Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

|
Morska školjka
Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 10:12 |
|
ilex
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 10:15 |
|
dokler boš lovila....
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 10:17 |
|
vse na pol
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 10:20 |
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 10:41 |
|
jaztud
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 10:46 |
|
celestinja
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 10:53 |
|
Popay
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 10:55 |
|
kolk ste stare no
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 10:55 |
|
hehehehe
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 11:02 |
Navedenocosmo
To kar ti počneš je zavajanje potrošnika in si zrela za prijavo na inšpektorat.
Prilagodi embalažo, ali pa popravi vsebino.
|
brinka11
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 11:10 |
|
Ne ga srat!
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 12:51 |
NavedenoMorska školjka
Znam se ful dobro upedenat in našminkat. Push up modrci, steznik, visoke petke, frizura, make up,...ko gre to vse dol ostanejo povešene majhne joške, špehast trebuh, povešena ravna rit, majhne oči, majhna tenka usta, mozolji, ....
Vsak tip je razočaran in se ne oglasi več.
Ali naj hodim okrog taka kot sem v resnici, da bo vsak vedel, kaj dobi?
|
ti si še ena domišljavka
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 16:16 |
NavedenoUh ti si pa kao ful huda,kr v vrsti zate stojijo.Ne ga srat!NavedenoMorska školjka
Znam se ful dobro upedenat in našminkat. Push up modrci, steznik, visoke petke, frizura, make up,...ko gre to vse dol ostanejo povešene majhne joške, špehast trebuh, povešena ravna rit, majhne oči, majhna tenka usta, mozolji, ....
Ti že v osnovi nisi nobena huda mačka....zato tudi ti vse to, kar si naštela nič ne pomaga! ker samo kamufliraš...je pa tako, da imaš slab izgled po naturi! Tanke ustnice tudi, če so naličene so-TANKE.
Sama se tudi ličim, pa mi ravno vsi tipi pravijo, kaj se tolko šminkam, ko sem pa brez make-up boljša in lepša...
|
Ne ga srat
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 16:22 |
Navedenoti si še ena domišljavkaNavedenoUh ti si pa kao ful huda,kr v vrsti zate stojijo.Ne ga srat!NavedenoMorska školjka
Ti že v osnovi nisi nobena huda mačka....zato tudi ti vse to, kar si naštela nič ne pomaga! ker samo kamufliraš...je pa tako, da imaš slab izgled po naturi! Tanke ustnice tudi, če so naličene so-TANKE.
Sama se tudi ličim, pa mi ravno vsi tipi pravijo, kaj se tolko šminkam, ko sem pa brez make-up boljša in lepša...
|
bemumast
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 19:26 |
NavedenoMorska školjka
|
Napačen pristop
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 22:09 |
|
urejenost
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost22.06.12 22:54 |
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost23.06.12 07:05 |
|
V.A.
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost29.06.12 10:58 |
NavedenoAlexis
Meni je pa še najbolj hecno to, ko nekatere dejansko na facebooku izgledajo kot prave mačke in manekenske postave ... Nekatere dejansko poznaš v živo že od prej in veš, da slike niso realne ... Nad nekaterimi si presenečen, ko v živo izgledajo 15 kg težje kot so na slikah.
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost29.06.12 15:40 |
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost29.06.12 19:47 |
NavedenoPandora1
Dobro, da se ti vse to da. Jaz sem v osnovi za te stvari lena. In imam standard postavljen na minimum - da sem depilirana, imam zrihtane trepalnice in kolikor toliko spodobno pobarvane nohte. Za več ni časa in volje. Push-up modrcov ne rabim, ker imam radodarno oprsje. Zato pa imam milijon idej, kaj bi oblekla, če bi bila majhne joške. Glede gravitacije - Bog pomagaj, vse smo na istem prej ali slej, razen če se ne odločiš za umetne, in še za tiste moški pravijo, da je kot da bi imel žogico v roki.
Trebuh in rit - tu lahko veliko narediš. Zakaj se ne posvetiš za en mesec ali dva telovadbi tisti čas, ki ga zdaj nameniš rihtanju? Če imaš nekaj pod palcem, obstajajo zdaj tudi specializirani saloni, ki te poštimajo v nulo, če si le pripravljena delat in se držat njihovih navodil glede prehrane.
Za make-up. Zrihtala v nulo se boš potem, ko boš fanta že imela. In mu bodo učke ven padle ... kakšno lepotico ima ob sebi.
te
|
maricabarica
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost29.06.12 22:29 |
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost29.06.12 23:31 |
|
Ne pametuj
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost30.06.12 00:01 |
NavedenoAlexisNavedenoPandora1
Dobro, da se ti vse to da. Jaz sem v osnovi za te stvari lena. In imam standard postavljen na minimum - da sem depilirana, imam zrihtane trepalnice in kolikor toliko spodobno pobarvane nohte. Za več ni časa in volje. Push-up modrcov ne rabim, ker imam radodarno oprsje. Zato pa imam milijon idej, kaj bi oblekla, če bi bila majhne joške. Glede gravitacije - Bog pomagaj, vse smo na istem prej ali slej, razen če se ne odločiš za umetne, in še za tiste moški pravijo, da je kot da bi imel žogico v roki.
Trebuh in rit - tu lahko veliko narediš. Zakaj se ne posvetiš za en mesec ali dva telovadbi tisti čas, ki ga zdaj nameniš rihtanju? Če imaš nekaj pod palcem, obstajajo zdaj tudi specializirani saloni, ki te poštimajo v nulo, če si le pripravljena delat in se držat njihovih navodil glede prehrane.
Za make-up. Zrihtala v nulo se boš potem, ko boš fanta že imela. In mu bodo učke ven padle ... kakšno lepotico ima ob sebi.
te
Radodarno oprsje?
Umiram od smeha :-)
Idej in nasvetov glede manjših prsi pa res ne rabiš dajat, ker je dokazano, da tistim z manjšimi pristoji veliko več krojev majic, topov, bluz.
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost30.06.12 10:24 |
NavedenoNapačen pristop
Problem je v tvojem načinu iskanja tipa, ne toliko v izgledu, čeprav se tudi na tem lahko veliko naredi. A o tem pozneje, največja težava je po mojem v tvojem vedenju. Sklepam, da s fantom skočiš med rjuhe precej kmalu, drugače ne bi bil izgled edini razlog, da "uidejo". Ne me razumet napačno, ne pravim, da je to kaj slabega, če si želiš one-night stand, je to vsekakor super. Če pa želiš na tak način najti resnega fanta za zvezo, je zelo velika verjetnost, da ti ne uspe. K zaljubljenosti seveda prispeva tudi izgled in privlačnost, ampak za ljubezen to ni nikoli dovolj in ne more bit. To, kar ohranja zvezo med dvema, je njuna notranjost, pa naj se sliši še tako zguncano. Po pol leta (če ne že prej), zaljubljenost mine in če je bazirala samo na privlačnosti, je zveza obsojena na propad. Lepota je plus točka za privlačnost, ampak če se kot osebi ne ujameta, ne bo dovolj niti, da si miss sveta. Zato moj nasvet je, ne hiti s seksom, če se ti zdi fant potencialen za resno zvezo. Če mu bo kaj do tebe, te ne bo zaradi tega pustil, ampak bo to kvečjemu videl kot plus. Pa ne mi rečt, da dandanes vsi tipi padejo samo na tiste, ki so lahke. Ni res in to vem, ker se samski tipi, ki jih poznam, velikokrat zgražajo, da se ne more dobit ene pametne punce, da vsem gre samo za seks. Če pa je že tak tip, da pade na lahke punce, te bo tako ali tako prevaral ali pustil, ker se je naveličal seksa s tabo. Poleg tega fante pri punci najbolj privlači samozavest, samospoštovanje. Spoštuj sebe spoštuje njega in jasno pokaži, da od njega pričakuješ spoštovanje. Naj se potrudi zate, ne bit lahek plen. Ohranjanje obojestranskega spoštovanja je ključnega pomena tudi potem v zvezi.
Kar se tiče izgleda, veliko lahko narediš s tem, da skrbiš za svoje telo. Telovadi, da shujšaš, za mozolje pa obstaja veliko preparatov. Sama sem imela grozne mozolje in ti priporočam to: Cleanance K (se dobi v lekarni) in Thayer's Witch Hazel (meni je najboljši Cucumber). To je brezalkoholni tonik z izvlečkom nepozebnika, ki med drugim deluje antibakterijsko, protivnetno in proti mozoljem. Pri nas se ga ne dobi, lahko ga naročiš na amazonu ali ebayu. Vreden je vsakega evra. Res.
Torej, punca, spoštuj se in imej se rada. In ne pozabi, iskanje fanta ni hitrostna dirka. Verjamem, da boš našla pravega zase! :)
|
arkyca
Re: Oblečena sem huda mačka, ko se slečem pa žalost01.07.12 17:00 |
Navedenocelestinja
Nisem popolna, imam enih 10 kg preveč, velike in povešene joške, pa čeprav štejem 25 let, ampak s fanti nisem imela nikoli problema. Vedno samo maskara na trepalnice, korektor na kakšen mozolj in labelo na ustnice. Še nihče ni bil razočaran zjutraj, ker je že prej vedel, kaj ga čaka ;)

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.