Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
ergo

izjava prodajalke v Intersportu

23.07.12 12:39
v soboto pozno popoldan nakupujem v Intersportu, najdem ene fine kratke hlače na katerih ni listka s ceno. stopim do blagajne in vprašam po ceni. prodajalka nekaj muti, me vpraša, če na stojalu ni nobenih istih več (itak , da ji ne bi prišla težit, če bi tam našla druge s ceno!!!), pokliče sodelavko naj preveri "zadaj". ker omenjene sodelavke nekaj časa sploh ni bilo do blagajne, da bi ji dala hlače na katerih ni bilo cene, mi ta za blagajno reče: "a bi lahko prišla v ponedeljek?" haloooooooo?????? nekaj časa sem ostala odprtih ust, ker nisem pričakovala takega vprašanja.... a zaradi cene (ki je ni na izdelku), naj pridem čez dva dni????? hahahahahahaha res fino! no, zmedena gospa je konec koncev od nekod privlekla eno nalepko na kateri je bila do centa ista cena, kot bermude, ki sem jih kupila za hčero !!!!!????? je bila pa ugodna moram reči :-)
Nisi prav razumela. Verjetno je že na prvi pogled ugotovila, da tiste hlače nikakor niso primerne zate. Samo na fin način te je želela odvrniti od posmeha, ki ga boš deležna.
bože mili

Re: izjava prodajalke v Intersportu

23.07.12 12:51
Bom enako začela... v soboto pozno popoldne nakupujem... in na koncu zavijem v Eurospin. Niti enega sladoleda, ki je v akciji ni bilo v skrinji, skratka nič iz kataloga. Iščem en drug izdelek v akciji, ga tudi ni. Najdem igračo za cca 6 eur - traktor, ki se sestavi v robota in grem na blagajno, koda ne potegne. Grem iskat drugega, isto. Gre prodajalka iskat tretjega, tudi ne potegne. Gre v službene prostore, pride čez 10 min ven in mi reč.. naj pridem v ponedeljek! Sploh ni bil vnešen in ga torej nisem mogla kupit. Ne, danes ne grem tja. In to ni bil neki obljuden Eurospin.
čudne imajo

23.07.12 12:57
res imajo ene čudne prodajalke v teh sparih...sem imela že sama tud ene čudne izkušnje, kot da jim je vse odveč, jih vprašaš za nasvet, pomoč, ker stvari ne nejdeš pa skmigne z rameni in nemo stoji tam naprej - češ kaj jaz zdaj nekaj tam njo "nadlegujem" z vprašanji

sicer glede tvojega primera si ji morala reči,d a običajno velja, da je stvar po ceni, ki je zanjo navedena...torej če ni cene lahko dobiš zastonj in vzameš že kar tisti dan...
če bi bila nesramna pa bi ji lajko že isti dan tudi tržnega i. poslala
Ja in? Meni je tudi prodajalec v Hoferju rekel, naj pridem popolde ali jutri, če določenega artikla niso imeli. Seveda se mi je zdelo trapasto, kot da nimam druge zabave v prostem času, kot sprehajanje po trgovinah.
clvkš

23.07.12 13:08
Ne gre za to, da artikla nimajo, ampak da je artikel na polici in ga ne moreš kupiti. To se je meni zgodilo v Tušu. Naj pridem naslednji dan. Tudi jaz sem se vprašala, ali se jim je malo skisalo.
bože mili

23.07.12 13:10
Navedeno
gfdsa
Ja in? Meni je tudi prodajalec v Hoferju rekel, naj pridem popolde ali jutri, če določenega artikla niso imeli. Seveda se mi je zdelo trapasto, kot da nimam druge zabave v prostem času, kot sprehajanje po trgovinah.

Nisi razumela, kajne? Artikel je bil, cena nad polico je bila, ampak kode niso imeli vnešene in mi zato ni mogla/hotela/znala računat. Kot, da se ne da kako drugače to vnesti.

Saj ni važno, je pa doma ena navlaka manj
Navedeno
elaine
Nisi prav razumela. Verjetno je že na prvi pogled ugotovila, da tiste hlače nikakor niso primerne zate. Samo na fin način te je želela odvrniti od posmeha, ki ga boš deležna.

stara dobra elaine :-)
sem sem prav razumela - hlače sem namreč kupovala za sina :-)

pa ti elaine - že imaš kopalni kostim za letošnji dopust?
Navedeno
ergo
Navedeno
elaine

stara dobra elaine :-)
sem sem prav razumela - hlače sem namreč kupovala za sina :-)

pa ti elaine - že imaš kopalni kostim za letošnji dopust?

Ker bolj malo in bolj slabo plavam, sem kar brez.
e to še ni nič

23.07.12 13:36
huje je ko ti v mercatorju v torek rečejo, da pa cigareti pridejo v četrtek
za čike

23.07.12 14:32
Navedeno
e to še ni nič

pa res nobene škode, tudi če nikoli več ne pridejo!!!
mečkator:/

23.07.12 20:18
Navedeno
e to še ni nič

j****ti cigarete pa položnice na blagajni !
Navedeno
e to še ni nič
Ta je še dobra.
Meni je nekoč v nekem lokalu, ko sem moral na WC in ni bilo papirja, čistilka rekla naj pridem naslednji dan.
zmagovalna

25.07.12 08:55
Navedeno
megaboy
Navedeno
e to še ni nič
Ta je še dobra.
Meni je nekoč v nekem lokalu, ko sem moral na WC in ni bilo papirja, čistilka rekla naj pridem naslednji dan.

Upam, da si preoblekel gatke!:)
Ja iz izkušenj vam povem, da za artikle, ki se naredi prevzem se jih lahko tudi proda.
če nimajo vnešene kode potem prodajalka ne more prodati, ker ti ne more izdati računa, pa tudi če ve kakšna je cena. :( kako pa bi bilo, če bi kar vse povprek prodajali brez računa. :)))
jaja ;)

29.07.12 16:30
tako to izgleda v dobi moderne tehnologije...hehe
zelooo

29.07.12 23:58
Kaj ti je pa tale trgovka naredila tako hudega?
Opravlja svoje delo. Vestno in pošteno. Ne more ti kar nekaj od oka prodat, saj nisi na srečelovu. Vsak artikel ima svojo kodo in ceno. Če ga ni v računalniku, ti ne more izdati računa in bi bila v prekršku in celo ob službo. Prav ti je povedala. Pridi v ponedeljek. lahko ti jih da na stran do ponedeljka, da ti jih ne prodajo.
men to ni nič takega

30.07.12 11:06
Ja pa sej trgovka ne vnaša kod in cen v blagajno. Si ji pa mogla pustit tam eno vsoto denarja, če bi hotela in bi šla, pa bi drugič vnesla kodo in blokirala, pa njej bi še malo manče pustila, če te je že toliko motilo, da jih tisti dan ne moreš kupit.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 24 plus 12?