Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
ned, 19. maj 2013
tor, 14. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
čet, 16. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
žalostna doma
vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:14 |
|
dejadej
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:18 |
|
tudi mi ne gremo
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:20 |
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:22 |
|
lastovička
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:23 |
Navedenotudi mi ne gremo
Sva že dve . Jaz in moja otroka letos ne bomo videli morja, pa se lahko še tako trudim, da bi nabrala skupaj vsaj za enodnevni izlet do morja.
Enostavno ni , še za tekoče obveznosti ne. Otroka sta razočarana, ampak žal je tako. Morda bo ta večja odšla v kolonijo prihodnji mesec, če bo seveda izbrana med vsemi socialno ogroženimi otroci. Ta mlajša pa letos morja prav tako ne bo videla. Hudo mi je, res mi je hudo.
Upam da kmalu dobim novo službo in drugo leto nadoknadimo še za letos.
|
eowin
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:25 |
Navedenotudi mi ne gremo
Sva že dve . Jaz in moja otroka letos ne bomo videli morja, pa se lahko še tako trudim, da bi nabrala skupaj vsaj za enodnevni izlet do morja.
Enostavno ni , še za tekoče obveznosti ne. Otroka sta razočarana, ampak žal je tako. Morda bo ta večja odšla v kolonijo prihodnji mesec, če bo seveda izbrana med vsemi socialno ogroženimi otroci. Ta mlajša pa letos morja prav tako ne bo videla. Hudo mi je, res mi je hudo.
|
tudi mi ne gremo
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:27 |
NavedenolastovičkaNavedenotudi mi ne gremo
Zdravo,
Koliko imaš stare otroke? Mogoče lahko pomagam kako.
|
Zima1
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:27 |
|
eowin
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:33 |
Navedenotudi mi ne gremoNavedenolastovičkaNavedenotudi mi ne gremo
Zdravo,
Pozdravljena!
Stara sta 12 in 5 let.
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:40 |
|
tudi mi ne gremo
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:41 |
NavedenoeowinNavedenotudi mi ne gremoNavedenolastovičkaNavedenotudi mi ne gremo
Zdravo,
Pozdravljena!
Stara sta 12 in 5 let.
Prosim, daj napiši svoj mejl. lp!
|
eowin
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:53 |
|
giovedi*
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 09:58 |
|
ivons
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 10:08 |
|
žalostna doma
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 10:13 |
|
jaz pa mislim
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 10:14 |
|
obrni razmišljanje
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 11:22 |
|
trixi1
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 11:24 |
Navedenožalostna doma
Varovat otroke ne gre, ker imam malo sobico. Popazim samo otročke za kakšno urico, ko so mamice odsotne (smo tačas zunaj na sprehodu).
Zima1 Vem, da ni morje vse. Me tudi ne vleče, ker se moram sonca izogibat. Tudi prevozi so zame predragi. Že do Celja je potreben avtobus, kaj šele naprej. Tudi sama se ne podam rada na kakšno pot, vsakega, ki vprašam, si za kakšen sprehod, se mu pa še to ne ljubi.
Nisem več mlada, stara še tudi ne, zato se tudi v kakšne gore ne upam spustit (bolerioza - sklepi). Imamo bazen (samo notranji), ki pa je tako poln, da se že v garderobi komaj premikaš).
Grem na kakšen sprehod na grad, po parku, to pa je tudi vse.
Smo hodili včasih z družino na dopust (morje), otroci imajo sedaj svoje družine, ostala sem sama, pa ne vem, kaj naj sama s sabo. Davna želja mi je bila preživeti kakšen dan na planinski koči, pomagati pri delu, narediti kakšne šopke cvetja iz papirja, razne spominčke (ker rada ustvarjam reciklažo in znam narediti vse mogoče.
Ideje so, samo ne poznam nikogar, ki bi mij ih pomagal uresničiti.
Potrebujem pa malo izklopa iz "vsakdana".
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 11:24 |
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 11:25 |
|
pa kje vsi!
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 12:22 |
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 12:26 |
|
žalostna doma
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 13:07 |
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 13:12 |
|
dolores72
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 13:16 |
|
od kod
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 13:56 |
|
minimalca
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 16:19 |
|
takole
Re: vsi na dopust, le jaz ne28.06.12 19:27 |
|
dolores72
Re: vsi na dopust, le jaz ne29.06.12 08:09 |
|
usmiljenje
Re: vsi na dopust, le jaz ne29.06.12 09:12 |
NavedenoV planinskih kočah prav čakajo takele, ki bi bile malo na dopustu. Tam je garanje dan na dan in nimajo časa,da bi se še s teboj ukvarjali. Enako na kmetijah. In če se smiliš sama sebi( kar je iz tvojega pisanja razvidno) pojdi najprej v najbližje društvo invalidov/upokojencev ali kaj podobnega (očitno živiš v mestu) in se pozanimaj kaj bi lahko počela.In kaj bi sploh rada? Stopi do sosedov, enkrat jih tako moraš spoznati !žalostna doma
Zdaj pa ne razumem. Kje sem pa napisala, da si želim na morje? Zaradi sonca (sem tudi napisala, da se moja bolezen in sonce tepeta - ne smem biti preveč na soncu) mi morje ne paše, čeprav bi mi morska voda pomagala.
Prosila sem za nasvet, kam se "spokat" iz mesta za kakšen dan.. Sem tudi napisala, da grem pomagat na kakšno kmetijo - je pa zopet SONCE.
Za "dopust" nisem mislila poležavanja na soncu ali buljit v zrak v brezdelju, ampak sprostitev med ljudmi, v naravi, da grem vsaj za kakšen dan od doma ( v mestu težko najdeš družbo, vsak ima svoje skrbi, vsak svojo družbo) Vem, da je še veliko takšnih, ki si družbe želijo, ker so sami, a žal se ne najdemo ( sem se komaj preselila v blok, tako, da še sosedov ne pozam)
V mislih sem imela kakšno turistično kmetijo, planinski dom ali kočo, ali kaj podobnega.
Zaradi "praznega žepa" bi plačala hrano, prenočišče bi odslužila z delom, ker tudi delo bi bilo meni sprostitev.
Saj je tudi morje bilo enkratno, samo zame - sonce premočno žal.
Lep sončen dan vsem
Re: vsi na dopust, le jaz ne29.06.12 10:36 |
|
usmiljenje
Re: vsi na dopust, le jaz ne29.06.12 13:12 |
NavedenoMirore
@žalostna doma, a veste koliko je oz nas je takšnih v Sloveniji? Na tisoče in tisoče le, da so nekje...po dolinah..po grapah..po hribih itn. Najtežje od vsega je za otroke. Vsekakor pa je tega veliko veliko več kot si večina sploh lahko predstavlja.
Res, kar stemni se ti ko vidiš diktatorčka ivančka žugati in groziti kako je bila pod rdečo zvezdo beda in revščina, človekovih pravic da po njegovem sploh ni bilo. Star sem dovolj in izkušenj imam iz tega obdobja ravno dovolj, da lahko glasno in jasno povem, da je bilo kot v malem raju! Delo, plače, ljudje so se razumeli, ni bilo potrebe za kriminalnimi dejanji, delavca in predvsem delo se je spoštovalo, šolstvo, zdravstvo vse je delovalo..da sploh več ne omenjam naprej. Vse kar je delovalo sedaj ne deluje! Pika.
Če bi bil kje tako opevani Bog bi ga v trenutku spremenil v podgano. S pripeto svastiko na repu - lažnivca sprenevedavega na kvadrat.
@usmiljenje, ni jasno zakaj, za koji k** faktor avtorici odgovarjaš? Zato, da se lahko malo ponorčuješ iz nje in iz desettisočev prej gor omenjenih? Kaj ni škoda tvojega časa? Pridruži se raje tvojemu kmetavzarju ivančku in ga skupaj serjite naprej. Mislimmm.
Za vse druge pa: če že ne zmoreš kaj primernega povedat je najbolje biti tiho. Molk je včasih vreden zlata. Najbolj pomankljiva dobrina podalpske občine Slovenija je pa strpnost. Kaj je že to?
|
žalostna doma
Re: vsi na dopust, le jaz ne29.06.12 13:45 |
|
usmiljenje
Re: vsi na dopust, le jaz ne29.06.12 14:17 |
NavedenoJa, ja, če bi bila dobra oskrbnica, bi te društvo še naprej vsako leto vabilo, če ne za oskrbnico pa vsaj za pomočnico! Ampak......Vidim,da si ena navadna, da ne rečem kaj! Je škoda časa in besed, si pa očitno hotela denar izvabit iz koga! Da boš lahko šla na dopust, a ne! Pa ni šlo! mogoče ti bo pa stric, ki je bil prijazen do tebe, kaj dal! Te povabil v planinsko kočo za par dni! Te tja peljal!žalostna doma
Sem že delala na koči nekdaj, tudi oskrbnica sem bila, zato prav dobro vem, kakšno je to delo. Zato pa iščem "dopust", kjer se dela, da se malo "dvignem".
Usmiljenje, bi šla na dopust, kjer se dela? Si preveč smrkava, da bi delala? Ma ja, morje, najlon plaža, pa kakšen dedc za potešitev odvečne energije.
Vsem hvala za odgovore, sem ga že dobila
|
ti pejd pa v PM
Re: vsi na dopust, le jaz ne29.06.12 14:36 |
|
usmiljenje
Re: vsi na dopust, le jaz ne29.06.12 16:58 |
NavedenoAh, jej jej, ti je vroče danes, a ne? Za tvojo brezplačno ponudbo se zahvaljujem in jo zavračam. Gospa ni želela delat, samo malo bi v eni planinski koči ene suhe šopke delala. V letošnji pomladi je kar nekaj društev iskalo kader za koče, pa se ni nič ponudila! A zdej bi pa za par dni malo v eni koči delala. A se tebi, ki ti je vročina sedla v glavo, kaj sanja kako to delo zgleda? Če se ti ne, potem nehaj nakladat!ti pejd pa v PM
Baba avšasta. Ke si se pa ti najdla, da podjebavaš ljudi? A ko hočjo delat, pa fehtajo dnar?
Fukjebačina, teb pa res neki fali. Prid k men, ti bom kar dal, pa zastonj, bom delal, pa mi ne boš nč plačala.
Bomo vidl, če bojo tebe vzeli nazaj, če kje delaš, ko boš u penziji tud na minimalcu in boš fehtala za kak dodatn šiht.
Nekere babe ste pa res fukjene.
|
lejo
Re: vsi na dopust, le jaz ne29.06.12 20:11 |
|
žalostna doma
Re: vsi na dopust, le jaz ne29.06.12 21:27 |
|
očala
Re: vsi na dopust, le jaz ne05.07.12 13:08 |
|
žalostna doma 2
Re: vsi na dopust, le jaz ne05.07.12 21:42 |
Re: vsi na dopust, le jaz ne06.07.12 07:56 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.