Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

|
zapletla sem se
Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 22:37 |
|
jaz9
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 22:44 |
|
zapletla sem se
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 22:48 |
|
Težka situacija...
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 22:56 |
|
siselj
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 22:57 |
|
jaz9
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 22:58 |
|
Kukavica
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 22:59 |
|
sicer ni opravičilo
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 22:59 |
Navedenozapletla sem se
Ne upam mu priznati, ker se ne bi dobro končalo za vse udeležene.
|
Dornroeschen2
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 23:00 |
|
zapletla sem se
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 23:07 |
|
trapasto
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 23:09 |
|
nimaš kej
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 23:13 |
|
našla si mamo
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 23:19 |
Navedenosiselj
Pri vama že tako ne štima, tako da bi se jaz ločila,otroka pa vzgajala.
|
ŠE DANES SEKSAJ Z NJIM
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 23:28 |
NavedenoKukavica
Danes seksaj z njim, cez 4 tedne mu naznani nosečnost, povej, da imaš rok 1 mesec kasneje kot predvideno, potem pa boš pač rodila prej. To seveda, če si tako želiš otroka in ostati z možem. ......
|
moj pogled
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 23:29 |
|
NEHI TEŽIT
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 23:39 |
Navedenomoj pogled
Če se skupam postaviti v tvojo kožo: z možem sta itak vsak na svojem bregu in kot praviš, vaju nič več ne veže. Zakaj si torej z njim? Z onim drugim tudi nočeš nič imet, otroka si pa želiš. Zakuhala sta pa ves drek zgolj s ta drugim, kriva sta oba, ne samo ti. Ne vem, če si sposobna, vzemi to kot resnos varilo, da moraš iz življenja nekaj naredit. Ubit otroka, ki pač še nima uradno nobene besede, je seveda najlažje, ampak zame strahopetno in hinavsko dejanje, ki ga morda še nekako odpustiš pri nezreli najstnici, ne pa pri odrasli babi. Zakaj bi umrl otrok, če sta ga pa spošela dva, v nekem trenutku nerzaosdna človeka???
Razčisti sama s sabo, kaj bi sploh rada. Sami z dvema otrokoma ti sicer ne bo zelo lahko, premisli pa, če ti bo lažje v mrtvem zakonu, z lažjo in prevaro, dvojno prevaro, ki jo boš skrivala pred možem, s katerim sta si itak menda odtujena??? Jaz vseeno raje izberem prvo rešitev. Povedala bi tudi sodelavcu, pa ne, ke rbi od njega kaj pričakovala, ampak ker bi želela, da ima otrok očeta, tudi če jaz nimam partnerja. Če ni vse skupaj pravljica za krajšanje sobotnega dolgčasa, si si lepo zakomplicirala lajf, ni kaj.
|
našla si mamo
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 23:41 |
Navedenomoj pogled
Če se skupam postaviti v tvojo kožo:
|
zapletla sem se
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 23:42 |
|
našla si mamo
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 23:50 |
Navedenozapletla sem se
Moža imam rada, ne znam si predstavljati, kako bi bilo če greva dokončno narazen. trenutno sem tako zmedena , da enostavno ne vem kaj bi.
Navedenozapletla sem se
V ponedeljek grem h svoji ginekologinji po napotnico za splav. To je edina rešitev. Otročku ne morem ponuditi takšno življenje. :(
|
ne naredi splava
Re: Noseča sem vendar ne z možem21.07.12 23:57 |
Navedenozapletla sem se
Nimam poguma, da bi spala z možem in mu v obraz lagala, da sem zanosila z njim. Itak je pa že zaspal v dnevni pred tv jem. Jaz pa samevam v spalnici.
Nikoli si nisem znala predstavljati, kako je če se znajdeš v situaciji v kateri sem se znašla sama.
Edina rešitev zame in vse ostale je da naredim splav. Tako bom prihranila trpljenje vsem skupaj. Moža imam rada, ne znam si predstavljati, kako bi bilo če greva dokončno narazen. trenutno sem tako zmedena , da enostavno ne vem kaj bi.
Kat precej časa sva že poročena, prvi otrok bo kmalu najstnik. Čas je že za drugega ampak očitno nama ni namenjen.
Za sodelavca si pa tudi ne znam predstavljati, kako bi sprejel če mu povem, da sem zanosila. Najverjetneje bi se odmaknil in me pustil samo.
V ponedeljek grem h svoji ginekologinji po napotnico za splav. To je edina rešitev. Otročku ne morem ponuditi takšno življenje. :(
|
bicimici
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:03 |
|
tu ni kaj
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:15 |
|
ni dileme
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:20 |
|
krava/3
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:20 |
Navedenotu ni kaj
Pa tu sploh ni kaj za debatirat. V poštev pride samo splav. Kako prihodnost pa bi imela, če bi se odločila za ne splav.
Sicer ti ne mislim moralizirat, toda tudi meni ne gre to skupaj in ne razumem, moža imaš rada, seksaš pa z drugim???? Halooo. A to je ljubezen?
Vzemi se v roke, prvo splav, potem pa pri sebi razčisti kaj bi sploh rada in koga imaš rada.
|
našla si mamo
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:31 |
Navedenone naredi splava
Če si ga raje meče na roko, potem si ga v prihodnje naj še naprej, ti pa sodelavcu lepo povej za nosečnost, morda bosta celo pristala skupaj in boš končno normalno zaživela. Ker to, kar imaš trenutno z možem ni vredno nič.
|
naredi tako
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:33 |
|
našla si mamo
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:38 |
Navedenonaredi tako
Namesto da sedaj visiš tukaj na monu, lepo izklopi računalnik. Skoči v seksi perilo in pojdi do moža in ga fajn srajcaj. Ne bo se branil. Potrudi se, da mu bo prišlo vate. Ne enkrat, večkrat.
Navedenonaredi tako
Lepo počakaj dober mesec naredi še en test in se naroči pri ginekologu. Povej za situacijo ginekologu, da ti priredi datum predvidenega poroda. 14 dni gor ali dol, ne bo se poznalo . Otroka obdrži, oče bo tvoj mož. Niti besede o tem, da si spala s kom drugim. Naredi tako, nisi edina. Srečno!
|
podpisssss- šššttt
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:39 |
Navedenonaredi tako
Namesto da sedaj visiš tukaj na monu, lepo izklopi računalnik. Skoči v seksi perilo in pojdi do moža in ga fajn srajcaj. Ne bo se branil. Potrudi se, da mu bo prišlo vate. Ne enkrat, večkrat.
Lepo počakaj dober mesec naredi še en test in se naroči pri ginekologu. Povej za situacijo ginekologu, da ti priredi datum predvidenega poroda. 14 dni gor ali dol, ne bo se poznalo . Otroka obdrži, oče bo tvoj mož. Niti besede o tem, da si spala s kom drugim. Naredi tako, nisi edina. Srečno!
|
naredi tako
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:41 |
Navedenonašla si mamoNavedenonaredi tako
Do sem je še vse v redu. Tvoja omejenost in zahrbtnost se pokažeta v teh besedah:
Navedenonaredi tako
Potem bo seveda lažje spala, ker bo vedela, da je zdaj dvojna @#$%&? Ali pa boš lažje spala ti, ker boš vedela, da nisi edina, ki je storila tako? Mislim... kakšne nasvete vse človek sliši, še dobro, da ima moj otrok ustrezno krvno skupino in enake zobe kot jaz!
|
našla si mamo
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:46 |
Navedenonaredi tako
ampak to še ne pomeni, da je tvoj.:P
Morda si samo domišljaš, da ima enake zobe kot ti.
Navedenonaredi tako
Drugače pa ne razumem, zakaj bi morala splaviti, saj ni samo njena krivda, da je prišlo do nosečnosti. Biološki oče pa tako ne bo čutil posledic.
|
naredi tako
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:50 |
Je tudi pameten in ima po meni lep značaj, sem kar lepo prepričan, da je moj. :)
Navedenonaredi tako
Drugače pa ne razumem, zakaj bi morala splaviti, saj ni samo njena krivda, da je prišlo do nosečnosti. Biološki oče pa tako ne bo čutil posledic.
Če si že tako pokvarjena, te bom moral zatolči z drugo povezavo. Pokaži tole svojemu možu, če upaš: [www.bambino.si]
|
naredi tako
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:54 |
Je tudi pameten in ima po meni lep značaj, sem kar lepo prepričan, da je moj. :)
Navedenonaredi tako
Če si že tako pokvarjena, te bom moral zatolči z drugo povezavo. Pokaži tole svojemu možu, če upaš: [www.bambino.si]
|
našla si mamo
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:55 |
Navedenonaredi tako
hehhe ta test je čista oslarija, ker v Sloveniji ni uradno priznan.;)
|
babe nore ste
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 00:57 |
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 01:38 |
|
podarjeno
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 02:04 |
|
mož bo prej ali slej izvedel
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 02:26 |
Navedenotu ni kaj
Kako prihodnost pa bi imela, če bi se odločila za ne splav.
|
56
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 02:45 |
|
verjamem ji
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 03:25 |
Navedeno56
Bedna in neokusna provokacija ene trape. Tolk butasta baba enostavno ne more obstajati. ne kupim zgodbe.
|
tezkozivljenje
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 03:38 |
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 06:59 |
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 07:25 |
|
Kaj pa podobnost???
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 07:27 |
|
DERT
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 07:39 |
NavedenoKukavica
Danes seksaj z njim, cez 4 tedne mu naznani nosečnost, povej, da imaš rok 1 mesec kasneje kot predvideno, potem pa boš pač rodila prej. To seveda, če si tako želiš otroka in ostati z možem. Meni je tvoja zgodba itak bedna, če je sploh res ne razumem zakaj sta sploh skupaj, če pa ni, je bilo pa prijetno branje.
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 08:13 |
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 08:48 |
|
mamulka
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 09:32 |
|
gumpa
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 09:41 |
Navedenokrava/3Navedenotu ni kaj
Pa tu sploh ni kaj za debatirat. V poštev pride samo splav. Kako prihodnost pa bi imela, če bi se odločila za ne splav.
Sicer ti ne mislim moralizirat, toda tudi meni ne gre to skupaj in ne razumem, moža imaš rada, seksaš pa z drugim???? Halooo. A to je ljubezen?
Vzemi se v roke, prvo splav, potem pa pri sebi razčisti kaj bi sploh rada in koga imaš rada.
PA KDO SI TI, DA TUKAJ MORALIZIRAŠ?? Kdo si ti gnoj, da ti je edina rešitev splav????
KDO si čarovnica nesposobna, butatsa, da pišeš take nebuloze?
KDO si predznica? In po sebi sklepaš ene bedne načrte, jih projecirat na druge?? PA KDO SI TI GNOJ???
|
Hugolina
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 10:02 |
|
Sol
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 10:22 |
|
tudi jaz menim
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 10:28 |
|
hjaaa
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 10:37 |
Navedenonimaš kej
Naredi splav.
Biološki oče je poročen in itak nočeš imet kaj z njim.
Tvoj mož te bo pustil, če bo zvedel za varanje.
Ostala boš noseča in kasneje z dvema otrokoma, ki ju boš v najboljšem primeru vsak drugi konec tedna razvažala na dva konca, v najslabšem pa vsaj enemu lagala o tem, kdo je njegov oče.
Žal mi je zate, razumem, da se zgodi, ampak zdaj moraš za vse na najmanj boleč način pojesti, kar si skuhala.
|
Za bruhat
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 10:58 |
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 11:04 |
Navedenonaredi tako
|
sicer ni opravičilo
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 11:18 |
NavedenoSol
Tudim jaz ne kupim te zgodbe. Še bolj kot to pa me je zmotilo, da so nekatere svetovale, naj se poseksa z možem, ginekolog ji bo priredil datum poroda (ja pa jade), mu podtakne tujega otroka in živi svetniško življenje v "idealni" družini. Pa kaj ste čist blesave al kaj!?
|
verjamem
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 11:44 |
|
mislim da
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 11:49 |
|
pod tole se posdpišem
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 12:05 |
Navedenomož bo prej ali slej izvedelNavedenotu ni kaj
Kako prihodnost pa bi imela, če bi se odločila za ne splav.
Ja, in kakšno prihodnost bo imela če naredi splav? Ne bomo zdej moralizirali, ali je splav umor ali ne, ker tu bomo vedno vsak na svojem bregu in nihče ne bo nikogar prepričal v nasprotno. Čist realno poglej, kako bi izgledalo.
Draga avtorica, kako misliš pa možu splav prikrit? To je resen poseg z mnogo možnimi zapleti in kasnejšimi vnetji in po posegu ne boš kar veselo odskakljala domov in rekla, da si bila na kavi s kolegico. Res misliš, da ne bo nič opazil? In tudi če ne bo, kaj boš potem? Živela, kot da se ni nič zgodilo? Poznam ogromno žensk, ki so naredile splav in čisto vsaka od njih mi je zatrdila, da ni dneva, ko ne bi pomislila na otročka in da nikoli ne bo imela mirne vesti, pa tudi če je bil splav še tako upravičen. Ali pa si zamisli, da se mož vseeno odloči it na preiskave in vama tam povejo, da je možen vzrok za neplodnost tvoj splav oz. njegove posledice. Kaj mu boš rekla? Ali pa te pokličejo domov zaradi kakih informacij glede splava, oglasi pa se mož. Skratka, življenje se tako obrača, da je skoraj nemogoče, da mož ne bi nikoli izvedel za splav. Mu bi lahko vse življenje lagala? In ko bo enkrat v prihodnosti izvedel, bo itak tudi sranje.
In glede na "ozračje" v tvojem zakonu jaz niti slučajno ne bi dala prednosti možu pred lastnim otrokom. Zakon imaš že tako ali tako uničen, ali mogoče misliš, da se bo lepega dne kar vse popravilo nazaj na srečno zvezo? Na koncu ne boš imela ne srečnega zakona, ne otroka.
"Ne morem otroku nudit takega življenja" je najbolj butast izgovor. Kako pa veš kakšno življenje bo imel? Nihče ne ve, kaj ga čaka v prihodnosti. Otrok bo brez očeta, ja, to je res. Pa to res nepreklicno pomeni da bo nesrečen?
Karkoli boš naredila, bo štala in bo predvsem zate zelo hudo. Jaz sem bila tudi v situaciji, ko sem se morala odločiti ali narediti splav, ali obdržati otroka in si zakomplicirati življenje. Otroka sem obdržala in mi ni žal. Vsakič ko se mi nasmehne in me objame s tistimi majhnimi rokicami, me je groza ob misli, da bi naredila splav. Vse se zgodi z nekim namenom, tudi tvoja nosečnost. Mogoče je to uvod v nekaj izjemno lepega, čeprav je trenutno vse narobe. Pri meni je bilo tako.
Srečno.
|
obdrži otroka
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 12:13 |
|
preberi *lunco*
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 12:14 |
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 12:40 |
|
hja no
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 12:55 |
Navedenoit
Bi samo še dodala:
Ko boš enkrat naredila splav, poti nazaj več ne bo. Ne bo je.
|
Še dodatek ...
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 13:05 |
|
hudoba---
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 13:07 |
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 13:38 |
Navedenohja noNavedenoit
Bi samo še dodala:
Ko boš enkrat naredila splav, poti nazaj več ne bo. Ne bo je.
Floskule floskule. Tudi če ne naredi splava, kmalu ne bo več poti nazaj. Res ne vem, kaj si sploh hotela povedati s tem stavkom.
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 13:38 |
|
my 2 cents
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 13:42 |
|
strupenjača
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 13:55 |
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 14:02 |
|
my 2 cents
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 14:03 |
Navedenostrupenjača
Kakšen razplet bi si želele, če bi zanosila ljubica vašega moža?
Saj res, saj mogoče pa je zanosila ljubica moža ene od vas.
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 14:16 |
Navedenobabe nore ste
Ne poznate avtorice in ji kljub vsemu utrujate s svojimi pogledi na to, s svojimi kapricami, s svojimi budaleštinami!
Od kje si jemljete to pravico? Da je sama vaša miselnost prava? Poštena???
BEDNICE JADNE! Da vas ni sram nekomu svetovat, korigirat življenje!! Ve po svoji lastni butasti mislenosti!
RES STE PREDRZNE!
Izginite s tega mona. Živite svoj bedni lajf! Packe, nemarne!
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 14:29 |
|
strupenjača
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 14:47 |
Navedenomy 2 centsNavedenostrupenjača
Splav otroka tudi s tega zornega kot ne reši nič.
Njihov mož ostane prešuštnik z ali brez ploda te avanture ;)
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 14:54 |
NavedenostrupenjačaNavedenomy 2 centsNavedenostrupenjača
No ja, jaz priznam, da vseeno raje ne bi za povrh še noseče ljubice.
|
strupenjača
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 15:06 |
NavedenoitNavedenostrupenjačaNavedenomy 2 centsNavedenostrupenjača
Noseča ljubica ni tvoja izbira.
Razen, seveda, toliko, kot je izbira to, da je ljubica tvojega moža.
Mene otrok ne ovira (in na njega ne bi stresala svojega gneva in še kaj), bi pa zelo težko prenesla samo sedenje na dveh stolih moža. Za otroka bi pa vsekakor našla v svojem besednjaku tudi besede kot so, da otrok pač res ni nič kriv.
|
poslušaj me
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 15:06 |
|
ni izbire
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 15:13 |
NavedenostrupenjačaNavedenoitNavedenostrupenjačaNavedenomy 2 centsNavedenostrupenjača
Noseča ljubica ni tvoja izbira.
Razen, seveda, toliko, kot je izbira to, da je ljubica tvojega moža.
Mene otrok ne ovira (in na njega ne bi stresala svojega gneva in še kaj), bi pa zelo težko prenesla samo sedenje na dveh stolih moža. Za otroka bi pa vsekakor našla v svojem besednjaku tudi besede kot so, da otrok pač res ni nič kriv.
Ne govorim o tem. Itak s tem otrokom nimaš nič.
Mož te (pre)vara. Kaj bi raje, da je njegova ljubica noseča ali da ni? Samo to si odgovori, pusti pocukrane floskule.
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 15:14 |
NavedenoMož je lahko soodgovoren le za krizo v zakonu, ne pa za prevaro."my 2 cents"
- ker sta v igri dva moška in sta OBA soodgovorna za nastalo situacijo, ju enostavno OBVESTIŠ o novonastali situaciji
|
sicer ni opravičilo
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 15:21 |
NavedenoRobi...NavedenoMož je lahko soodgovoren le za krizo v zakonu, ne pa za prevaro."my 2 cents"
- ker sta v igri dva moška in sta OBA soodgovorna za nastalo situacijo, ju enostavno OBVESTIŠ o novonastali situaciji
Kriza v zakonu še ni razlog, da gre ženska prevarat moža.
Če bi bila ženska poštena in imela moralne zadržke, bi možu povedala, da tako več ne more in bi končala vezo. Potem pa se lahko povalja s komerkoli se želi.
|
my 2 cents
Re: Noseča sem vendar ne z možem22.07.12 15:22 |
NavedenoRobi...NavedenoMož je lahko soodgovoren le za krizo v zakonu, ne pa za prevaro."my 2 cents"
Kriza v zakonu še ni razlog, da gre ženska prevarat moža.
Če bi bila ženska poštena in imela moralne zadržke, bi možu povedala, da tako več ne more in bi končala vezo. Potem pa se lahko povalja s komerkoli se želi.

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.