Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

|
ah ja
katastrofa pa moj mož23.07.12 21:00 |
|
pihat zaradi
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 21:03 |
|
kaj si živčna
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 21:04 |
|
ah ja
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 21:04 |
|
ah ja
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 21:05 |
Navedenokaj si živčna
ima prav mož, od enga sokca in sendviča te ne bo pobralo. tvoj mož je zgolj zelo obziren in verjamem, da zelo dober človek. ti pa mala žlektnoba
|
truckbabe
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 21:07 |
|
ah ja
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 21:08 |
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 21:22 |
Navedenoah ja
Fasngo pa kupujem jaz s svojim denarjem.Kaj pa zdej?
|
lahko
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 21:31 |
|
melisnica
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 21:32 |
|
ah ja
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 21:33 |
Navedenolahko
jaz jo pa razumem, pa ne gre za škrtost, ker bi očitno preživeli ta evro, samo meni bi se tudi butasto zdelo, če je res tako kot pravi. če se pa sodelovc izkaže potem s kakšnim kofetom ali čim drugim (pirom, kej drugega pomaga, pozornost), je pa druga. ne poznamo celee zgodbe.
eni so pač komot in se šlepajo takih pa ne maram pa ne zaradi evra ampak predvsem zato, ker so oni in ne jst škrt?!?!*!*!?!?*!*! in nimajo občutka da se izkaže nekdo drug.
aja 1x, 2x že nardiš, potem pa vrjamm da se ti začne mal za mal zdet.
moje mnenje
|
Antun
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 21:34 |
|
lahko
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 22:03 |
NavedenoAntun
Njegov sodelavec nima s seboj za jest, ker ve da mu bo tvoj mož prinesel. Poznamo take zastonjkarje, jih imamo ene par v službi.
|
Pis
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 22:24 |
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 22:26 |
|
takole
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 22:34 |
|
to je skušnjavec!
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 22:35 |
Navedenok72
mogoče pa potem sodelavec plača kakšno rundo pijače več?
|
Poutttdsaxgu
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 22:43 |
|
pokliči ženo
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 23:01 |
|
zažiralci
Re: katastrofa pa moj mož23.07.12 23:40 |
Navedenok72
mogoče pa potem sodelavec plača kakšno rundo pijače več?
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 01:52 |
|
prava gorenjka
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 06:15 |
Navedenoah ja
Joj!
Še več sivih las bom imela......
Moj preljubi mož gre na službeno pot z enim sodelavcem in spet,kot vedno,bo vzel malico za oba.se pravi sendvič in za pit. Jaz ne vem zakaj to počne.Naj si razni sodelavci zrihtajo malico sami.To sem mu že večkrat rekla,ampak on reče,da drugi ponavadi nimajo nič s seboj,njemu je pa nerodno jest,če drugi nimajo.E tudi jaz sem bila včasih taka,potem mi je pa kliknilo in zdaj gledam samo na svojo rit in na riti od moža in otrok.
A sem preveč škrta,da se mi ne zdi,da je treba še vse druge pofutrat?Pa čeprav imajo doma žene,verjetno ničvredne žene,ki jim ne morejo naštimat za jest?
Moj pravi,da me zaradi enga sendvička in enga sokca ne bo konc.......grrrrr
Ah ja,sem se malo spihala.......
|
tbb
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 07:27 |
|
kaj pa ti?
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 07:33 |
Navedenoprava gorenjkaNavedenoah ja
Joj!
Moj preljubi mož gre na službeno pot z enim sodelavcem in spet,kot vedno,bo vzel malico za oba.se pravi sendvič in za pit. Jaz ne vem zakaj to počne.Naj si razni sodelavci zrihtajo malico sami.To sem mu že večkrat rekla,ampak on reče,da drugi ponavadi nimajo nič s seboj,njemu je pa nerodno jest,če drugi nimajo.E tudi jaz sem bila včasih taka,potem mi je pa kliknilo in zdaj gledam samo na svojo rit in na riti od moža in otrok.
A sem preveč škrta,da se mi ne zdi,da je treba še vse druge pofutrat?Pa čeprav imajo doma žene,verjetno ničvredne žene,ki jim ne morejo naštimat za jest?
v rit si ftakni tisti sendvič.
|
pri nas pa tako
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 07:56 |
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 08:15 |
|
ta pa je huda
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 08:59 |
Navedenoah ja
Joj!
|
zlobnica
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 09:05 |
|
blagor enim
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 09:29 |
|
ne nabijajte babe
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 10:00 |
Navedeno*Ena Barbara*
Mislim, lepo te prosim... Zaradi enega sendviča in pol litra sole delat sceno? In zaradi tega imet sive lase?!? :) A se hecaš? Frizer te pride najmanj 50 evrov, sendvič, če ga narediš z žemlje za 30 centov, šunke in ene rezine sira pa en evro. Če delaš s pršutom in dvema rezinama sira pa mogoče dva evra. Dodaj še pol litra sole s štacune in kompleten strošek ne preseže treh evrov. Lepo te prosim...
In res ne vem zakaj se je treba zaradi tega jezit. Probaj razumet, da nekateri pač ne dajo ne vem kaj na hrano. Lačen v vsakem primeru ne bi bil. Ali bi se ustavil na pumpi in kupil sendvič, ali pa bi naročil kosilo. Tvojemu možu pa tvoj sendvič pomeni več. Verjetno je navajen, da če se nekam gre, da se s sabo vzame malica. Drugič pa se preden začneš spet sivet, spomni na to, da smo si ljudje različni :)
|
kokakolaoooo
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 10:04 |
|
veš kako bom rekla...
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 10:21 |
Navedenokokakolaoooo
tisti, ki klamfate brez veze; sploh ni bistvo sendvič za evro ali dva. bistvo je princip. obstajajo ljudje, ki se ne zavedajo, da ponavadi usluge vračamo.
|
žužu
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 10:38 |
|
okriljesvetnice
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 10:58 |
Navedenoveš kako bom rekla...Navedenokokakolaoooo
tisti, ki klamfate brez veze; sploh ni bistvo sendvič za evro ali dva. bistvo je princip. obstajajo ljudje, ki se ne zavedajo, da ponavadi usluge vračamo.
od jeze rit raste, od tega, da mož vzame en sendvič in eno kokakolo več, ne bosta obubožala, od jeze pa bo ona kvečjemu čir naželodcu dobila, druge koristi pa nobene
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 11:04 |
|
veš kako bom rekla
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 12:02 |
NavedenookriljesvetniceNavedenoveš kako bom rekla...Navedenokokakolaoooo
od jeze rit raste, od tega, da mož vzame en sendvič in eno kokakolo več, ne bosta obubožala, od jeze pa bo ona kvečjemu čir naželodcu dobila, druge koristi pa nobene
ha ha ha, me zanima koliko si ti pripravljena non stop nekomu pod rit dajat in od njega nič dobit.pa sploh ni problem dati nekomu ki nima, ampak nekdo, ki se ne zaveda , da samo lamlje in nič ne da, halo!
verjetno te imajo vsi za svetnika, ker si tako radodarna in sprejmeš vsakogar pod svoje okrilje.
me prav zanima, ja!??
|
jaz pa mislim
Re: katastrofa pa moj mož24.07.12 12:55 |
|
Copata je relativno
Re: katastrofa pa moj mož28.07.12 16:15 |
|
Mrlnk
Re: katastrofa pa moj mož29.07.12 22:55 |
|
Žal res
Re: katastrofa pa moj mož30.07.12 11:13 |
NavedenoŽalostno, da si v družini in ob otrocih delita denar. Res! In to je verjetno zarad tebe ker si taki šuft!ah ja
|
Mrlnk
Re: katastrofa pa moj mož30.07.12 11:33 |
NavedenoŽal resNavedenoŽalostno, da si v družini in ob otrocih delita denar. Res! In to je verjetno zarad tebe ker si taki šuft!ah ja

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.