Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
grozljivo
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 12:31 |
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 12:34 |
|
inkvizicija
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 12:41 |
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 12:41 |
|
atomski škof
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 12:46 |
Navedenomirijam
Kje pa je bilo tole objavljeno?
|
grozljivo
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 12:49 |
Navedenomirijam
Kje pa je bilo tole objavljeno?
|
jxvc
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 12:49 |
|
dghjkk
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 12:50 |
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 12:51 |
|
ni za verjet
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 12:52 |
Navedenojxvc
Revež. Zdaj joka, prej je pa celo življenje bil predstavnik te fašistične organizacije v Sloveniji. Prav nič se mi ne smili. Ima da gre!
|
ni za verjet
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 12:53 |
Navedenodghjkk
Bogve kaj hudega je storil, pa nočejo dat v javnost! Dvomim, da je tole tako nedolžno.
|
grozljivo
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 12:57 |
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 13:01 |
|
samo 70 let nazaj
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 13:07 |
Navedenomirijam
Hvala za linke!
Mah, problem je v tem, da ne vemo sploh, kaj se dogaja. Neki je, sam Bog pa vedi, kaj se grejo tam gor. Vemo samo eno, da vedno bolj tonejo, ker je veliko ljudi pač zazrtih tudi v duhovnike, škofe in njihova dejanja, ne pa samo v Boga. pol pa logično, da se pobereš, ko pa take bedarije počno!
Klinc, jaz bi jih vse skupaj čez tram, pa s kloferjem čez rit. Samo škodo delajo. ampak res, samo škodo!
|
Vse bo enkrat na smetišču zgodovine
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 13:09 |
|
umazane igre
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 13:18 |
|
jfgnlč
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 13:31 |
Navedenoni za verjetNavedenojxvc
Revež. Zdaj joka, prej je pa celo življenje bil predstavnik te fašistične organizacije v Sloveniji. Prav nič se mi ne smili. Ima da gre!
Smili ali ne smili, bil bi prvi človek, izgnan iz "demokratične" Slovenije. Ne izganjamo morilcev, pedofilov, roparjev, izganjamo pa starčke.
|
grozljivo
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 13:36 |
Navedenojfgnlč
Če si član neke organizacije, dobro veš, kakšna so pravila. On lahko iz cerkve kadarkoli izstopi, pa ne bo imela nobene moči več nad njim, a ne? Samo potem gredo bajbaj vsi privilegiji, nazivi, keš in podobno.
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 13:39 |
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 13:39 |
Navedenosamo 70 let nazaj
Kako ne vemo, kaj se dogaja? Je čisto jasno, kdo je tole Uranu skuhal, kateri pokvarjenec. Papež ni nek superman, ki bi bil seznanjen z slehernim škofičem na tem svetu. Jih je preprosto preveč, da bi za vsakega vedel, koliko plenic se mu suši na dvorišču, kam hodi popoldne, katero pivo mu bolj paše in s čem se lokalna vasica trenutno ukvarja. T.i. "papežke" listine (in odločitve) mu tako pripravljajo področni "ministri" (t.i. vatikanski kadrovski šefi + lokalnic nunciji), seveda izključno po navodilih in s natančnim posvetovanjem z lokalno cerkvico. Izdajalci pravih Slovencev, ki hodijo zlagano špecariti v Vatikan, da bi le uničili nekoga, ki jim kaže ogledalo! Sicer pa... saj ni treba iti tako daleč v zgodovino, da najdemo isti karakter Slovenčka, ki se je šel iz sovraštva do soslovenca (in pohlepa po oblasti) klanjat k tujcu, svojo lastno kri izdajat in prihuljeno špecarit. Samo slabih 70 let nazaj...
|
samo 70 let nazaj
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 13:42 |
NavedenomirijamNavedenosamo 70 let nazaj
Kako ne vemo, kaj se dogaja? Je čisto jasno, kdo je tole Uranu skuhal, kateri pokvarjenec. Papež ni nek superman, ki bi bil seznanjen z slehernim škofičem na tem svetu. Jih je preprosto preveč, da bi za vsakega vedel, koliko plenic se mu suši na dvorišču, kam hodi popoldne, katero pivo mu bolj paše in s čem se lokalna vasica trenutno ukvarja. T.i. "papežke" listine (in odločitve) mu tako pripravljajo področni "ministri" (t.i. vatikanski kadrovski šefi + lokalnic nunciji), seveda izključno po navodilih in s natančnim posvetovanjem z lokalno cerkvico. Izdajalci pravih Slovencev, ki hodijo zlagano špecariti v Vatikan, da bi le uničili nekoga, ki jim kaže ogledalo! Sicer pa... saj ni treba iti tako daleč v zgodovino, da najdemo isti karakter Slovenčka, ki se je šel iz sovraštva do soslovenca (in pohlepa po oblasti) klanjat k tujcu, svojo lastno kri izdajat in prihuljeno špecarit. Samo slabih 70 let nazaj...
GLej, ni vse tako, kot zgleda. Res ne. Tuki je veliko več za vsem tem. ;-)
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 14:01 |
|
samo 70 let nazaj
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 14:05 |
Navedenomirijam
Kjer se lahko izvaja oblast in vse to, tam so tudi pokvarjenci. Res je.
Mene moti samo to, ker se nič ne nauči iz vseh teh kolobocij. Mislijo vse prikrit in pol vse ven pride. Mah, prav glupi so.
|
jfgnlč
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 14:31 |
NavedenogrozljivoNavedenojfgnlč
Če si član neke organizacije, dobro veš, kakšna so pravila. On lahko iz cerkve kadarkoli izstopi, pa ne bo imela nobene moči več nad njim, a ne? Samo potem gredo bajbaj vsi privilegiji, nazivi, keš in podobno.
Gre za starčka, ki je celo življenje delal v tem "članstvu", in zdaj mu predlagaš, naj kot kakšen berač gre na cesto? Od česa bo pa živel? A se zavedate, da izhod iz t.i. "članstva" za tako starega človeka brez praktično vsakega premoženja pomeni tudi izbiro življenja na cesti in posledično hitro smrt?
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 14:31 |
Navedenosamo 70 let nazajNavedenomirijam
Kjer se lahko izvaja oblast in vse to, tam so tudi pokvarjenci. Res je.
Mene moti samo to, ker se nič ne nauči iz vseh teh kolobocij. Mislijo vse prikrit in pol vse ven pride. Mah, prav glupi so.
Ker se ne bojijo. Normalna ustanova bi se, zaserješ in ljudje te več ne marajo. Oni pa hodijo po svetu s pretvezo, da so božji poslanci. In ker se večina ljudi boji boga, ni nevarnosti, da ne bi še naprej ostali člani cerkve. Čeprav je vprašanje, koliko ima cerkev zveze z bogom. Jaz mislim, da bolj malo, da bog je povsod, še najmanj v cerkvi, v tako pokvarjeni cerkvi.
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 14:36 |
Navedenojxvc
|
grozljivo
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 14:44 |
Navedenojfgnlč
ampak se ga da v dom za jurja na mesec. Časti občina. Nič mu ne bi manjkalo. Ne bi bilo pa več luksuza, to pa res ne. In če ima res otroke, bodo že poskrbeli zanj menda??
Starec, ne starec, noben pripadnik te organizacije se mi prav nič ne smili. Dokler jim padajo privilegiji na kup, je cerkev dobra, ko pokaže zobe, pa jok in stok.
|
nič drugačna
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 14:47 |
Navedenomirijam
Kar se tiče Cerkve kot to, je stvar malo drugačna. Nismo člani Cerkve zaradi duhovnikov, škofov, papeža. Oni so samo pomagači. Cerkev smo sicer mi vsi in tam je živi Bog. Je sicer tako navzoč povosod, ampak pod podobo kruha dobiš Boga samo v cerkvi.
Je pa res, da si mislijo ljudje, morda celo duhovniki in škofje, da kogarkoli prizadenejo, če grejo ven iz Cerkve, če jo zapustijo. Kao, bodo škofje itd. že videli. Ej, saj sam sebi škodiš, če greš stran od Boga - v kolikor si ga lahko sploh spoznal, da je v cerkvi prisoten. Ker če ga nisi tam spoznal in ne veruješ v to, da je tam, nimaš tam kaj iskat, ker vidiš lahko samo te neumnosti, ki jih drugi delajo. Sploh, ker smo že tako naravnani, da radi gledamo to, kar je slabo, ne pa to, kar je pozitivno.
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 14:59 |
Navedenonič drugačnaNavedenomirijam
Kar se tiče Cerkve kot to, je stvar malo drugačna. Nismo člani Cerkve zaradi duhovnikov, škofov, papeža. Oni so samo pomagači. Cerkev smo sicer mi vsi in tam je živi Bog. Je sicer tako navzoč povosod, ampak pod podobo kruha dobiš Boga samo v cerkvi.
Je pa res, da si mislijo ljudje, morda celo duhovniki in škofje, da kogarkoli prizadenejo, če grejo ven iz Cerkve, če jo zapustijo. Kao, bodo škofje itd. že videli. Ej, saj sam sebi škodiš, če greš stran od Boga - v kolikor si ga lahko sploh spoznal, da je v cerkvi prisoten. Ker če ga nisi tam spoznal in ne veruješ v to, da je tam, nimaš tam kaj iskat, ker vidiš lahko samo te neumnosti, ki jih drugi delajo. Sploh, ker smo že tako naravnani, da radi gledamo to, kar je slabo, ne pa to, kar je pozitivno.
A če greš stran od cerkve, greš stran od boga? Kakšne bedarije, bog in cerkev nimata nobene zveze.
Duhovniki, škof, papež so pomagači boga? A res? A je bog hotel pomagače imeti? Zakaj bi jih imel, če je vsemogočen, jih ne rabi? Cerkev pomaga sebi, grabi denar na kup, ne pomaga bogu.
Spoštujem verne ljudi, nimam pa spoštovanja do pripadnikov cerkve.
|
ljubi bližnjega
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 14:59 |
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 15:20 |
Navedenonič drugačna
A če greš stran od cerkve, greš stran od boga? Kakšne bedarije, bog in cerkev nimata nobene zveze.
Duhovniki, škof, papež so pomagači boga? A res? A je bog hotel pomagače imeti? Zakaj bi jih imel, če je vsemogočen, jih ne rabi? Cerkev pomaga sebi, grabi denar na kup, ne pomaga bogu.
|
ja pa od kje
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 15:49 |
|
nič drugačna
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 16:49 |
NavedenomirijamNavedenonič drugačna
Saj ne vem, ali ima smisel ti odgovarjati ali ne. ;-)
Da, če greš stran od Cerkve, greš stran od Boga. Ker mi pač verujemo, da je v podobi kruha prisoten sam Bog. Se držimo pravila, da gremo k maši, obhajamo zakramente, ki jih ne dobiš POVSOD, pač pa samo v Cerkvi, nekatere samo preko duhovnika. In prav ti zakramenti nam zelo veliko pomenijo. Zato potrebujem tudi duhovnike. In verjamem, da so to od Boga izbrani ljudje, ker pa imajo svojo lastno voljo, pa delajo tudi napake. Eni se res trudijo, da živijo čimbolj svetniško, eni ga pa lomijo tako, da se za glavo držiš. Pa vendar je to še vedno zame od Boga izbrana oseba.
In ja, BOg je hotel imeti pomagače, saj ej vendar apostole poslal po svetu, da oznanjajo Božjo besedo. Kar tudi duhovniki še danes delajo, saj pri vsaki maši oznanjajo Evagnelij.
Saj te čist razumem, da ti ni jasno nič. Jaz ti tudi ne znam kaj bolje razložit. Pač... tko je. Cerkev smo ljudje, eni z manj napakami, eni z več. Duhovniki imajo svojo funkcijo, tako škofje in vsi ostali. Kaj iz svojega poslanstva naredijo je pa njihova stvar. Bodo že dali odgovor, ko bo čas za to. S tem se ne obremnenjujem. Zato, ker sem verna in verujem, da je najbolj pravičen sodnik Jezus sam.
|
jfgnlč
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 18:06 |
ampak se ga da v dom za jurja na mesec. Časti občina. Nič mu ne bi manjkalo. Ne bi bilo pa več luksuza, to pa res ne. In če ima res otroke, bodo že poskrbeli zanj menda??
Starec, ne starec, noben pripadnik te organizacije se mi prav nič ne smili. Dokler jim padajo privilegiji na kup, je cerkev dobra, ko pokaže zobe, pa jok in stok.
Res, občina časti tisoč evrov na mesec? Kar tako, starčka brez premoženja? Ne, ne časti. Časti, če imaš kakšno nepremičnino, ki jo po tvoji smrti lahko pobere, drugače pa ne.
Če ima otroke? In če jih nima? On pravi, da jih nima. Pa tudi če jih ima, zakaj bi otroci zdaj skrbeli zanj, če on zanje ni, ko so bili majhni?
|
jxvc
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 18:07 |
NavedenomikNavedenojxvc
Fašistične?
Pa kaj hudiča dela Nataša Pirc-Muser, da se ne odzove na take idiotske komentarje???
|
sem spadam
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 18:24 |
|
Kolaboranti ste!
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 18:50 |
|
Kolaboranti ste!
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 18:55 |
NavedenoKolaboranti ste!
Zanimiva in grozljiva je reakcija vas, vernikov, vključno s tabo, mirijam. Nobene solidarnosti z izgnancem, ki je očitno deležen krivične obravnave, nobenega sočutja, popolna brezbrižnost za njegovo usodo in absolutno pokoravanje oblastni avtoriteti, ne avtoriteti Boga, ampak zemeljski posvetni avtoriteti v Vatikanu.
Nič čudnega, da so Cerkev in njeni verniki med 2. vojno sodelovali z nacizmom in fašizmom.
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 20:05 |
NavedenojxvcNavedenomikNavedenojxvc
Fašistične?
Pa kaj hudiča dela Nataša Pirc-Muser, da se ne odzove na take idiotske komentarje???
Dokaži, da ni res. Dokler pišem resnico, mi nihče nič ne more.
|
jxvc
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 20:23 |
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 22:27 |
Navedenonič drugačna
KER SO TE VATIKAJNARJI PREPRIČALI, DA IMAJO MONOPOL NAD BOGOM, PA GA NIMAJO, BOG JE OD VSEH, TUDI OD TISTIH, KI NISMO V CERKVI, KI NISMO KRŠČENI. JAZ SEM TUDI Z BOGOM, PA NISEM V CERKVI IN NISEM KRŠČENA, NE RABIM NOBENEGA DUHOVNIKA IN CERKVE, DA SEM Z BOGOM.
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"06.08.12 22:33 |
NavedenoKolaboranti ste!
Zanimiva in grozljiva je reakcija vas, vernikov, vključno s tabo, mirijam. Nobene solidarnosti z izgnancem, ki je očitno deležen krivične obravnave, nobenega sočutja, popolna brezbrižnost za njegovo usodo in absolutno pokoravanje oblastni avtoriteti, ne avtoriteti Boga, ampak zemeljski posvetni avtoriteti v Vatikanu.
Nič čudnega, da so Cerkev in njeni verniki med 2. vojno sodelovali z nacizmom in fašizmom.
|
Nelči
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"07.08.12 11:22 |
|
pečnko
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"07.08.12 14:58 |
Navedenoni za verjetNavedenojxvc
Smili ali ne smili, bil bi prvi človek, izgnan iz "demokratične" Slovenije. Ne izganjamo morilcev, pedofilov, roparjev, izganjamo pa starčke.
|
jaz pa sem za Urana
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"08.08.12 11:13 |
|
me kar raz
Re: Sedaj, postaran in bolan, potreben pomoči in nesposoben samostojnega življenja, mi je ukazano naj zapustim svojo domovino!"11.08.12 22:57 |
Gre za starčka, ki je celo življenje delal v tem "članstvu", in zdaj mu predlagaš, naj kot kakšen berač gre na cesto? Od česa bo pa živel? A se zavedate, da izhod iz t.i. "članstva" za tako starega človeka brez praktično vsakega premoženja pomeni tudi izbiro življenja na cesti in posledično hitro smrt?

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.