Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

|
Katastrofa
JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 10:16 |
|
eowin
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 10:20 |
|
sej ga rab
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 10:21 |
|
Marcy
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 10:22 |
|
obiskovalec
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 10:25 |
Navedenoeowin
A je 1x mesečno dovolj?
Resno pa - mogoče koga obiskuje.
|
zakaj pa ne
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 10:28 |
NavedenoKatastrofa
Kam smo prišli, da še kmalu bomo VSI za psihiatrijo. JJ. hodi po pomoč na psihiatrijo 1x na mesec Polje Lj. Tako piše v Lady..... To 100% verjamem, ker danes se človek ne more več skriti se vse izzve. Ne rečem tudi jaz obiskujem redno psihijatra in me ni sram povedati.
|
bravo
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 10:30 |
|
eowin
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 10:35 |
Navedenobravo
To ni nič novega, sem slišala o tem že pred 25 leti. Pač potrebujemo razne zdravnike, enim zbolijo pljuča, drugim duša. To ni sramota. Hudo je, če ne greš po pomoč, če jo potrebuješ.
Bravo, bolj se ne bi mogla strinjati.
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 10:35 |
|
jaz še nisem
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 10:38 |
|
jojj
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 10:58 |
|
prav sigurno
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 10:58 |
|
skela
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:00 |
|
a še to
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:01 |
|
V TEJ SLOVENIJI PA RES VEČ NI ZASEBNOSTI, VSAK PRDEC SE ZVE !!!!
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:03 |
|
lko
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:06 |
|
jj'
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:14 |
|
tole pa
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:14 |
Navedenoa še to
Glede JJ kot osebe me čisto nič ne moti, če hodi k psihiatru dvakrat na dan in ne enkrat na mesec. Ampak kot rečeno - je predsednik vlade neke države, z očitnimi problemi, poleg tega je pravnomočno obtožen in zoper njega teče kazenski postopek, ki se mu smeji v brk... Daleč smo od "normalne" države, ker dopuščamo, da nekdo tak dejansko vodi državo. Slovenceljni!
|
nosy bitch
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:23 |
|
ja itak
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:23 |
Navedenojaz še nisem
Joooj ste zlobni.
VSI lahko pristanete na psihiatriji, vsi!
Še zavedate se ne kako to hitro pride.
|
titoist
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:25 |
Navedenotole paNavedenoa še to
Glede JJ kot osebe me čisto nič ne moti, če hodi k psihiatru dvakrat na dan in ne enkrat na mesec. Ampak kot rečeno - je predsednik vlade neke države, z očitnimi problemi, poleg tega je pravnomočno obtožen in zoper njega teče kazenski postopek, ki se mu smeji v brk... Daleč smo od "normalne" države, ker dopuščamo, da nekdo tak dejansko vodi državo. Slovenceljni!
Podpišem.
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:35 |
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:36 |
NavedenoKatastrofa
Kam smo prišli, da še kmalu bomo VSI za psihiatrijo. JJ. hodi po pomoč na psihiatrijo 1x na mesec Polje Lj. Tako piše v Lady..... To 100% verjamem, ker danes se človek ne more več skriti se vse izzve. Ne rečem tudi jaz obiskujem redno psihijatra in me ni sram povedati.
|
11:38
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:38 |
|
pbb
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:39 |
|
investira na kitajskem
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:43 |
|
razmišljam
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:45 |
|
narobe svet
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:47 |
Navedenoa še to
|
sej smo vedeli
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:50 |
Navedenonarobe svetNavedenoa še to
Razmišljam enako kot ti!
|
razmišljam
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:50 |
|
bumerang
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 11:57 |
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 12:01 |
NavedenoKatastrofa
|
obiskovalec
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 12:05 |
NavedenokomandirNavedenoKatastrofa
Tudi jaz sem slišal o tem. A ne gre za ta pravega JJ, ampak za tistega kvaziumetnika JJ, ki je naredil tisti pederski film, ki se ga sramuje večina Slovencev. Ostala dva kavziumetnika, ki sta se tudi preimenovala v JJ, sta pa menda v arestu, ker sta bila zadeta v službi.
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 12:13 |
Navedenoja itakNavedenojaz še nisem
Joooj ste zlobni.
VSI lahko pristanete na psihiatriji, vsi!
Še zavedate se ne kako to hitro pride.
Ja, kmal nas bo velik tam pristalo, glede na to, kaj počnejo JJ in njegovi...
|
se mi je zdelo
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 12:13 |
NavedenoobiskovalecNavedenokomandirNavedenoKatastrofa
Tudi jaz sem slišal o tem. A ne gre za ta pravega JJ, ampak za tistega kvaziumetnika JJ, ki je naredil tisti pederski film, ki se ga sramuje večina Slovencev. Ostala dva kavziumetnika, ki sta se tudi preimenovala v JJ, sta pa menda v arestu, ker sta bila zadeta v službi.
Prepozno si se odzval, je že šlo v javnost!
|
trnovka
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 12:24 |
NavedenokomandirNavedenoKatastrofa
|
državljan Kane
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 13:01 |
|
ni njegova stvar!
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 13:14 |
NavedenotrnovkaNavedenokomandirNavedenoKatastrofa
No, komandir, tole pa preverjeno ne drži :). Če je vse drugo, kar napišeš, enako res kot tole potem ti ni mogoče verjeti niti besede.
Kar se pa tiče našega predsednika vlade in psihiatrov, pa jaz tudi mislim, da je v končni fazi njegova zasebna stvar, upam samo, da jih kaj uboga.
|
alibi
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 13:42 |
|
nosy bitch
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 13:58 |
Navedenoalibi
Pa, no, ni švoh imet alibi neprištevnosti, če bi ga slučajno obsodili v zadevi Patria...
|
pesekuoči
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 14:07 |
|
še kako pomembno
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 14:37 |
NavedenoeowinNavedenobravo
To ni nič novega, sem slišala o tem že pred 25 leti. Pač potrebujemo razne zdravnike, enim zbolijo pljuča, drugim duša. To ni sramota. Hudo je, če ne greš po pomoč, če jo potrebuješ.
Samo en mali problemček je - ta človek vodi tole državo. In če ima neke svoje težave, naj se jim posveti in seveda pozdravi, ampak mogoče bi bilo dobro, da vmes ne odloča o naši usodi.........
|
Kajjjj?
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 14:50 |
|
kamillicaa
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 14:51 |
|
Kaj??
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 14:56 |
Navedenokamillicaa
:)))) še kako pomembno , oprosti , da verjameš takim bedarijam , bojim se , da si ti pa res za na psihiatrijo. Nikar tako mislit o predsedniku vlade , tok pa spet ni blesav :))))
|
trnovka
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 15:02 |
|
psihotičen cvet
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 15:04 |
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 16:00 |
NavedenoKaj??Navedenokamillicaa
:)))) še kako pomembno , oprosti , da verjameš takim bedarijam , bojim se , da si ti pa res za na psihiatrijo. Nikar tako mislit o predsedniku vlade , tok pa spet ni blesav :))))
Izbiraj besede! A si blesav, če hodiš k psihiatru? Izbiraj besede, da ne bo prepozno. Sem globoko užaloščena in razmišljam o civilni tožbi. Pa še denar bi mi prav prišel, da bom lahko šla na dopust.
|
gvakamola
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 16:05 |
|
prisluhi iz 2007
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 16:22 |
|
bralec
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje04.07.12 18:56 |
|
Rumeni tisk
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje06.07.12 14:45 |
|
lepo in v redu
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje06.07.12 15:47 |
|
Napetost
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje06.07.12 16:00 |
|
se mi zdi
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje06.07.12 18:18 |
NavedenoNapetost
Za več politikov sem slišala, da jemljejo anti-depresive, le za Janšo še ne. Mislim, da je tu bolj posredi politična usmerjenost od Jeklinove, kot resnica.
Škoda pa je, da ne obstajajo kakšne bolj naravne metode proti anksioznosti in depresiji, kot tablete.
|
Mišmaš
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje06.07.12 22:36 |
|
A tudi ti
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje07.07.12 14:35 |
NavedenoKatastrofa
|
Dr. Pašić
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje07.07.12 18:48 |
NavedenoA tudi tiNavedenoKatastrofa
hodiš tja? Sta se srečala?
Kaj je pa tebi, da si šla tja??
Res se ne da nič skriti!
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje08.07.12 13:26 |
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje09.07.12 15:22 |
NavedenoeowinNavedenobravo
Samo en mali problemček je - ta človek vodi tole državo. In če ima neke svoje težave, naj se jim posveti in seveda pozdravi, ampak mogoče bi bilo dobro, da vmes ne odloča o naši usodi.........
|
Upam, da se
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje09.07.12 16:11 |
|
jj3jj
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje11.07.12 15:33 |
|
odškodnina
Re: JJ opažen na psihiatriji Polje12.07.12 00:29 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.