Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
ned, 12. maj 2013
ned, 12. maj 2013
tor, 14. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
zelo razočarana
PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU04.08.12 22:51 |
|
vse v redu
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU04.08.12 22:58 |
|
kmetijska zadruga
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU04.08.12 22:59 |
|
zakaj neki..
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU04.08.12 23:01 |
|
zelo razočarana
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU04.08.12 23:02 |
|
Vse
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU04.08.12 23:07 |
|
Prestige Catering
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU04.08.12 23:12 |
|
tečna zelo
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU04.08.12 23:15 |
|
zelo razočarana
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU04.08.12 23:17 |
NavedenoVse
Ne vem no. Sta vabila. Verjetno nista nikomur rekla, da bi prišla kakšna pomoč prav. Ko sem šla sama na žur rojstnodnevni, pa je bilo od golaža do žara, so se deci organizirali in so skupaj čarali. Ampak so se tako zmenili. Mi ostali smo pa prišli in se zabavali. Sem in tja je že padla, če je treba kaj uskočiti, ampak ni bilo po tem nobene potrebe.
Če mene vprašaš, sta si zastavila cilj, ki je bila organiziran v vajini režiji. Ker sta mislila, da bosta zmogla. In če sta vabila veliko ljudi, no, pač vprašaš, če bo prijatelj lahko kaj priskočil na pomoč pri takšni kvoti.
Ker je pa sodelavka zamujala, pa ne vidim nič takšnega, da si ne bi ob gužvi rezervirala kakšno perutnico, da ne bi ob zamudi glodala samo še kosti. In čisto nič ni kriva, če ne mara piti tople kokakole.
Narobe zastavljen cilj z organizacijo, kateri očitno po tvojem tarnarnju nista bila v celoti kos.
Drugače pa vse najboljše.
|
bolje bo
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU04.08.12 23:18 |
Navedenozelo razočarana
Ker sem spodaj prebrala kar nekaj tem o raznih obiskih, se moram tudi jaz malce potožit.
Danes, na tako vroč dan, imam rojstni dan. Pa sva z možem pripravila žur doma na vrtu. Že cel teden prej sva vabila vse kolege, prijatelje, sodelavce.
Določila sva uro, kdaj naj bi začeli hoditi k nam.
Midva norca, sva si umislila delat vse na žaru. In sva pekla in pekla, oni pa so samo sedeli in jedli. Non stop sva hitela pri tistem žaru in se potila. Noben se ni spomnil, da bi dvignil svojo rit in se ponudil, da kaj pomaga. Samo čakali so.
In jasno, ker imaš vse tempirano, najprej piščanec, potem ražnjiči, nato čevapi, si želiš, da bi bili vsi pri mizi.
Ena sodelavka je zamujala, pa sem jo poklicala vsa prešvicana. Ona pa na oni strani:" Ja, bom malce pozna. Kar pripravi mi mojo kolo in nekaj perutk."
In je prišla z enourno zamudo.
Mi vošči, se usede za mizo, si natoči kolo, nabere hrano na krožnik, klepetamo, nakar srkne kolo, jo da prijatelju pokusit in reče:" Ma, se mi zdi, da je nekoliko topla."
Potem se obrne proti meni, ter mi reče:" Ne bi bilo slabo, če bi jo dala še malo v hladilnik"
Najraje bi ji tiste čevape, ki sem jih v posodi nosila od žara, v glavo zabrisala.
Drugo leto, se ne bom šla takih žurk.
S kolegi se niti ne moreš normalno pogovarjat, samo hitiš in strežeš, potem je pa še nekaj takih cvetk, ki te še skritizirajo.
Matr, tolk sem zmatrana.
Drugo leto bo na sporedu morje solate, čevapi in na tone sladoleda. Magari pokupim celo sladoledarno.
|
praznovanje
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU04.08.12 23:56 |
|
Vse
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 01:24 |
Navedenozelo razočaranaNavedenoVse
Ne vem no. Sta vabila. Verjetno nista nikomur rekla, da bi prišla kakšna pomoč prav. Ko sem šla sama na žur rojstnodnevni, pa je bilo od golaža do žara, so se deci organizirali in so skupaj čarali. Ampak so se tako zmenili. Mi ostali smo pa prišli in se zabavali. Sem in tja je že padla, če je treba kaj uskočiti, ampak ni bilo po tem nobene potrebe.
Če mene vprašaš, sta si zastavila cilj, ki je bila organiziran v vajini režiji. Ker sta mislila, da bosta zmogla. In če sta vabila veliko ljudi, no, pač vprašaš, če bo prijatelj lahko kaj priskočil na pomoč pri takšni kvoti.
Ker je pa sodelavka zamujala, pa ne vidim nič takšnega, da si ne bi ob gužvi rezervirala kakšno perutnico, da ne bi ob zamudi glodala samo še kosti. In čisto nič ni kriva, če ne mara piti tople kokakole.
Narobe zastavljen cilj z organizacijo, kateri očitno po tvojem tarnarnju nista bila v celoti kos.
Drugače pa vse najboljše.
Kar se kokakole tiče, sva jo z možem postavila na mizo, ko so vsi prišli. Potem pa so si točili in pili med tem. Nobenemu ni bila pretopla. Ko pa je ona prišla, pa je bil pretopla.
|
svašta!
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 01:54 |
|
ah,ja
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 05:14 |
Navedenosvašta!
zelo razočarana - ti si duševni bolnik
|
ma.ma.ma
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 07:53 |
|
jjaz.mmetka.
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 07:55 |
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 08:01 |
|
,člvfvc
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 08:02 |
|
jova
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 08:06 |
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 08:29 |
Navedenojova
koliko vas je bilo?
|
LuraPina
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 08:40 |
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 08:45 |
|
tbb
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 08:55 |
|
glava boli
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 09:25 |
|
zato pa mi...
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 09:30 |
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 09:34 |
Navedenoglava boli
Zato pa jaz ne maram prijateljev!!!:)
Si že slišala za pregovor: PO PRIJATELJIH GLAVA BOLI!
|
bedno
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 09:38 |
|
kolkodteh
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 09:48 |
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 09:56 |
Navedenose strinjam. sicer piknikov nimamo ravno non stop, jih je pa dovolj, da avtorice ravno ne razumem. jaz pripravim nekaj solat, moz zacne s peko kaksno uro prej in nikolo ni nekih tezav.,člvfvc
Imamo piknike non-stop, pa se še nikoli in nikdar ni zgodilo, da bi bilo treba prosit prijatelje za pomoč. Jebela, a se ne znate nič zorganizirat? Koliko je pa dela z enim piknikom? Na žaru se meso samo obrača, ni nekega dela, zelenjava in priloge so pripravljene vnaprej. Edino delo je kakšna pijača, če zmanjka in prenašanje mesa z žara na mizo.
Kaj hudirja sta jih vidva toliko stregla, da si bila čisto upehana? In so jedli tri ure, da se ti nisi imela časa usest in klepetat? Naši gostje pojedo (jaz zmeraj jem zraven), potem je pa še par ur klepeta. In BTW, topla coca cola ni za pit in hvala bogu ti je en povedal, kar so si verjetno vsi mislili. V takem vremenu obvezno led!
Če piknika ne znata naredit in vama je težko streč prijatelje, se jih pač ne lotita.
|
arkyca
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 10:01 |
|
pripravi se
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 10:58 |
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 11:22 |
Navedenoah,jaNavedenosvašta!
zelo razočarana - ti si duševni bolnik
Ti pa zdravnik za duševne bolnike,a,ne?
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 12:20 |
|
brgarica
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 12:32 |
|
zelo razočarana
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 13:06 |
|
ah, razumem jo
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU05.08.12 14:11 |
Navedenobrgarica
Če povabim prijatelje na piknik nikakor ne pričakujem od njih strežbe in pomoči pri peki! Halo! Zakaj pa vabiš če ne zmoreš! Midva z možem sva sposobna poservisirat 12 ljudi več jih pač ne povabiva. Če je praznovanje okrogle obletnice RD in je veliko povabljencev gremo v gostilno.Kadar sem povabljena pomeni to zame predvsem počitek in druženje in mi ne pride na misel da bi pomivala posodo, nosila na mizo ali pekla na žaru.če pa sem prireditelj piknika je to zame predvsem veselje ker lahko ponudim prijateljem dan druženja , hkrati pa fizično zelo naporen, da sem zvečer čisto sesuta ampak drugič pa bom jaz povabljena in uživala.
Pa še nekaj moram priznat, da mi gredo babe, ki se mi motajo po kuhinji in mi nekaj kao pomagajo precej na živce in gre mi vse počasneje.
|
drugo leto
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU06.08.12 08:35 |
|
sama sebi pripiši
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU06.08.12 11:16 |
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU09.08.12 22:38 |
|
Ne javkej
Re: PRIJATELJI NA ROJSTNEM DNEVU10.08.12 00:28 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.