Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
zelo užaljena

prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom

29.07.12 22:59
Prijateljica nam je prodala nekaj olivnega olja. Ker nam ga je v steklenih steklenicah, sem ji obljubila, da ji te vrnem.
In smo v ponedeljek obljubili, da pridemo v sredo ali četrtek kaj mimo. Odvisno, kdaj končam službo in če bom uspela, ma da itak pridemo ali en ali drugi dan.
In smo prišli. Jaz sem še našemu dvoletniku veselo razlagala, da bo videl Mihca (njenega sina) in se z njim igral. On je bil ves hepi, še po poti je govoril, da bo videl Mihca.
Pridemo pred njihovo hišo in tamali ves vesel steče k njihovim vratom in vpije "Mihec."
Jaz pozvonim enkrat. Mož dvakrat.Potem še jaz enkrat. Tamali ves navdušen še vedno vpije "Mihec".
Kar težko mi je bilo otroku povedat, da ne bo videl Mihca, ker ga očitno ni doma. Pa še malo sem krivila samo sebe, ker nisem poklicala prej prijateljice da prihajamo. Tamali v glasen jok in spet kliče Mihca.
Misleč, da jih ni doma, smo odšli. Še prej sem jim na pragu pustila vrečo s steklenicami. Nisem imela listka, da bi gor kaj napisala, pa sem si rekla, da bo itak vedela od koga je, saj smo bili zmenjeni.
Pa mi vseeno ni dalo miru in sem jo na poti domov poklicala na mobitel in ji povedala, da smo pustili steklenice tam.
Ona pa sploh ni delovala presenečana po tonu glasu, kot da bi pričakovala moj klic. Povedala je samo, da je bila na vrhu pri tašči in da ni slišala zvonca.
Pa ja de, pri odprtem oknu poleti, pri zvonenju in jokanju mojega otroka ob odhodu, sploh ni vedela, da smo bili tam. Naj povdarim, da je taščino okno tik nad vhodnimi vrati in se zvonec zelo dobro sliši. Preverjeno, ker smo že bili pri njihovi tašči in ga slišali. Kakšna lažnjivka. očitno nismo zaželjeni. Tisto olje naj si vtakne nekam. Škoda moje benze za tiste steklenice usrane! Nisem toliko vredna, da mi odpre vrata in ponudi kozarec vode.
Najbolj me jezi, da te ima tako za norca, da se s tabo zmeni, da prideš tisti dan po delu in potem se naredi gluho in neumno.
Očitno je dobra z mano, samo zato, da ji olje kupujem kot stranka.
Prekinila bom vse stike in se je na lep način rešila. Takih izkoriščevalcev ne potrebujem okrog sebe!
Ja zakaj pa nisi prej poklicala. Pa koliko je bilo govora o tem, kako ljudje "vletavajo" na obisk..
zelo užaljena

Re: prijatelji so nam zaprli vrata pred nosom

29.07.12 23:13
Kar se vletavanja tiče, se tudi oni ne napovejo tako točno. nekajkarat so prišli kar nenapovedano na naša varata, pa jih nismo napodili.
Če sem pa ji povedla,a da pridem ali v sredo po določeni uri ali v četrtek po določeni uri, ne vem zakaj bi po službi klicala in povedala, da pridem čez npr. 10 min na njihova vrata. Ali to kaj spremeni?
tako pač je

29.07.12 23:14
Glede na to, da imamo vsi mobije, bi morala prej poklicati. Ne moreš kar butniti nekomu v hišo. Verjetno sploh ni bila pri tašči, ampak vam namenoma ni hotela odpret, ker ji pač ni bilo do obiskov. Jaz ji dam prav.
oljka oljšna

29.07.12 23:16
Ne kupuj več olja pri njej. Če imaš še kakšno steklenico doma, jo pa v kanto zafaši.
zoprna slavistka

29.07.12 23:17
Navedeno
zelo užaljena
Prijateljica nam je prodala nekaj olivnega olja. Ker nam ga je v steklenih steklenicah, sem ji obljubila, da ji te vrnem.
In smo v ponedeljek obljubili, da pridemo v sredo ali četrtek kaj mimo. Odvisno, kdaj končam službo in če bom uspela, ma da itak pridemo ali en ali drugi dan.
In smo prišli. Jaz sem še našemu dvoletniku veselo razlagala, da bo videl Mihca (njenega sina) in se z njim igral. On je bil ves hepi, še po poti je govoril, da bo videl Mihca.
Pridemo pred njihovo hišo in tamali ves vesel steče k njihovim vratom in vpije "Mihec."
Jaz pozvonim enkrat. Mož dvakrat.Potem še jaz enkrat. Tamali ves navdušen še vedno vpije "Mihec".
Kar težko mi je bilo otroku povedat, da ne bo videl Mihca, ker ga očitno ni doma. Pa še malo sem krivila samo sebe, ker nisem poklicala prej prijateljice da prihajamo. Tamali v glasen jok in spet kliče Mihca.
Misleč, da jih ni doma, smo odšli. Še prej sem jim na pragu pustila vrečo s steklenicami. Nisem imela listka, da bi gor kaj napisala, pa sem si rekla, da bo itak vedela od koga je, saj smo bili zmenjeni.
Pa mi vseeno ni dalo miru in sem jo na poti domov poklicala na mobitel in ji povedala, da smo pustili steklenice tam.
Ona pa sploh ni delovala presenečana po tonu glasu, kot da bi pričakovala moj klic. Povedala je samo, da je bila na vrhu pri tašči in da ni slišala zvonca.
Pa ja de, pri odprtem oknu poleti, pri zvonenju in jokanju mojega otroka ob odhodu, sploh ni vedela, da smo bili tam. Naj povdarim, da je taščino okno tik nad vhodnimi vrati in se zvonec zelo dobro sliši. Preverjeno, ker smo že bili pri njihovi tašči in ga slišali. Kakšna lažnjivka. očitno nismo zaželjeni. Tisto olje naj si vtakne nekam. Škoda moje benze za tiste steklenice usrane! Nisem toliko vredna, da mi odpre vrata in ponudi kozarec vode.
Najbolj me jezi, da te ima tako za norca, da se s tabo zmeni, da prideš tisti dan po delu in potem se naredi gluho in neumno.
Prekinila bom vse stike in se je na lep način rešila. Takih izkoriščevalcev ne potrebujem okrog sebe!

Lepo vas prosim...POUDARITI in ne povdariti.
Jaz bi take prijatelje poslala nekam.
Hehehe, tole se je zgodilo enkrat pred 25 leti, ko mobijev še ni bilo, nekateri pa tudi stacionarnih niso imeli: s starejšo sestro sva šli iz centra peš domov, pa se je mimogrede spomnila, da bi se lahko oglasila pri sodelavki - šli sva mimo njenega bloka. Pozvoniva pri vratih njenega stanovanja, slišati je bilo prijetno muzko iz stanovanja, potem pa hitre korake in nekdo zaklene vrata od stanovanja :)))

No, naslednji dan je sestrina sodelavka razložila, da sta z njenim ravno seksala in ko sta zaslišala zvonec, se je spomnila, da je pozabila zaklenit vhodna vrata, in ker ima njena mati navado, da včasih tudi kar sama vstopi... :))))

Tako da verjento je bil tudi pri vas samo mali Mihec zgoraj pri tašči, onadva sta se pa trudila pridelati Muhcu bratca :))
zelo užaljena

29.07.12 23:23
Navedeno
zoprna slavistka
Navedeno
zelo užaljena

Lepo vas prosim...POUDARITI in ne povdariti.

Prepametna slavistka, lepo da si vzameš čas in lektoriraš tukaj gor. Sicer brez potrebe, saj je to le forum, in ne strokovna literatura. Očitno pa je, da ne znaš citirat. Zakaj si zaradi ene same napakice, citirala celo besedilo? Lahko bi citirala samo tisti odstavek.
Če se boš naučila uporabe računalniških orodij in programov, boš verjetno našla zaposlitev, ki te bo razveseljevala in ne boš stresala svojih frustracij na nekem forumu.
Raje nam kaj povej o svoji prijateljih. morda so tudi tebi zaprli vrata pred nosom, ker jih non-stop, ah pardon, neprestano lektoriraš.
zelo užaljena

29.07.12 23:32
Navedeno
napovej se
Hehehe, tole se je zgodilo enkrat pred 25 leti, ko mobijev še ni bilo, nekateri pa tudi stacionarnih niso imeli: s starejšo sestro sva šli iz centra peš domov, pa se je mimogrede spomnila, da bi se lahko oglasila pri sodelavki - šli sva mimo njenega bloka. Pozvoniva pri vratih njenega stanovanja, slišati je bilo prijetno muzko iz stanovanja, potem pa hitre korake in nekdo zaklene vrata od stanovanja :)))

No, naslednji dan je sestrina sodelavka razložila, da sta z njenim ravno seksala in ko sta zaslišala zvonec, se je spomnila, da je pozabila zaklenit vhodna vrata, in ker ima njena mati navado, da včasih tudi kar sama vstopi... :))))

Tako da verjento je bil tudi pri vas samo mali Mihec zgoraj pri tašči, onadva sta se pa trudila pridelati Muhcu bratca :))

Lahko samo s sosedom ali poštarjem. Njen mož je bil ob tistem času še v službi.
Nismo bili zaželjeni. Očitno bi se jim morali najaviti dva dni prej in potem še 10 minut pred prihodom, ko sem pobasala tamalega in moža pred jaslimi in se vozila iz službe k njej.
Očitno je bolj kulturno poklicat na mobitel, čeprav stojiš že pred njihovo hišo in jih spraševat, če so doma in če lahko pridemo, kot smo se že dogovorili, kot pozvoniti na vrata.
To zame ni prijatelj. Od nas pa točno tako pričakuje, saj nas pred hišo pokliče na mobitel, če smo doma in če lahko pride na obisk.
V vsej tej situaciji pa te najbolj boli to, da je tvoj sonček cmizdril za Mihcem. Je tako?
Ne sekiraj se, šavrinka te bo prov vesela, ne samo vode, še kaj drugega ti bo dala. Samo, da ne bo tvoj mali na dvorišču Mihca klical, ampak .... - ti bo že šavrinka povedala:-))
Nateg na suho

29.07.12 23:54
Če prav razumem, si ti tvojega otroka nasrala, da bo videl čudež po imenu Mihec. In ko uletiš nenapovedana se tvoje sončece dere ker hoče Mihca, ki si mu ga obljubila.

Če mene vprašaš, si edini "bad guy" v tejle zgodbi - TI. Na suho si nategnila otroka, sedaj pa iščeš krivca. Se boš morala navaditi da svet niti ni narejen za to, da zadovoljuje tvoje potrebe, niti posesivna hotenja tvojega sončeca
Navedeno
Nateg na suho
Če prav razumem, si ti tvojega otroka nasrala, da bo videl čudež po imenu Mihec. In ko uletiš nenapovedana se tvoje sončece dere ker hoče Mihca, ki si mu ga obljubila.

Če mene vprašaš, si edini "bad guy" v tejle zgodbi - TI. Na suho si nategnila otroka, sedaj pa iščeš krivca. Se boš morala navaditi da svet niti ni narejen za to, da zadovoljuje tvoje potrebe, niti posesivna hotenja tvojega sončeca

Ja, tako nekako. Kaj obljubljate otroku nekaj, kar ni odvisno le od vas?!
poletna noč

30.07.12 00:05
Jebela cesta, se pustite hitro užaliti in jeziti. Razlogov, ki jih ne poznate pa milijon ali še več.
Ni vse napad na vašo osebnost. Lažje vam bo živeti, če ...
Lepo poletje do konca in naprej.
zelo užaljena

30.07.12 00:05
To, da tamali ni videl njihovega Mihca mi prav dol visi. Danes niti ne ve več kaj in kdo je Mihec.
Otroka in njegovo vpitje sem namenoma omenila, da boste vedele, da smo bili zelo hrupni in da je njen izgovor, da nas ni slišala, ker je bila gor pri tašči, zelo piškav.
Moje mnenje je, da sploh ni bila pri tašči, temveč doma, v svoji bajti.

Se mi pa zdi zelo neolikano, da niti ne odpre vrat in raje kuka za zaveso. Drugič ji tudi jaz ne bom odprla, ko me bo nenapovedano obiskala.
Po pravici, pri nas tudi ne maramo "zelo hrupnih" obiskov...............
zelo užaljena

30.07.12 00:16
Navedeno
Hrup

Tudi mi ne, pa vseeno ne vežemo otrokom nagobčnikov na usta.
recimo takole

30.07.12 00:25
zelo užaljena

....sem prebrala vse tvoje komentarje. Vidim, da si zelo hitro užaljena in vsekakor misliš, da imaš ti najbolj prav. Pa saj ni pomembno. To je le moje mišljenje.

Glede same situacije se mi zdi, da malček kompliciraš in si naredila celo študijo in napisala pravi roman. Si užaljena. Ker si ostala pri zaprtih vratih. Ti sama najbolje veš in lahko presodiš zakaj so ostala zaprta.

Sicer pa sem pozorno prebrala tvoj uvodni post. In tudi ti nisi točno povedala kateri dan prideš. Kaj res misliš, da bodo ljudje čakali pred vrati kdaj prideš. Ali danes ali jutri?

No meni je itak vseeno. Jaz se ne bi obremenjevala.
zelo užaljena

30.07.12 00:29
Navedeno
recimo takole
zelo užaljena

....sem prebrala vse tvoje komentarje. Vidim, da si zelo hitro užaljena in vsekakor misliš, da imaš ti najbolj prav. Pa saj ni pomembno. To je le moje mišljenje.

Glede same situacije se mi zdi, da malček kompliciraš in si naredila celo študijo in napisala pravi roman. Si užaljena. Ker si ostala pri zaprtih vratih. Ti sama najbolje veš in lahko presodiš zakaj so ostala zaprta.

Sicer pa sem pozorno prebrala tvoj uvodni post. In tudi ti nisi točno povedala kateri dan prideš. Kaj res misliš, da bodo ljudje čakali pred vrati kdaj prideš. Ali danes ali jutri?

No meni je itak vseeno. Jaz se ne bi obremenjevala.

Jaz se tudi ne bom več obremenjevala. Me pa zelo jezi, ker od mene pričakujejo, da jih čakam.
kaj pa veš kakšne probleme sta v tistem času s taščo reševali....
Weeeeee hocem Mihca

30.07.12 08:07
Poanta zgodbe je, da tvoj dvoletni sin ni videl Mihca, ti si mu pa to obljubila. Bo prezivel, jaz mojemu ze sedaj povem, da zivljenje ni praznik, je dalaven dan.
glej, mi smo prišli enkrat na en roj dan...zvonili, letali okoli hiše, nikjer nobenega....po 20 minutah pa smo zakontali da so vsi v zgornjem štuku, in ker je pihala tako močna burja nismo ven slišali hrupa, oni pa ki so bili notri niso slišali zvonca ker so otroci kričali, tako da smo se hoteli že pobrati...kaj ti veš če sta z taščo imele radio ali pa tv prižgan pa niso slišale..in ker se ti je kasneje javila na telefon verjemi , da se te ni izogibala, si jo mogla že prej poklicat ali pa zvoniti tašči na vrata in vprašat če je slučajno prijateljica pri njej.
Pred leti smo se najavili kolegom na obisk na rojstni dan. Ker smo imeli takrat dojenčka, smo se fiksno zmenili kdaj, kako. In ko pridemo pred vrata z darilom in culicami - nikogar. Smo pustili darilo na pragu in - še do danes ni nihče rekel hvala in oprosti, da nas ni bilo. Verjetno ni potrebno povdariti, da smo bili takrat zadnjič pri njih. Vmes so prišli enkrat k nam, so rekli da so morali nujno nekam skočiti (pazi, vsi štirje). No - kljub več povabilom sem jim pojasnila, da me pri njih več ne bo. Žal ne morem preko tega, ker bi si zaslužili vsaj hvala za darilo ter oprosti, nujno smo morali k... (vstavi po potrebi). Ignoranca vsega, pa mi je dala piko na i. Se kdaj srečamo, pogovarjamo, ampak - k njim več nikoli, oni k meni - lahko, če res nimam kaj bolj pomembnega.
Ma, jaz tudi ne bi spuščala v hišo nekoga, ki niti vreščečega otroka ne zna ukrotit.
Navedeno
tudi nekoč
Pred leti smo se najavili kolegom na obisk na rojstni dan. Ker smo imeli takrat dojenčka, smo se fiksno zmenili kdaj, kako. In ko pridemo pred vrata z darilom in culicami - nikogar. Smo pustili darilo na pragu in - še do danes ni nihče rekel hvala in oprosti, da nas ni bilo. Verjetno ni potrebno povdariti, da smo bili takrat zadnjič pri njih. Vmes so prišli enkrat k nam, so rekli da so morali nujno nekam skočiti (pazi, vsi štirje). No - kljub več povabilom sem jim pojasnila, da me pri njih več ne bo. Žal ne morem preko tega, ker bi si zaslužili vsaj hvala za darilo ter oprosti, nujno smo morali k... (vstavi po potrebi). Ignoranca vsega, pa mi je dala piko na i. Se kdaj srečamo, pogovarjamo, ampak - k njim več nikoli, oni k meni - lahko, če res nimam kaj bolj pomembnega.

Ste pa pritegnjeni. Kako pa veš, da darila ni kdo ukradel in oni sploh ne vedo, zakaj se držite nanje?
Navedeno
clvš
Navedeno
tudi nekoč

Ste pa pritegnjeni. Kako pa veš, da darila ni kdo ukradel in oni sploh ne vedo, zakaj se držite nanje?

Hahaha, ker sem najprej vprašala sestro teh, kamor smo šli. Plus tega - doma so na samem. In še - takrat ko so po času prišli k nam sem rekla v hecu če so našli, ali je bil kdo hitrejši. In ja - so našli je bil edini odgovor. A misliš, da obsojam kar tako? NE! In če te zmoti še nekaj - tudi če jim darilo nebi bilo všeč, olika zahteva da se zahvališ. Smo pa dali nekaj, kar smo vedeli da potrebujejo.
v jok in na drevo buhuhu

30.07.12 10:17
Navedeno
zelo užaljena
Navedeno
Hrup

Tudi mi ne, pa vseeno ne vežemo otrokom nagobčnikov na usta.

Ne bos verjela, nekateri otroke celo VZGAJAMO in tako se celo znajo obnasat civilizaciji primerno. Za razliko od tvojih, ki so bolj podobni podivjanim zivalim v zivalskem vrtu kot cloveku.

Avtorica ti pa spizdi v jok in na drevo! Najprej ti, takoj za tabo pa se tvoj cmerav razvajen pamz! Da jaz tebe poznam te isto na pragu obrnem, ker kaj tako debilnega in uzaljenega za prenasat mi pac ni potrebno. Spizdi nekam pa se tam skupaj s pamzem cmerita in smilita sama sebi!
Avtorica te čisto razumem, če se zmeniš to mora veljati, . Če pride kaj vmes , se obvezno prej javi, da ne hodiš po nepotrebnem, to zahteva bonton. Z tem pokažeš spoštovanje do prijateljev in da se ne vrti svet samo okli tebe. Z tem mislim tvojo tako imenovano frendico, ki pa to po mojem ni. Edino, če se ti je res iskreno opravičila. Vedno pomislite, kako bi se vi počutili na avtoričinem mestu.
Kot že napisano 1000 x tukaj - ne hodi nenajavljena na obiske!!! A res ne znaš prej poklicati preden se vsedeš v avto??!!
Če sta se babe zmenile, ne vem, zakaj tale s sinkom, ki se je veselil Mihca, ni šla mal okol bajte na vrt pokukat, če so tam.
Zdaj mi jasno kam drvimo;prijatelju odpreš kadarkoli ob kateri koli uri;očitno preveč površinsko jemanje -prijateljstvo-...
Pa bi jo poklicala, ko si bila pred vrati, pa bi videla, kaj bi si "izmislila"... Ne moreš kar tako obsojati, no, lahko, da res ni slišala...
mir pri seksu

31.07.12 09:45
mislim halo???

kaj pa če sta si slulčajno ravno takrat vzela nekaj časa zase in ste ju zasačili....

seveda da ne bi odprla...vsaj ajz ne...

sploh pa verjetno mihca ni bilo doma...
Jao tetke s čem se ve vse ukvarjate. Pa res nimate drugega početi kot se tukaj gor tožiti? Pa še veš ne ali sploh imaš prav. Sam imam sosede kejr lahko zvoniš pol ure, odprta so vsa vrata in okna pa nihče nič ne sliši. Ljudje so obremenjeni s svojo senco in sami s seboj zato ne slišijo...včasih že več niti vlaka ko pelje mimo pa vemo kako glasen je vlak. Stresi, stiske, puščajo posledice...pa še kaj morda.

Bonton, se prej najaviti je na Zahodu že od 2. svet vojne naprej nekaj povsem samoumevnega, drugače tam sploh ne obstaja, si predstavljate, da tam nekje kar prideš k nekomu - to je nepredstavljivo. Tu ga še vedno tega bontona ni in ni. In še ga bomo čakali. Zdi se mi, da smo celo vedno bolj Balkan bolj kot leta tečejo.
Recimo, da se to zgodi meni
jaz sem tista , ki prodajam olje...
hmm-če bi bila na pol zmenjena, bi okol treh bila pripravljena , mogoče pa pride danes...če ne danes, pa jutri zagotovo
bila pa bi pripravljena tudi danes....

plus tega, če je nebi slišala, ko je zvonila
in ko bi me poklicala, da je bila pri meni-bi mi vse dol padlo, če bi jo želela videt, če bi želela, počvekat itd.
pa še vprašala bi jo, zakaj ni zvonila pri tašči.potem bi se ji sigurno opravićila, pa ne enkrat.

Njej pa je očitno glede na opisano dol viselo in zato
je reagirala tako, kot je ....
No, ampak roko na srce jaz osebno itak ne bi 2 dni doma visela in čakala, če je imela samo flaše za vrnit. Ker to res lahko pustiš pred vrati. Če pa bi bila (z obeh strani) želja po druženju, potem se pa itak fiksno zmeniš. Sploh, ker gre tu za dve družini, druženje otrok itd.
hahahha....mislim moram se vam zahvalit da ste mi popestrili teh par minut ko sem prebiral te vaše komentarje, s čim vse se ljudje ubadajo in kako razmišljajo :):) mislim halo..... iz tega kar je doživela avtorica tega članka in njenga nesrečnega sinčka in mihca in prodajalke olja boste cel roman napisal....:):):) no, sicer pa le pište še kaj, prav zanimivo vas je brat :)
Morda se je tuširala in se ji ni dalo hitet k vratom. Ali je pa ravno šla v banjo, se veselila polurnega branja in se ji ni dalo teci ven, se obleci in se tvegati, da bo prepočasna in da boste hitro ušli. Morda je na računalniku ugotovila, da ima mož ljubico in je bila čisto paf. Morda se je po hrani ulegla in zaspala. Pa vse to ji je bilo nerodno povedat in je rekla, da je bila pri tašči.
In tašča ima verjetno več kot eno sobo z enim oknom, in morda sta se pogovarjali ob španski nadaljevanki, ob zaprtih vratih, in je mislila, da se dere sosedov mulc.

Daj, malce se skuliraj.
hahahha keri komentarji!!! uglavnem ne sekiri se pa tud zamerit ji nerabis sam jo enkrat ko bos mela moznost vprasi zakaj ti res v resnici ni odprla oz. kaj se zgodilo.. js bi ze tako naredila..
res ni bilo lepo od nje,da je tko naredila ampak ne mores vedet kaj je bilo v resnici zato jo pa prasi,pa tudi če ste dobre kolegice je skoda da niste vec zarad ene take brezvezne stvari,pa pomojm ce ji po resnici poves ti bo tudi ona in se ti opravicla ce pa tega ne narediin da vidis da se ji jebe pol se pa ne sekiraj in pejdi svojo pot...
Madona si tečna, čisto prav je, da ti ni odprla, bi pa prej poklicala. Jaz tudi nisem svoji teti in stricu odprla vrat ker sta se ravno takrat ko se je njima zahotelo, odločila, da bosta prišla. Naj se prej najavita pa se lahko vidimo.

Tako da jaz ji dam prav, prav je, da ti ni odprla, ji že ni pasala tvoja družba ali pa cmeranje in vpitje tvojega mulca.
zelo užaljena

04.08.12 00:03
Navedeno
NINANEJA
Madona si tečna, čisto prav je, da ti ni odprla, bi pa prej poklicala. Jaz tudi nisem svoji teti in stricu odprla vrat ker sta se ravno takrat ko se je njima zahotelo, odločila, da bosta prišla. Naj se prej najavita pa se lahko vidimo.

Tako da jaz ji dam prav, prav je, da ti ni odprla, ji že ni pasala tvoja družba ali pa cmeranje in vpitje tvojega mulca.

Jaz sem se najavila. povedala sem ji, da pridem tistega dne po delu. Ona pa točno ve, kdaj, ob kateri uri jaz končam v službi.
In moj otrok ni cmerav! Hočem samo povedat, da nismo prišli po tiho, kot kakšni roparji, da se nas ne bi slišalo. Otrok se ni drl, ampak se pogovarjal z menoj.
Že spet ena ki misli da je edina na svetu. Kar prideš in pozvoniš in celo pričakuješ da se bo še otrok igral.....pa kje živiš, a nimaš telefona da eno uro prej pokličeš. To je vdor v zasebnost in pika, jaz ti tudi ne bi odprla in da še govoriš da je lažnivka, ma s tabo jaz ne bi imela nič. Kdo pa misliš da si, ko se tebi sprdne prideš in pričakuješ da bodo vsi tebe čakali in ti lezli v rit....ma daj nehaj.
hladna vojna zaradi flaš

05.08.12 19:22
Tako tragično se bere, kot vojna napoved. Pa še ta se prej sporoči.:)

In v kakšnih časih živimo? Vse imamo do minutke splanirano, ker je življenje zahtevno in si ga zato organiziramo. Z veseljem poklepetamo, toda to se da umestiti v urnik natančno in si vzeti čas.

Spoštovati je treba tudi prijateljev čas, ki si ga vzame za nas. In ja, oba imata telefon.
Navedeno
zelo užaljena

In moj otrok ni cmerav! Hočem samo povedat, da nismo prišli po tiho, kot kakšni roparji, da se nas ne bi slišalo. Otrok se ni drl, ampak se pogovarjal z menoj.

A res? Preberi 10x, kar si sama napisala:

Navedeno
zelo užaljena

Pa še kaj bi ti lahko poboldala. Ampak očitno ne štekaš. Nekateri takim ljudem ne odpiramo, ker se nam ne da prvič 24/dan čakat na nekoga, še manj pa zoprnih cmeravih frocov prenašat. Tako to je.
logika pa to...

06.08.12 16:37
Navedeno
zelo užaljena

In zakaj, za vraga, je nisi poklicala že, ko ste stali pred vrati??!
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 19 minus 6?