Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
žalostna doma

vsi na dopust, le jaz ne

28.06.12 09:14
ker si ne morem privoščit nič. Še za hrano komaj "sklamfam", kaj šele za zdravilišče, saj pravijo, 80€ je ja skoraj zastonj, ampak zame je toliko denarja zeloooo veliko.
Sem že pomislila na kakšno kmetijo, kjer v tem času potrebujejo pomoč, ampak moja bolezen in sonce se tepeta. Zame pa pomeni delo v senci - lenuharjenje. Da bi mi kdo dal kakšno delo, ki bi ga opravljala doma, bi tudi šlo (vsaj za razvedrilo). Varovat otrok tudi ne morem, ker imam tako majhno sobico, da še stopit nimaš kam.
Pa še prevoza nimam, da bi šla ven iz mesta za kakšen dan. Dopust, četudi delaven, bi me sprostil - samo ven iz mesta si želim za kakšen dan.
Kam se naj podam, razen "doma v lavorju"?
Imate kakšne ideje?
dejadej

Re: vsi na dopust, le jaz ne

28.06.12 09:18
Mogoče se da z javnim prevozom tudi ven iz mesta.
tudi mi ne gremo

28.06.12 09:20
Sva že dve . Jaz in moja otroka letos ne bomo videli morja, pa se lahko še tako trudim, da bi nabrala skupaj vsaj za enodnevni izlet do morja.

Enostavno ni , še za tekoče obveznosti ne. Otroka sta razočarana, ampak žal je tako. Morda bo ta večja odšla v kolonijo prihodnji mesec, če bo seveda izbrana med vsemi socialno ogroženimi otroci. Ta mlajša pa letos morja prav tako ne bo videla. Hudo mi je, res mi je hudo.

Upam da kmalu dobim novo službo in drugo leto nadoknadimo še za letos.
Marsikdaj iščejo varuško, ki čuva otroke kar pri njih doma. To bi pa verjetno šlo kajne?
Znaš mogoče šivat?
Pravzaprav napiši kaj bi lahko počela, pa kdo ve, mogoče pa se kdo javi, ki bi potreboval točno tako pomoč. Mislim, da se še najdejo dobri ljudje :)
Na kmetiji pa dela v senčki poleti res ni veliko. Jeseni in pozimi se pa že najde. Mogoče se pa takrat odpraviš na mini dopust.

https://trgovina.over.net/home.php?cat=479
http://www.plahuta.si
lastovička

28.06.12 09:23
Navedeno
tudi mi ne gremo
Sva že dve . Jaz in moja otroka letos ne bomo videli morja, pa se lahko še tako trudim, da bi nabrala skupaj vsaj za enodnevni izlet do morja.

Enostavno ni , še za tekoče obveznosti ne. Otroka sta razočarana, ampak žal je tako. Morda bo ta večja odšla v kolonijo prihodnji mesec, če bo seveda izbrana med vsemi socialno ogroženimi otroci. Ta mlajša pa letos morja prav tako ne bo videla. Hudo mi je, res mi je hudo.

Zdravo,

Koliko imaš stare otroke? Mogoče lahko pomagam kako.
eowin

28.06.12 09:25
Navedeno
tudi mi ne gremo

Koliko stare otroke pa imaš? Iz katerega konca Slo si?
Mi lahko prosim sporočiš tvoj mejl?
lp!
tudi mi ne gremo

28.06.12 09:27
Navedeno
lastovička
Navedeno
tudi mi ne gremo

Zdravo,

Pozdravljena!

Stara sta 12 in 5 let.
Zima1

28.06.12 09:27
Dopust ni samo morje. Mi že več let ne hodimo na morje za več dni skupaj, ampak le dan, dva. Počnemo marsikaj drugega. V hribe greš lahko z javnim prevozom in peš naprej. Če ne v visokogorje, lahko tudi samo na sprehod. K slapovom, pa v kakšen park, muzej na Gorenjskem...Če greš med tednom, so še prometne zveze boljše. Do naše obale greš lahko zjutraj z vlakom, okoli šestih gre iz Ljubljane, ob pol devetih si v Kopru. Okoli sedmih zvečer pa nazaj v Ljubljano. Za vikend pa mislim, da je celo polovična cena. Vlak je pa iz Maribora čez Ljubljano do Kopra in se zgodi, da tudi stojiš, ker je poln. A če imaš torbo s cunjami, se nanjo lahko tudi vsedeš.
eowin

28.06.12 09:33
Navedeno
tudi mi ne gremo
Navedeno
lastovička
Navedeno
tudi mi ne gremo

Zdravo,

Pozdravljena!

Stara sta 12 in 5 let.

Prosim, daj napiši svoj mejl. lp!
Prav solze so mi stopile v oči. Ne se hecat, vse je v glavi. Obremenjena si s tem, kar imajo drugi. Vklopi malo domišljije, bodi izvirna. Če tega ne znaš, ti res svetujem domači lavor, bodo tvoje solze vsaj kam odtekale.
tudi mi ne gremo

28.06.12 09:41
Navedeno
eowin
Navedeno
tudi mi ne gremo
Navedeno
lastovička
Navedeno
tudi mi ne gremo

Zdravo,

Pozdravljena!

Stara sta 12 in 5 let.

Prosim, daj napiši svoj mejl. lp!

Moj mail
metuljka2@gmail.com

Lp
eowin

28.06.12 09:53
evo, sem ti poslala sporočilo na mejl, lp!

Avtorica teme, tebi pa svetujem, daj, najdi nek način. Bodi odprta. Lahko voziš kolo? Pa greš malo po okolici? Greš v zavetišče živali sprehajat pse? Z vlakom in sendviečm v žepu skočiš do morja? Mogoče najdeš koga, da ga poštopaš?
Lavor je zadnja opcija, veš :-)) Vse povsod okoli tebe so ljudje, taki in onaki, najdi neke stike z njimi, boš videla, da bo šlo. Tule so iskali opcije varstva otrok čez poletje, in to v krajih kjer nič organiziranega ni v bližini. Mogoče se pa preseliš tja za en teden, čuvaš otroke, bivanje + hrano pa imaš zastonj? Mogoče si družabnica čez poletje kakšni starejši osebi?
Srečno in lp!
giovedi*

28.06.12 09:58
Tudi jaz sem Vam poslala mail.

Eowin, malo sem si dovolila "izkoristiti" Vašo prošnjo za mail, ampak z namenom pomoči. Lp
ivons

28.06.12 10:08
Dopust je lahko poceni.
Kupiš sendivče in pijačo ali kaj podobnega, v ruzak in ajt na vlak do Kopra. Ali na Bled ali kakšno drugo jezero.
Otroci uživajo tudi na bazenu, za par uric ni tako drago. V Kranju cca 5-10 eur za 3 osebe.
žalostna doma

28.06.12 10:13
Varovat otroke ne gre, ker imam malo sobico. Popazim samo otročke za kakšno urico, ko so mamice odsotne (smo tačas zunaj na sprehodu).

Zima1 Vem, da ni morje vse. Me tudi ne vleče, ker se moram sonca izogibat. Tudi prevozi so zame predragi. Že do Celja je potreben avtobus, kaj šele naprej. Tudi sama se ne podam rada na kakšno pot, vsakega, ki vprašam, si za kakšen sprehod, se mu pa še to ne ljubi.
Nisem več mlada, stara še tudi ne, zato se tudi v kakšne gore ne upam spustit (bolerioza - sklepi). Imamo bazen (samo notranji), ki pa je tako poln, da se že v garderobi komaj premikaš).
Grem na kakšen sprehod na grad, po parku, to pa je tudi vse.
Smo hodili včasih z družino na dopust (morje), otroci imajo sedaj svoje družine, ostala sem sama, pa ne vem, kaj naj sama s sabo. Davna želja mi je bila preživeti kakšen dan na planinski koči, pomagati pri delu, narediti kakšne šopke cvetja iz papirja, razne spominčke (ker rada ustvarjam reciklažo in znam narediti vse mogoče.
Ideje so, samo ne poznam nikogar, ki bi mij ih pomagal uresničiti.
Potrebujem pa malo izklopa iz "vsakdana".
jaz pa mislim

28.06.12 10:14
Jaz pa mislim, da je vse stvar prioritet. Denarja res ni veliko. Tudi mi ga imamo zelo malo, pa mi dopust na morju pomeni res največ. Jaz se pač raje in z lahkoto odpovem salamam, barvnim pijačam oz. več ali maj vsemu že naprej pripravljenemu iz trgovine, kupujem samo osnovna živila. Tisti dnar raje namenimo dopustu.
obrni razmišljanje

28.06.12 11:22
Lep dopust in lepo življenje si lahko narediš, ampak ti že apriori rečeš vsemu ne. Pojdi pa sama na sprehod ali koga od sosedov vprašaj, če rabijo varstvo za kužka, pa njega vzemi s seboj. Jaz srečujem kar nekaj takih dobrosrčnih sosedov, ki peljejo tuje pse na sprehod, ker lastniki nimajo časa. Gresta na kakšen nezahteven pohod, hrib, lepo počasi, saj tudi psom ne paše divjat, na cilju on dobi vodo, ti poješ sendvič, in počasi nazaj. Pa potem popoldne brez slabe vesti malo počivaš, ker veš, da si že nekaj naredila tisti dan.
Saj ni treba, da je vsak izlet z vlakom ali busom in na stotine kilometre daleč. Zanimivo je že blizu doma.
Mi imamo srečo in stanujemo tik pod hribčki. Pa gremo lepo v hrib, vzamemo s seboj za pit in za jest, pa nam tako mine dan.
trixi1

28.06.12 11:24
Navedeno
žalostna doma
Varovat otroke ne gre, ker imam malo sobico. Popazim samo otročke za kakšno urico, ko so mamice odsotne (smo tačas zunaj na sprehodu).

Zima1 Vem, da ni morje vse. Me tudi ne vleče, ker se moram sonca izogibat. Tudi prevozi so zame predragi. Že do Celja je potreben avtobus, kaj šele naprej. Tudi sama se ne podam rada na kakšno pot, vsakega, ki vprašam, si za kakšen sprehod, se mu pa še to ne ljubi.
Nisem več mlada, stara še tudi ne, zato se tudi v kakšne gore ne upam spustit (bolerioza - sklepi). Imamo bazen (samo notranji), ki pa je tako poln, da se že v garderobi komaj premikaš).
Grem na kakšen sprehod na grad, po parku, to pa je tudi vse.
Smo hodili včasih z družino na dopust (morje), otroci imajo sedaj svoje družine, ostala sem sama, pa ne vem, kaj naj sama s sabo. Davna želja mi je bila preživeti kakšen dan na planinski koči, pomagati pri delu, narediti kakšne šopke cvetja iz papirja, razne spominčke (ker rada ustvarjam reciklažo in znam narediti vse mogoče.
Ideje so, samo ne poznam nikogar, ki bi mij ih pomagal uresničiti.
Potrebujem pa malo izklopa iz "vsakdana".

Ti plačam vlak, pa pojdite za en dan na izlet na morje.
Ja, ko si v K* z denarjem, je pa res mala malica plačat vlak v eno smer 9 eur in 4,5 za starejšega otroka...
Dajte malo premislit, kaj pišete.
p.s. Tole ni letelo na ponudbo trixi1
pa kje vsi!

28.06.12 12:22
Pa kje gredo vsi na dopust!?! Veš koliko nas je, ki morja nismo videli že leta in ga še nekaj časa ne bomo? Veš koliko nas je, ki se tudi stiskamo v mini mini stanovanjcih? Ki tudi komaj klanfamo mesec z mesecem? Ki smo brez služb, položnice pa nič ne vprašajo. Ki nas tudi tepe bolezen.

Nehaj se smilit sama sebi (imaš nick "žalostna doma"). Življenje ti je dalo slabe karte, to je to. Ni fajn, to vem, a še zdaleč nisi edina in še zdaleč ne gredo vsi drugi na dopust, samo ti ne.
Za metuljko in tudi koga drugega, ki si ne more privoščiti vožnje z vlakom ali avtobusom na morje - če vam uspe organizirat kako obliko bivanja, vas jaz lahko zapeljem z avtom od Ljubljane do obale - kamorkoli na slovenski obali, vsak dan okoli 16ih grem iz Ljubljane. Oglasite se na moj mail v profilu.
žalostna doma

28.06.12 13:07
Zdaj pa ne razumem. Kje sem pa napisala, da si želim na morje? Zaradi sonca (sem tudi napisala, da se moja bolezen in sonce tepeta - ne smem biti preveč na soncu) mi morje ne paše, čeprav bi mi morska voda pomagala.
Prosila sem za nasvet, kam se "spokat" iz mesta za kakšen dan.. Sem tudi napisala, da grem pomagat na kakšno kmetijo - je pa zopet SONCE.
Za "dopust" nisem mislila poležavanja na soncu ali buljit v zrak v brezdelju, ampak sprostitev med ljudmi, v naravi, da grem vsaj za kakšen dan od doma ( v mestu težko najdeš družbo, vsak ima svoje skrbi, vsak svojo družbo) Vem, da je še veliko takšnih, ki si družbe želijo, ker so sami, a žal se ne najdemo ( sem se komaj preselila v blok, tako, da še sosedov ne pozam)
V mislih sem imela kakšno turistično kmetijo, planinski dom ali kočo, ali kaj podobnega.
Zaradi "praznega žepa" bi plačala hrano, prenočišče bi odslužila z delom, ker tudi delo bi bilo meni sprostitev.
Saj je tudi morje bilo enkratno, samo zame - sonce premočno žal.

Lep sončen dan vsem
žalostna doma, dej mi piši na yo.sonja@gmail.com, mogoče ti pri turistični kmetiji lahko malo pomagam?
dolores72

28.06.12 13:16
žalostna doma..daj mi kontakt, pa bova malo počvekali...
lahko bi prišla tudi mal k meni..sem v naravi, amapk bova čvekali, pa na travi ležali..
ne bova nič delali...razen, če želiš...
od kod

28.06.12 13:56
Dolores, od kod pa si? Pa če je to tvoja letnica, kako se boš pa ubadala z eno dost starejšo od tebe, hehehe?
Če si pa kje blizu, pa tudi pridem.
minimalca

28.06.12 16:19
Poglejte tudi malo po akcijskih last minut ponudbah od raznih agencij, nekaj linkov dodajam. V vsakem primeru se imejte lepo, doma ali kjerkoli že boste. Kar nekaj agencij ima ponudbe za nekaj dni in recimo brezplačno celo za dva otroka do 12 let le malo dalj časa je potrebno brskati po ponudbah.

http://www.mladinskaknjigafiesa.si/
http://turisticnioglasi.si/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=4668&Itemid=36
takole

28.06.12 19:27
mi bomo šli za dva dni na obalo, ostalo bodo izleti po okolici, peskovnik, bazen pri starih starših...pač ne gre. ampak ne jamramo.
dolores72

29.06.12 08:09
sem iz Celja...mam rada starejše ljudi, da se kaj naučim od njih...

no, daj kontakt, pa se bereva...aja, če se odločiš za kontakt, odpri nov post...da ne brskam nazaj..

čakam...
usmiljenje

29.06.12 09:12
Navedeno
žalostna doma
Zdaj pa ne razumem. Kje sem pa napisala, da si želim na morje? Zaradi sonca (sem tudi napisala, da se moja bolezen in sonce tepeta - ne smem biti preveč na soncu) mi morje ne paše, čeprav bi mi morska voda pomagala.
Prosila sem za nasvet, kam se "spokat" iz mesta za kakšen dan.. Sem tudi napisala, da grem pomagat na kakšno kmetijo - je pa zopet SONCE.
Za "dopust" nisem mislila poležavanja na soncu ali buljit v zrak v brezdelju, ampak sprostitev med ljudmi, v naravi, da grem vsaj za kakšen dan od doma ( v mestu težko najdeš družbo, vsak ima svoje skrbi, vsak svojo družbo) Vem, da je še veliko takšnih, ki si družbe želijo, ker so sami, a žal se ne najdemo ( sem se komaj preselila v blok, tako, da še sosedov ne pozam)
V mislih sem imela kakšno turistično kmetijo, planinski dom ali kočo, ali kaj podobnega.
Zaradi "praznega žepa" bi plačala hrano, prenočišče bi odslužila z delom, ker tudi delo bi bilo meni sprostitev.
Saj je tudi morje bilo enkratno, samo zame - sonce premočno žal.

Lep sončen dan vsem
V planinskih kočah prav čakajo takele, ki bi bile malo na dopustu. Tam je garanje dan na dan in nimajo časa,da bi se še s teboj ukvarjali. Enako na kmetijah. In če se smiliš sama sebi( kar je iz tvojega pisanja razvidno) pojdi najprej v najbližje društvo invalidov/upokojencev ali kaj podobnega (očitno živiš v mestu) in se pozanimaj kaj bi lahko počela.In kaj bi sploh rada? Stopi do sosedov, enkrat jih tako moraš spoznati !
@žalostna doma, a veste koliko je oz nas je takšnih v Sloveniji? Na tisoče in tisoče le, da so nekje...po dolinah..po grapah..po hribih itn. Najtežje od vsega je za otroke. Vsekakor pa je tega veliko veliko več kot si večina sploh lahko predstavlja.

Res, kar stemni se ti ko vidiš diktatorčka ivančka žugati in groziti kako je bila pod rdečo zvezdo beda in revščina, človekovih pravic da po njegovem sploh ni bilo. Star sem dovolj in izkušenj imam iz tega obdobja ravno dovolj, da lahko glasno in jasno povem, da je bilo kot v malem raju! Delo, plače, ljudje so se razumeli, ni bilo potrebe za kriminalnimi dejanji, delavca in predvsem delo se je spoštovalo, šolstvo, zdravstvo vse je delovalo..da sploh več ne omenjam naprej. Vse kar je delovalo sedaj ne deluje! Pika.
Če bi bil kje tako opevani Bog bi ga v trenutku spremenil v podgano. S pripeto svastiko na repu - lažnivca sprenevedavega na kvadrat.

@usmiljenje, ni jasno zakaj, za koji k** faktor avtorici odgovarjaš? Zato, da se lahko malo ponorčuješ iz nje in iz desettisočev prej gor omenjenih? Kaj ni škoda tvojega časa? Pridruži se raje tvojemu kmetavzarju ivančku in ga skupaj serjite naprej. Mislimmm.
Za vse druge pa: če že ne zmoreš kaj primernega povedat je najbolje biti tiho. Molk je včasih vreden zlata. Najbolj pomankljiva dobrina podalpske občine Slovenija je pa strpnost. Kaj je že to?
usmiljenje

29.06.12 13:12
Navedeno
Mirore
@žalostna doma, a veste koliko je oz nas je takšnih v Sloveniji? Na tisoče in tisoče le, da so nekje...po dolinah..po grapah..po hribih itn. Najtežje od vsega je za otroke. Vsekakor pa je tega veliko veliko več kot si večina sploh lahko predstavlja.

Res, kar stemni se ti ko vidiš diktatorčka ivančka žugati in groziti kako je bila pod rdečo zvezdo beda in revščina, človekovih pravic da po njegovem sploh ni bilo. Star sem dovolj in izkušenj imam iz tega obdobja ravno dovolj, da lahko glasno in jasno povem, da je bilo kot v malem raju! Delo, plače, ljudje so se razumeli, ni bilo potrebe za kriminalnimi dejanji, delavca in predvsem delo se je spoštovalo, šolstvo, zdravstvo vse je delovalo..da sploh več ne omenjam naprej. Vse kar je delovalo sedaj ne deluje! Pika.
Če bi bil kje tako opevani Bog bi ga v trenutku spremenil v podgano. S pripeto svastiko na repu - lažnivca sprenevedavega na kvadrat.

@usmiljenje, ni jasno zakaj, za koji k** faktor avtorici odgovarjaš? Zato, da se lahko malo ponorčuješ iz nje in iz desettisočev prej gor omenjenih? Kaj ni škoda tvojega časa? Pridruži se raje tvojemu kmetavzarju ivančku in ga skupaj serjite naprej. Mislimmm.
Za vse druge pa: če že ne zmoreš kaj primernega povedat je najbolje biti tiho. Molk je včasih vreden zlata. Najbolj pomankljiva dobrina podalpske občine Slovenija je pa strpnost. Kaj je že to?

Kaj ima politika s tem, res ne vem? Ampak, da ste sami in osamljeni, ste pa sami krivi, ne politika! In z Ivanom nimam nič, ampak je bilo @žalostni doma svetovano, naj gre v kakšno društvo, pa bo dobila družbo in možnost izletov! In ker živi v mestu, je to mogoče!
Na vasi je pa nujno spoznavanje sosedov. In zato ne rabiš denarja ampak prijaznost! Ki jo očitno ne ti ne ona nimata! In ne moreš kar v planinskih kočah kar malo pomagat! Ne gre, dragi moji, ne gre! Ker čim je hrana so tudi predpisi, pa kazni, pa inšpekcije! Pa kje to živite ljudje, ne se hecat, no !
žalostna doma

29.06.12 13:45
Mirore, hvala!
Jaz sem res samo iskala nasvet, kam z "minimalcem" iz mesta. Nekateri nasveti so res dobrodošli, hvala tistim, ki so mi jih dali, ostalim "ne hvala" - pa drugič.
Sem že čez Abrahama, lani in letos sem imela težave, ki jih nikakor ne morem pozabiti (sem psihično na dnu), na sveže priseljena (zato sosedov še ne poznam - so večinoma iz j krajev, se bolje poznajo med sabo, so večinoma mladi in težko sprejmejo koga v svoj krog), zato bi mi vsakršna družba in vsakršno delo izven mesta za kakšen teden pomagalo. Kakšen dopust na kočah in da bi se z mano ubadali? Sem že delala na koči nekdaj, tudi oskrbnica sem bila, zato prav dobro vem, kakšno je to delo. Zato pa iščem "dopust", kjer se dela, da se malo "dvignem".

Usmiljenje, bi šla na dopust, kjer se dela? Si preveč smrkava, da bi delala? Ma ja, morje, najlon plaža, pa kakšen dedc za potešitev odvečne energije.

Vsem hvala za odgovore, sem ga že dobila
usmiljenje

29.06.12 14:17
Navedeno
žalostna doma

Sem že delala na koči nekdaj, tudi oskrbnica sem bila, zato prav dobro vem, kakšno je to delo. Zato pa iščem "dopust", kjer se dela, da se malo "dvignem".

Usmiljenje, bi šla na dopust, kjer se dela? Si preveč smrkava, da bi delala? Ma ja, morje, najlon plaža, pa kakšen dedc za potešitev odvečne energije.

Vsem hvala za odgovore, sem ga že dobila
Ja, ja, če bi bila dobra oskrbnica, bi te društvo še naprej vsako leto vabilo, če ne za oskrbnico pa vsaj za pomočnico! Ampak......Vidim,da si ena navadna, da ne rečem kaj! Je škoda časa in besed, si pa očitno hotela denar izvabit iz koga! Da boš lahko šla na dopust, a ne! Pa ni šlo! mogoče ti bo pa stric, ki je bil prijazen do tebe, kaj dal! Te povabil v planinsko kočo za par dni! Te tja peljal!
ti pejd pa v PM

29.06.12 14:36
Baba avšasta. Ke si se pa ti najdla, da podjebavaš ljudi? A ko hočjo delat, pa fehtajo dnar?
Fukjebačina, teb pa res neki fali. Prid k men, ti bom kar dal, pa zastonj, bom delal, pa mi ne boš nč plačala.
Bomo vidl, če bojo tebe vzeli nazaj, če kje delaš, ko boš u penziji tud na minimalcu in boš fehtala za kak dodatn šiht.
Nekere babe ste pa res fukjene.
usmiljenje

29.06.12 16:58
Navedeno
ti pejd pa v PM
Baba avšasta. Ke si se pa ti najdla, da podjebavaš ljudi? A ko hočjo delat, pa fehtajo dnar?
Fukjebačina, teb pa res neki fali. Prid k men, ti bom kar dal, pa zastonj, bom delal, pa mi ne boš nč plačala.
Bomo vidl, če bojo tebe vzeli nazaj, če kje delaš, ko boš u penziji tud na minimalcu in boš fehtala za kak dodatn šiht.
Nekere babe ste pa res fukjene.
Ah, jej jej, ti je vroče danes, a ne? Za tvojo brezplačno ponudbo se zahvaljujem in jo zavračam. Gospa ni želela delat, samo malo bi v eni planinski koči ene suhe šopke delala. V letošnji pomladi je kar nekaj društev iskalo kader za koče, pa se ni nič ponudila! A zdej bi pa za par dni malo v eni koči delala. A se tebi, ki ti je vročina sedla v glavo, kaj sanja kako to delo zgleda? Če se ti ne, potem nehaj nakladat!
lejo

29.06.12 20:11
Si spet ti tista, ki gleda otroke skoz okno, pa xy, pa šef te je skoraj posilu,....Zgleda, da res nimaš dedca, ne šihta, ampak čepiš skoz in skoz tu gor in daješ bedaste odgovore.
Dej skenirej se mal, vse o teb že vemo, samo, v katerem štuku si, še ne - bomo že zvedeli
Ne vem, zaka te skrbi? Da bi ena z minimalcem delala? Dej še pa ti!!!!! Pa ka, če za en teden?
Nimaš cajta, vem. Kdo bo pa pisal namest tebe pizdarje tu gor?
Boš pa ja Abrahama kmal srečala, če ga že nis, pa tok otročja.
žalostna doma

29.06.12 21:27
"Usmiljenje", lepo prosim, da zaključite to temo. Izbrala sem nasvete in odgovore, ki mi ustrezajo, ostali me ne zanimajo, čeprav je vsak nasvet dobrodošel ali pa tudi ne.
Ne poznaš moje situacije, ne moreš me soditi po pisanju, zato svoje "izpadke" zadrži zase.

Nikjer nisem prosila denarja, kot si napisala, da hočem denar "izvabit iz ljudi". Pa kaj je narobe, če bi za oddih raje delala (bom vsaj pozabila na svojo "kalvarijo", če veš, kaj to pomeni). Luskavico sem "fasala" zaradi te kalvarije, pozdravila po sedmih mesecih - z domačimi zdravili in upam, da se ne bo povrnila zaradi tebe.
Kakšna oskrbnica sem bila in zakaj nisem mogla več nazaj, je pa moja stvar, ne tvoja.

Če ti kaj smrdi, prosim, ne vtikaj tja nosu.

Pa lep večer ti želim.

Vsi . konec debate
očala

05.07.12 13:08
Jaz pri 31 še nikoli nisem bila na dopustu, ker neuspešno iščem službo. Še nikoli nisem bila zaposlena, samo preko študenta sem se šlepala, ker drugače ni šlo. Upam, da mi uspe najti delo v Avstriji.
žalostna doma 2

05.07.12 21:42
žalostna doma, najlepša hvala za tisto (enkratno je )
Tam ti ne morem odgovrit, mam nov računalnik, pa mi še maila niso naštimali Al pa se oglas pr men
zv.....@ gma...
No, ampak v bistvu, če dobro premislim, tudi jaz nisem bila na dopustu že ene 10 let. Pa se zato še ne mislim obesit.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 15 minus 12?