Najbolj brane teme zadnjega tedna:
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 22. maj 2013

|
Ena mamica v solzah
Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 07:28 |
|
Ena mamica v solzah
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 08:21 |
|
žalost
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 08:28 |
NavedenoEna mamica v solzah
Ja, je ta fantek, ko so zbirali denar za operacijo za Nemčijo.
lp,
|
žal ne
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 08:34 |
NavedenoBMW 540NavedenoEna mamica v solzah
Ja, je ta fantek, ko so zbirali denar za operacijo za Nemčijo.
lp,
:(, torej moja pomoč ni prav nič pomagala..:(((
|
gh bk
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 08:53 |
|
Žalostno
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 09:02 |
Navedenoppinkpponk
Tudi jaz izrekam iskreno sožalje stršem, predvsem pa veliko moči, ki je potrebna, da življenje ne postane životarjenje, na žalost dobro vem kako se zdaj počutita, ker imam tudi jaz angelčka na nebu. Danes spet prižgem svečko vsem otrokom, ki jim ni bilo dano živeti, prav tako bo svečka gorela za Nika.
|
nova gospodinja
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 09:11 |
|
ojoj :(
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 09:33 |
|
bože mili
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 09:49 |
|
samo vprašanje
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 09:56 |
|
saj so ga operirali!
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 10:03 |
Navedenobože mili
Zgražam se nad sistemom, kjer se otroka ne operira takoj in na račun države
|
ugibam
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 10:04 |
Navedenosamo vprašanje
Priznam, da o tem konkretnem primeru nič ne vem. A kolikor jaz razumem zakonodajo, je od 1.1. letos že možno iti na zdravljenje v tujino v bolnišnico v državah EU. In zdravstvena zavarovalnica je dolžna povrniti stroške zdravljenja - v višini, kot bi jih povrnila v Sloveniji.
Zakaj pa tega fantka niso peljali v tujino? Ali je morda bilo zdravljenje v Nemčiji toliko dražje kot pri nas, da bi bilo treba zbrati za razliko ali kaj? Ali je komu poznano bistvo problema?
Navedenosamo vprašanje
Priznam, da o tem konkretnem primeru nič ne vem. A kolikor jaz razumem zakonodajo, je od 1.1. letos že možno iti na zdravljenje v tujino v bolnišnico v državah EU. In zdravstvena zavarovalnica je dolžna povrniti stroške zdravljenja - v višini, kot bi jih povrnila v Sloveniji.
Zakaj pa tega fantka niso peljali v tujino? Ali je morda bilo zdravljenje v Nemčiji toliko dražje kot pri nas, da bi bilo treba zbrati za razliko ali kaj? Ali je komu poznano bistvo problema?
|
voodoo maginja
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 10:26 |
Navedenomik
Iz srca ti želim, da bi te na stara leta bolela kolena.
|
Razočarana
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 11:13 |
|
12plus2
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 12:46 |
|
Mojca223
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 13:25 |
|
6529756
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 13:42 |
|
ghghghgg
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 14:28 |
|
palica
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 14:47 |
Navedenomik
Iz srca ti želim, da bi te na stara leta bolela kolena.
|
* C * *
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 15:01 |
|
postavite si mejo
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku21.06.12 18:44 |
Navedenoghghghgg
Mi je zelo hudo za njegovo družino, si ne predstavljam, da se nam kaj takega zgodi... :(
Ampak ne kar na počez pisati o kruti zavarovalnici. ČE kak poseg pri nas ni mogoč in obstaja možnost tega posega v tujini, zavarovalnica krije VSE stroške - morajo pa zdravniki napisati, da so pri nas možnosti zdravljenja izčrpane in da obstaja možnost, da bo poseg b tujini uspešen. Govorim iz lastne izkušnje, sem bila sama operirana v tujini, ker se je mojim zdravnikom v LJ zdelo ,da je moja zadeva preveč rizična in da nimajo dovolj izkušenj.
Drugo pa je, če gre za nepreizkušene metode. Logično, da starši poiskusijo vse - tudi jaz bi... Ampak ni pa vedno že v štartu kriva zavarovalnica in naše zdravstvo. Žal so nekatere bolezni pač preveč agresivne :(
Navedenopostavite si mejoNavedenoghghghgg
Mi je zelo hudo za njegovo družino, si ne predstavljam, da se nam kaj takega zgodi... :(
Ampak ne kar na počez pisati o kruti zavarovalnici. ČE kak poseg pri nas ni mogoč in obstaja možnost tega posega v tujini, zavarovalnica krije VSE stroške - morajo pa zdravniki napisati, da so pri nas možnosti zdravljenja izčrpane in da obstaja možnost, da bo poseg b tujini uspešen. Govorim iz lastne izkušnje, sem bila sama operirana v tujini, ker se je mojim zdravnikom v LJ zdelo ,da je moja zadeva preveč rizična in da nimajo dovolj izkušenj.
Drugo pa je, če gre za nepreizkušene metode. Logično, da starši poiskusijo vse - tudi jaz bi... Ampak ni pa vedno že v štartu kriva zavarovalnica in naše zdravstvo. Žal so nekatere bolezni pač preveč agresivne :(
Lepo prosim, če si to ene 5x preberete vsi, ki gor nekaj težite. Kolikor poznam zdravnike in jih poznam zelo veliko, takšne in drugačne, se večinoma za otroke na vso moč potrudijo. Je pa treba spoštovati meje medicine, žal ni vsemogočna.
Staršem pa iskreno sožalje, lahko jim pošiljamo pozitivne misli in moč, da se bodo prebili skozi najhujše, kar se staršu lahko pripeti.
|
Moški
Re: Prepozno je bilo zbiranje sredstev za operacijo v Nemčiji malemu Niku24.06.12 12:18 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.