Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

|
Kaj se grejo švaboti
Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 21:20 |
|
seveda lahko :)
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 21:21 |
|
tudi mene moti
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 21:38 |
|
Zate
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 21:39 |
|
Dobra..
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 21:44 |
NavedenoZate
Za goske ni seno. Pojdi k najboljšemu sosedu, da tam kjer smo mi ne delaš gužve.
|
saj ni treba
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 21:44 |
|
ju3
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 21:45 |
|
jova
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 22:00 |
|
ojojoj...
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 22:28 |
|
ma sama si
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 22:40 |
NavedenoKaj se grejo švaboti
Kaj se to grejo, ne moreš niti normalno zložit stvari v voziče, sja sploh nimajo pulta!!!! Halo?????
|
enaNika n.
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 22:49 |
|
prehitre
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 22:52 |
Navedenojova
jaz sproti zlagam,kar ona da na pult.Na blagajni ne zlagam v vrečke in se ne pogovarjam po mobitelu.Pospravim svoje stvari,plačam in na pultu,ki je zato namenjen lepo zložim v vrečke.Jaz s tem nimam problemov.Meni je všeč,ker so hitre.Če bi ji pa kaj padlo na tla-nebi vzela.
|
za ljudi brez refleksov je Mercator
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 23:11 |
|
en tip
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 23:17 |
|
jova
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 23:23 |
NavedenoprehitreNavedenojova
jaz sproti zlagam,kar ona da na pult.Na blagajni ne zlagam v vrečke in se ne pogovarjam po mobitelu.Pospravim svoje stvari,plačam in na pultu,ki je zato namenjen lepo zložim v vrečke.Jaz s tem nimam problemov.Meni je všeč,ker so hitre.Če bi ji pa kaj padlo na tla-nebi vzela.
Kakšno prelaganje v vrečke? Jaz opravljam celotedenski nakup in voziček je poln do roba, zato moram zelo paziti, kako zložim na tekoči trak in potem v voziček. Zelo me moti, če mi hoče prodajalka sama dati arikle v voziček, ker se ji tako mudi. Na primer jogurte na mehko sadje...
|
Čredni nagon
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!25.06.12 23:50 |
|
kometka
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 00:15 |
|
seveda lahko :)
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 00:42 |
NavedenoprehitreNavedenojova
Kakšno prelaganje v vrečke? Jaz opravljam celotedenski nakup in voziček je poln do roba, zato moram zelo paziti, kako zložim na tekoči trak in potem v voziček. Zelo me moti, če mi hoče prodajalka sama dati arikle v voziček, ker se ji tako mudi. Na primer jogurte na mehko sadje...
|
razumem
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 01:20 |
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 07:03 |
|
reči, počasi in bo!
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 07:03 |
|
Mamica dveh otrok
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 07:17 |
|
ron
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 07:18 |
|
mene v te štacune ni
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 08:00 |
NavedenoČredni nagon
Cenene trgovine ne tretirajo kot žival samo svojih zaposlenih, ampak tudi kupce. Da bi nekdo tisto kar JAZ izberem in JAZ plačam metal na kup po svoji presoji, kot da sem švercer na stari Yugo carini, je zame nepredstavljivo. Tisti na socialnih podporah si ne morejo privoščiti luksuza nakupovanja, zato se pač morajo podrediti čredim pravilom, ki veljajo v takšnih skladiščih. Čez kako leto bo pa pri blagajni verjetno stal še birič z bičem in tolkel prepočasne prodajalke in prepočasne kupce. Vi boste pa v božjem veselju, da ste lahko za ceno 10 dek kvalitetnega sira kupili kar pol kile radirke z umetnim okusom sira svršavali od zadovoljstva. Na svetu ni nič dokončnega. Morda tudi meni pride čas, ko se bo treba po koleni plaziti pred tujcem s hrano v roki. Ampak pri mojih 800€ plače se znam tako organizirati, da lahko še vedno živim kot človek.
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 08:17 |
|
se ne dam motiti
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 08:19 |
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 08:20 |
|
nezaželenost
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 09:05 |
Kaj se to grejo, ne moreš niti normalno zložit stvari v voziče, sja sploh nimajo pulta!!!! Halo?????
|
minus minus
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 09:22 |
|
svoji k svojim
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 09:53 |
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 10:15 |
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 10:19 |
NavedenoNekaterim nikoli ni prav....Jamrajo, če so trgovke počasne in je gužva..In jamrajo, če so hitre in ni gužve..:)saj ni treba
Saj ni treba zlagati! Samo preložiš v voziček, zlagaš pa pri pultu, ki je za to namenjen. Moram pa priznati, da je bilo tudi meni poniževalno, da je blagajničarka tako hitra in moraš zelo hiteti, čeprav pošteno plačaš. Sčasoma pa sem pogruntala, da na ta način zmanjšujejo gužvo in da je na ta način veliko ljudi hitro postreženih.
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 12:08 |
|
ojojoj.../ValsikoTZ
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 15:08 |
|
abcč
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 15:50 |
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 16:01 |
|
2711
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 16:56 |
|
hofer celje
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!26.06.12 19:06 |
|
popolnoma
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!27.06.12 14:19 |
|
miš_maša
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!29.06.12 09:38 |
|
korintha
Re: Nikoli več v ušivi Hofer in Lidl, kjer ti trgovka zmeče stvari kot da meče hrano prašičem!06.07.12 15:52 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.