Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
Kako se pa ta 2 km štejeta? Zračna linija, avtobusna linija...?
Navedeno
monovka
TIS

monovka
TIS

NIkjer ne piše kako se to meri. Res uporabljajo največkrt TIS, ampak to ni nujno res, tako da preveri še kje drugje (zemljevid najdi si, google,...)
Navedeno
nikjer določeno
Navedeno
enaporocena
Navedeno
monovka
TIS

NIkjer ne piše kako se to meri. Res uporabljajo največkrt TIS, ampak to ni nujno res, tako da preveri še kje drugje (zemljevid najdi si, google,...)
Mi smo v navodilih dobili določeno, da mora biti po TIS-u

enaporocena
Navedeno
nikjer določeno
Navedeno
enaporocena
Navedeno
monovka
TIS

Mi smo v navodilih dobili določeno, da mora biti po TIS-u

Potem so to neka interna navodila, ampak a piše tudi katera verzija TIS? Kaj pa v primeru, ko ne najdeš hišne številke (ker je precej nova)? :-) Eh, kar nekaj...
to velja le za tiste, ki živijo manj kot 2 kilometra od delovnega mesta. vsi ostali, ki pa imajo bivališče izven ljubljane ali pa več kot 2 kilometra, pa jim ta vozovnica pripada.
Navedeno
gost20000
to velja le za tiste, ki živijo manj kot 2 kilometra od delovnega mesta. vsi ostali, ki pa imajo bivališče izven ljubljane ali pa več kot 2 kilometra, pa jim ta vozovnica pripada.
Verjamem, ampak mi moramo izpolniti list s podatki in napisati št. km. Sigurno sem dlje od dveh, koliko pa jih je, pa nimam pojma.
Navedeno
gost20000

Manj kot dva kilometra ne pripada popolnoma nič!
Google maps, vtipkaš svoj naslov, naslov službe in to je to. Lepo napiše, koliko je v km. Jaz imam po tisti poti, po kateri se vozim, natančno 2 km, če bi se vozila po neki drugi, pa 2,6. AMpak nikoli ne grem po tej drugi. In evo, ne dobim nič.
Navedeno
google maps
Google maps, vtipkaš svoj naslov, naslov službe in to je to. Lepo napiše, koliko je v km. Jaz imam po tisti poti, po kateri se vozim, natančno 2 km, če bi se vozila po neki drugi, pa 2,6. AMpak nikoli ne grem po tej drugi. In evo, ne dobim nič.

Upošteva se najkrajša pot, ne glede na to po kateri se voziš.
Sicer pa pripada le tistim, ki so oddaljeni več kot 2 kilometra.
Hvala za obvestilo, odgovorila pa sem tisti, ki ne ve, kako naj pride do podatka o razdalji. Vse ostalo mi je popolnoma jasno.
Mi smo dobili navodilo, da si morao najkrajšo razdaljo izračunati s tem programom:

http://info.map24.com/
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 25 plus 24?