Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
ned, 19. maj 2013
pon, 20. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
čet, 16. maj 2013
tor, 21. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
trenutno razumišljam
Če bi se ločila?19.06.12 10:53 |
Re: Če bi se ločila?19.06.12 10:55 |
|
ne bi šlo....
Re: Če bi se ločila?19.06.12 10:56 |
|
vprašanje ?
Re: Če bi se ločila?19.06.12 10:57 |
|
seveda bi
Re: Če bi se ločila?19.06.12 10:58 |
|
trenutno razmišljam
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:00 |
Navedenovprašanje ?
Torej več ne ljubiš moža, mož ne ljubi tebe ? Ni več spoštovanja in vzajemne pripadnosti ?
Navedenotrenutno razumišljam
Če bi se ločila in bi z možem sklenila deljeno skrbništvo, bi otrok imel več od očeta, ki bi se mu dejansko moral posvetiti tisti teden, jaz bi imela več časa za sebe, ker bi bila vsak teden sama, potem bi lahko vsak drug teden naredila kakšen projektič in dodatno zaslužila, kam šla, se družila z ljudmi, kakšno plačano naduro več naredila, s tem bi bila finančno na boljšem, kot sem sedaj.
Skrbela bi namesto vsak dan za 3 ljudi, le še za 2 (s tem, da je otrok naučen reda in pospravljanja za seboj z razliko od moža) oz vsak drug teden samo zase.
Stanovanje skupno bi prepustila možu oz bi svoj delež napisala na otroka.
Šla bi živet v stanovanje, ki ga imam od prej.
Za otroške bi lahko se dogovorila, da jih nakažem otroku, da mi mož ne bi mogel sponašat.
Bi šlo skoz?
|
trenutno razmišljam
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:02 |
|
tko bi to bilo
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:03 |
|
vprašanje ?
|
F5
Navedenomezincica
Mislim, da je vseh šest tipov v Sloveniji, ki bi radi imeli vsaj skupno skrbništvo, zadnja dva dneva tukaj na starševskem. Če si med njimi prepoznala svojega, bi tvoj plan lahko šel skozi, sicer pa po mojih izkušnjah bolj švoh :)
|
za avtorico vprašanje
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:05 |
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:06 |
Navedenotko bi to bilo
Bi šlo skozi:
sama boš imela dva otroka na grbi, mož bo na svobodi in imel stike z njima enkrat tedensko za 4 ure. Preživnine boš dobila 400 Eur, časa zase boš imela nič.
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:07 |
Navedenotrenutno razmišljam
Moj je preveč nečirmn, da bi bil karkoli drugega, kot popoln očka.
Sploh, če bi ga še žena pustila, potem bi naredil vse, da bi ostal ubog zapuščen popoln očka v očeh drugih. Se sploh ne bojim, da ne bi bilo tako.
|
če bi se ločila
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:08 |
Navedenotko bi to bilo
Bi šlo skozi:
sama boš imela dva otroka na grbi, mož bo na svobodi in imel stike z njima enkrat tedensko za 4 ure. Preživnine boš dobila 400 Eur, časa zase boš imela nič.
|
če bi se ločila
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:11 |
NavedenoyohnyboyNavedenotko bi to bilo
Bi šlo skozi:
kako se bo mož hotel pogovarjati o varstvu - zaradi nečimernosti bo itak zahteval in s trme fural deljeno skrbništvo - , preživnini - ne nameravam zahtevat, imam svojega denaraj dvolj hvala - , stanovanju - svoje stanovnje imam že od prej in je pisano samo name - , prepisu stanovanja - že sedaj je 1/2 pisana name, ker sem odplačala enakovredno tudi 1/2 kredita zanj, to polovico bi dala otroku, navsezadnje lahko s svojo polovico delam kar želim, magari naselim cigane vanjo - vzdrževanju družinskih članov, če ti tako neresno in z lahkoto jemlješ, da bo mož kar na hitro pristal na vse tvoje se po mojem hudo motiš, ali je pa tvoj mož totalni analfabet.
|
trenutno razmišljam
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:13 |
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:16 |
Navedenotrenutno razmišljam
Mašina, a se ženska niti ločit več ne sme?
A mora res moški si najprej poiskat ljubico, da ima ženska pameten razlog da gre?
|
vprašali bi te no
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:17 |
|
eowin
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:19 |
|
trenutno razmišljam
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:20 |
NavedenoyohnyboyNavedenotrenutno razmišljam
A mora res moški si najprej poiskat ljubico, da ima ženska pameten razlog da gre?
seveda se lahko a na način kot je avtorica začela, gredo stvari po daljši poti skozi, če sploh gredo, če imate moške za norce in bodo kar nasedali raznim umotvorom, no tudi takšni se najdejo ampak načeloma ne,
jaz bi avtorici priporočal, da se z možem danes popoldne resno pogovorita in nam jutri poroča, kako se je stvar iztekla in če res tako kot si je ona zamislila.
|
trenutno razmišljam
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:22 |
Navedenovprašali bi te no
a si nesposobna obdržat zakon ?
|
takole ti povem
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:22 |
|
Moharenko
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:23 |
|
trenutno razmišljam
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:24 |
Navedenotakole ti povem
ma dol mi visi zate, pa ga pusti, saj si bo najdel eno, ki ga bo ljubila in on njo.
|
trenutno razmišljam
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:25 |
NavedenoMoharenko
Pupica, lahko poveš koliko si stara in koliko je star otrok?
|
prijavi ga
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:28 |
|
podpiram, seveda
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:29 |
Navedenotrenutno razmišljamNavedenoyohnyboyNavedenotrenutno razmišljam
seveda se lahko a na način kot je avtorica začela, gredo stvari po daljši poti skozi, če sploh gredo, če imate moške za norce in bodo kar nasedali raznim umotvorom, no tudi takšni se najdejo ampak načeloma ne,
jaz bi avtorici priporočal, da se z možem danes popoldne resno pogovorita in nam jutri poroča, kako se je stvar iztekla in če res tako kot si je ona zamislila.
Vidiš, jaz pa mislim, da sem naumila čisto clean in straight način, da ne bi bilo lažjega - grem do moža in mu rečem:" Dragi mož. Ne da se mi več živeti s tabo. S ponedeljkom se selim v moje prejšne stanovanje. Otroka lahko videvaš kolikor boš sam želel, preživnine ne bom zahtevala, skrbništvo si lahko komot deliva, če želiš, drugače bom sfolgala tudi sama - odločitev ja na tebi. Kar se tiče skupnega stanovanja sem se odločila, da bom svojo polovico, s katero imam pravico prosto razpolagati prepisala na najinega skupnega otroka."
Ne vem kje šteka in kje imam sedaj moža za norca. Ne zahtevam od njega absolutno ničesar.
|
razumem
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:37 |
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:38 |
|
fantazije
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:54 |
Navedenoprijavi ga
Ti iz lastnih izkušenj povem, da ne bo šlo skozi. Trpeli bodo otroci. Meni je priznani psiholig že da vno pred ločitvijo svetoval, naj ga prijavim zaradi zanemarjanja otrok. Pa nisem bila sposobna storiti tega. Ampak takim "vikend očkom" ne pomaga nič drugega kot grožnja z denarno kaznijo ali zaporom. Ker imajo tudi otroci pravico do očeta in do stikov. Ampak dandanes še 50 letnikom gledajo skozi prste in jih poveličujejo, ker so blagovolili darovati svoje seme. temu bi bilo treba narediti konec enkrat za vselej. Ker če bodo za oplojevalce zanimive le še punce brez otrok in če bodo očetje po tekočem traku zapuščali in zanemarjali svoje otroke, bo apokalipsa prišla ne jutri, ampak danes.
Prijavi ga in zahtevaj deljeno skrbništvo. Če ni sposoben skrbeti za otroka, naj se mu odvzamejo vse starševske pravice in dolžnosti, ti pa si poišči partnerja, ki bo imel rad otroke. L.p.
|
ajme meni...
Re: Če bi se ločila?19.06.12 11:58 |
Navedenotrenutno razmišljamNavedenoMoharenko
45 in 17 - in?
|
trenutno razmišljam
Re: Če bi se ločila?19.06.12 12:01 |
Navedenoajme meni...Navedenotrenutno razmišljamNavedenoMoharenko
45 in 17 - in?
pri sedemnajstletnem otroku si ne moreš utrgat časa zase??
kaj ga celo popoldne animiraš, ali kako?
tako, kot si napisala v prvem postu...
bi otrok imel več od očeta, ki bi se mu dejansko moral posvetiti tisti teden, jaz bi imela več časa za sebe, ker bi bila vsak teden sama,
se bere, kot da govoriš o predšolskem otroku...
ti iščeš neke izgovore, za to, da si nisi sposobna organizirat življenja tako, kot bi hotela
|
se posipam
Re: Če bi se ločila?19.06.12 12:08 |
Re: Če bi se ločila?19.06.12 12:16 |
NavedenoJalapena
Sicer res ni moja stvar, ampak bere se, kot da bi se ločila zgolj za to, da boš imela več časa zase in svoje projektiče.
|
Trenutno razmišljam
Re: Če bi se ločila?19.06.12 12:42 |
NavedenoprojekticNavedenoJalapena
Sicer res ni moja stvar, ampak bere se, kot da bi se ločila zgolj za to, da boš imela več časa zase in svoje projektiče.
hahahah se strinjam, ženska totalno izkoriščevalska!
|
Trenutno razmišljam
Re: Če bi se ločila?19.06.12 12:43 |
Navedenose posipam
Sem par prispevkov v tole temo napisala, pa bi vse najraje nazaj vzela.
Ker ko sem videla, da vprašanje postavlja ženska s 17 letnim otrokom ... draga ženska, pri 17 bo odločil otrok, pri komu bo, čez eno leto in še prej, pa otrok niti otrok več ne bo in bo moral sam tožiti za preživnino, če jo bo hotel imeti. Postal bo pravno in opravilno sposobna oseba vsaj po pravni plati. Omg ... dej ženska, moža ne ljubiš (razlogi sploh niso pomembni, nihče ni kriv, dejstvo je, kakršno je), loči se. Če pa 17 letnik tega dejstva ni sposoben prežvečiti, potem sta ga (si ga) vzgojila katastrofalno slabo in iz njega naredila čustvenega invalida. A kot praviš, mladenič očitno ve in čuti, zato go for it.
Drugič pa normalno predstavi situacijo, ker smo bili vsi zavedeni.
Re: Če bi se ločila?19.06.12 13:14 |
Navedenotrenutno razmišljamNavedenoajme meni...Navedenotrenutno razmišljamNavedenoMoharenko
45 in 17 - in?
pri sedemnajstletnem otroku si ne moreš utrgat časa zase??
kaj ga celo popoldne animiraš, ali kako?
tako, kot si napisala v prvem postu...
bi otrok imel več od očeta, ki bi se mu dejansko moral posvetiti tisti teden, jaz bi imela več časa za sebe, ker bi bila vsak teden sama,
se bere, kot da govoriš o predšolskem otroku...
ti iščeš neke izgovore, za to, da si nisi sposobna organizirat življenja tako, kot bi hotela
Ja saj pa ravnokar razmišljam, kako si naj organiziram življenje tako kot bi ga hotela imeti.
Ampak po vsej sili bi po vašem morala ostati z možem.
Zakaj?
Edini razlog, ki ga vidim je otrok, pa še ta ne vem, če bo ravno kaj dosti prikrajšan, glede na to, da ima že sedaj bore malo od očeta.
Re: Če bi se ločila?19.06.12 13:19 |
NavedenoTrenutno razmišljamNavedenose posipam
Sem par prispevkov v tole temo napisala, pa bi vse najraje nazaj vzela.
Ker ko sem videla, da vprašanje postavlja ženska s 17 letnim otrokom ... draga ženska, pri 17 bo odločil otrok, pri komu bo, čez eno leto in še prej, pa otrok niti otrok več ne bo in bo moral sam tožiti za preživnino, če jo bo hotel imeti. Postal bo pravno in opravilno sposobna oseba vsaj po pravni plati. Omg ... dej ženska, moža ne ljubiš (razlogi sploh niso pomembni, nihče ni kriv, dejstvo je, kakršno je), loči se. Če pa 17 letnik tega dejstva ni sposoben prežvečiti, potem sta ga (si ga) vzgojila katastrofalno slabo in iz njega naredila čustvenega invalida. A kot praviš, mladenič očitno ve in čuti, zato go for it.
Drugič pa normalno predstavi situacijo, ker smo bili vsi zavedeni.
No ja, če v to smer malo bolje razmislim, potem otroka v to zgodbo res ni potrebno vpletati - imate prav.
|
ženska - avtorica!
Re: Če bi se ločila?19.06.12 14:21 |
|
Moharenko
Re: Če bi se ločila?19.06.12 14:30 |
|
realnio gledano
Re: Če bi se ločila?19.06.12 14:36 |
Re: Če bi se ločila?19.06.12 14:37 |
Navedenoženska - avtorica!
Pa kaj sploh sprašuješ tu gor folk????
Itak si že odločena, da ne želiš več živeti z možem.
Vse pogoje imaš, da boš sama šla po svoji poti naprej in kvalitetno skrbela zase in otroka.
Spokaj DANES in ne jutri. Začni živeti. In JA, oddahnila si boš od tega, da skrbiš za desca, ki očitno ni zainteresiran sploh zate.
Otrok naj se sam odloči kaj in kako. orda še pomislek - kako bo odreagiral glede na to, da je v občutljivih letih.
SREČNO in uživaj v vsem, kar ti življenje ponuja.
|
ma ne teži si
Re: Če bi se ločila?19.06.12 14:46 |
Re: Če bi se ločila?19.06.12 14:53 |
Navedenoma ne teži si
Pa kaj ji težiš zarad otroka - otrok bo počas polnoleten, pri 17 se že vidi, al bo šolo naredil al ne, al je problematičen al ne, če je bil do sedaj ok, potem sedaj tudi ne bo naenkrat pobezljal, zraven tega bo po možnosti šel drugo leto študirat, v študenta ali pa svoje stanovanje in se mu fučka za to kakšne neumnosti se greta tastara dva.
Men se zdi, da tebe boli to, da je ena ženska sposobna komot preživet tud brez deca in da ni odvisna od njega.
|
moja izkušnja je
Re: Če bi se ločila?19.06.12 14:58 |
NavedenoyohnyboyNavedenoma ne teži si
Pa kaj ji težiš zarad otroka - otrok bo počas polnoleten, pri 17 se že vidi, al bo šolo naredil al ne, al je problematičen al ne, če je bil do sedaj ok, potem sedaj tudi ne bo naenkrat pobezljal, zraven tega bo po možnosti šel drugo leto študirat, v študenta ali pa svoje stanovanje in se mu fučka za to kakšne neumnosti se greta tastara dva.
Men se zdi, da tebe boli to, da je ena ženska sposobna komot preživet tud brez deca in da ni odvisna od njega.
to ti dam čisto prav pa pazi nikomur ne težim, ampak s 17 leti se bo mladec, če ne otrok sam težko znašel, še z obema staršema, ki bi bila povezana bi imel težave, dobro težim, ja pa ja, tebi se ošitno fučka za tvoje otroke ki sta jih delala in bi se sedaj tudi ti najraje rešila moža in bila pri 45 na frej, čez 5 let te ne bo povohal pa nihče več, razen kakšen tak zaradi denarja.
Re: Če bi se ločila?19.06.12 15:03 |
Navedenomoja izkušnja jeNavedenoyohnyboyNavedenoma ne teži si
to ti dam čisto prav pa pazi nikomur ne težim, ampak s 17 leti se bo mladec, če ne otrok sam težko znašel, še z obema staršema, ki bi bila povezana bi imel težave, dobro težim, ja pa ja, tebi se ošitno fučka za tvoje otroke ki sta jih delala in bi se sedaj tudi ti najraje rešila moža in bila pri 45 na frej, čez 5 let te ne bo povohal pa nihče več, razen kakšen tak zaradi denarja.
Veš kaj, yonnyboy, ne vem, do kje tvoja čustvena in čutna raven seže, a ti vseeno povem, pa vem, da boš težko razumel, a jaz sem se ločila ravno zaradi otrok. Ker večja je verjetnost, da otrok zaide, pobezlja, zabrede, karkoli že, če živi v disfunkcionalni družini, družini brez ljubezni in spoštovanja, kot pa živi pri enem od staršev in ima še naprej oba starša, ki bosta veliko srečnejša, kot sta bila prej.
Pa še nekaj, jaz sem bila en tak otrok enih takih staršev, ki pa so vztrajalai skupaj zaradi otrok. katastrofa. vedela vsa leta, obe desetletji in ju zaradi tega nisem spoštovala. In sem si globoko oddahnila, ko sta se končno ločila.
Re: Če bi se ločila?19.06.12 17:20 |
Navedenoženska - avtorica!
Pa kaj sploh sprašuješ tu gor folk????
Itak si že odločena, da ne želiš več živeti z možem.
Vse pogoje imaš, da boš sama šla po svoji poti naprej in kvalitetno skrbela zase in otroka.
Spokaj DANES in ne jutri. Začni živeti. In JA, oddahnila si boš od tega, da skrbiš za desca, ki očitno ni zainteresiran sploh zate.
Otrok naj se sam odloči kaj in kako. orda še pomislek - kako bo odreagiral glede na to, da je v občutljivih letih.
SREČNO in uživaj v vsem, kar ti življenje ponuja.
|
bi šlo, seveda
Re: Če bi se ločila?19.06.12 21:12 |
|
spet dvojna merila
Re: Če bi se ločila?20.06.12 07:48 |
NavedenoSe strinjam,po odgovorih se vidi,da je to še vedno greh za žensko seveda,moški to počno vsak dan,pa jih nihče ne ocenjuje.trenutno razmišljam
|
teajer
Re: Če bi se ločila?21.06.12 12:12 |
|
zoro
Re: Če bi se ločila?24.06.12 18:03 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.