. Tudi nobene igrače verjetno ni nikoli polomila ali razbila kozarca - mah kje.
Ostale pa prav načrtno tako vzgajamo sonca, da ko pridejo kam na obisk, takoj kladivo v roke in razbit vse, kar dobijo na dohvat. Če ne dosežejo kvote, so pa doma kaznovani.
Ne vem, zakaj tebe ne oprostijo plačila avto. zavarovanja, ti garant nisi in ne boš nikomur naredila nikoli nobene škode. Je čisto nemogoče.
|
ah joj
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:17 |
Saj pravim, itak da ni. Saj je vendar tvoja. Tudi nobene igrače verjetno ni nikoli polomila ali razbila kozarca - mah kje.
Ostale pa prav načrtno tako vzgajamo sonca, da ko pridejo kam na obisk, takoj kladivo v roke in razbit vse, kar dobijo na dohvat. Če ne dosežejo kvote, so pa doma kaznovani.
Ne vem, zakaj tebe ne oprostijo plačila avto. zavarovanja, ti garant nisi in ne boš nikomur naredila nikoli nobene škode. Je čisto nemogoče.
|
ma kaj???
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:21 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:27 |
|
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:28 |
Navedenoivons
Glej,
tole te je prijateljica nategnila. Od kje njej tak znesek?
Če imaš ti zavarovanje svojega stanovanja in s tem tudi odgovornost, bi lahko tvoja zavarovalnica pokrila strošek, ki ga je povzročil tvoj otrok. Samo prijateljica bi morala dati račun in predračun od popravila.
Takole na suho jaz ne bi dajala, najprej naj dokaže da toliko stane popravilo.
|
ma kaj????
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:40 |
Navedenoogorčena prijateljica s sinomNavedenoivons
Glej,
Če imaš ti zavarovanje svojega stanovanja in s tem tudi odgovornost, bi lahko tvoja zavarovalnica pokrila strošek, ki ga je povzročil tvoj otrok. Samo prijateljica bi morala dati račun in predračun od popravila.
poglej, prijateljici sva ćže od malih nog...zaupam ji in pač verjamem da je tak znesek, ker ima neko posebno foto tapeto in je tam en del popisan s kulijem in s škarjicami popikan...opazi se, ni pa bilo nobenega razbijanja... oba otroka sta bila notri ko sva na hitro skočili pogledat njen vrt, ko sva se vrnili pa je bilo že prepozno...moj sin je star leto in pol oz. skoraj dve...ga učim da se tujih stvari ne sme poškodovati, da se ne piše po steni itd....ampak se zgodi... tudi doma imamo eno steno popisano..>kaj čmo...
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:44 |
|
OMG
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:48 |
|
ne verjamem
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:48 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:56 |
|
glupe monovke
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 14:57 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 15:13 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 15:39 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 16:27 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 16:30 |
Navedenokaj teb ni jasno????moj odgovor je
No, če ti meni razbiješ luč, ki je stala 200 evrov in mi daš 200 evrov za luč, to ne pomeni, da moram jaz luč kupiti, kajne? Si mi naredila škodo in jo plačala, ali se bom jaz odločila biti brez luči ali kupiti novo, je pa čisto moja stvar.
Sama osebno prijateljici nikoli ne bi zaračunala škode.
|
matr vola
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 16:31 |
|
daj nehaj
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 16:58 |
NavedenoYo_
Ma, jaz bi se bolj sekirala, kako sem oz. nisem vzgojila svojega otroka, da dela škodo.
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 17:01 |
Navedenodaj nehaj
Še odraslemu se zgodi nesrteča, p'a ne otroku.
|
kje pa
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 17:12 |
|
mimogrede
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 17:36 |
Navedenoogorčena prijateljica s sinomNavedenoivons
Glej,
poglej, prijateljici sva ćže od malih nog...zaupam ji in pač verjamem da je tak znesek, ker ima neko posebno foto tapeto in je tam en del popisan s kulijem in s škarjicami popikan...opazi se, ni pa bilo nobenega razbijanja... oba otroka sta bila notri ko sva na hitro skočili pogledat njen vrt, ko sva se vrnili pa je bilo že prepozno...moj sin je star leto in pol oz. skoraj dve...ga učim da se tujih stvari ne sme poškodovati, da se ne piše po steni itd....ampak se zgodi... tudi doma imamo eno steno popisano..>kaj čmo...
|
LOOOOL
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 18:13 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 18:38 |
Navedenomirijam
Ej, se ne splača. Res ne. nikoli se njej ne splača odgovarjati. Takega človeka jaz še nisem doživela....
|
a lahko?
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 18:58 |
|
kaj ti ni jasno??
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 19:05 |
|
mojcajj
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 19:07 |
|
kaj ti ni jasn zenska
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 19:34 |
Navedenoo seveda da jo ima brigat.sam je njen denar.plača se škoda -poškodovani del ne pa vse.sploh če je ta moznost.ne pa da si bo ona šla za ta denar cunce nabavlat.pa kaj je z vami folk.tuki se ne gre za 5 ali 20 evrov ampak nad 300!!mojcajj
Škodo je treba poravnat, če jo je povzročil tvoj otrok, ni kaj!!!
Kaj pa ona naredi z denarjem, je pa njena in ne tvoja reč.
Tvoj komentar "da ji boš denar vzela nazaj" se mi zdi povsem neprimeren.
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 19:38 |
Navedenoa lahko?
Ali sem lahko tvoja prijateljica? Če je odgovor pritrdilen, se jutri s sinom oglasita na kavici....:)))
|
nebotako
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 20:32 |
NavedenoČe zahtevaš zavarovalnino ti pride najprej njihov cenilec ocenit škodo, potem pa ti ponavadi povrnejo škodo na podlagi računov. Tako da.mojcajj
Škodo je treba poravnat, če jo je povzročil tvoj otrok, ni kaj!!!
Kaj pa ona naredi z denarjem, je pa njena in ne tvoja reč.
Tvoj komentar "da ji boš denar vzela nazaj" se mi zdi povsem neprimeren.
|
jaz tako
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 21:39 |
Navedenomoj odgovor je
No, če ti meni razbiješ luč, ki je stala 200 evrov in mi daš 200 evrov za luč, to ne pomeni, da moram jaz luč kupiti, kajne? Si mi naredila škodo in jo plačala, ali se bom jaz odločila biti brez luči ali kupiti novo, je pa čisto moja stvar.
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 22:25 |
Navedenoah jojNavedenostrupenjačaNavedenoYo_
Glej, ti se lahko norčuješ kolikor hočeš, ker se pač čutiš prizadeto, očitno imaš sama nevzgojeno mularijo. Toda, verjela ali ne, tudi moja hči ni nikoli in nikdar pri nikomer naredila nobene škode.
Nekateri ljudje pač znamo vzgojiti otroke. Pri zapisu avtorice sploh ne gre za malenkost, saj sama pravi, da je poškodoval steno.
Škoda izgubljati besede, kakšni starši ste to, da ne opazite, kaj delajo vaši pamži. Oziroma, oni lahko delajo vse, verjetno se jim ne sme sploh nič reči, ker oni so pač SONČKI !!
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 22:29 |
NavedenottcbbbmNavedenokaj teb ni jasno????moj odgovor je
Sama osebno prijateljici nikoli ne bi zaračunala škode.
denar se da za popravilo oz da se kupi tako kot je bilo ne pa da prijatlejici urejaš stanovanje.
DENAR SE DA ZA POPRAVILO ŠKODE!!!!!
kaj če hočeš drugo luč in je dražja boš več zahtevala?????NE!!!!
denar se da za popravilo oz za vrednost poškodovanega predmeta...
|
atom za atom
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku09.08.12 23:20 |
NavedenoYo_NavedenostrupenjačaNavedenoYo_
Aha, ker je moja. Daj, preden jo tule javno zaradi tega najmanj vandalizma obtožiš se zamisli, če je prav, da pisariš, kaj naj vse bi nek otrok bil samo zaradi tega, ker ti njegova mama ni pogodu.
Ni moj problem, če vaši otroci zganjajo kažin po tujih stanovanjih. In nič manj problemov s tem nimate, če tulite: "Tvoja je ziher tudi kdaj." Zato pa imate tako kot imate, zato ste mnogi s svojimi sonci na obiskih nezaželjeni in zato morate plačevati škodo.
V bistvu je pa res popolnoma nemogoče, da bi komu med vožnjo naredila škodo, prav tako tudi ne vem, zakaj bi morala plačevati avtomobilsko zavarovanje. Avtomobila namreč sploh nimam.
|
1letnik in škarje
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 08:35 |
Navedenomatr vola
Sem mislila da je nosilno steno razbil, glede na prvi post in ceno. Pa vidim da je samo malo počečkano.
Pri nas nismo nikoli preganjali otrok ki so nam kaj umazali.
Me pa bolj skrbi da ima tako majhen otrok škarje v roki medtem ko gre mam ven iz prostora. To je bolj zaskrbljujoče.
|
Pa
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 08:44 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 09:33 |
Navedenoatom za atom
Kaj pa ti drugega počneš ko lajnaš drugim o tem, kako nevzgojene "froce" imajo? Mal upoštevaj lastne nauke. Tu se usajaš čez otroke, ki niso krivi, da imajo starše take kot jih imajo, tvoje sončice pa se ne sme omenit.
|
hja
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 09:58 |
Navedenoin ta visokost je MonYo_Navedenomirijam
Ej, se ne splača. Res ne. nikoli se njej ne splača odgovarjati. Takega človeka jaz še nisem doživela....
Tudi ne boš. Isti ptiči skup letijo. Tudi na podobni višini :p
|
takolele
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 10:32 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 10:35 |
NavedenohjaNavedenoin ta visokost je MonYo_Navedenomirijam
|
ivons
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 10:36 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 10:37 |
Navedenoivons
Saj pravim, če imaš stanovanjsko zavarovanje in odgovornost zraven, ti ne bi bilo treba nič plačat, samo prijavila bi svoji zavarovalnici dogodek.
|
hja
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 10:52 |
NavedenoYo_NavedenohjaNavedenoin ta visokost je MonYo_Navedenomirijam
Seveda. Sploh, ker je navidezno 100000000 sodelujočih, če pozabimo, da nekateri pišete pod 50000 nick-i :p
|
takolele
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 11:00 |
NavedenoYo_Navedenoivons
Saj pravim, če imaš stanovanjsko zavarovanje in odgovornost zraven, ti ne bi bilo treba nič plačat, samo prijavila bi svoji zavarovalnici dogodek.
A zavarovalnica plača, če en mulo čečka po steni?
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 11:01 |
NavedenotakoleleNavedenoYo_Navedenoivons
ja, če imaš zavarovano odgovornost
|
takolele
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 11:14 |
NavedenoYo_NavedenotakoleleNavedenoYo_Navedenoivons
Dobro, samo res si ne predstavljam... Torej pokličeš na zavarovalnico in rečeš, da ti je nek mulc počečkal steno?
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 11:20 |
NavedenotakoleleNavedenoYo_NavedenotakoleleNavedenoYo_Navedenoivons
Dobro, samo res si ne predstavljam... Torej pokličeš na zavarovalnico in rečeš, da ti je nek mulc počečkal steno?
Ja, tako kot jih pokličeš, če ti je razbil šipo, podrajsal fasado ...
Seveda pa ne dobiš denarja na lepe oči, ampak moraš imeti vsaj predračun od mojstra.
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 12:43 |
|
atom za atom
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 15:21 |
NavedenoYo_Navedenoatom za atom
Kaj pa ti drugega počneš ko lajnaš drugim o tem, kako nevzgojene "froce" imajo? Mal upoštevaj lastne nauke. Tu se usajaš čez otroke, ki niso krivi, da imajo starše take kot jih imajo, tvoje sončice pa se ne sme omenit.
Razlika je v tem, da jaz težav z mojo "sončico" (btw tako jo ti imenuješ, jaz pač ne) ne rešujem prek foruma, zato je ni potrebno omenjat. Ostali pač imate probleme, ki jih ne znate sami rešit, torej pišete o svojih sončkih in na to odgovarjam(o).
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 15:25 |
|
Ian
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku10.08.12 20:15 |
|
atom za atom
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku11.08.12 00:04 |
NavedenoYo_
Ja, a naj napišem, da je, če ni? Zato, da boste srečne, ker bo bolj normalno, kaj vaši počnejo?
Aja, pa če jaz svojo hči omenim, je to ven metanje. Če pa ostale pišete na dolgo in na široko o svojih sončkih vse od dreka v plenici pa do pozne pubertete, pol je pa to kaj?
A ni to starševski čvek? Bi bilo za pričakovat, da je torej normalno, da lahko omeniš tudi svojega otroka - sploh v temah, kjer je debata o otrokih.
|
pr mej duš babe
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku11.08.12 09:36 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku11.08.12 13:27 |
|
ena slovenka
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku11.08.12 23:39 |
NavedenoMirore
Primitivne ste in nizkotne. Slovenke!
|
ahjojojmoralizatorka
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku13.08.12 07:43 |
NavedenoTi ki si tako prepričana v pravilno vzgojo svoje hčere, da ne bo nekoč tvoja hči navečja kur..ba ali celo zadrogiranka zaradi tvoje perfect vzgoje...ene mi pa res greste na živce s svojo popolnostjo in prepričanjem vase...Mislite da ste nekaj več, pa niste...Ravno tako ste krvave pod kožo, zato bodi lepo tiho ker s še prehitro vrne, če si preveč pameten!!!!!!!!!!ah jojNavedenostrupenjačaNavedenoYo_
Glej, ti se lahko norčuješ kolikor hočeš, ker se pač čutiš prizadeto, očitno imaš sama nevzgojeno mularijo. Toda, verjela ali ne, tudi moja hči ni nikoli in nikdar pri nikomer naredila nobene škode.
Nekateri ljudje pač znamo vzgojiti otroke. Pri zapisu avtorice sploh ne gre za malenkost, saj sama pravi, da je poškodoval steno.
Škoda izgubljat besede, kakšni starši ste to, da ne opazite, kaj delajo vaši pamži. Oziroma, oni lahko delajo vse, verjetno se jim ne sme sploh nič reči, ker oni so pač SONČKI !!
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku13.08.12 09:52 |
|
mal čudno vse skupaj!
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku13.08.12 18:10 |
|
bolano
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku15.08.12 18:00 |
|
ne povem
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku15.08.12 19:58 |
|
sonceSIJE
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku15.08.12 21:46 |
|
pr mej duš babe
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku16.08.12 10:51 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku16.08.12 12:42 |
|
pr mej duš babe
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku16.08.12 15:03 |
Re: Sin poškodoval prijateljici steno na obisku16.08.12 15:12 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.