Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
razburjena100x

Pa katera mama pusti to svojemu otroku?

27.06.12 20:51
Slučajno pogledam kaj gleda mož in vidim tale video http://avto.over.net/sport/avtomobilizem/wrc/reli-po-novi-zelandiji-2012-dobil-loeb/

Rezultati me ne zanimajo samo že na predogledni sliki videa pa mlad fant ki jih ima na oko rečeno okoli 18 let. Katera mati pusti takega mladega fanta v dirkalnik, da se potem tako razbije??? Jaz svojim ne bom nikoli. Pa ve?
"Fant" jih ima že 24 let.
Kako so varni dirkalniki za WRC pa lahko vidite v spodnjem videu tu: http://avto.over.net/sport/avtomobilizem/wrc/varnost-fordovih-zvezdnikov-relija/

Avto šport je tako nevaren kot ostali ekstremni športi.

Lep pozdrav, Iztok

http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku
http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju
http://avto.over.net/
http://iztokfranko.si/
Kako mu ne boš pustila? Saj te ne bo vprašal!
Navedeno
eh
Kako mu ne boš pustila? Saj te ne bo vprašal!

Vpraša praktično vsakdo, ker pri mladih letih nima nihče dovolj denarja. Drugače je, če začneš ko že služiš svoj denar.
Navedeno
razburjena100x
Slučajno pogledam kaj gleda mož in vidim tale video [avto.over.net]

Rezultati me ne zanimajo samo že na predogledni sliki videa pa mlad fant ki jih ima na oko rečeno okoli 18 let. Katera mati pusti takega mladega fanta v dirkalnik, da se potem tako razbije??? Jaz svojim ne bom nikoli. Pa ve?

in če se bo postavil tebi po robu, ko ga ne boš dolžna več preživljati ali kljub temu že prej, kaj boš potem? mu boš dala radar na hrbet, ker ti morda pri nasprotavnju sploh ne bo povedal?
kaj pa mama od Vettla, s kolikimi leti je bil onprvic SP, kaj je pa ze leeeeeeta prej pocel ;-) ti poredna mami ti.
mamin sinček

Re: Pa katera mama pusti to svojemu otroku?

27.06.12 21:56
Navedeno
razburjena100x

Daj ne govori bedarji, če nimaš pojma. WRC avtomobili oziroma dirkalniki so 5x bolj varni kot pa navadni osebni avtomobil. Tvoj sinček bi se prej v navadnem ubil kot v dirkalniku WRC. Če si gledla video si lahko videla, da ima notri močno varnostno kletko iz debelih cevi. Sicer pa nima ta reli voznik 18let tako, da slabo ocenjuješ. Nevem zakaj se razburjaš samo nekaterim je pač všeč tak šport, pa so kot poklicni vozniki relija. Nevem pa kaj si toliko zgrožena čez reli, sej pol je tudi F1 nevarna ane? Ma svašta folk zarad katerih stvari se razburjate....... bogi tvoj sinček, če mu boš tvoje veselje vsiljevala. Naš sin ima doma dirkalnik BMW sicer ne tega za wrc logično...vozi občasno pa driftanje z BMWjem.
je tole manjši riziko, kot pa vsakdanja vožnja po slovenskih cestah
razburjena100x

27.06.12 22:47
No no, ne se tako razburjat, sem videla nesrečo v videu in mi ni bilo prijetno, tudi vam ne bi bilo če bi recimo vaš otrok notri sedel. Ali pač?
se že v naprej obremenjuješ

27.06.12 22:56
ja dejstvo je, da smrt ni ravno tema, ki ti daje veselje ob razmišljanju. ampak a veš, če bi za vse stvari vedno pomislili, joj, kaj pa če, bi bili lahko vsako minuto tako razburjeni 100x kot ti. čeprav ne vem, zakaj nam praviš, da smo razburjeni, če je tebe video tako raburil.
ne vem no. najprej vprašaj otroka, če si to sploh želi. v naprej razmišljati, kaj pa če, pa ima otrok najmanjše želje, da bi kaj takšnega počel, je obremenjevanje sebe s stvarmi, ki te ne obkrožajo v ožjem krogu.
razburjena100x

28.06.12 07:27
Moža zanima :) Tamali je še premajhen da bi ga.
tako pač je

28.06.12 07:31
Sama sem mama pubertetnika. A ti misliš, da mene sin kaj sprašuje???? Na žalost samo še za denar.
nekaj mi ni in mi nikoli ne bo jasno.imam 21 letnico,18 letnico in 16 letnika. že v rani mladosti,nekje pri 8 ali 9 letih smo imeli veliko govora o tem,kdaj si samostojen,polnoleten-in sem večkrat povedala jim,da polnoleten si pri 18-vendar samo za volitve in nič drugega,dokler si v šoli in ne pri svojem
KRUHU Z SVOJIM DENARJEM,ki ga zaslužiš ,še nisi samostojen,sploh ,če ne znaš poskrbeti zase. mislim,da me niso razumeli,dokler ni prišlo do konfliktov v puberteti pri ta prvi -cigareti,pobegi iz doma itd. USTAVILI SMO V ENEM TEDNU,ji še enkrat na kratko isto razložila pri mizi - oči v oči- še vedno me ni hotela razumeti,dokler je pri 18 letu nisem postavila pred vrata brez vsega. pametna,ponosna je šla k tedanjem fantu,češ,kaj pa jaz vem,vendar sem vztrajala- čez 4 mesece je videla,da ne bo šlo-ni imela denarja,nista imela službe,treba je bilo plačati račune,bencin itd. danes je doma,študira,druga dva pa niti pomisliti ne upata na samostojnost brez denarja in kruha in šole,ter o 18 letih ne govorita. nista polnoletna ne samostojna in ne bosta delala,kar jima paše..------ ne pod mojo streho z najinim denarjem,ki ga mož težko služi,potem pa naj izkusijo,kar mislijo,da so prikrajšani. ni lahko,vem vendar otrok MORA vedeti,da tiste pravice,ki jih v šoli učijo,ki jih prijatelji zavajajo niso kul in brez posledic. zunanji svet je nevaren in brez znanja in nadzora še bolj. naj me kdo popravi,bom spoštovala,moja iZkušnja se nam obrestuje, MILENA
strinjam se s teboj milena.
Navedeno
razburjena100x

Na oko lahko nekdo izgleda 18 let star, v resici jih ima pa več kot 30.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt, docx, pptx, xlsx, png
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 3 krat 6?