Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
Kolegica je imela včeraj rojstni dan pa je kolege, starše, moževe starše ter še nekaj žlahte povabila na rojstni dan. Malo hrane malo pijače. Taka bolj piknik varianta.

Ves čas se mi je zdela taka bolj odsotna. V očeh se ji je videlo, da nekaj ni čisto ok. Ker mi srce enostavno ni dalo, da bi vse skupaj pustila pri miru sem jo pač vprašala če je kaj narobe, če kaj potrebuje. Nisem dokončala stavka sem že mislila da se bo boga reva kar sesedla. Mi reče ti vse povem in me odpelje malce bolj stran od drugih.

Punca začne jokat in mi začne razlagat kako ne ve kaj naj naredi z možem. Naj se loči ali naj ostane z njim. Do pred kratkim je bilo vse menda še vedno super, vsaj tako je mislila. Pred kratkim ko pa je izvedela da je noseča so se pa začele težave. Mož po cele dneve odsoten, nikoli ga ni doma, po cele dneve dela. Ni se hotel sploh več pogovarjat z njo, tudi pogledati je ni več hotel. Ko je končno imela vsega dovolj ter dosegla da sta se usedla za mizo ter se pogovorila ji je priznal, da mu je žal, da sta se poročila, žal mu je da ji je naredil otroka. Mislil je da je družina to kar potrebuje, vendar si je PREMISLIL. Menda blazno pogreša čase, ko je bil sam brez vseh obveznosti. Ko mu ni bilo treba skrbeti za še koga drugega razen sebe. Pač se je zmotil. Pravi da to ni to kar si želi. Da jo ima sicer rad, a je želja po starih časih premočna. Pravi, da preko tega ne more.

V poroko ga nikoli ni silila saj je bila ona tista, ki je najprej hotela še malce počakati, vendar jo je v poroko vseeno prepričal. Ravno tako je še malce želela počakati z otrokom vendar sta se zanj vseeno odločila, saj je ves čas govoril da si želi otroka ne vem kako zelo močno. Sedaj pa si je kar naenkrat premislil in tega kar naenkrat noče več?

Ne vem več kaj naj ji svetujem. Za vse je sama. Nič več ga ne zanima kako je z njo, bo z otrokom vse ok.

Kak pameten nasvet mogoče?
Dobil je kar je želel. Če mu kaj ni prav, naj naredi splav in takšnega deca brcne skozi vrata! Totalno neodgovoren. Vprašanje je, kako bo sploh skrbel za otroka in ali se ne bo slej ali prej skurbal.
Grozna situacija. Ampak ne zdi se mi kul, da si tole v njenem imenu na lastno pest obelodanila tule. Ne moreš pomagat, ne, ne moreš.

Lahko poslušaš, stojiš ob strani, pomagaš pri kakšni stvari (recimo če bi se odselila od moža), ne moreš in ne smeš pa svetovati ali sugerirati, kaj naj naredi, kakšno pot naj ubere in kakšne odločitve naj sprejme. To je njena stvar in stvar njenega moža in to je pač (zanjo peklenska) pot, ki jo bo morala prehoditi. Ne si domišljati, da ji dejansko lahko kakorkoli olajšaš situacijo, razen s podporo in poslušanjem, toliko da ji daš vedeti, da si ob njej. To je največ, kar lahko storiš. Vse ostalo je pokroviteljstvo, pametovanje in vtikanje, kar se ti bo slej ali prej obrestovalo v negativnem smislu. Vsi imamo svoje demone in svoje "trnove" poti, ki jih moramo prehoditi. Z razlogom.
Edino pameten nasvet je, da se ne vtikaj. Poslušaj, bodi na voljo za ramo za zjokat, vse drugo prepusti pa njej. Nimaš kaj naredit.
Če je vse, kar pišeš, res, si res zelo nesramna, da si tole dala na forum. Da se booseba lažje našla, še za zgodbo čisto nebistven detajl o rojstnodnevni zabavi....

Torej, punci predvsem želim, da ima še kakšno prijateljico, poleg tebe. Ki to nisi.
Vem, da se bo morala sama odločiti kaj bo naredila. Stala ji bom ob strani karkoli bo že storila. Sama me je vprašala kaj naj naredi, ali naj se loči ali naj z njim ostane. Pravi da naj ji jaz povem kaj naj naredi, ker nima pojma. Enostavno se ji že meša od vsega.
pretty woman

Re: Zaradi neumnega dedca punca zdej trpi :(

23.07.12 12:17
Jaz bi na njenem mestu spokala in odšla.Čimprej.In se nikoli več ne bi vrnila.Stvari bi urejala

samo preko odvetnika.Upam da ima normalne starše,ki razumejo njen položaj,da bi ji pomagali

in ji stali ob strani.

Jaz se na takega bedaka ne bi več ozirala.Naj bo ,kjer hoče in naj žura do onemoglosti.

Zame je tak moški nedonošenček,deževnik,brez vsake hrbtenice.

Škoda vsake solze,ki priteče zaradi njega.

Gotovo ji je zdaj strašno težko in rabi čustveno podporo.

Ampak,tudi zanjo bo posijalo svetlo sonce.Otroček se bo rodil.To bo njen sonček.

Ona pa bo spoznala krasnega fanta,ki jo bo imel rad in jo bo spoštoval.

To si zasluži in to bo dobila.

Hudo je,ja,ampak bo bolje,bo!Vse dobro ji želim!
Navedeno
arso
Vem, da se bo morala sama odločiti kaj bo naredila. Stala ji bom ob strani karkoli bo že storila. Sama me je vprašala kaj naj naredi, ali naj se loči ali naj z njim ostane. Pravi da naj ji jaz povem kaj naj naredi, ker nima pojma. Enostavno se ji že meša od vsega.

Super, potem se ti odloči namesto nje, pa obvezno napiši na tem forumu. OK?
včeraj je imelo

23.07.12 12:23
včeraj je imelo rojstni dan več kot pet tisoč ljudi. ziherse bodo vsi našli tu gor...

drugač pa poznam eno punco, ki je izvedela, da jo tip vara, ko je zanosila...

malce neskrupolozno... ampak ona je
1. šla na splav
2. mu pobrala bajto
3. se poročila z njegovim najboljšim kolegom...
težko maščevanje, kaj?
Navedeno
arso

Ne razumem zdaj. A je ni on postavil pred dejstvo, da noče več živet z njo in da noče družine? Kaj se ima potem ona za odločit?
pretty woman

23.07.12 12:28
Navedeno
odgovor...
Navedeno
arso

Tole je pa precej ciničen nasvet.Razen tega mislim,da se to ne zgodi samo eni v stotih letih,da bi

bil zdaj tole tako prepoznaven primer.Je kar precej takih primerov,ker moški prepozno ugotovijo,da

očetje pa ne bi bili,ker je preveč dela in odgovornosti.

Ja super,ne...
Navedeno
pretty woman
Navedeno
odgovor...
Navedeno
arso

Tole je pa precej ciničen nasvet.Razen tega mislim,da se to ne zgodi samo eni v stotih letih,da bi

bil zdaj tole tako prepoznaven primer.Je kar precej takih primerov,ker moški prepozno ugotovijo,da

Ja super,ne...

No, pa me razsvetlite s statistiko. Koliko poročenih prvič nosečih žensk (najbrž med 25 - 35) je včeraj praznovalo rojstni dan in sicer nekakšna piknik varianta. In bile videt mal odsotne?
Vztrajam, avtorica, nisi fer ker o tem pišeš.
takih je 99%

23.07.12 13:03
samo en procent je odraslih, kako jih prepoznati je edino vprašanje, ki je na mestu
jp, ni poredko sploh

23.07.12 13:12
Navedeno
odgovor...
Navedeno
pretty woman
Navedeno
odgovor...
Navedeno
arso

Ja super,ne...

No, pa me razsvetlite s statistiko. Koliko poročenih prvič nosečih žensk (najbrž med 25 - 35) je včeraj praznovalo rojstni dan in sicer nekakšna piknik varianta. In bile videt mal odsotne?

Daj, ne bluzi - kje je pa rečeno, da je bilo res včeraj? Kaj, a si se prepoznal, ali kaj?

Mislim, svetuj, če veš, drugače pa brez komentarja, ...

Drugače pa ja, ni prva ne zadnja, ki ima takega. Takih in podobnih zgodb je še pa še ...
Najbolje, da zaživi samostojno, z otrokom ali brez.
jp, ni poredko sploh

23.07.12 13:15
...še to: ni rečeno, da ni v ozadju že nova, ta prava ljubezen - tudi to se zelo pogosto zgodi. Vse lepo in prav, potem pa kar naenkrat "UGOTOVI", da to ni to - čez nekaj časa pa se pokaže, da je razlog v novem partnerju, partnerki. Da ne bomo samo moških krivili, tudi ženske so patronke in pol ...
Navedeno
arso
Kolegica je imela včeraj rojstni dan pa je kolege, starše, moževe starše ter še nekaj žlahte povabila na rojstni dan. Malo hrane malo pijače. Taka bolj piknik varianta.

Ves čas se mi je zdela taka bolj odsotna. V očeh se ji je videlo, da nekaj ni čisto ok. Ker mi srce enostavno ni dalo, da bi vse skupaj pustila pri miru sem jo pač vprašala če je kaj narobe, če kaj potrebuje. Nisem dokončala stavka sem že mislila da se bo boga reva kar sesedla. Mi reče ti vse povem in me odpelje malce bolj stran od drugih.

Punca začne jokat in mi začne razlagat kako ne ve kaj naj naredi z možem. Naj se loči ali naj ostane z njim. Do pred kratkim je bilo vse menda še vedno super, vsaj tako je mislila. Pred kratkim ko pa je izvedela da je noseča so se pa začele težave. Mož po cele dneve odsoten, nikoli ga ni doma, po cele dneve dela. Ni se hotel sploh več pogovarjat z njo, tudi pogledati je ni več hotel. Ko je končno imela vsega dovolj ter dosegla da sta se usedla za mizo ter se pogovorila ji je priznal, da mu je žal, da sta se poročila, žal mu je da ji je naredil otroka. Mislil je da je družina to kar potrebuje, vendar si je PREMISLIL. Menda blazno pogreša čase, ko je bil sam brez vseh obveznosti. Ko mu ni bilo treba skrbeti za še koga drugega razen sebe. Pač se je zmotil. Pravi da to ni to kar si želi. Da jo ima sicer rad, a je želja po starih časih premočna. Pravi, da preko tega ne more.

V poroko ga nikoli ni silila saj je bila ona tista, ki je najprej hotela še malce počakati, vendar jo je v poroko vseeno prepričal. Ravno tako je še malce želela počakati z otrokom vendar sta se zanj vseeno odločila, saj je ves čas govoril da si želi otroka ne vem kako zelo močno. Sedaj pa si je kar naenkrat premislil in tega kar naenkrat noče več?

Ne vem več kaj naj ji svetujem. Za vse je sama. Nič več ga ne zanima kako je z njo, bo z otrokom vse ok.

Kak pameten nasvet mogoče?

žur je predvidevam uspel. če je toliko povabljenih

poskrbi naj, da ji bo dobro preživnino plačeval, če se bo vsemu ostalemu odpovedal. pa ker je povabila že vse starše na žurko, ki je verjetno uspela, naj si vsaj tu poskrbi za podporo. če misli otroka obdržat.

vse ostalo pa ne vem, mi vse skupaj deluje "prelahko". do včeraj sta še na veliko seksala in počela vse ostalo, od danes pa, kot da človek skoraj ne pozna? ne ne
Navedeno
cjpcv
Navedeno
arso

Ne razumem zdaj. A je ni on postavil pred dejstvo, da noče več živet z njo in da noče družine? Kaj se ima potem ona za odločit?

Tip ji je predlagal, da bi kao ostala poročena, ker on drugače nima kam iti, za otroka bi kao skrbel pač da bi kaj kupil zanj ampak da bosta pa drugače živela kot kolega in nič drugega. On drugače živi pri njej, v njenem stanovanju. Ja tip je @#$%&, ki sploh ne ve kaj bi rad.
Jaz tudi ne vem, kaj je treba eni ženski (avtorici teksta), ki se ji neka prijateljica zaupa in ji pove vse stiske, ki jih niti svojim staršem ni zaupala, objaviti na oglasni deski na tem forumu. Ok, razumem, poveš možu, prijateljici, ker ne moreš obdžati skrivnsti samo zase, ampak celi Sloveniji??
kdo je neumen

23.07.12 13:24
Navedeno
arso
Navedeno
cjpcv
Navedeno
arso

Tip ji je predlagal, da bi kao ostala poročena, ker on drugače nima kam iti, za otroka bi kao skrbel pač da bi kaj kupil zanj ampak da bosta pa drugače živela kot kolega in nič drugega. On drugače živi pri njej, v njenem stanovanju. Ja tip je @#$%&, ki sploh ne ve kaj bi rad.

hahahah ne morem verjeti. Ženo pa je seveda sram in požira to sranje. Upam, da imata enega prijatelja, ki bi prišel na klepet k temu pametnjakoviču in mu povedal, da ima dve uri časa, da spakira stvari in odide pokonci, sicer bo letel vodoravno ven iz stanovanja. Prijateljica naj ga spravi ven iz stanovanja, potem pa bo lahko v miru premislila, kaj bo naredila naprej.
Navedeno
jp, ni poredko sploh
Navedeno
odgovor...
Navedeno
pretty woman
Navedeno
odgovor...
Navedeno
arso

Ja super,ne...

Daj, ne bluzi - kje je pa rečeno, da je bilo res včeraj? Kaj, a si se prepoznal, ali kaj?

Drugače pa ja, ni prva ne zadnja, ki ima takega. Takih in podobnih zgodb je še pa še ...

Bolje beri. V prvem stavku pravi, da je bila zabava včeraj. Še kaj?
jp, ni poredko sploh

23.07.12 13:30
Navedeno
odgovor...
Navedeno
jp, ni poredko sploh
Navedeno
odgovor...
Navedeno
pretty woman
Navedeno
odgovor...
Navedeno
arso

Ja super,ne...

Bolje beri. V prvem stavku pravi, da je bila zabava včeraj. Še kaj?

...nisi ravno pri brihtnih, kaj? Lahko, da je čas dogajanja spremenila ...in še marsikaj ... dojela?
Mi ne deluje tako brihtna.
Navedeno
odgovor...
Mi ne deluje tako brihtna.

madona težiš...
Super, da je to izpljunil pravocasno! Zdaj ga naj pa prvo flikne iz bajte, ce je se dovolj zgodaj naredi splav (ce ni bo imela otrokaz izmeckom, jebat ga) in se loci. To bi bilo to.
ni vse tako črno

25.07.12 08:53
Navedeno
no, fajn
Super, da je to izpljunil pravocasno! Zdaj ga naj pa prvo flikne iz bajte, ce je se dovolj zgodaj naredi splav (ce ni bo imela otrokaz izmeckom, jebat ga) in se loci. To bi bilo to.

To je ena opcija.

Druga pa je, da ko bo videl otroka, bo vse drugače. Zdaj ona čuti hormone, če pa mu bo otroka približala in bo v njem videl svojo nadgradnjo, se bo njegov očetovski nagon zbudil in zna biti še kako dober fotr. Odvisno je tudi, kako je živel doma, prej.

Zapadel je v krizo, zaljubljenost je minila, zdaj, ko je čas za ljubezen, je pa on še vedno neizživet mladenič.

Tu ni koga za očrnit, vsaj povedal je, kako se počuti, namesto da bi hinavil.

Priporočaj ji, naj se ne pusti motiti, če bo otroka obdržala in naj se lepo izobražuje na tem področju, da bo pripravljena na porod. Čim prej naj ga prosi za prisotnost na porodu in naj gre na ta tečaj, kjer bo srečal še ostale ponosne fotre. Nekateri med njimi so čakali leta na ta trenutek. Saj bo.:)
ne morem verjet halooo???!!

26.07.12 09:12
Navedeno
arso
Navedeno
cjpcv
Navedeno
arso

a se ti hecasš? a se on hecaš? ona naj je drek, matra naj se..trudi, po možnosti da ga pridobi nazaj, zapeljuje, tolerira..on cinca, se ne bo mogle odločit kar v praksi pomeni: ne bo plačeval alimentov, ne bo plačeval najemnine in mirno jo bo varal kadar bo hotel. Ma takoj naj ga stera kamor hoče. Al pa psihiatru , lahko ima le cold fever..strah pred spremembo in odgovornostjo ampak če je to mora v parih seansah razčistiti..če pa je prvo je čisti opurtunizem. Ampak..ljudje si vedno privoščijo toliko kot menijo da si lahko. Očitno ženska nima zdrave samopodobe in bi lahko tudi ona opravila kak obisk v zvezi s tem.
Iz napisanega lahko samo razberem, da seksa in se dobiva z drugo.
Navedeno
arso
Navedeno
cjpcv
Navedeno
arso

A se kdo zajebava - tip bi torej imel še naprej zastonj stanovanje, na nek način tudi družino, bi mu pa odgovarjalo, da se še po svoje zabava in da da hkrati še kakšno dol..., in tvoja prijateljica še razmišlja, kaj bi naredila - in tudi ti, kaj bi ji svetovala??

Glede dveh stvari se mora odločiti - njega in otroka. Glede njega je zadeva jasna (razen če si totalen @#$%&) - ga takoj brez pregovarjanja nagnati še isti dan, mu spakirati kovčke in vložiti vlogo za ločitev (bo očitno tudi tip tako zadovoljen, saj bo brez obveznosti...), edina odločitev pa je glede otroka, ali ga obdržati ali splav. Bi rekel, da splav. Bo težko, vendar bolje tako za nerojenega otroka kot za naslednjo vezo... Bolje prekiniti, kot da je otrok za vse življenje prikrajšan za neke stvari...
imeti otroka

28.07.12 09:30
Ženske tu ste preveč maščevalne s svojimi nasveti, kaj če bodo vaši možje tako maščevalni zaradi vaših grehov.

Jaz mislim, da je njegova odločitev posledica razvajenosti in napačne življenske motivacije. Namreč, nobene zabave in lahke ženske niso toliko vredne, kot imeti otroke.

Zato je še možnost, da ga ona preusmeri iz njegovega strahu in mu da motivacijo za pravo življenje.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 18 plus 16?