Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
ned, 19. maj 2013
tor, 14. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
čet, 16. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
Užaljena?
Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 16:53 |
|
lol lol
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 16:59 |
|
Užaljena?
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:04 |
Navedenolol lol
Ne razumem, kakšno vezo ima sestrin piknik s tvojim porodom. Ali te bodo prišli domov iskat oboroženi stražarji in te pod prisilo odpeljali nanj proti tvoji volji? V čem je problem?
|
Mogoče bi pa
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:05 |
|
11511
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:06 |
|
pravljični porod
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:07 |
|
Užaljena?
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:07 |
NavedenoMogoče bi pa
tudi ona rada zanosila ... na takih piknikih se marsikaj "zgodi"...
|
res jee
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:09 |
|
wtf ženska?
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:11 |
NavedenoUžaljena?Navedenolol lol
Ne razumem, kakšno vezo ima sestrin piknik s tvojim porodom. Ali te bodo prišli domov iskat oboroženi stražarji in te pod prisilo odpeljali nanj proti tvoji volji? V čem je problem?
Ima to zvezo, da sem se veselila, da bo ta piknik, da sem sestri iskreno privoščila novo hiško, da smo večkrat govorili o tem pikniku - zdaj pa izbere tak datum, da se ga ne bom mogla udeležiti. To je problem.
|
in potem kaj
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:11 |
|
novo življenje
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:13 |
|
Užaljena?
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:13 |
Navedenopravljični porod
Če nameravaš roditi prvič, boš najbrž vsaj en teden čez rok. Sanjaš lahko, da boš rodila tako na hitro, da do porodnišnice ne boš prišla. Če boš pa res tako hitro rodila, je pa niti ne rabiš. Torej pojdi na presneto žurko in nehaj vihat nos.
|
Užaljena?
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:16 |
|
kompliciraš
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:17 |
|
jeb*š sestro
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:18 |
|
pravljični porod
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:18 |
NavedenoUžaljena?Navedenopravljični porod
Če nameravaš roditi prvič, boš najbrž vsaj en teden čez rok. Sanjaš lahko, da boš rodila tako na hitro, da do porodnišnice ne boš prišla. Če boš pa res tako hitro rodila, je pa niti ne rabiš. Torej pojdi na presneto žurko in nehaj vihat nos.
Ne, ne bom rodila prvič, ne počutim se središče sveta, sem sestra, ki je svoji sestri mnogokrat stala ob strani in se ji zdi samoumevno, da se bo vsaj malo ozirala morda na moje okoliščine ???. Ne vem, jaz ne bi tako planirala. Vsekakor bi bila bolj uvidevna.
|
Užaljena?
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:19 |
Navedenokafetarca
Pa res te hormoni dajejo. Daj malo veselja od sebe, pa pojdi na piknik. Saj ne greš daleč, 1 ura do porodnišnice ni dosti, sicer pa kje piše, da boš glih tisti dan rodila. Pojdi na piknik in se lepo imej.
|
problemi s težavami
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:19 |
NavedenoUžaljena?
Ne vem, ali upravičeno ali ne, a se počutim užaljeno.
Sem tik na tem, da rodim, še dober teden imam do poroda, sestra pa ta vikend pripravlja piknik za vso žlahto - malo tako za druženje in da se dobimo na njeni novi hiši. Piknik ni vezan na nič - ne RD, ne kaj podobnega, lahko bi bil že mesec prej, lahko bi bil mesec kasneje. O tem pikniku je govorila že vsaj pol leta, da ga načrtuje.
Od njenega novega doma do prve porodnišnice je 1 ura slabih cest, zato enostavno ne morem iti. Četudi bi sicer tvegala, da če se porod začne, pač skočimo v avto in v porodnišnico.
Ne vem, kaj naj si mislim in sem res presenečena, da je tako naplanirala, pa tudi užaljena. Ne vem, no. Kaj menite?
|
Menka
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:23 |
|
in kaj če bi
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:23 |
NavedenoUžaljena?Navedenokafetarca
Pa res te hormoni dajejo. Daj malo veselja od sebe, pa pojdi na piknik. Saj ne greš daleč, 1 ura do porodnišnice ni dosti, sicer pa kje piše, da boš glih tisti dan rodila. Pojdi na piknik in se lepo imej.
Če se mi na pikniku začne, ni šans, da pridem v enem kosu do porodnišnice, sploh glede na poletne zastoje na cestah.
Če bi pa vprašala, ali naj grem v takem stanju, v takem času ob teh zastojih, pa bi me spljuvali, da kako sem neodgovorna, da če ne vem, da bom ziher rodila v avtu ...
|
Užaljena?
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:35 |
|
na monuuuu
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:41 |
NavedenoUžaljena?
Resnično sem šokirana, kakšni odgovori!!!
Ne, ne bom šla na piknik, ker se mi to zdi preprosto neodgovorno - peljati se na turistično poln vikend praktično na drug konec SLO, od tam pa imeti še eno uro do porodnišnice. Ni šans. Ne gre za to, da bom umrla, če ne grem. Gre za to, da sem presenečena, da lahko nekdo tako planira, da tako jasno da vedeti, da ga okoliščine nekoga, ki mu je relativno blizu (vsaj mislila sem dosedaj), tako malo zanimajo.
Evo. Vaši odgovori pa - z izjemo nekaterih - bože mili!
|
pogovor rešuje
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:43 |
|
mislim ejj
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:54 |
|
breznje
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 17:58 |
|
acth
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 18:07 |
|
ne hodi
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 18:23 |
|
poglej realno
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 18:23 |
|
razumevajoča spet
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 19:00 |
|
yvcyv
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 19:22 |
|
ni mišljeno
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 19:23 |
NavedenoUžaljena?
Sem tik na tem, da rodim, še dober teden imam do poroda, sestra pa ta vikend pripravlja piknik za vso žlahto - malo tako za druženje in da se dobimo na njeni novi hiši. Piknik ni vezan na nič - ne RD, ne kaj podobnega, lahko bi bil že mesec prej, lahko bi bil mesec kasneje. O tem pikniku je govorila že vsaj pol leta, da ga načrtuje.
Od njenega novega doma do prve porodnišnice je 1 ura slabih cest, zato enostavno ne morem iti. Četudi bi sicer tvegala, da če se porod začne, pač skočimo v avto in v porodnišnico.
Ne vem, kaj naj si mislim in sem res presenečena, da je tako naplanirala, pa tudi užaljena. Ne vem, no. Kaj menite?
|
cudno da te moz se prenasa
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 19:33 |
|
ni mišljeno
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 19:36 |
NavedenoUžaljena?Navedenopravljični porod
Ne, ne bom rodila prvič, ne počutim se središče sveta, sem sestra, ki je svoji sestri mnogokrat stala ob strani in se ji zdi samoumevno, da se bo vsaj malo ozirala morda na moje okoliščine ???. Ne vem, jaz ne bi tako planirala. Vsekakor bi bila bolj uvidevna.
|
kristalna krogla
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 19:53 |
|
ma dejte no!
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 20:09 |
|
sploh ne
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 20:14 |
Navedenocudno da te moz se prenasa
Uf se ena finoca ala "rodila-bom-svet-se-bo-ustavil-in-vsi-bodo-gledali-samo-mene-in-mojega-soncka". Ja draga moja, nisi edina, ki takole misli da mora biti center vsega dogajanja, da mora biti prisotna na vsakem kosilu, na vsakem pikniku in povsod in ce ona slucajno ne more se tudi drugi ne smejo dobiti ampak je treba odpovedati celotno zadevo. To ne pride izkljucno v paketu z otrokom, ampak so taksne ze prej - ko zanosi in rodi pa se vse to potencira na najmanj 10. Zenska - nisi prva, ne edina, ki bo rodila. Le kako ljudje ZIVIJO v vukojebinah kjer je vec kot 1 uro do porodnisnice pa se zmeram zanosijo in opala pazi to - celo rodijo. Si lahko mislis? Kaj ce tvoja lastna sestra zdaj zanosi? Se bo 2 meseca pred rokom preventivno preselila v stanovanje, ki je nasproti porodnisnice? Daj lepo te prosim no. Nisi center vesolja in tvoja uzaljenost, ker si drznejo ostali veseliti za sestro in se 1 cel dan ne bodo ukvarjali izkljucno s tabo, je vec kot ocitna! Tak karakter kot si bodo se veseli da te nebo.
|
svetujem ti
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 20:36 |
|
Užaljena?
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 20:47 |
|
svet okoli nje
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 20:52 |
|
Mamica 2 otrok
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 20:55 |
|
ko satan
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 21:10 |
|
pač ne
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 21:28 |
|
Ne kompliciram
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 21:36 |
NavedenoUžaljena?
A se vam vsem zdi popolnoma vseeno, kje rodiš? Mislim na drugem koncu SLO in kam daš tačas starejše otroke? A mislite, da se bomo kar pri sestri nastanili za 3 dni, morebiti pa več, če kaj ne bo OK? Ali kako si to predstavljate?
Kakor koli. Itak da ne bom šla ...
|
Oven
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 21:37 |
Navedenorazumevajoča spet
Tale forum je čisti odraz današnje slovenske družbe. Jaz te popolnoma razumem in to je res zelo egoistično kar dela tvoja sestra. Ampak v normalni družini in v normalni družbi. Če bi to sestra naredila to v tem okolju,kjer jaz živim, bi bil to zločin, ker tukaj se družina ceni in je vedno na prvem mestu, sestra pa še posebej. V Sloveniji ni nobenih vrednot več, ne v družini in niti ne v širši družbi. Zato se niti ne čudim, da se Janša znova in znova pojavlja na sceni, ker karakterno pooseblja večino Slovencev.
Iz zgornjih zapisov je jasno, da so ljudje popolnoma neobčutljivi za sočloveka in da so se naučili, da se morajo brigati samo zase in za svojo dobro.
Zelo žalostno.
Nimam pametnega nasveta, ker se tudi sama v taki družbi ne znajdem, verjetno sem zato našla svojo pot drugje. Škoda, da ti bodo negativna čustva pokvarila najlepši dogodek v tvojem življenju. Jaz bi se poskušala s sestro pogovoriti in ji povedati kaj čutiš. Mogoče je ena izmed mnogih, ki je navajena misliti samo nase in zadovoljevati samo svoje potrebe in ni niti opazila situacije. Kaj na to pravijo starši, saj bi v taki situaciji tudi oni morali pomagati z nasveti.
|
na tvojem mestu
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 21:41 |
|
hahahahah
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 21:49 |
|
pa bi nehala komplicirat in tezit??!
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 22:20 |
NavedenoUžaljena?
A se vam vsem zdi popolnoma vseeno, kje rodiš? Mislim na drugem koncu SLO in kam daš tačas starejše otroke? A mislite, da se bomo kar pri sestri nastanili za 3 dni, morebiti pa več, če kaj ne bo OK? Ali kako si to predstavljate?
Kakor koli. Itak da ne bom šla ...
|
Zima1
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 22:20 |
|
rogljiček.
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto26.06.12 23:35 |
|
smešni ste
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 07:05 |
|
xjnvk
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 07:19 |
|
zgrožena sem
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 07:33 |
|
klika
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 07:42 |
|
leelee_nepr.
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 08:35 |
Navedenozgrožena sem
Draga avtorica, ti pa, namesto da nas sprašuješ, vprašaj sestro, zakaj tako s tem piknikom.
Mogoče je mislila imeti piknik prej, pa je bilo vreme res neugodno (kar nekaj časa), tako da zdaj lovi zadnji vikend, ko naj bi ti bila še v enem kosu.
Mogoče pa se tvoja sestra tako veseli nečaka/nečakinje, da ji ta vikend poleg družinskega srečanja zaradi nove hiše, pomeni tudi dobrodošlica za novega člana in mogoče špekulira, kako boš rodila ravno kak dan prej, pa bodo oni žurali in zalili dojenčka.
|
zgrožena sem
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 08:48 |
Navedenoleelee_nepr.Navedenozgrožena sem
Draga avtorica, ti pa, namesto da nas sprašuješ, vprašaj sestro, zakaj tako s tem piknikom.
Mogoče je mislila imeti piknik prej, pa je bilo vreme res neugodno (kar nekaj časa), tako da zdaj lovi zadnji vikend, ko naj bi ti bila še v enem kosu.
Mogoče pa se tvoja sestra tako veseli nečaka/nečakinje, da ji ta vikend poleg družinskega srečanja zaradi nove hiše, pomeni tudi dobrodošlica za novega člana in mogoče špekulira, kako boš rodila ravno kak dan prej, pa bodo oni žurali in zalili dojenčka.
Mogoče je pa sestra datum za piknik izbrala glede na vreme in njihove družinske plane za poletje.
A bi se morala cela žlahta prilagajat noseči ženski in dat svoje življenje na stand-by zato, ker ona trenutno ne more naokrog po piknikih skakat? Vprašanje, kdo je tu sebičen in egocentričen.
Od vsega je še najbolj sebično in egocentrično za moje pojme to, kar pišete tu, da bo pa ona mogoče že prej rodila in bo potem piknik posvečen novorojenčku. Piknik, ki ga ženska organizira v namen, da se zapije njeno novo hišo. In seveda se mora vse vrtet okrog noseče sestre. Tipični sindrom mona.
|
not get
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 09:01 |
|
leelee_nepr.
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 09:08 |
Navedenozgrožena sem
Pa še to: bila sem neizmerno vesela, ko je moževa sorodnica rodila ravno na dan, ko smo mi imeli neko priložnostno veselico. Pač stvar je bila taka, da se jo ni dalo prestaviti, še pogovarjali smo se, da če pride, super, če pa gre rodit, pa še bolj super, bomo pač zalili. In smo zalili in se dvojno veselili!
|
zgrožena sem
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 11:48 |
Navedenoleelee_nepr.Navedenozgrožena sem
Pa še to: bila sem neizmerno vesela, ko je moževa sorodnica rodila ravno na dan, ko smo mi imeli neko priložnostno veselico. Pač stvar je bila taka, da se jo ni dalo prestaviti, še pogovarjali smo se, da če pride, super, če pa gre rodit, pa še bolj super, bomo pač zalili. In smo zalili in se dvojno veselili!
Tukaj ni vprašanje, ali si vesel rojstva novega družinskega člana in ali na to nazdraviš. Seveda nazdraviš, pa ne samo enkrat :)
Problem je v tem samoumevnem pričakovanju, da bo sestra prestavila piknik, da bo sestrin piknik postal veselica za dojenčka,... vse se mora v glavnem podrediti noseči moni.
Pa še to, fajn za vas, da lahko prestavljate stvari. Pri nas ni šans, da bi sploh našli termin, ki vsem ustreza. Če stric, ki je dohtar, slučajno ni dežuren, ima pa sestrična, ki trenira rokomet, ravno tekmo. Potem nekoga pač ni, je*iga.
In en čas je bilo tako, da je bil v žlahti cel baby boom, ni bilo tedna, da ne bi bila ena lih pred porodom ali tik po njem. Po logiki nekaterih bi mi morali takrat narest začasno blokado in prenehat z vsemi družabnimi aktivnostmi za pol leta, ker to pa res ni nič, da ena rojeva, ostali so pa na pikniku.
|
uuu
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 13:58 |
NavedenoUžaljena?
Resnično sem šokirana, kakšni odgovori!!!
Ne, ne bom šla na piknik, ker se mi to zdi preprosto neodgovorno - peljati se na turistično poln vikend praktično na drug konec SLO, od tam pa imeti še eno uro do porodnišnice. Ni šans. Ne gre za to, da bom umrla, če ne grem. Gre za to, da sem presenečena, da lahko nekdo tako planira, da tako jasno da vedeti, da ga okoliščine nekoga, ki mu je relativno blizu (vsaj mislila sem dosedaj), tako malo zanimajo.
Evo. Vaši odgovori pa - z izjemo nekaterih - bože mili!
|
sestre so pac druge osebe
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 17:04 |
|
Kalija
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 18:44 |
|
še jz :)))
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 21:55 |
|
ŁŁŁ
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto27.06.12 22:45 |
|
ja no
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto28.06.12 12:54 |
NavedenoUžaljena?
|
Grda grda sestra
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto29.06.12 07:04 |
|
žužu
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto29.06.12 09:55 |
|
torbo vozi s sabo
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto29.06.12 10:36 |
|
ti ti ti
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto29.06.12 16:52 |
|
drugi lahko delajo kar hočejo
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto30.06.12 11:54 |
|
laddyy
Re: Jaz na tem, da rodim, sestra pa naštima piknik za vso žlahto30.06.12 14:59 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.