Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
ned, 12. maj 2013
ned, 12. maj 2013
tor, 14. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
vse-hujsa
Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 13:28 |
|
vsako luknjo
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 13:31 |
|
mislim enako
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 13:35 |
Navedenovsako luknjo
moškim v glavnem ni važno kakšna je ženska, glavno da rada da. Ti si pa dekla Ančka. Dedca ne dobiš, ker te ima cela žlahta za sužnjo, od tvojega fotra naprej. Če hočeš imet svoje otroke, nehaj igrat svetnico in začni seksat.
|
kate_m
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 13:35 |
|
Tako menda je
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 13:37 |
|
fejstžleht
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 13:38 |
Navedenovsako luknjo
moškim v glavnem ni važno kakšna je ženska, glavno da rada da. Ti si pa dekla Ančka. Dedca ne dobiš, ker te ima cela žlahta za sužnjo, od tvojega fotra naprej. Če hočeš imet svoje otroke, nehaj igrat svetnico in začni seksat.
|
hj
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 13:43 |
|
SEVEDA
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 13:44 |
|
resnični problemi
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 13:50 |
|
kolos
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 13:55 |
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 13:59 |
|
5477
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 14:00 |
|
plus 8888
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 14:03 |
|
ne posušaj
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 14:03 |
|
600
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 14:09 |
|
Tako je to!
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 14:32 |
|
Jaz pa vitka!
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 14:33 |
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 14:35 |
Navedenovsako luknjo
|
kje rastejo
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 14:37 |
NavedenoTako je to!
Dobro situiran, postaven, izobražen, fit, samozavesten tip se nikoli ne bo zaljubil v bajso pa lahko nakladate kolikor hočete. Pokažite mi kakšnega hudega tipa, ki zadošča zgornjim kriterijem in da ima bajso? Že grdi pa premožni jih nočejo, kaj šele postavni in premožni. Bajse ste OUT.
NavedenoTako je to!
Dobro situiran, postaven, izobražen, fit, samozavesten tip se nikoli ne bo zaljubil v bajso pa lahko nakladate kolikor hočete. Pokažite mi kakšnega hudega tipa, ki zadošča zgornjim kriterijem in da ima bajso? Že grdi pa premožni jih nočejo, kaj šele postavni in premožni. Bajse ste OUT.
|
trojka-karizma
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 14:43 |
|
moški
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 14:51 |
Navedenovse-hujsa
dobivam tudi ponudbe za seksualna razmerja s strani moških,
|
moški
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 14:52 |
NavedenoTako je to!
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 14:52 |
NavedenoJaz pa vitka!
No, jaz pa sem ravno obratno...vitka, zelo postavna (peščena ura), zelo urejena...pa se tudi sprašujem ..kaj je z MOŠKIMI...samo na debeloooo me gledajo in se obračajo...pristopi pa -malo kateri...skoraj nihče...
Eto, zdaj pa daj?! In potem mi kteri tip reče, veš kaj, ne bi se zapletal s tabo, ker boš itak šla z drugim .-(((((((((((((((((((((((. In tako ostajam...sama! KRIZAaaa
Brezveze...in mi glih en Q*RAC pomaga fizična lepota...:-(
|
Menka
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 15:37 |
|
saass
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 15:40 |
NavedenomoškiNavedenoTako je to!
Seveda ne, ker je peder.
|
moški
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 15:48 |
Navedenosaass
Ti si pa slabš kot peder, ker nimaš nobenih kriterijev. Položil bi vsako, ki ti da noge narazen. Poden od moškega. Zgornji zapis je čisto korekten in opisuje moškega, ki pač ne gre z vsako ampak ima neke kriterije. Sluzasti potrebneži pa itak nategnete vse kar ma luknjo in pokaže zanimanje za vas.
|
jaz ga poznam
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 16:10 |
NavedenoTako je to!
|
kdo pa je?
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 16:17 |
Navedenojaz ga poznamNavedenoTako je to!
jaz poznam takega, ki ima ženo urejeno, lepo, postavno, ljubica je pa debela in to res debela ... kaže se pa z obema. Zdaj pa ugibaj kdo je, ker je situiran, postaven, izobražen, samozavesten, če je pa fit pa ne vem, ker ga nisem probala. Pozna ga pa pol slovenije ali pa vsaj sloj kateremu pripada.
|
Popay
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 17:22 |
Navedenojaz ga poznamNavedenoTako je to!
jaz poznam takega, ki ima ženo urejeno, lepo, postavno, ljubica je pa debela in to res debela ... kaže se pa z obema. Zdaj pa ugibaj kdo je, ker je situiran, postaven, izobražen, samozavesten, če je pa fit pa ne vem, ker ga nisem probala. Pozna ga pa pol slovenije ali pa vsaj sloj kateremu pripada.
|
Kolltia
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 19:44 |
NavedenoTako je to!
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 20:49 |
NavedenoPUMA
Edino merilo je sex. Z dobrim sexom dobiš kogakoli. A kaj narediti, če ne sexsaš najboljše, oziroma niti nisi tako strastna po naravi? Ne vem, ali kdo ve?
preber si knjigo popolna ljubimka.
|
Puma2
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?12.06.12 21:10 |
NavedenoPUMA
Edino merilo je sex. Z dobrim sexom dobiš kogakoli. A kaj narediti, če ne sexsaš najboljše, oziroma niti nisi tako strastna po naravi? Ne vem, ali kdo ve?
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?13.06.12 01:07 |
NavedenoPUMA
|
Odgovor
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?13.06.12 08:55 |
NavedenobionikaNavedenoPUMA
se podpišem ,suhice imajo cel kup dela same s sabo ,pa celulit pa cunje ,pa šminka pa frizura ,me malce baročne mamo pa vas moške na pvem mestu ,pa nč bat ne manjka strasti še preveč jo je ,če nebi blo foušije bi blo za vse dost ,tako da draga še ta nasvet ki ga je dal "vsako luknjo" upoštevaj pa dej sebe na prvo mesto
|
varfad
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?13.06.12 16:38 |
|
zumba zumba
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?18.06.12 00:55 |
|
crny
Re: Ali se moški zaljubite - zaljubijo tudi v debele ženske?29.07.12 22:46 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.