Je moj mož res čisto navaden peder?!
Poročena (mislila sem, da srečno) sva 22 let, otroka sta že velika in na študiju v tujini. Ker imam težave z inkontinenco, mi je prijateljica svetovala, naj si omislim kitajske kroglice, ker krepijo vaginalno muskulaturo in pomagajo pri uhajanju urina (btw. imela je prav, res pomagajo, pa tudi orgazmi so močnejši). Sinoči sva si po večerji privoščila nekaj kozarcev odličnega domačega terana in končala v strastnem seksu. Ampak res strastnem, divjem seksu! In medtem, ko je ležal na meni in me z vso silo nabijal, je nehote glasno prdnil. Kar seveda ne bi bilo nič omembe vrednega, če ne bi hip za tem zaslišala znani zven kitajskih kroglic, ki sta se skotalili k moji riti. Takrat se s tem sploh nisem ukvarjala, ker sem imela dosti drugega dela, ko pa sva oba uspešno in silovito prišla in končala ter si privoščila svojo redno postkoitalno cigaretko, pa so se mi začela porajati vprašanja, kako, zakaj, od kod? Nazadnje mi je priznal, da ga neizmerno rajca, če si moje kitajske kroglice pred sexom vtakne v danko in tak seksa z mano! Jaz pa ne vem več, kaj naj! Zaenkrat še ni hotel priznati, da ima homoseksualna nagnenja, čeprav sem ga zasliševala dve uri in pol! Po ovinkih sem poizvedovala tudi pri njegovih starših in prijateljih, pa tudi brez uspeha. Se mogoče samo še ne zaveda? Naj se takoj ločim ali naj počakam, da prizna? Prijateljice mi svetujejo zelo različne, tudi povsem nasprotne stvari, tako da mi ni nič pomagalo, da sem se jim zaupala, samo še bolj zmedena sem! Kaj pa ve menite? O ti presneta inkontinenca, če te ne bi bilo, bi bilo še vedno vse lepo in prav!
Pa ko vsaj ne bi bilo tako peklensko vroče in soparno!