Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
ah ja

katastrofa pa moj mož

23.07.12 21:00
Joj!

Še več sivih las bom imela......
Moj preljubi mož gre na službeno pot z enim sodelavcem in spet,kot vedno,bo vzel malico za oba.se pravi sendvič in za pit. Jaz ne vem zakaj to počne.Naj si razni sodelavci zrihtajo malico sami.To sem mu že večkrat rekla,ampak on reče,da drugi ponavadi nimajo nič s seboj,njemu je pa nerodno jest,če drugi nimajo.E tudi jaz sem bila včasih taka,potem mi je pa kliknilo in zdaj gledam samo na svojo rit in na riti od moža in otrok.
A sem preveč škrta,da se mi ne zdi,da je treba še vse druge pofutrat?Pa čeprav imajo doma žene,verjetno ničvredne žene,ki jim ne morejo naštimat za jest?
Moj pravi,da me zaradi enga sendvička in enga sokca ne bo konc.......grrrrr

Ah ja,sem se malo spihala.......
pihat zaradi

Re: katastrofa pa moj mož

23.07.12 21:03
Zaradi enega sokca in sendviča pač res ni potrebno pihanje. Saj ni vsak dan na poti. Zakaj misliš da imajo ničvredne žene - zaradi enega sendviča in sokca. Žalostno. Kmečko.
kaj si živčna

23.07.12 21:04
ima prav mož, od enga sokca in sendviča te ne bo pobralo. tvoj mož je zgolj zelo obziren in verjamem, da zelo dober človek. ti pa mala žlektnoba
ah ja

23.07.12 21:04
A je,še to sem pozabila....
če ne bo vzel za oba,tudi zase ne bo vzel......svašta no
In gre s sodelavcem 100%,predno me vprašate,če ne gre s kakšno.
ah ja

23.07.12 21:05
Navedeno
kaj si živčna
ima prav mož, od enga sokca in sendviča te ne bo pobralo. tvoj mož je zgolj zelo obziren in verjamem, da zelo dober človek. ti pa mala žlektnoba

Zato,ker stalno samo on nosi! Da bi se pa kdo drug spomnil in naredil isto,to pa ne.
truckbabe

23.07.12 21:07
tvoj mož je res dober človek, če tebe prenaša
ah ja

23.07.12 21:08
Fasngo pa kupujem jaz s svojim denarjem.Kaj pa zdej?
Navedeno
ah ja

To njemu povej. Jaz nebi marala niti suhega kruha od tebe, pa če prec crknem.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Ni dobra vsaka župa, ki se skuha.
lahko

23.07.12 21:31
jaz jo pa razumem, pa ne gre za škrtost, ker bi očitno preživeli ta evro, samo meni bi se tudi butasto zdelo, če je res tako kot pravi. če se pa sodelovc izkaže potem s kakšnim kofetom ali čim drugim (pirom, kej drugega pomaga, pozornost), je pa druga. ne poznamo celee zgodbe.

eni so pač komot in se šlepajo takih pa ne maram pa ne zaradi evra ampak predvsem zato, ker so oni in ne jst škrt?!?!*!*!?!?*!*! in nimajo občutka da se izkaže nekdo drug.

aja 1x, 2x že nardiš, potem pa vrjamm da se ti začne mal za mal zdet.

moje mnenje
melisnica

23.07.12 21:32
Saj tvoj mož sigurno ne gre vsak teden na službeno pot.Mogoče gresta pa med potjo na kavico in burek,pa plača sodelavec...
ah ja

23.07.12 21:33
Navedeno
lahko
jaz jo pa razumem, pa ne gre za škrtost, ker bi očitno preživeli ta evro, samo meni bi se tudi butasto zdelo, če je res tako kot pravi. če se pa sodelovc izkaže potem s kakšnim kofetom ali čim drugim (pirom, kej drugega pomaga, pozornost), je pa druga. ne poznamo celee zgodbe.

eni so pač komot in se šlepajo takih pa ne maram pa ne zaradi evra ampak predvsem zato, ker so oni in ne jst škrt?!?!*!*!?!?*!*! in nimajo občutka da se izkaže nekdo drug.

aja 1x, 2x že nardiš, potem pa vrjamm da se ti začne mal za mal zdet.

moje mnenje

Bravo!
Točno tako je!
Antun

23.07.12 21:34
Njegov sodelavec nima s seboj za jest, ker ve da mu bo tvoj mož prinesel. Poznamo take zastonjkarje, jih imamo ene par v službi.
lahko

23.07.12 22:03
Navedeno
Antun
Njegov sodelavec nima s seboj za jest, ker ve da mu bo tvoj mož prinesel. Poznamo take zastonjkarje, jih imamo ene par v službi.

točno o tem je govora. pri naši hiši smo bili vedno zelo gostoljubni vsi so se lahko najedli če so hotli. brat imel kolega, ki je vedel, da je vedno kaj domačega, pečenega pri nas. sprva smo bili ful veseli da smo lahko stregli in so šle slaščice v promet :-)))), ko se je pa izkazalo, da je samo zaradi tega začel hoditi k nam in vedno bolj domač postajat se nam je pa kmalu začelo butasto zdeti. predvsem zato, ker je že kar sam gledal po pečicah, še pijača. ni mu pa prišlo na pamet da bi kdaj za "kuharco" prnesu. gre za pozornost. ah ja.

dvomim da možev sodelavc da za rundo, ker ta kolega se je tako vedno tudi v družbi šlepu, da je nekdo plačal. pa pozor fant nima finančnih težav, ravno nasprotno privošči si zelo veliko :-o

adijo pamet.
Pis

23.07.12 22:24
Jaz pa ne verjamem, da tvoj skrbi za sodelavca. Moski za moske ponavadi ne skrbijo.
Za ljubice pa ja.
k72 

23.07.12 22:26
mogoče pa potem sodelavec plača kakšno rundo pijače več?
takole

23.07.12 22:34
Če mož gre na sl. potovanje se pravi da hodi v službo. In posledičnio domov prinese denar. Torej če njega ne moti, a je tolk dela s sendvičem in sokcem - zakaj bi tebe. Zakaj ne pustite moških da se zmenijo med seboj. In se vtikate in delate probleme še tam kjer jih oni nimajo. In ti veš kaj je vse sodelavec morda zrihtal za sl. pot, mogoče vozi on, mogoče - le da moški o stvareh ki res niso pomembne ne razpredajo. Bravo moški ! Samo ne piši zdaj : ja sendvič moram pa jaz narediti. Lahko si prepričana da če bi ti veliko tragedijo s tem delala, bi ga naredil on. Ker moški niso komplikatorji in naredijo za svojega kolega - kaj tudi brez računice in "zamal se mi zdi".
to je skušnjavec!

23.07.12 22:35
Navedeno
k72

Fuj pa tak sodelavec, najprej ne poskrbi za svojo malico in se šlepa, potem pa še ubogega moža v pijačo in alkoholni razvrat zvabi! Za crknit!
Poutttdsaxgu

23.07.12 22:43
Pa a si prepričana, da ni tale sodelavec ženskega spola? Pa čisto resno sprašujem. Daj vprašaj svojega moža pa glej če te bo upal v oči pogledat. poznamo take brez zamere
pokliči ženo

23.07.12 23:01
Najbolje, da pokličeš ženo od onega sodelavca in ji napoješ par krepkih! Kaj se to pravi, da ga pušča na tako dolgo pot brez soka in sendviča!
zažiralci

23.07.12 23:40
Navedeno
k72

Taki, ki drugim požrejo sendviče in sok, nikoli ničesar ne plačajo, ji dobro poznam. Nikoli nič. Če bi bila jaz ta žena, bi moža pustila na pot brez sendviča in soka, pa naj si na poti kupi. Za druge izkoriščevalce pa ne bi delala sendvičev, ker se za norca pa res ne pustim imeti. Ni problem denar, sploh ne, gre za princip.
jst sm ista kot tvoj moz.... in ga razumem....
prava gorenjka

24.07.12 06:15
Navedeno
ah ja
Joj!

Moj preljubi mož gre na službeno pot z enim sodelavcem in spet,kot vedno,bo vzel malico za oba.se pravi sendvič in za pit. Jaz ne vem zakaj to počne.Naj si razni sodelavci zrihtajo malico sami.To sem mu že večkrat rekla,ampak on reče,da drugi ponavadi nimajo nič s seboj,njemu je pa nerodno jest,če drugi nimajo.E tudi jaz sem bila včasih taka,potem mi je pa kliknilo in zdaj gledam samo na svojo rit in na riti od moža in otrok.
A sem preveč škrta,da se mi ne zdi,da je treba še vse druge pofutrat?Pa čeprav imajo doma žene,verjetno ničvredne žene,ki jim ne morejo naštimat za jest?

v rit si ftakni tisti sendvič.
tbb

24.07.12 07:27
Tudi jaz te razumem zakaj se gre ker se v podobni situaciji znajdem tudi sama in sicer vsako leto sva z možem pripravila piknik za cca 45 ljudi in do sedaj mi je bilo to v veselje priznam, letos pa premišljujem zakaj že. Kdaj pa me oni povabimo oziroma vrnejo. Mene ta piknik pride slabih 200 eur in dva dni garanja. Čemu? Tako da letos gremo za ta denar rajši za 4 dni na morje.
kaj pa ti?

24.07.12 07:33
Navedeno
prava gorenjka
Navedeno
ah ja
Joj!

v rit si ftakni tisti sendvič.

Odgovori mi prosim potem ti na eno vprašanje, ko si tako dobra.

Ti potem vsak dan naštimaš sendvič oz. malico vsaj za eno sodelovko? Oz. jo povabiš ven na malico?

Resno me zanima.

HVLA!
pri nas pa tako

24.07.12 07:56
Jaz pripravim sendvič sebi in otrokom. Možu ne, ker ga nimam. A potemtakem mu moraš sendviče delat in še njegovim sodelavcem, da ga zadržiš? Kaj še? Depilacija je obvezna, visoke petke, seksi outlook,...kaj še? Da vidim, če bi si omislila enega ali ne. Aja, ne. To da bi mu mogla sendvič naredit kot otroku, bi imela potem pri seksu ves čas občutek, da seksam z otrokom, ki si še ne zna naredit sendviča.:((
Mislim, lepo te prosim... Zaradi enega sendviča in pol litra sole delat sceno? In zaradi tega imet sive lase?!? :) A se hecaš? Frizer te pride najmanj 50 evrov, sendvič, če ga narediš z žemlje za 30 centov, šunke in ene rezine sira pa en evro. Če delaš s pršutom in dvema rezinama sira pa mogoče dva evra. Dodaj še pol litra sole s štacune in kompleten strošek ne preseže treh evrov. Lepo te prosim...

In res ne vem zakaj se je treba zaradi tega jezit. Probaj razumet, da nekateri pač ne dajo ne vem kaj na hrano. Lačen v vsakem primeru ne bi bil. Ali bi se ustavil na pumpi in kupil sendvič, ali pa bi naročil kosilo. Tvojemu možu pa tvoj sendvič pomeni več. Verjetno je navajen, da če se nekam gre, da se s sabo vzame malica. Drugič pa se preden začneš spet sivet, spomni na to, da smo si ljudje različni :)
ta pa je huda

24.07.12 08:59
Navedeno
ah ja
Joj!

Ta je pa dobra! A si odrasel moški torej ne zna pripravit niti malice za na pot?
zlobnica

24.07.12 09:05
No, iz zapisa ni razvidno, a si ti tudi ničvredna žena, katere mož si, o preubogi, mora sendvič zase in za sodelavca pripraviti sam ...

Meni pa med vožnjo ne paše jesti in nimam nikoli nič s seboj, razen pijače. Še dobro, da ne vozim sodelavcev s seboj :)
blagor enim

24.07.12 09:29
Blagor enim, ki nimajo nobenih problemov v življenju, pa si jih pol nardijo iz enga sendviča...
ne nabijajte babe

24.07.12 10:00
Navedeno
*Ena Barbara*
Mislim, lepo te prosim... Zaradi enega sendviča in pol litra sole delat sceno? In zaradi tega imet sive lase?!? :) A se hecaš? Frizer te pride najmanj 50 evrov, sendvič, če ga narediš z žemlje za 30 centov, šunke in ene rezine sira pa en evro. Če delaš s pršutom in dvema rezinama sira pa mogoče dva evra. Dodaj še pol litra sole s štacune in kompleten strošek ne preseže treh evrov. Lepo te prosim...

In res ne vem zakaj se je treba zaradi tega jezit. Probaj razumet, da nekateri pač ne dajo ne vem kaj na hrano. Lačen v vsakem primeru ne bi bil. Ali bi se ustavil na pumpi in kupil sendvič, ali pa bi naročil kosilo. Tvojemu možu pa tvoj sendvič pomeni več. Verjetno je navajen, da če se nekam gre, da se s sabo vzame malica. Drugič pa se preden začneš spet sivet, spomni na to, da smo si ljudje različni :)

Ne nalagaj no - torej, ti tudi za svojo sodelavko prineseš malico - saj je pa samo nekaj centov ...? Meni osebno bi bilo nerodno, če bi nekdo skrbel za moj želodec. IN bi se gotovo oddolžila.

Razumljivo je edino v pimeru, da potem sodelavec časti kavo, pivo oz. karkoli že spijejo na poti.
kokakolaoooo

24.07.12 10:04
tisti, ki klamfate brez veze; sploh ni bistvo sendvič za evro ali dva. bistvo je princip. obstajajo ljudje, ki se ne zavedajo, da ponavadi usluge vračamo.
veš kako bom rekla...

24.07.12 10:21
Navedeno
kokakolaoooo
tisti, ki klamfate brez veze; sploh ni bistvo sendvič za evro ali dva. bistvo je princip. obstajajo ljudje, ki se ne zavedajo, da ponavadi usluge vračamo.

od jeze rit raste, od tega, da mož vzame en sendvič in eno kokakolo več, ne bosta obubožala, od jeze pa bo ona kvečjemu čir naželodcu dobila, druge koristi pa nobene
žužu

24.07.12 10:38
groza folk no.

včeraj mi je znanec povedal, da je svojima sinovoma (5 in 7) kupil koš za basket - večji je lahko zabil koš, manjši pa ne.
pa je rekel vprašal malega: "bi rad, da spustim koš, da boš še ti lahko zabijal?" mali pa mu je rekel: "ne, hočem, da ga daš še više, da niti brat ne bo mogel zabijati"

taki smo danes.

daj mu mir zaradi enega sendviča. zaradi takih, ki samo na lastne riti mislijo, pa smo tukaj, kjer smo.
okriljesvetnice

24.07.12 10:58
Navedeno
veš kako bom rekla...
Navedeno
kokakolaoooo

od jeze rit raste, od tega, da mož vzame en sendvič in eno kokakolo več, ne bosta obubožala, od jeze pa bo ona kvečjemu čir naželodcu dobila, druge koristi pa nobene

ha ha ha, me zanima koliko si ti pripravljena non stop nekomu pod rit dajat in od njega nič dobit.pa sploh ni problem dati nekomu ki nima, ampak nekdo, ki se ne zaveda , da samo lamlje in nič ne da, halo!
verjetno te imajo vsi za svetnika, ker si tako radodarna in sprejmeš vsakogar pod svoje okrilje.
me prav zanima, ja!??
PUMA 

24.07.12 11:04
Preveč kompliciraš, moški smo bolj na izzi narjeni. Najbrž se mu ne zdi nič kaj takega.
veš kako bom rekla

24.07.12 12:02
Navedeno
okriljesvetnice
Navedeno
veš kako bom rekla...
Navedeno
kokakolaoooo

ha ha ha, me zanima koliko si ti pripravljena non stop nekomu pod rit dajat in od njega nič dobit.pa sploh ni problem dati nekomu ki nima, ampak nekdo, ki se ne zaveda , da samo lamlje in nič ne da, halo!
verjetno te imajo vsi za svetnika, ker si tako radodarna in sprejmeš vsakogar pod svoje okrilje.
me prav zanima, ja!??

ne, jaz nisem tako radodarna, samo, če je pa kdo drug ob meni, pa si jaz zaradi tega ne mislim sivih las delat.
zdaj naj avtorica tu teži svojemu možu zaradi tega, da se bosta onadva kregala in imela pokvarjen odnos zaradi enega ljigavega sodelavca???????

bravo, nasvet in pol.
jaz pa mislim

24.07.12 12:55
Jaz pa mislim, da sploh ni problem v tistem us*** sendviču, niti ne v tej poti, ampak v tej situaciji in še nešteto podobnih, ki jih mož verjetno ponavlja. In ponavlja to, da je izredno uslužen do drugih (tuijih) ljudi. In žena verjetno ne prenese take copate, pa se znaša zdaj trenutno zaradi sendviča, kdaj drugič pa verjetno zaradi česa drugega.
Copata je relativno

28.07.12 16:15
Če je mož copata, pa kljub temu prinese dovolj denarja k hiši, potem ni pomembno, če nekomu da sendvič, pa če bo še komu kaj dal.

Saj se ni treba zaletavati vanj za vsak mišji ku., kot ženske rade kljuvate. Vsaj malo razmislite, koliko imate od tega, da ga ves čas obdelujete in koliko od pridobi ali izgubi od tega. Od stalnega kljuvanja vanj pa bosta oba veliko izgubila.

Saj za ženske je značilno, da ste čustvene in ne razmišljate preveč.
Mrlnk

29.07.12 22:55
Ah ja, ti dam cist prav, imam par prjatlov, ki vedn imajo podobne, sam si ne bo kupu nicesar sam do sebe skrt do amena.
Ampak glej ce mas pa ti kej zraven bi pa pozru vse in se tist kar ti mas na poti v usta...
Za pijaco skor nikol nebi dal itd...

In ja tudi jst sem dobra dusa in velikokrat vzamem se za koga marsikej mi ni tezko sam problem je v trenutku ko to nekdo izkorisca, kasneje je pa to cisto podzavestno...

Vsi smo razlicni in folk ki se usaja nad tem kolk da nekdo za frizerja itd... zamislte se nad tem da VSAK DELA ZA TIST KAR SI SAM ZELI PRIVOSCITI in ni prav da nekdo zaradi socutja nekoga drugega to izsiljuje....

In sem velikrat spoznal da se to pac skoz dogaja.
Imam vedno rad doma kej za postrezt ljudi, cist kot splosna gesta nekomu ko pride na obisk pa bodisi je vodovodar smetar, kdorkoli pac si dobrodusen,...

Usajajo se pa TOCNO tisti ki ne ponudijo nikoli NIC! Poznam veliko zgodb k clovk ki je prsu pomagat kam ni dobu niti kozarca vode, noben ga nic ni vprasal....
Kako so lahko nekateri tako nizko padli mi ni jasno...

V glavnem tudi tvoj bo to spoznal, jaz sem.... eni so pac izkoriscevalsko naravnani...

Pa se enkrat ne gre se za tist 1 € za sendvic ampak za princip, ne mores bit v nedogled radodaren ljudem, ki ti nikoli NIKOLI ne vrnejo nicesar na taksen ali drugace nacin...
Žal res

30.07.12 11:13
Navedeno
ah ja
Žalostno, da si v družini in ob otrocih delita denar. Res! In to je verjetno zarad tebe ker si taki šuft!
Mrlnk

30.07.12 11:33
Navedeno
Žal res
Navedeno
ah ja
Žalostno, da si v družini in ob otrocih delita denar. Res! In to je verjetno zarad tebe ker si taki šuft!

Si ti zdi tale komentar na mestu :D mislim svaka cast :) Tud moja vecino casa da za hrano, jst pa za vse ostalo, pa ni tako to zmenjen ampak je zgolj stvar okoliscin. In si ne delimo na moje tvoje ampak je skupno tako kot vrjetno pr "ah ja" sam pač nekdo je veckrat v trgovini....

Sploh se mi pa zdi blesav razni dogovori DEJMA NA KUP pa od tam jemljima, to je potem skrtost! Ker mors kao MET vse pod nadzorom buh ne daj da bi kdo dal kej vec a...
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 2 krat 9?