Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
tor, 14. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
tušek
tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 00:25 |
|
147
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 00:31 |
|
saj se hecaš
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 00:32 |
|
lmao joj
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 00:35 |
Navedenosaj se hecaš
a ne. S kakšno packo pa živiš. Jaz se v zimskem času tuširam dvakrat dnevno, poleti pa sigurno večkrat dnevno, sploh v takšni pripeki.
|
fuj
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 01:09 |
Navedenosaj se hecaš
a ne. S kakšno packo pa živiš. Jaz se v zimskem času tuširam dvakrat dnevno, poleti pa sigurno večkrat dnevno, sploh v takšni pripeki.
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 01:31 |
|
dovolj
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 05:56 |
|
OMG!
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 06:09 |
|
Res
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 07:30 |
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 07:33 |
Uredništvo MON |
Navedenoatom...ant
Enkrat tedensko je več kot dovolj, sej pravih vročin sploh še ni bilo. Vsakdanje tuširanje je ena grda navada, nenaravna, negospodarna in znanstveno dokazano, škodljiva.
Sodoben človek rabi eno tuširanje na 4 dni, toliko kot "trajajo" ene spodnjice. Stuširaš se in oblečeš nove spodnjice, naslednji dan jih obrneš spredaj-zadaj, tretji dan jih obrneš od znotraj navzven in četri dan še enkrat spredaj-zadaj. Potem se (že) spet stuširaš, oblečeš nove spodnjice in lajf gre naprej. Ne glede na letni čas.
|
odvisno od situacije
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 08:10 |
|
zima in poletje
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 08:22 |
|
krepam od smeha
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 08:35 |
NavedenoAh, kje pa sta vidva tole slišala?AndrejaNavedenoatom...ant
Enkrat tedensko je več kot dovolj, sej pravih vročin sploh še ni bilo. Vsakdanje tuširanje je ena grda navada, nenaravna, negospodarna in znanstveno dokazano, škodljiva.
Sodoben človek rabi eno tuširanje na 4 dni, toliko kot "trajajo" ene spodnjice. Stuširaš se in oblečeš nove spodnjice, naslednji dan jih obrneš spredaj-zadaj, tretji dan jih obrneš od znotraj navzven in četri dan še enkrat spredaj-zadaj. Potem se (že) spet stuširaš, oblečeš nove spodnjice in lajf gre naprej. Ne glede na letni čas.
Tušira se enkrat na teden, če je treba ali ne. En red mora biti.
Spodnjice pa je res dobro vmes enkrat zamenjati. Ker drugače nimaš polnega stroja konec tedna in se ti vse prestavi. Red in higiena mora bit.
p.s.
Sedaj pa malo bolj resno: ponavadi so moški "packi". Morda ima tvoja žena kak poseben razlog in ji ga pomagaj razčistiti.
npr. Steve Jobs se tudi ni tuširal in je prav zaudarjal. Verjel je v presno prehrano, ki naj ne bi zastrupljala telesa in tudi tuširanje naj ne bi bilo potrebno.
|
katarina73
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 08:39 |
|
krepam od smeha
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 08:43 |
NavedenoBravo Prlečka, tako se dela:))katarina73
upam, da tiste, ki se tuširate 100x dnevno zdaj en hodite na našo obalo, ker kronično primanjkuje vode in jo bolj potrebujejo za pitje kot za vaše tuširanje.
sicer pa kakor komu paše. jaz se tudi včasih ne stuširam, samo preoblečem se, pa nima s tem nihče od mojih nobenih težav. in glede na to, da živim na območju, kjer tudi ni vode za odmet, se tuširamo racionalno, ne kopamo se in ne namakamo v banji do nezavesti. pa tudi v bloku voda stane, tako da ... če se želi kdo sproščati v vodi naj gre v bazen.
|
topolšca
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 08:47 |
Navedenokatarina73
... če se želi kdo sproščati v vodi naj gre v bazen.
|
krepam na križu
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 08:49 |
Navedenokrepam od smeha
Ah, kje pa sta vidva tole slišala?
Takole je, tušira se za veliko noč in božič, če je potrebno ali ne, pač zaradi reda, gate se pa menjajo trikrat letno, enkrat poleti še vmes:)))
|
krepam od smeha
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 08:52 |
Navedenosaj sem vedela, da je enkrat letno čisto dovolj, samo potrditev sem potrebovala, hehehehe..krepam na križuNavedenokrepam od smeha
Ah, kje pa sta vidva tole slišala?
Takole je, tušira se za veliko noč in božič, če je potrebno ali ne, pač zaradi reda, gate se pa menjajo trikrat letno, enkrat poleti še vmes:)))
Tušira se samo za božič, na veliko noč se pa na križ obesiš, da se posušiš!
|
Ja pa ja
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 09:09 |
Navedenokatarina73
upam, da tiste, ki se tuširate 100x dnevno zdaj en hodite na našo obalo, ker kronično primanjkuje vode in jo bolj potrebujejo za pitje kot za vaše tuširanje.
sicer pa kakor komu paše. jaz se tudi včasih ne stuširam, samo preoblečem se, pa nima s tem nihče od mojih nobenih težav. in glede na to, da živim na območju, kjer tudi ni vode za odmet, se tuširamo racionalno, ne kopamo se in ne namakamo v banji do nezavesti. pa tudi v bloku voda stane, tako da ... če se želi kdo sproščati v vodi naj gre v bazen.
|
katarina73
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 09:22 |
|
japajade.
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 09:57 |
|
Hec
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 10:01 |
Navedenosaj se hecaš
|
Vsak dan
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 10:50 |
|
sprijaznite se
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 11:25 |
|
tako ja
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 11:32 |
Navedenosprijaznite se
Več se tuširajo tisti, ki bolj smrdijo. Če se nekateri od malega tuširajo tolk in tolk krat še ne pomen, da je to zdravo in edino pravilno. Pri moških imajo več uspeha tiste ženske, ki ne pretiravajo s spiranjem feromonov in prekrivanjem z deodoranti ali parfumi. Privlačen je vonj po ženski in ne vonj po kemiji.
|
trinajst13
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 11:51 |
Navedenosprijaznite se
Več se tuširajo tisti, ki bolj smrdijo. Če se nekateri od malega tuširajo tolk in tolk krat še ne pomen, da je to zdravo in edino pravilno. Pri moških imajo več uspeha tiste ženske, ki ne pretiravajo s spiranjem feromonov in prekrivanjem z deodoranti ali parfumi. Privlačen je vonj po ženski in ne vonj po kemiji.
|
kva kva?
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 12:22 |
Navedenotrinajst13Navedenosprijaznite se
Aja, če skočiš vsak dan pod tuš potem imaš vonj po kemiji. Đizs krajst....lepa tolažba, da opravičiš svojo lenobo in čistočo do lastnega telesa. Fuj packa. Se strinjam z nekateri, normalen človek, ki poskrbi za svojo higieno, se stušira vsak dan, vsi ostali pa so navadni zanemarjenci.
|
trinajst13
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 12:53 |
Navedenokva kva?Navedenotrinajst13Navedenosprijaznite se
Aja, če skočiš vsak dan pod tuš potem imaš vonj po kemiji. Đizs krajst....lepa tolažba, da opravičiš svojo lenobo in čistočo do lastnega telesa. Fuj packa. Se strinjam z nekateri, normalen človek, ki poskrbi za svojo higieno, se stušira vsak dan, vsi ostali pa so navadni zanemarjenci.
A teb se zdi normaln tuširat brez mila? Samo z vodo? Fuj, packa. Pol si pa res čista, ja!
|
štrajfiks
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 13:27 |
|
nesnage na dveh nogah
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 15:04 |
Navedenoatom...ant
|
ehnires
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 15:35 |
NavedenoEh, to je manipulacija. Nekdo hoče služit z gradnjo Rižanskega vodovoda s provizijami. Vode je dovoooolj, v Kraškem vodovodu!katarina73
ja pa ja : potem pa očitno nisi obveščena, da v rižanskem vodovodu že primanjkuje vode in da se vam obeta zapiranje. malo glej dnevnik. jaz vem več od tebe, pa sem na čisto drugem koncu slovenije. :)
voda, ki priteče iz tvoje pipe ni tvoja, ampak iz skupnega zajetja, ki je last vseh ljudi, celo vseh živih bitij. avtorja prispevka pa mogoče to sploh ne moti, samo vaše mnenje ga zanima. najbrž pa bo na podlagi tega začel partnerki teži, da ni normalna, da se vsi normalni ljudje tuširajo 50x na dan.
|
Ona55
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 17:31 |
NavedenoehniresNavedenoEh, to je manipulacija. Nekdo hoče služit z gradnjo Rižanskega vodovoda s provizijami. Vode je dovoooolj, v Kraškem vodovodu!katarina73
ja pa ja : potem pa očitno nisi obveščena, da v rižanskem vodovodu že primanjkuje vode in da se vam obeta zapiranje. malo glej dnevnik. jaz vem več od tebe, pa sem na čisto drugem koncu slovenije. :)
voda, ki priteče iz tvoje pipe ni tvoja, ampak iz skupnega zajetja, ki je last vseh ljudi, celo vseh živih bitij. avtorja prispevka pa mogoče to sploh ne moti, samo vaše mnenje ga zanima. najbrž pa bo na podlagi tega začel partnerki teži, da ni normalna, da se vsi normalni ljudje tuširajo 50x na dan.
|
mi ni nenavadno
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 17:34 |
|
pa saj je vseeno
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 18:56 |
Navedenomi ni nenavadno
Moja mati je izredno čista ženska, tako telesno kot tudi doma v stanovanju. Ampak ne vem, če se je v teh 40-ih letih, kar jo jaz poznam, enkrat samkrat stuširala. Umije se vsak dan, vsak dan si opere noge, pod pazduho, vrat, ušesa, pod prsmi in rit, enkrat tedensko si opere lase in vse to v lavorju nad banjo. Ona je tako navajena in tako ji je ostalo. Torej, nikoli se ne tušira, pa je vseeno čista.
Meni njen sistem ne odgovarja, mi je veliko bolj enostavno stopit pod tuš in se tuširamo 1x dnevno, poleti po potrebi.
|
krejzi
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih20.06.12 19:45 |
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih21.06.12 07:42 |
|
oralni sex
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih21.06.12 12:18 |
|
žal je res
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih21.06.12 14:02 |
Navedenopa saj je vseenoNavedenomi ni nenavadno
Moja mati je izredno čista ženska, tako telesno kot tudi doma v stanovanju. Ampak ne vem, če se je v teh 40-ih letih, kar jo jaz poznam, enkrat samkrat stuširala. Umije se vsak dan, vsak dan si opere noge, pod pazduho, vrat, ušesa, pod prsmi in rit, enkrat tedensko si opere lase in vse to v lavorju nad banjo. Ona je tako navajena in tako ji je ostalo. Torej, nikoli se ne tušira, pa je vseeno čista.
Meni njen sistem ne odgovarja, mi je veliko bolj enostavno stopit pod tuš in se tuširamo 1x dnevno, poleti po potrebi.
1. Pa saj je vseeno, kako se umije. Umije se dnevno in odstrani razkrajajoči se pot in druge izločke, čisto mogoče se je cel umiti, ne da bi stopil pod tuš, je pa res, da je mnogo bolj enostavno, če se stuširaš, kar se mene tiče.
2. Tukaj pa eni pišejo, kot da se umivajo na par dni in se vmes vode sploh ne dotaknejo.
|
kamika
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih21.06.12 21:16 |
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih21.06.12 21:29 |
|
Bane
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih21.06.12 22:56 |
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih22.06.12 06:50 |
|
112233
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih22.06.12 16:49 |
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih22.06.12 17:39 |
|
Tudi dvakrat NA DAN se tuširam !
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih22.06.12 20:54 |
|
nekaj je narobe
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih22.06.12 21:59 |
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih22.06.12 22:37 |
|
Kiara*
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih23.06.12 00:53 |
|
POpo
joj no23.06.12 13:02 |
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih23.06.12 23:18 |
|
Patrici
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih25.06.12 10:10 |
|
nič več vojne
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih25.06.12 12:20 |
|
Prefine nimfomanke
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih25.06.12 13:54 |
Navedenooralni sex
Mogoče tvoja dama ne ve kaj je higiena umivanja.Ne predstavljam si oralnega sexa, da si tam doli 3x na dan ne umije.Enkrat z milom, dvakrat pa z vročo vodo.2x na teden umivanja je skratka nerazumljivo v tem stoletju.Moje delo je takšno, da si samo pazduhe umijem 3x do 4x na dan, tuširam se pa itak vasak dan, temeljito, potem pa še po delih, noge, pazduhe....intimna področja...
Predstavljajte si, da vsak dan greste na blato, pa se samo 2x na teden stuširate....fuj in fej.
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih25.06.12 15:27 |
|
Komentator
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih25.06.12 17:06 |
Navedenotušek
Zanima me vaše mnenje o samem tuširanju v vročih mesecih,se vam zdi dovolj ,da se partnerka tušira enkrat do dvakrat tedesko.Sam, se vsak dan predno grem spat,ona ima drugačno mnenje glede tega ji ne oporekam ,ker ona že ve kaj je prav in kaj ne.
prosim za komentarje.
|
Nič več vojne
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih25.06.12 18:19 |
Navedenosapra73
Danes vojne na srečo ni in si je verjetno nihče ne želi, je pa voda, tko da kr pogumno pod tuš. :)
|
krtmen
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih26.06.12 15:51 |
|
pretiravanje
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih26.06.12 19:01 |
NavedenoAli pa druga skrajnost:krtmen
Tušira se na vsako prestopno leto-29.februarja. Torej kdor je letos zamudil...hm.
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih27.06.12 14:56 |
|
tušek
Re: tuširanje partnerke v vročih mesecih01.07.12 01:05 |
NavedenoKaj pa ti, ali se je izogibaš v postelji, ali ti smrdi, nisi se izrazil?tušek
Zanima me vaše mnenje o samem tuširanju v vročih mesecih,se vam zdi dovolj ,da se partnerka tušira enkrat do dvakrat tedesko.Sam, se vsak dan predno grem spat,ona ima drugačno mnenje glede tega ji ne oporekam ,ker ona že ve kaj je prav in kaj ne.
prosim za komentarje.

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.