Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
tor, 14. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
zelo užaljena
prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 22:59 |
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:08 |
|
zelo užaljena
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:13 |
|
tako pač je
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:14 |
|
oljka oljšna
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:16 |
|
zoprna slavistka
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:17 |
Navedenozelo užaljena
Prijateljica nam je prodala nekaj olivnega olja. Ker nam ga je v steklenih steklenicah, sem ji obljubila, da ji te vrnem.
In smo v ponedeljek obljubili, da pridemo v sredo ali četrtek kaj mimo. Odvisno, kdaj končam službo in če bom uspela, ma da itak pridemo ali en ali drugi dan.
In smo prišli. Jaz sem še našemu dvoletniku veselo razlagala, da bo videl Mihca (njenega sina) in se z njim igral. On je bil ves hepi, še po poti je govoril, da bo videl Mihca.
Pridemo pred njihovo hišo in tamali ves vesel steče k njihovim vratom in vpije "Mihec."
Jaz pozvonim enkrat. Mož dvakrat.Potem še jaz enkrat. Tamali ves navdušen še vedno vpije "Mihec".
Kar težko mi je bilo otroku povedat, da ne bo videl Mihca, ker ga očitno ni doma. Pa še malo sem krivila samo sebe, ker nisem poklicala prej prijateljice da prihajamo. Tamali v glasen jok in spet kliče Mihca.
Misleč, da jih ni doma, smo odšli. Še prej sem jim na pragu pustila vrečo s steklenicami. Nisem imela listka, da bi gor kaj napisala, pa sem si rekla, da bo itak vedela od koga je, saj smo bili zmenjeni.
Pa mi vseeno ni dalo miru in sem jo na poti domov poklicala na mobitel in ji povedala, da smo pustili steklenice tam.
Ona pa sploh ni delovala presenečana po tonu glasu, kot da bi pričakovala moj klic. Povedala je samo, da je bila na vrhu pri tašči in da ni slišala zvonca.
Pa ja de, pri odprtem oknu poleti, pri zvonenju in jokanju mojega otroka ob odhodu, sploh ni vedela, da smo bili tam. Naj povdarim, da je taščino okno tik nad vhodnimi vrati in se zvonec zelo dobro sliši. Preverjeno, ker smo že bili pri njihovi tašči in ga slišali. Kakšna lažnjivka. očitno nismo zaželjeni. Tisto olje naj si vtakne nekam. Škoda moje benze za tiste steklenice usrane! Nisem toliko vredna, da mi odpre vrata in ponudi kozarec vode.
Najbolj me jezi, da te ima tako za norca, da se s tabo zmeni, da prideš tisti dan po delu in potem se naredi gluho in neumno.
Očitno je dobra z mano, samo zato, da ji olje kupujem kot stranka.
Prekinila bom vse stike in se je na lep način rešila. Takih izkoriščevalcev ne potrebujem okrog sebe!
|
yeeyee
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:17 |
|
napovej se
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:22 |
|
zelo užaljena
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:23 |
Navedenozoprna slavistkaNavedenozelo užaljena
Prijateljica nam je prodala nekaj olivnega olja. Ker nam ga je v steklenih steklenicah, sem ji obljubila, da ji te vrnem.
In smo v ponedeljek obljubili, da pridemo v sredo ali četrtek kaj mimo. Odvisno, kdaj končam službo in če bom uspela, ma da itak pridemo ali en ali drugi dan.
In smo prišli. Jaz sem še našemu dvoletniku veselo razlagala, da bo videl Mihca (njenega sina) in se z njim igral. On je bil ves hepi, še po poti je govoril, da bo videl Mihca.
Pridemo pred njihovo hišo in tamali ves vesel steče k njihovim vratom in vpije "Mihec."
Jaz pozvonim enkrat. Mož dvakrat.Potem še jaz enkrat. Tamali ves navdušen še vedno vpije "Mihec".
Kar težko mi je bilo otroku povedat, da ne bo videl Mihca, ker ga očitno ni doma. Pa še malo sem krivila samo sebe, ker nisem poklicala prej prijateljice da prihajamo. Tamali v glasen jok in spet kliče Mihca.
Misleč, da jih ni doma, smo odšli. Še prej sem jim na pragu pustila vrečo s steklenicami. Nisem imela listka, da bi gor kaj napisala, pa sem si rekla, da bo itak vedela od koga je, saj smo bili zmenjeni.
Pa mi vseeno ni dalo miru in sem jo na poti domov poklicala na mobitel in ji povedala, da smo pustili steklenice tam.
Ona pa sploh ni delovala presenečana po tonu glasu, kot da bi pričakovala moj klic. Povedala je samo, da je bila na vrhu pri tašči in da ni slišala zvonca.
Pa ja de, pri odprtem oknu poleti, pri zvonenju in jokanju mojega otroka ob odhodu, sploh ni vedela, da smo bili tam. Naj povdarim, da je taščino okno tik nad vhodnimi vrati in se zvonec zelo dobro sliši. Preverjeno, ker smo že bili pri njihovi tašči in ga slišali. Kakšna lažnjivka. očitno nismo zaželjeni. Tisto olje naj si vtakne nekam. Škoda moje benze za tiste steklenice usrane! Nisem toliko vredna, da mi odpre vrata in ponudi kozarec vode.
Najbolj me jezi, da te ima tako za norca, da se s tabo zmeni, da prideš tisti dan po delu in potem se naredi gluho in neumno.
Prekinila bom vse stike in se je na lep način rešila. Takih izkoriščevalcev ne potrebujem okrog sebe!
Lepo vas prosim...POUDARITI in ne povdariti.
|
zelo užaljena
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:32 |
Navedenonapovej se
Hehehe, tole se je zgodilo enkrat pred 25 leti, ko mobijev še ni bilo, nekateri pa tudi stacionarnih niso imeli: s starejšo sestro sva šli iz centra peš domov, pa se je mimogrede spomnila, da bi se lahko oglasila pri sodelavki - šli sva mimo njenega bloka. Pozvoniva pri vratih njenega stanovanja, slišati je bilo prijetno muzko iz stanovanja, potem pa hitre korake in nekdo zaklene vrata od stanovanja :)))
No, naslednji dan je sestrina sodelavka razložila, da sta z njenim ravno seksala in ko sta zaslišala zvonec, se je spomnila, da je pozabila zaklenit vhodna vrata, in ker ima njena mati navado, da včasih tudi kar sama vstopi... :))))
Tako da verjento je bil tudi pri vas samo mali Mihec zgoraj pri tašči, onadva sta se pa trudila pridelati Muhcu bratca :))
|
bacin nepr.
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:46 |
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:51 |
|
Nateg na suho
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:54 |
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom29.07.12 23:58 |
NavedenoNateg na suho
Če prav razumem, si ti tvojega otroka nasrala, da bo videl čudež po imenu Mihec. In ko uletiš nenapovedana se tvoje sončece dere ker hoče Mihca, ki si mu ga obljubila.
Če mene vprašaš, si edini "bad guy" v tejle zgodbi - TI. Na suho si nategnila otroka, sedaj pa iščeš krivca. Se boš morala navaditi da svet niti ni narejen za to, da zadovoljuje tvoje potrebe, niti posesivna hotenja tvojega sončeca
|
poletna noč
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 00:05 |
|
zelo užaljena
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 00:05 |
|
Hrup
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 00:09 |
|
zelo užaljena
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 00:16 |
NavedenoHrup
Po pravici, pri nas tudi ne maramo "zelo hrupnih" obiskov...............
|
recimo takole
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 00:25 |
|
zelo užaljena
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 00:29 |
Navedenorecimo takole
zelo užaljena
....sem prebrala vse tvoje komentarje. Vidim, da si zelo hitro užaljena in vsekakor misliš, da imaš ti najbolj prav. Pa saj ni pomembno. To je le moje mišljenje.
Glede same situacije se mi zdi, da malček kompliciraš in si naredila celo študijo in napisala pravi roman. Si užaljena. Ker si ostala pri zaprtih vratih. Ti sama najbolje veš in lahko presodiš zakaj so ostala zaprta.
Sicer pa sem pozorno prebrala tvoj uvodni post. In tudi ti nisi točno povedala kateri dan prideš. Kaj res misliš, da bodo ljudje čakali pred vrati kdaj prideš. Ali danes ali jutri?
No meni je itak vseeno. Jaz se ne bi obremenjevala.
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 07:21 |
|
Weeeeee hocem Mihca
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 08:07 |
|
1976
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 08:18 |
|
tudi nekoč
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 08:32 |
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 08:39 |
|
clvš
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 08:50 |
Navedenotudi nekoč
Pred leti smo se najavili kolegom na obisk na rojstni dan. Ker smo imeli takrat dojenčka, smo se fiksno zmenili kdaj, kako. In ko pridemo pred vrata z darilom in culicami - nikogar. Smo pustili darilo na pragu in - še do danes ni nihče rekel hvala in oprosti, da nas ni bilo. Verjetno ni potrebno povdariti, da smo bili takrat zadnjič pri njih. Vmes so prišli enkrat k nam, so rekli da so morali nujno nekam skočiti (pazi, vsi štirje). No - kljub več povabilom sem jim pojasnila, da me pri njih več ne bo. Žal ne morem preko tega, ker bi si zaslužili vsaj hvala za darilo ter oprosti, nujno smo morali k... (vstavi po potrebi). Ignoranca vsega, pa mi je dala piko na i. Se kdaj srečamo, pogovarjamo, ampak - k njim več nikoli, oni k meni - lahko, če res nimam kaj bolj pomembnega.
|
tudi nekoč
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 09:12 |
NavedenoclvšNavedenotudi nekoč
Pred leti smo se najavili kolegom na obisk na rojstni dan. Ker smo imeli takrat dojenčka, smo se fiksno zmenili kdaj, kako. In ko pridemo pred vrata z darilom in culicami - nikogar. Smo pustili darilo na pragu in - še do danes ni nihče rekel hvala in oprosti, da nas ni bilo. Verjetno ni potrebno povdariti, da smo bili takrat zadnjič pri njih. Vmes so prišli enkrat k nam, so rekli da so morali nujno nekam skočiti (pazi, vsi štirje). No - kljub več povabilom sem jim pojasnila, da me pri njih več ne bo. Žal ne morem preko tega, ker bi si zaslužili vsaj hvala za darilo ter oprosti, nujno smo morali k... (vstavi po potrebi). Ignoranca vsega, pa mi je dala piko na i. Se kdaj srečamo, pogovarjamo, ampak - k njim več nikoli, oni k meni - lahko, če res nimam kaj bolj pomembnega.
Ste pa pritegnjeni. Kako pa veš, da darila ni kdo ukradel in oni sploh ne vedo, zakaj se držite nanje?
|
v jok in na drevo buhuhu
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 10:17 |
Navedenozelo užaljenaNavedenoHrup
Po pravici, pri nas tudi ne maramo "zelo hrupnih" obiskov...............
Tudi mi ne, pa vseeno ne vežemo otrokom nagobčnikov na usta.
|
stefanie
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 10:53 |
|
kdji
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 13:52 |
|
3stomatr
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 15:18 |
|
wsšć
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 15:57 |
|
hmmmm
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom30.07.12 16:06 |
|
mir pri seksu
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom31.07.12 09:45 |
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom31.07.12 10:27 |
|
dolores72
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom31.07.12 12:30 |
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom31.07.12 12:38 |
|
smeh...
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom31.07.12 14:04 |
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom31.07.12 22:44 |
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom02.08.12 21:51 |
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom03.08.12 00:46 |
|
zelo užaljena
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom04.08.12 00:03 |
NavedenoNINANEJA
Madona si tečna, čisto prav je, da ti ni odprla, bi pa prej poklicala. Jaz tudi nisem svoji teti in stricu odprla vrat ker sta se ravno takrat ko se je njima zahotelo, odločila, da bosta prišla. Naj se prej najavita pa se lahko vidimo.
Tako da jaz ji dam prav, prav je, da ti ni odprla, ji že ni pasala tvoja družba ali pa cmeranje in vpitje tvojega mulca.
|
nehaj s
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom04.08.12 21:25 |
|
hladna vojna zaradi flaš
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom05.08.12 19:22 |
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom06.08.12 09:24 |
Navedenozelo užaljena
In moj otrok ni cmerav! Hočem samo povedat, da nismo prišli po tiho, kot kakšni roparji, da se nas ne bi slišalo. Otrok se ni drl, ampak se pogovarjal z menoj.
Navedenozelo užaljena
|
logika pa to...
Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom06.08.12 16:37 |
NavedenoIn zakaj, za vraga, je nisi poklicala že, ko ste stali pred vrati??!zelo užaljena

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.