Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
kaj naj????

mož- čustvena prevara

13.06.12 10:14
Pred dobrima dvema letoma čustvena prevara z moževe strani. Sva se pogovorila, sem šla mimo tega, pozabila ne! Bolj nezaupljiva, previdna,... No, očitno previden tudi on, kajti pričel brisati iz telefona sms. Konec lanskega leta spet malce sumljivo dogajanje - pustim zadeve. Potem pa.... spet najdem en sms - pozabil zbrisati očitno. Ga povprašam - taji, nič ne ve, pozabil,... Ja, seveda. Še prisegal, da nima veš stikov (razen službeno - sodelavka namreč). No, kljub pogovoru na miren način, ko sem povedala da me moti brisanje, laganje, da mi taji,... ni bilo nič bolje. O njej nikoli nobene besede, kot da je ni, ne obstaja, čeprav vem da ga kliče, da imata stike.
Sedaj sem prišla v fazo, ko se mi j...e zanj, ne prenesem da se me dotakne, pogovarjati se nimam kaj z njim, kajti verjamem mu ne, tudi če bi povedal kaj po resnici. Njemu pa se zdim čudna, krivi me za najin slab odnos, čeprav sem mu povedala, da me bolijo laži, prikrivanja, laganje. Ignoriram ga, dotikov si ne želim - vedno imam v glavi, da mogoče misli nanjo. Zakon me ubija, pa nimam kam iti. Cele dneve je v službi - tudi to ne vem če je res, ampak se ne ubadam več. Je, kjer je! Ne vem pa, kako mu naj povem, če sva na različnih bregovih, da je on uničil zakon, zaupanje, ne jaz. Jaz sem se samo prilagodila razmeram. Ne mislim jokati, prositi,.. On pa izigrava uboščka, užaljenega moža, ki ga žena zapostavlja. Brez čustev, samo tako, mimogrede, pove to. O preteklih težavah ne govori - to je zanj zakjučeno, saj ni nič bilo (po njegovo), jaz pa sem užaljeno ženšče. Nimam pojma kaj bo z nama, kako reagirati, kaj reči, narediti - vsak dan govoriti o vremenu mi ni, otroci če so pridni tudi niso povod pogovora, njegova služba je tema, ampak on samo govori koliko dela ima, kako ga direktor za vse porabi,.. Saj se sicer ne pogovarjava ogromno - čas si vzame samo kake pol urice, potem pa pred TV. In to je zanj dober zakon, bilo bi super, če bi še jaz kaj povedala, ampak... kaj naj rečem, če me ne sliši, ne razume,... Zvečer zaspi, jaz pa bluzim po netu, grem s kakšno kolegico na pijačo,... skratka - lepo je, ker kregava se pa le ne! (to je mišljeno posmehljivo, da se razumemo)
Kao

Re: mož- čustvena prevara

13.06.12 10:17
Nehaj terorizirati moža pa večkrat daj noge narazen. Prav prosiš ga da nategne sodelavko!
vsak mesec

13.06.12 10:18
enkrat na mesec daj to temo na mon (saj tako že delaš dve leti a ne) in živi naprej tako kot si doslej.
Jaz res ne razumem moških, ki živijo v idealnem zakonu, z idealno partnerko ter v medesbojnem izkazovanju ljubezni, spoštovanja ter naklonjenosti, kako se jim sploh lahko kaj takega zgodi. No glede izkaziovanja vsaj vate ne dvomim, saj si mu vendar kuhala in prala.
ni rw

13.06.12 10:27
Ni te čustveno prevaral, ampak te vara in laže že ves čas. Zakonski svetovalec, pa ne zato, da rešiš zakon, ker se prevarant ne bo spremenil, temveč da ti nekdo, ki ima obraz, oči in ušesa pove, da si uničuješ življenje, nam tako nič ne verjameš, ker ti ni treba.

Kako ne moreš nikamor? V najem lahko gre človek vedno. Če ne moreš zbrati moči, pomisli na otroke in na to, da njim uničuješ življenje, mladost in še vzorce bodo imeli te, ki jih bodo tu pobrali..

spet boš našla pomoč za moč pri zakonskem svetovalcu, psihologu....
svet je tak

13.06.12 10:29
Navedeno
Boom
Jaz res ne razumem moških, ki živijo v idealnem zakonu, z idealno partnerko ter v medesbojnem izkazovanju ljubezni, spoštovanja ter naklonjenosti, kako se jim sploh lahko kaj takega zgodi. No glede izkaziovanja vsaj vate ne dvomim, saj si mu vendar kuhala in prala.

Kje ti živiš, a ne vidiš reklam, še v reklami za baby puder ima mlada mamica izrez do popka, seks se prodaja, moški mislijo, da je treba čimveč seksati, nič zamuditi

če je doma čudovita žena, pripravljena v seksu na vse, bo tak moški še bolj iskal, kaj se še da doživeti...videla že velikokrat
ne slepi se

13.06.12 10:30
Tu prevara ni čustvena, ampak fizična.
ma ni fino to

13.06.12 10:37
Navedeno
ne slepi se
Tu prevara ni čustvena, ampak fizična.

njej je vseeno če je fizična prevara, mož ji laže in to je zanjo čustvena prevara, ona ima filing da ni vredna niti toliko, da bi ji povedal po resnici, to je bisto, jest jo čist štekam, ni fino.
Uf kako mi je poznano...

13.06.12 10:39
Ja, res, tudi pri nas je bilo (sedaj je bolje) pred približno štirimi leti. Tudi jest sem najprej opazila čudno obnašanje, pa kr naprej telefonjada, pa na kompu pozno zvečer.... Seveda sem opazila tudi njegovo skrivnostnost glede vsega tega in s tem mi je zbudil sum na prevaro. Tako sem se poslužila zame sicer zoprnega postopka preverjanja in tudion je se je malce spozabil. "Krasni" maili v poznih nočnih urah, pa slikice iz njene strani- ne sicer kakšne golote, pač pa po moje še hujši, takšni prijazni pogovori, nežnosti (o tem kako mislita drug na drugega....) takšni, ki so nakazovali na to, da sta ta dva res zaljubljena in to je še huje kot le skok čez plot- vsaj po moje!
Skratka, sesedla sem se, ker enostavno nisem mogla razumet, da je to možno. Seveda sem ga soočila in bila deležna razburjenja, predvsem pa sem bila obtožena da vohunim za njim, da mu sledim in seveda da vse to ni res.... bla, bla, bla.... Jasno, jest sem bila kriva za vse. ITak, on brezmadežen, una ga je nadlegovala, on pa samo pihal na dušo...mah, brez veze.
Po vseh teh letih nezaupanja iz moje strani, strahu da se nadaljuje ali ponavlja, sva stvari pripeljala tako daleč, da sicer čist dobro funkcionirava, le da če že to počne zadevo dobro skriva ali pa počne to v službenem času. Se pa vse to pozna na najini intimnosti, ki je je ful malo cca 2- 3x na mesec. Znakovkot sobili takrat sicer ne opažam, predvsem ne občutim, nevem kako naj se izrazim- ne občutim nekje globoko v sebi, ker to preprosto VEŠ!
Nasveta zate nimam, ker tud pri nas ni tako kot bi moralo biti- brezpogojno, lahko ti le rečem, da pusti času čas, pol boš pa videla če se splača vstrajat. Predvsem pa počni stvari, ki ga ne vključujejo, ker ga bo začelo zanimat, čemu posvečaš čas. To zna vzbudit ponovno zanimanje iz njegove strani.
a seveda

13.06.12 10:47
Navedeno
Uf kako mi je poznano...
Ja, res, tudi pri nas je bilo (sedaj je bolje) pred približno štirimi leti. Tudi jest sem najprej opazila čudno obnašanje, pa kr naprej telefonjada, pa na kompu pozno zvečer.... Seveda sem opazila tudi njegovo skrivnostnost glede vsega tega in s tem mi je zbudil sum na prevaro. Tako sem se poslužila zame sicer zoprnega postopka preverjanja in tudion je se je malce spozabil. "Krasni" maili v poznih nočnih urah, pa slikice iz njene strani- ne sicer kakšne golote, pač pa po moje še hujši, takšni prijazni pogovori, nežnosti (o tem kako mislita drug na drugega....) takšni, ki so nakazovali na to, da sta ta dva res zaljubljena in to je še huje kot le skok čez plot- vsaj po moje!
Skratka, sesedla sem se, ker enostavno nisem mogla razumet, da je to možno. Seveda sem ga soočila in bila deležna razburjenja, predvsem pa sem bila obtožena da vohunim za njim, da mu sledim in seveda da vse to ni res.... bla, bla, bla.... Jasno, jest sem bila kriva za vse. ITak, on brezmadežen, una ga je nadlegovala, on pa samo pihal na dušo...mah, brez veze.
Po vseh teh letih nezaupanja iz moje strani, strahu da se nadaljuje ali ponavlja, sva stvari pripeljala tako daleč, da sicer čist dobro funkcionirava, le da če že to počne zadevo dobro skriva ali pa počne to v službenem času. Se pa vse to pozna na najini intimnosti, ki je je ful malo cca 2- 3x na mesec. Znakovkot sobili takrat sicer ne opažam, predvsem ne občutim, nevem kako naj se izrazim- ne občutim nekje globoko v sebi, ker to preprosto VEŠ!
Nasveta zate nimam, ker tud pri nas ni tako kot bi moralo biti- brezpogojno, lahko ti le rečem, da pusti času čas, pol boš pa videla če se splača vstrajat. Predvsem pa počni stvari, ki ga ne vključujejo, ker ga bo začelo zanimat, čemu posvečaš čas. To zna vzbudit ponovno zanimanje iz njegove strani.

A seveda ga bo zanimalo, če je ženska slučajno sposobna samostojno živeti, komu pa je do izgube kuharice, perice in zastonj seksa, če se ob končno odkriti prevari potrudi ženo prepričati, da je nora.
Navedeno
Uf kako mi je poznano...

Meni se tvoje življenje ne zdi ravno občudovanja vredno....si si pač tako izbrala, ampak za reklamirat pa ni ravno takega načina, no. Nikoli in nikdar se ne splača vztrajat v nečem, kjer si izgubil sebe.
kunigunda ja

13.06.12 11:16
Navedeno
Kao
Nehaj terorizirati moža pa večkrat daj noge narazen. Prav prosiš ga da nategne sodelavko!

A JE SAMO TO CILJ ZVEZE, DA DA ŽENSKA NOGE NARAZEN.
kunigunda ja

13.06.12 11:24
Navedeno
svet je tak
Navedeno
Boom

Kje ti živiš, a ne vidiš reklam, še v reklami za baby puder ima mlada mamica izrez do popka, seks se prodaja, moški mislijo, da je treba čimveč seksati, nič zamuditi

če je doma čudovita žena, pripravljena v seksu na vse, bo tak moški še bolj iskal, kaj se še da doživeti...videla že velikokrat

ampak pri vsem tem me moti samo to, da vse stremi za adovoljitev moškega, kaj pa ženske.
lahko seksate vsak dan, pa če ne zadovolji svojo partnerko se bo ona počas tačekla odmikati, a ne. aja mora stisniti zobe, da bo on zadovoljen, da ne bo šel druga. ma kaj jaz vem vse se mi zdi mal čudno to. če namreč zadeva obojestransko štima mislim, da ni potrebe po dodatku. vendar žal moški ne razumejo celotno zadevo, oziroma oni imajo pač kot rečejo svoje potrebe.
Navedeno
kaj naj????
Potem pa.... spet najdem en sms - pozabil zbrisati očitno.

Kje si najdla SMS? Je ležal pozabljen en teden na kuhinjskem pultu, omarici za čevlje?
V sanjah mi ne pade, da bi brskal po telefonu svojih otrok, žene, kogarkoli. Blesavim babam se pa to zdi najbolj normalna stvar na svetu... naaajdeeeem eseses..... bruharija na kvadrat in podn vseh podnov.
Če bi mi žena začela brskat po telefonu, bi jaz in maščevalnosti in trme, nategnili vse ženske (+ 2 tipa) iz naše ulice in jih prosil, da mi potem pošljejo sms "Super je bilos tabo" (je*iga, sej ne znam drugače)
naivnež si

13.06.12 11:53
Navedeno
atom...ant
Navedeno
kaj naj????
Potem pa.... spet najdem en sms - pozabil zbrisati očitno.

Kje si najdla SMS? Je ležal pozabljen en teden na kuhinjskem pultu, omarici za čevlje?
V sanjah mi ne pade, da bi brskal po telefonu svojih otrok, žene, kogarkoli. Blesavim babam se pa to zdi najbolj normalna stvar na svetu... naaajdeeeem eseses..... bruharija na kvadrat in podn vseh podnov.
Če bi mi žena začela brskat po telefonu, bi jaz in maščevalnosti in trme, nategnili vse ženske (+ 2 tipa) iz naše ulice in jih prosil, da mi potem pošljejo sms "Super je bilos tabo" (je*iga, sej ne znam drugače)

A ne bereš, koliko so ženske zaupale, pa ni nič pomagalo? Vse po vrsti prevarane.

Je pa res, da gre nam ženskam bolj zaupati, zato se ti malo pogleda skozi prste, če ne kontroliraš žene.:-)
Navedeno
naivnež si

A ne bereš, koliko so ženske zaupale, pa ni nič pomagalo? Vse po vrsti prevarane.

Je pa res, da gre nam ženskam bolj zaupati, zato se ti malo pogleda skozi prste, če ne kontroliraš žene.:-)

Vam ženskam bolj zaupat? :)))
Sej tu ne gre za zaupanje. Gre za to, da pustiš partnerja živeti življenje z vsemi "poprčki", ki sodijo k življenju, ter da mu prispevaš svoj delež za lepo življenje. IN KONTRA....
Če greš papežu brat smse, brskat po denarnici in obračat žepe, pa ni hudiča, da kaj ne najdeš...
Navedeno
svet je tak

Saj morda je pripravljena. Samo vprašanje, če je tudi s svojim možem.
Navedeno
Uf kako mi je poznano...

Očitno ti ustreza tak odnos kot ga imaš zdaj in povsem možno je, da ti je ustrezal tudi pred tem, kar se je dogajalo.

Vzroki in posledice press
Uf kako mi je poznano...

13.06.12 12:48
Glejte, nisem prelila svojega stanja sem gor zato, da bi iskala neko sočutje ali obsojanje. Ženski sem samo napisala, da zadeve poznam in vem kako ji je. Da bi mi pa ustrezalo pa zagotovo ne. Kaj vse se je odvijalo umes nisem pisala, ker je tega preveč. Pravgotovo nisem vdana v usodo, pač pa živim dalje, tudi občasno na preži. Edina pomanjkljivost tega odnosa je neizbrisljiva rana, tega pa tiste, ki si zatiskate oči ne poznate. Na koncu koncev sva ustvarila družino, ki je zaradi tega noben od naju ne želi razbit. Med nama ni prepiranja in pretepov, noben se ne drogira ali pjančuje naokrog. Otrok se zadeve niso dotaknile v smislu, da bi občutila pomanjkanje, morda le občasno slabo voljo. Pa tega nisva pred njima nikdar razčiščevala.
Samo toliko.
kaj naj????

13.06.12 13:02
Navedeno
Uf kako mi je poznano...
Glejte, nisem prelila svojega stanja sem gor zato, da bi iskala neko sočutje ali obsojanje. Ženski sem samo napisala, da zadeve poznam in vem kako ji je. Da bi mi pa ustrezalo pa zagotovo ne. Kaj vse se je odvijalo umes nisem pisala, ker je tega preveč. Pravgotovo nisem vdana v usodo, pač pa živim dalje, tudi občasno na preži. Edina pomanjkljivost tega odnosa je neizbrisljiva rana, tega pa tiste, ki si zatiskate oči ne poznate. Na koncu koncev sva ustvarila družino, ki je zaradi tega noben od naju ne želi razbit. Med nama ni prepiranja in pretepov, noben se ne drogira ali pjančuje naokrog. Otrok se zadeve niso dotaknile v smislu, da bi občutila pomanjkanje, morda le občasno slabo voljo. Pa tega nisva pred njima nikdar razčiščevala.
Samo toliko.

Jaz vem kaj si mislila. In isto je pri nas doma. Prepirov nič več ali manj kot pri "idealnih" parih. Pri naju je težava, ker sva zgradila skupaj hišo, ki je nobeden ne želi zapustiti, prodati. Je pa res, da kljub vsemu, pogrešam tisto pravo, kar ne morem imeti. Ljubeč odnos z nekom, ki me bo cenil ter imel rad. Saj grem okoli, uživam, ampak .... moškega, ki bi razumel situacijo doma pa ne najdem.
In ne, z možem ne sexava (jaz nebi mogla, mož tako spi, da ni zamer), imamo pa skupna nedeljska kosila (med tednom redko), kakšen izlet, tudi obisk,... otroci živijo družinsko naprej. Mogoče se občuti malce hladu v odnosu, ampak... a ni to skoraj povsod včasih?
Če pa najdem kdaj kakšnega moškega, ki mi bo odgovarjal, potem pa.... se bom ubadala naprej takrat.
hišožerke

13.06.12 13:07
Navedeno
kaj naj????
Navedeno
Uf kako mi je poznano...
Samo toliko.

Jaz vem kaj si mislila. In isto je pri nas doma. Prepirov nič več ali manj kot pri "idealnih" parih. Pri naju je težava, ker sva zgradila skupaj hišo, ki je nobeden ne želi zapustiti, prodati. Je pa res, da kljub vsemu, pogrešam tisto pravo, kar ne morem imeti. Ljubeč odnos z nekom, ki me bo cenil ter imel rad. Saj grem okoli, uživam, ampak .... moškega, ki bi razumel situacijo doma pa ne najdem.
In ne, z možem ne sexava (jaz nebi mogla, mož tako spi, da ni zamer), imamo pa skupna nedeljska kosila (med tednom redko), kakšen izlet, tudi obisk,... otroci živijo družinsko naprej. Mogoče se občuti malce hladu v odnosu, ampak... a ni to skoraj povsod včasih?
Če pa najdem kdaj kakšnega moškega, ki mi bo odgovarjal, potem pa.... se bom ubadala naprej takrat.

V Sloveniji je veliko belih in po novem oranžnih hiš, ki žrejo ljudi. Namesto vrat imajo usta in ostre zobe ter zagrabijo vsakega, ki pride vanje. Nihče nič ne opazi, samo občasno iz okna prikaplja malo krvi.
huhehue

13.06.12 13:17
Navedeno
hišožerke
Navedeno
kaj naj????
Navedeno
Uf kako mi je poznano...
Samo toliko.

V Sloveniji je veliko belih in po novem oranžnih hiš, ki žrejo ljudi. Namesto vrat imajo usta in ostre zobe ter zagrabijo vsakega, ki pride vanje. Nihče nič ne opazi, samo občasno iz okna prikaplja malo krvi.

lol
Navedeno
hišožerke

waw!!! fenomenale...
Navedeno
hišožerke

Tole je pa pravi obliž za dušo!!!!
kakor vam drago

13.06.12 16:13
Navedeno
kaj naj????
Navedeno
Uf kako mi je poznano...
Samo toliko.

Kakor vama drago, očitno vama tak odnos ustreza, ker drugače bi ga že nekako zaključile ali pa pokrpale. Prevara je težka reč in redko kateri par jo uspe predelati in znova vzpostaviti nek ljubeč odnos v katerem vlada tudi zaupanje.

Ampak po drugi strani, brez tega je pa nemogoče živeti. In težko verjamem, da kakšnemu paru to uspe brez ustrezne strokovne pomoči.

Ker enkrat se enostavno moraš odločiti, ali boš spet zaupal, in potem pustiš pri miru tako telefon kot maile in ne iščeš tujih las na njegovem plašču in šminke na srajci ... Če samo iščeš in iščeš in v vsem vidiš dokaz njegove nezvestobe, potem je pač bolje, da se razideta. Ker ti kaj naj si se že odločila, možu ne verjameš ničesar več. In, kaj bi storila, če bi prišel in ti priznal, da ima ljubico, se pravi, da bi od njega slišala točno to, kar si očitno želiš slišati.
Kaj bi potem storila?
In, če veš, kaj bi storila, zakaj tega ne storiš že zdaj? Zakaj rabiš njegovo priznanje oz. dokaz?
lolol1

13.06.12 18:01
Mislim ne vem zakva je pri vas tu gor vedno: ko bom najdla, ko bo prišel, ko bo drugače.......kva pa zdaj.....a čas ni dragocen......a kva a sam čakate. Res je imate točno tako kot si želite in čisto nič in popolnoma nič drugače. Vsakmu se lahko zgodi, da ga partner vara in itd....samo da eni gredo stran in zaživijo...eni čakajo da se bo partner spremenih olaolah na to čakati je .....eni pa se samopomilujete in jokate, se živcirate in ne greste stran sam zato da vam ni treba biti SREČNE. In zato imate tako kot same hočte. Pa pika.
lolol1

13.06.12 18:05
Da pa vas bo nekdo začel spoštovati pa ljubil pa ne vem kva še vse---- ne sanjajte. Ker vas tudi do zdaj ni. Zato se mi zdi vaše čakanje da se bo partner spremenil dotalna Utopija.
Zato pa je treba biti vreden sebe in določiti že prve dneve kva hočte ko koga spoznate. Ne pa da se delate pridne ljubke punčke. Ti kar vse počni kar hoč jaz ti vse oprostim. Prvi dan pokažite svojo vrednost.
Jojkrneki

19.06.12 11:27
Joj, traparije v smislu - Bom pustila časau, naj prinese svoje, se mi zdi totalno bolno. Imam dobro prijateljico, ki jo je mož tri leta varqal z drugo, drugo babnico vozil po toplicah, v šopinge po tujini itd., ona pa je šparala, si skorajda od ust odtrgovala ... V tem zadnjih treh letih sta dobila otroka, ter se zapufala za stanovanje za 30 let ... Ona je ves čas nekaj slutila, da ne štima, pa nič naredila. Ko je imel njun fantek 6 mesecev, je moževi ljubici počil film in jo je kontaktirala. Seveda se je kolegici sesul svet . odločila se je, da vztraja. Zaradi otroka. Ker je hotela imeti družino. Da bo dete imelo očeta. Pha! Bolano. Ha! Pa se je zgodilo. Navzven se je delala, kot da je vse ok, da se je spremenil, da ji ful pomaga, da so happy familiy. Potem pa kot strela z jasnega - depresija. Fantek je star dve leti, plašen kot le kaj, saj čuti, da sn i vse tako, kot bi moralo biti. Očeta nikoli ni, ker se goni naprej oziroma dela, ona pa doma, z duagnozo huda depresivna motnja. In vse le zato, ker je rekla, da bo pustila, da bo čas naredil svoje. Življenje je treba vzeti v svoje roke in ukrepati. ne pa čakati, da se tipu sprdne in bo malo prijazen z njo.

Joj. Spokaj stran, dokler je še čas.

b
5 krat 6

19.06.12 17:54
Navedeno
kaj naj????
Pred dobrima dvema letoma čustvena prevara z moževe strani. Sva se pogovorila, sem šla mimo tega, pozabila ne! Bolj nezaupljiva, previdna,... No, očitno previden tudi on, kajti pričel brisati iz telefona sms. Konec lanskega leta spet malce sumljivo dogajanje - pustim zadeve. Potem pa.... spet najdem en sms - pozabil zbrisati očitno. Ga povprašam - taji, nič ne ve, pozabil,... Ja, seveda. Še prisegal, da nima veš stikov (razen službeno - sodelavka namreč). No, kljub pogovoru na miren način, ko sem povedala da me moti brisanje, laganje, da mi taji,... ni bilo nič bolje.

Kaj bi ti sploh rada? Resno, kaj bi rada? Da ti rečemo, da bo vse v redu? Da si se zmotila? Da ti povemo, da uno poznamo in da si ti stokrat boljša od nje?

Počasi začenjam razumeti tvojega moža. Meni bi se strgalo, če bi bil nekdo tako obseden z mano. V njegovo dobro upam, da je sodelavka skulirana in ima v življenju še kaj drugega za počet kot travmirat zaradi njega.
Haloooo!?

20.06.12 08:24
Navedeno
5 krat 6
Navedeno
kaj naj????
Pred dobrima dvema letoma čustvena prevara z moževe strani. Sva se pogovorila, sem šla mimo tega, pozabila ne! Bolj nezaupljiva, previdna,... No, očitno previden tudi on, kajti pričel brisati iz telefona sms. Konec lanskega leta spet malce sumljivo dogajanje - pustim zadeve. Potem pa.... spet najdem en sms - pozabil zbrisati očitno. Ga povprašam - taji, nič ne ve, pozabil,... Ja, seveda. Še prisegal, da nima veš stikov (razen službeno - sodelavka namreč). No, kljub pogovoru na miren način, ko sem povedala da me moti brisanje, laganje, da mi taji,... ni bilo nič bolje.

Kaj bi ti sploh rada? Resno, kaj bi rada? Da ti rečemo, da bo vse v redu? Da si se zmotila? Da ti povemo, da uno poznamo in da si ti stokrat boljša od nje?

Počasi začenjam razumeti tvojega moža. Meni bi se strgalo, če bi bil nekdo tako obseden z mano. V njegovo dobro upam, da je sodelavka skulirana in ima v življenju še kaj drugega za počet kot travmirat zaradi njega.

Pa dobr, no, pa kaj jez vami ženske!? Kako je fino najdet eno, ki jo seveda mimogrede ne poznamo osebno in jo skurcat do onemoglosti, ker vstraja ob možu, a ne!? Saj verjetno mate doma isto situacijo, ampak nokdo se je izpostavilin zdej smo pametne tu, namesto da bi doma to dejansko tudi realizirale. Sej poznate tisto:... s tujim k..... je lahko po koprivah opletat! Bodite realne! Nobena ne postavi pogojev svojemu decu kar tako! Pa če tudi pride do zoprne situacije, jih zelo malo kar na prvo žogo zahteva ločitev. Vedno se testira in nemalo jih je ko jih partner še kar vara, pa bodo one ostale doma. Ja veliko vas je takih, samo najlažje je eno revo zmerjat. Sej to je verjetno rabila, a ne?!
5 krat 6

20.06.12 10:21
Navedeno
Haloooo!?
Navedeno
5 krat 6
Navedeno
kaj naj????

Pa dobr, no, pa kaj jez vami ženske!? Kako je fino najdet eno, ki jo seveda mimogrede ne poznamo osebno in jo skurcat do onemoglosti, ker vstraja ob možu, a ne!? Saj verjetno mate doma isto situacijo, ampak nokdo se je izpostavilin zdej smo pametne tu, namesto da bi doma to dejansko tudi realizirale. Sej poznate tisto:... s tujim k..... je lahko po koprivah opletat! Bodite realne! Nobena ne postavi pogojev svojemu decu kar tako! Pa če tudi pride do zoprne situacije, jih zelo malo kar na prvo žogo zahteva ločitev. Vedno se testira in nemalo jih je ko jih partner še kar vara, pa bodo one ostale doma. Ja veliko vas je takih, samo najlažje je eno revo zmerjat. Sej to je verjetno rabila, a ne?!

Dovoli, da se ne strinjam. Ženska, ki ad nauseam lepi en in isti post z enim in istim problemom, očitno ne rabi več razumevanja in tolažbe, ker nič ne pomaga. Tega je v zadnjih dveh letih na monu dobila že na tone, pa se ni premaknila niti za pol centimetra nikamor. Nonstop eno in isto in nonstop neko nerealno upanje, da bo nekaj drugače. Pa ne bo (ja, vem iz lastne izkušnje, zato me pa jezi, ko vidim, kako druge mečejo stran svoja leta, kot sem jih tudi sama). Tale avtorica rabi samo eno krepko brco v tazadnjo, da se končno pobere iz tega praznega razmerja. Ne moreš sam delati na odnosu dveh ljudi.

Kot sem rekla, pa začenjam razumeti tudi njenega moža, da je ima poln kufer. Ne glede na to, kako upravičeno je vse to kontroliranje mobitela in nenehno teženje. Draga avtorica, ne moreš ga prisiliti, da bi te imel rad. In nima te rad, saj to čutiš, zdaj bi pa od nas rada - kaj že?
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 2 krat 8?