Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
Šla sem spat, kot ponavadi, se zbudila ob 7ih, kot ponavadi. Vmes pa . . . sanjalo se mi je, da me boli glava (v realnem življenju me nikoli ne boli) in da sem vzela Lekadol ter šla nazaj spat. To naj bi bile sanje, vendar, ko zjutraj stopim v kuhinjo, vidim na pultu kozarec vode in odprte tablete!! Mene je strah. Se mi meša? Napišite prosim, da se je tudi vam že zgodilo, bom takoj bolj mirna.
Ledvice ti bodo odpovedale, ker ješ lekadole kar tako.
Skrbi me bolj to, da enkrat naredim še kakšno večjo neumnost . . .
kaj se sekiraš, pač si imela zelo žive sanje. meni se je tudi enkrat sanjalo da na wc-ju lulam, samo misliš si kaj me je zjutraj čakalo v postelji.
:))
najboljš, da se danes privežem na posteljo :)
Navedeno
Nora noč
:))
najboljš, da se danes privežem na posteljo :)

Še prej pa vzemi lekadol;-)
Temu se reče, da te je nosila luna. Se zgodi. Sem imela obdobje, ko sem skoraj vsako noč kje postopala. Potem je minilo.
Verjetno se ti je naložilo mnogo skrbi, ki jih čez dan ne zmoreš predelati, pa se ponoči tako manifestirajo.
Veliko ljudi nosi luna, pa se s tem ne obremenjujejo dosti. Saj mine.
Ali obstajajo ljudje, ki jih nikoli ne boli glava? jaz jih ne poznam......
Če verjameš ali ne, nikoli me ne boli glava. Stara sem pa 25 let.
Tudi meni se je že zgodilo. Sanjala, da me ful boli zob, vstala sredi noči, vzela ketonal (dost hujše kot lekadol) in šla nazaj spat. Zjutraj pa presenečena tako kot ti.
Živiš sama? Mogoče je pa kdo drug vzel Lekadol?
pač se ti ni sanjalo

Re: Preberite, kaj se mi je zgodilo, jaz sem pretresena.

15.07.12 13:52
Dejstvo je:
- da te je ponoči bolela glava (lahko bi to ponoči zgolj tiščalo lulat),
- da si v polsnu šla in sredi noči vzela lekadol (oz. bi šla ponoči v polsnu pač lulat).
- da si zjutraj, ko si se zbudila, ozavestila nočno akcijo, ampak jo, še na pol zbujena, dekodirala kot sanje.

Edini problem, ki to sploh ni, je: da si zjutraj nisi bila čisto na jasnem (na pol zbujenim se to rado dogaja in jim zaradi tega še ne rečemo, da jih je nosila luna ali kaj podobno trapastega), kaj je res in kaj so sanje. Dokaz v obliki odprtih lekadolov bi te v zdaj že budnem stanju lahko sreznilo glede tega, da si pač vzela ponoči lekadol, ker te je pač bolela glava.

Ne delajte misterijev iz tega, kar ni noben misterij. Za boga!
Navedeno
pač se ti ni sanjalo
Dejstvo je:
- da te je ponoči bolela glava (lahko bi to ponoči zgolj tiščalo lulat),
- da si v polsnu šla in sredi noči vzela lekadol (oz. bi šla ponoči v polsnu pač lulat).
- da si zjutraj, ko si se zbudila, ozavestila nočno akcijo, ampak jo, še na pol zbujena, dekodirala kot sanje.

Edini problem, ki to sploh ni, je: da si zjutraj nisi bila čisto na jasnem (na pol zbujenim se to rado dogaja in jim zaradi tega še ne rečemo, da jih je nosila luna ali kaj podobno trapastega), kaj je res in kaj so sanje. Dokaz v obliki odprtih lekadolov bi te v zdaj že budnem stanju lahko sreznilo glede tega, da si pač vzela ponoči lekadol, ker te je pač bolela glava.

Ne delajte misterijev iz tega, kar ni noben misterij. Za boga!
Pa kakšen misterij neki:) Če te nosi luna, je to samo to, da v polsnu počneš nekaj, za kar se ti zjutraj zdi, da si sanjal.
Pokliči na psihiatrijo, ti bodo dali odgovor.

Re: Preberite, kaj se mi je zgodilo, jaz sem pretresena.

15.07.12 14:31
Pokliči na psihiatrijo, ti bodo dali odgovor.
Navedeno
ali obstajajo?

Mene še nikoli ni, pa sem stara 35
Navedeno
pvc
Navedeno
ali obstajajo?

Mene še nikoli ni, pa sem stara 35

Ojej, nikoli??? Na prvo žogo se sliši fino, toda kaj pa rečete možu ko se vam ne ljubi sexat? :))))))
Rečem, da ne bi danes. A so potrebni kakšni izgovori? Sploh tole z glavo je čist podn, ga ne bi izustila nikoli.
nikol bolela glava-v 37 letih oz mislim, da me je enkrat..dolgo nazaj ko sem imela gripo. Nisem vedla, da je tako nenavadno če te ne boli glava. Pa sej me tudi zobje, komolci, kolena in hrbet ne..a bi me že vse to morla bolet pr teh letih :-)?
Navedeno
koki221
Rečem, da ne bi danes. A so potrebni kakšni izgovori? Sploh tole z glavo je čist podn, ga ne bi izustila nikoli.

Ne se jezit, sem se sam hecala, nisem nič slabega mislila. :) Jaz si ne predstavljam kako je živeti brez glavobolov. Ker mam zelo nizek krvni tlak so glavoboli moja stalnica. Zoprno, tako da sem vam kar mal nevoščljiva.
Nikoli te ne boli glava, pa imaš doma lekadol????

Če stisnemo pest, ne moremo pobožati!
mene pa pogosto haha boli glava, pa doma nima lekadola. Kajj za vraga pa lahko jaz sanjam. Pa se mi je zgodilo,da sem včeraj pogledala zvečer in kletno okno je bilo zaprto, danes zjutraj pa glej ga ššmenta odprto in še komarnik vtrgan. Ne vem, če me ni nosila zopet luna, nože sem že vse poskrila kaj te veš kaj se lahko zgodi, ko te nosi luna.
Navedeno
Paco Moralles

Da, imam Lekadol doma, ker se ne uporablja samo proti glavobolu. Me prav zanima kdo nima doma vsaj enega analgetika.
Navedeno
Nora noč
Navedeno
Paco Moralles

Da, imam Lekadol doma, ker se ne uporablja samo proti glavobolu. Me prav zanima kdo nima doma vsaj enega analgetika.

jaz jih imam samo zaradi glavobolov :)
če jih ne bi imela, ne bi rabila tablet... haha
da ti ne povem kaj vse počne moja tašča ponoči hehe...pa je podnevi čist ok,ampak ponoči pa si zna naredit pravo pojedino in nevem kaj še vse,potem pa se zjutraj tudi ne spomni:))nič to ni takega,tako da brez skrbi
Navedeno
Nora noč
Šla sem spat, kot ponavadi, se zbudila ob 7ih, kot ponavadi. Vmes pa . . . sanjalo se mi je, da me boli glava (v realnem življenju me nikoli ne boli) in da sem vzela Lekadol ter šla nazaj spat. To naj bi bile sanje, vendar, ko zjutraj stopim v kuhinjo, vidim na pultu kozarec vode in odprte tablete!! Mene je strah. Se mi meša? Napišite prosim, da se je tudi vam že zgodilo, bom takoj bolj mirna.
O mesečnosti je ravno bilo nekaj na Discovery channel-u. Bolj je pogosto pri stresu in pri pomanjanju spanja. (Torej prizor iz Oče na službeni poti ni realističen :) ) Torej tudi, če si nagnjena k mesečnosti, to je možno zmanjšati verjetnost.

Ali je možno, da je tablete odprl nekdo drug, ti pa si imela vizionarske sanje?

p.s. Mislim, da je lekadol nepotreben.
Sama sem enkrat se v os, sla spati. Vedela sem, da nisem naredila naloge in je nisem nameravala, zvecer me je to zrlo... Ponoci sem sanjala, da sem jo vseeno naredila. Pogledam v zvezek in naloga je bila res narejena :)...

Zal se mi te stvari niso dogajale potem na faxu, ce se mi ni dalo uciti...da bi v snu potem predelala vso snov :)
Navedeno
Mesečnica
Navedeno
Nora noč
O mesečnosti je ravno bilo nekaj na Discovery channel-u. Bolj je pogosto pri stresu in pri pomanjanju spanja. (Torej prizor iz Oče na službeni poti ni realističen :) ) Torej tudi, če si nagnjena k mesečnosti, to je možno zmanjšati verjetnost.

Ali je možno, da je tablete odprl nekdo drug, ti pa si imela vizionarske sanje?

p.s. Mislim, da je lekadol nepotreben.

Nisem pod stresom, niti nisem nagnjena k mesečnosti, zato mi je tako čudno. Tablet ni noben drug odpiral.
Ni mi pa jasno zakaj bi bil Lekadol nepotreben?
Glede nespečnosti in stresa je to statistična ugotovitev. Torej neka verjetnost je, da je to vzrok. Če pri tebi, ni, pač ni.
Govorili pa so še o neki povezavi v možganih, ki se pri normalnih ljudeh prekine, pri mesečnikih pa se ne prekine. Če bi ti to kaj pomagalo.
Lahko pa si narediš kakšne teste, da vidiš, če si ponoči kaj vstajala.

Lekadol: jaz lahko živim brez tablet.
Ne vem, zakaj se zaradi tega sekiras. Mislim, da to ni nic takega in da se to vsakemu dogaja. Moj moz ponoci marsikaj naredi, pa tega ne ve.

Drzite se!

Simona
ja, malo te je nosila luna...

veš kaj naredi: obesi zvonec na kljuko spalnice, da se boš predramila, ko boš ponoči spet zatavala... mislim pa, da se to ne bo zdaj kar redno dogajalo...
Navedeno
teajer
ja, malo te je nosila luna...

veš kaj naredi: obesi zvonec na kljuko spalnice, da se boš predramila, ko boš ponoči spet zatavala... mislim pa, da se to ne bo zdaj kar redno dogajalo...

Najlepša hvala za tole :) še danes nekaj navežem na vrata.
Navedeno
Nora noč

Nisem pod stresom, niti nisem nagnjena k mesečnosti, zato mi je tako čudno.

Si ena redkih srečnic, ki spi dovolj in poleg tega ni pod stresom. Kar ne morem verjeti?
To z zvoncem je v redu. Lahko tudi nekaj podložiš pod posteljo, da boš po odtisu zjutraj videla, če si kaj vstajala.
Jaz sem enkrat rekla sodelavki: ma poglej, sem razmišljala tisto ko si mi zadnjič rekla o tem in tem....ona ni o tem vedela nič, na koncu sem ugotovila da sem verjetno sanjala, ker veliko veliko sanjam.
Navedeno
Sanjačica
Jaz sem enkrat rekla sodelavki: ma poglej, sem razmišljala tisto ko si mi zadnjič rekla o tem in tem....ona ni o tem vedela nič, na koncu sem ugotovila da sem verjetno sanjala, ker veliko veliko sanjam.

dobra :))
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 14 minus 11?