Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
balon.

še ena veza ki bo šla po gobe

12.06.12 11:23
evo že prej sem imela 2 pet letni vezi, ki sta šli rakom žvižgat. Sedaj teče 4 leto moje 3 veze in počasi izgublja čar in iskrico, ne vem, če je škoda popravljiva. Sej ne bom utrujala kaj je vse narobe, sam moram mal iz sebe dat. Skratka pri 34 letih bom spet samska, pol pa najdi tistega pravega, no saj očitno tudi jaz nisem ane?...morda se moram pa sprijaznit s tem da enostavno nisem dober ˝material˝. Klinc bom pa teta, ki bo svoje premoženje zapustila kašni dobrodelni organizaciji, potomcev itak ne bom mela... očitno ane.

Radi se mejte, delajte otroke, spoštujte naravo.

see ya
Tamber

Re: še ena veza ki bo šla po gobe

12.06.12 11:26
bolje da se nezadovoljiva zveza konča sedaj, kot pa da oba postaneta sužnja eden drugemu brez pravega čara, brez ljubezni...
tako se ti odpre nova pot, na kateri mogoče srečaš tistega "pravega".
Še vedno bolje tako, kot pa da bi imela otroke z napačnim.
vprašaj se

12.06.12 11:30
v teh treh vezah, ki so, ali bodo šle po gobe je ena sama konstanta. to si ti. vprašaj se, kaj je v tebi narobe, da zminiraš vezo. mogoče pa ni moški kriv...

malo iluzorično je pričakovat iskrice pri dolgoletnih vezah. ljubezen ni iskrica, ljubezen je bolj globoko čustvo. če pa ti iščeš iskrice, pa boš nenehno na lovu za novimi, ti lahko kar povem
balon.

12.06.12 11:31
ja sej vem, sam me malo boli in jezi vse to skupaj, s takim rezultatom po 14 letih stalnih vez. mah sej bo.
balon.

12.06.12 11:38
Navedeno
vprašaj se
v teh treh vezah, ki so, ali bodo šle po gobe je ena sama konstanta. to si ti. vprašaj se, kaj je v tebi narobe, da zminiraš vezo. mogoče pa ni moški kriv...

malo iluzorično je pričakovat iskrice pri dolgoletnih vezah. ljubezen ni iskrica, ljubezen je bolj globoko čustvo. če pa ti iščeš iskrice, pa boš nenehno na lovu za novimi, ti lahko kar povem

hja sej se sprašujem, če ni morda bolj pametno biti kar sam. Zakaj bi se podajala v nove veze če enostavno ne gre. Ja porka duš, 3 veze, z vsemi živela in da vse tako propadejo - bad karma.
daj no

12.06.12 11:38
Zelo si še mlada in zakaj pa ne bi šla na tiste zmenke speed dating, ki je bilo zadnjič v polnočnem klubu in našla enega, pravega. Otroke imaš lahko še 3, mislim, da ti do konca življenja sploh ne bo dolgčas. Če se s tem konča, bo pa jutri nov dan.

Mogoče si odvisna od zaljubljenosti. Iskrice grejo, ostane pa neka pripadnost in globja ljubezen. mogoče moraš še med iskricami, ko se dodobra spoznata narediti 2. korak, otrok, ohcet, hiša, vrt, počitnice, da v tem času polno uživaš.

To je ta oddaja iz MMC-ja, samo ne najdem linka:

Želim te najti!

Maj je mesec, ko še bolj zahrepenimo po ljubezni. Jo tudi vi morda že dlje časa iščete, pa je ne najdete? ...
delo na sebi

12.06.12 11:39
Ne vzemi tega kot kritiko. Si že kdaj šla h kakšnemu zakonskemu svetovalcu? Si imela zgled ljubezni v prvotni družini? A veš, zakaj si izbiraš moške, ki si jih izbiraš?

Sedaj so moderne serijske monogamne zveze, kakršne imaš ti. Ko ne gre več, poiščeš novega, ne delaš na zvezi. OK, če te je tu minilo. Vzemi si torej sedaj čas za delo na sebi in ugotovi, kdo si in kaj si želiš od sebe, zveze....

Na žalost jih veliko vztraja v nasilju, nezvestobi, izkoriščanju..ker drugače ne znajo živeti, vsaj tu si na boljšem od večine.
lubi luba

12.06.12 11:41
Navedeno
vprašaj se

Moški je ponavadi kriv, ker jih je samo procent odraslih in sposobnih za zvezo. Najti takega moškega, ki je zraven še nevezan, je misija nemogoče.
balon.

12.06.12 11:44
Navedeno
daj no
Zelo si še mlada in zakaj pa ne bi šla na tiste zmenke speed dating, ki je bilo zadnjič v polnočnem klubu in našla enega, pravega. Otroke imaš lahko še 3, mislim, da ti do konca življenja sploh ne bo dolgčas. Če se s tem konča, bo pa jutri nov dan.

Mogoče si odvisna od zaljubljenosti. Iskrice grejo, ostane pa neka pripadnost in globja ljubezen. mogoče moraš še med iskricami, ko se dodobra spoznata narediti 2. korak, otrok, ohcet, hiša, vrt, počitnice, da v tem času polno uživaš.

To je ta oddaja iz MMC-ja, samo ne najdem linka:

Želim te najti!

Maj je mesec, ko še bolj zahrepenimo po ljubezni. Jo tudi vi morda že dlje časa iščete, pa je ne najdete? ...

oo hvala za te spodbudne besede, bere se jih lepo. lej če mi ta veza resnično propade ne vem kaj bom storila. Nekaj bom morala. ne nisem odvisna od ljubezni, pričakujem pa določene stvari. Samo res ne bi šla v detajle je preveč za pisat. Hvala še enkrat.
Jaz pa ne mislim, da si ti kriva, vsaj ne nujno ali verjetno. Kaj pa so trije moški, če si hodila le s tremi? Nihče ni popoln, ampak mislim, da ženska ve, ne samo s srcem, tudi z glavo, če je pravi. To si verjetno vedela če ne pri prvem pa pri drugem in tretjem, a ne? Sicer pa ni tako enostavno v vezi. Veliko žensk moškega hitro zapusti, ko vidi da to ni to in gre naprej brez oziranja nazaj. Glej, če veš, da to ni to, ga pusti danes, danes! Začni na novo, začni živeti, imej odprte oči, vpiši se tja in tja, poišči kakšno samsko prijatlejico ali dve in na lov! Vpiši se na kakšen spletni portal, kjer imaš možnost spoznati moškega. Imaš še kar nekaj let, da bi imela otroka (moja prijateljica je pred kratkim pri 41 letih rodila prvega otroka!!), zato ne bodi pesimistična, samo migaj, brcaj, bodi pozitivna in v akcijo. Srečno, res srečno, pa ne boj se sprememb!
vprašaj se.

12.06.12 11:47
Navedeno
lubi luba
Navedeno
vprašaj se

Moški je ponavadi kriv, ker jih je samo procent odraslih in sposobnih za zvezo. Najti takega moškega, ki je zraven še nevezan, je misija nemogoče.

saj vem... ne vem, komu naj se zahvalim, ampak jaz sem šele pri 37 našla enega takega....
konstantahaha

12.06.12 11:48
Verjetno so res edina konstanta nezreli moški. Tiste, ki ste ob tem postu začutile, da ste več vredne, ker ste v vezi, se vprašajte kako kvaliteten odnos imate s svojim partnerjem in na kaj vse ste nehote pristale. Tudi sama sem se zelo pozno odločila za otroka in resno vezo, ker imam svoje osnovne zahteve in nisem želela popuščati. Pa nisem tečna, samo vem, kaj lahko spregledam pri partnerju in česa ne morem. Imam pa okoli sebe ohoho prijateljic, ki so storile točno to. Pri meni se je zgodilo to kar pravi rek, kdor čaka dočaka. Pa tudi ta veza, ki je 90 % boljša kot vse doslje, ni več idealna. Tako, da prostor za izboljšave je vedno.
balon.

12.06.12 11:50
Navedeno
delo na sebi
Ne vzemi tega kot kritiko. Si že kdaj šla h kakšnemu zakonskemu svetovalcu? Si imela zgled ljubezni v prvotni družini? A veš, zakaj si izbiraš moške, ki si jih izbiraš?

Sedaj so moderne serijske monogamne zveze, kakršne imaš ti. Ko ne gre več, poiščeš novega, ne delaš na zvezi. OK, če te je tu minilo. Vzemi si torej sedaj čas za delo na sebi in ugotovi, kdo si in kaj si želiš od sebe, zveze....

Na žalost jih veliko vztraja v nasilju, nezvestobi, izkoriščanju..ker drugače ne znajo živeti, vsaj tu si na boljšem od večine.

ne ne sploh ne za kritiko, sem vesela vsakega odgovora. Ne nisem šla in tale moj sedanji mislim da ne bi šel, ima ego do plafona ( v smislu jaz pa tega že ne rabim).
Hja, zgled ljubezni, kaj pa vem...mati šefica, oče poslušen, še danes sta skupaj...ne spomnim se da bi bila prav ljubeča, kar je zanimivo, jaz sem pa zelo.
Eee to vidiš, zakaj si zbiram take..to bi mi znal edin kašen dr.psihič povedat.
No sej bom poskušala to vezo ohranit, se pogovrit, sam nekako sej poznaš ala 6,7 al ker že čut mi pravi da tole ne bo šlo.
hvala še enkrat
balon.

12.06.12 11:58
Navedeno
wenga
Jaz pa ne mislim, da si ti kriva, vsaj ne nujno ali verjetno. Kaj pa so trije moški, če si hodila le s tremi? Nihče ni popoln, ampak mislim, da ženska ve, ne samo s srcem, tudi z glavo, če je pravi. To si verjetno vedela če ne pri prvem pa pri drugem in tretjem, a ne? Sicer pa ni tako enostavno v vezi. Veliko žensk moškega hitro zapusti, ko vidi da to ni to in gre naprej brez oziranja nazaj. Glej, če veš, da to ni to, ga pusti danes, danes! Začni na novo, začni živeti, imej odprte oči, vpiši se tja in tja, poišči kakšno samsko prijatlejico ali dve in na lov! Vpiši se na kakšen spletni portal, kjer imaš možnost spoznati moškega. Imaš še kar nekaj let, da bi imela otroka (moja prijateljica je pred kratkim pri 41 letih rodila prvega otroka!!), zato ne bodi pesimistična, samo migaj, brcaj, bodi pozitivna in v akcijo. Srečno, res srečno, pa ne boj se sprememb!

zna bit wenga, zna bit...mah to je hecno veš, pri vseh se je nekako odkrilo da ne gre tam po 3, 3in pol letih potem sem rabila en let da sem skušala zakrpat škodo, nisem zakrpala in smo šli vsak na svoj konc. ha zanč sem slišala sodelavca je rekel da je z ženskami ki so samske po 30 nekaj narobe ali pa imajo odvečno prtljago (otroke je mislil) ..eeee sem si mislila kašn debil..ampak roko na srce tako jih kar veliko razmišlja morda imajo pa prav??? kdo bi vedel....

veš, sej tipa dobit sploh ni problem, nisem bila dolgo samska v življenju, samo zgraditi en lep spoštljiv, ljubeč odnos to je problem....
balon.

12.06.12 12:00
Navedeno
konstantahaha
Verjetno so res edina konstanta nezreli moški. Tiste, ki ste ob tem postu začutile, da ste več vredne, ker ste v vezi, se vprašajte kako kvaliteten odnos imate s svojim partnerjem in na kaj vse ste nehote pristale. Tudi sama sem se zelo pozno odločila za otroka in resno vezo, ker imam svoje osnovne zahteve in nisem želela popuščati. Pa nisem tečna, samo vem, kaj lahko spregledam pri partnerju in česa ne morem. Imam pa okoli sebe ohoho prijateljic, ki so storile točno to. Pri meni se je zgodilo to kar pravi rek, kdor čaka dočaka. Pa tudi ta veza, ki je 90 % boljša kot vse doslje, ni več idealna. Tako, da prostor za izboljšave je vedno.

s tabo bi šla pa še na kufe :)))...iz tvojih pisanj veje ena fajn samozavest, ki bi jo jaz rabila trenutno..super, naj ti življenje laufa..
kate_m

12.06.12 12:00
Preberi si knigo" Ali si ti moj pravi? Na dober način lahko ob njenem branju analiziraš, v kom oziroma v čem je problem - ali imaš napačne vzorce in družinskega življenja, ali ti dejansko nič ne manjka v odnosu, temveč si samo neizpolnjena (kar pa je odvisno od tebe in ne od partnerja). Skratka na zelo easy način ti knjiga prikaže, kaj bi lahko bilo narobe. NOtri so tudi vprašalniki in testi, ki jih rešuješ in se analiziraš.
plus 22

12.06.12 12:15
Navedeno
konstantahaha
Verjetno so res edina konstanta nezreli moški. Tiste, ki ste ob tem postu začutile, da ste več vredne, ker ste v vezi, se vprašajte kako kvaliteten odnos imate s svojim partnerjem in na kaj vse ste nehote pristale.

Ja, tudi tega je dosti. Slabih kompromisov. Jaz mislim, da je pri zvezah podobno kot pri vsaki drugi stvari: nekaj zelo slabih, nekaj zelo dobrih, večina pa nekje vmes - skratka klasičen zvonec. Ne strinjam pa se povsem s tvojim napol skritim mnenjem, da ti si izbrala dobro, ostale pa slabo. Praviš, da imaš določene osnovne zahteve. Ok, ampak verjetno se strinjava, da tvoje osnovne zahteve niso enake mojim? Čist možno, da jaz tvojega ne bi nikoli prenašala, kakor tudi ti ne mojega. Hočem reči, da se pri medčloveških odnosih težko meri z enakimi vatli. Sploh je to očitno, ko bereš take vsakdanje teme tukaj na MONu, kjer eno grozno moti na moškem nekaj, kar nekatere druge ne moti (in obratno).
Miomau

12.06.12 12:18
Še moj piskrček...

Dobra zveza je dobesedno trdo delo, vendar se za to morata truditi oba in obema mora biti v interesu. Saj se je lepo pogovarjati o iskricah, vendar ognjemeti pridejo in grejo. In spet pridejo in grejo, ni jih ves čas in tudi metuljčkov v trebuhu ni. In so drugi moški, ki so ravno prav privlačni, da se za en kratek hip zaveš, da so še in da si ti tudi na svetu. A je pač tako, da ko prerasteš začetni stadij neke veze, preideš v globino, kjer pa ni več počitka. Midva sva skupaj več kot 20 let in prepričana sem, da če ne bi oba tako razmišljala, bi najina veza že zdavnaj razpadla. Priznam, včasih ga imam popolnoma in totalno vrh glave, sploh ko bi jaz šla plesat, smučat, se potapljat, v gore ali kam po svetu, pa ni denarja ali interesa, ker ga zanimajo druge stvari. Mene pa ne zanima atletika, formula 1, vsa nervozna sem, ko se nogomet, košarka ali hokej rola po TV-ju več kot 1 minuto. A sva sva zgradila dober partnerski odnos, ki temelji na zaupanju in prijasteljstvu. In seks je mnogo boljši, kot je bil prvih pet let. Pa je bil že takrat prekleto dober.

Razmisli, morda je samo stvar odločitve.

Vso srečo.

Miomau
nič ni narobe

12.06.12 12:36
Navedeno
balon.
evo že prej sem imela 2 pet letni vezi, ki sta šli rakom žvižgat. Sedaj teče 4 leto moje 3 veze in počasi izgublja čar in iskrico, ne vem, če je škoda popravljiva. Sej ne bom utrujala kaj je vse narobe, sam moram mal iz sebe dat. Skratka pri 34 letih bom spet samska, pol pa najdi tistega pravega, no saj očitno tudi jaz nisem ane?...morda se moram pa sprijaznit s tem da enostavno nisem dober ˝material˝. Klinc bom pa teta, ki bo svoje premoženje zapustila kašni dobrodelni organizaciji, potomcev itak ne bom mela... očitno ane.

Radi se mejte, delajte otroke, spoštujte naravo.

see ya

Kot berem, ni v vezi nič narobe, samo izgublja čar in iskre. Tako bo v vsaki vezi, draga moja! Ko zaljubljenost mineva, mine tudi vznemirjenje in čar. In takrat se morata oba partnerja potruditi, da vezo popestrita. Za dober zakon se je treba potruditi, nič ne nastane samo od sebe. Očitno je z vajinim odnosom vse v redu, samo narave zveze ne poznata. Pojdita v kino, na večerjo, izlet, jakuzzi v dvoje...Da popestrita monotonost. Zavedaj pa se, da tistih iskric, ki so bile, ko sta se spoznala in ki so potem še trajale, ne bo več. Zato eni letajo od enega do drugega.
Ma kaj govorite! Ste same stare device tukaj? Seveda je nekaj narobe z njo in njeno izbiro dedov!

Mislim, da si polna sama sebe, ker pišeš, da imaš DOLOČENE zahteve...japajade!

vsi se te naveličajo.

Ajde, povej, če upaš, na kakšen način so se končale vse tri veze?
balon.

12.06.12 14:04
Navedeno
gumpa
Ma kaj govorite! Ste same stare device tukaj? Seveda je nekaj narobe z njo in njeno izbiro dedov!

Mislim, da si polna sama sebe, ker pišeš, da imaš DOLOČENE zahteve...japajade!

vsi se te naveličajo.

Ajde, povej, če upaš, na kakšen način so se končale vse tri veze?

hhhm polna sama sebe, mislim da ne, ti nimaš zahtev? navelilčajo to bi morda držalo...sam kaj pa naj naredi človek, če je recimo dolgočasen???

upam, zakaj pa ne...
1 tip. on nazadoval, jaz rastla, na koncu nisva imela več nič skupnega
2. živel pri meni, na moj račun ene 2 leti, sem mu pa težila ja ker je imel dve zdravi roki in zdrav intelekt, ko je dobil šiht je pa hotel da grejo stroški na pol-takrat sem pa pokazala vrata in je šel..
3. še traja
Navedeno
balon.
...ha zanč sem slišala sodelavca je rekel da je z ženskami ki so samske po 30 nekaj narobe ali pa imajo odvečno prtljago (otroke je mislil) ..eeee sem si mislila kašn debil..ampak roko na srce tako jih kar veliko razmišlja morda imajo pa prav??? kdo bi vedel....
....

Res jih veliko tako razmišlja, a tudi številne ženske razmišljajo podobno. Se strinjam s tabo da to ni ravno neko zrelo razmišljanje - ti se pa zavedaj, da se takšnim pač izogneš.

Sicer pa ne paničari... vsak sproban tip, pomeni da si malce bliže tistemu "idealnemu". Sam sem npr (dokler sem bil samski) ocenil, da mi kot partnerica ustreza cca 2% ženske populacije - kar drugače pomeni, da jih moraš spoznati vsaj 49, da je potem 50-ta prava...
In evo... zdaj jo imam.

In kolikor vidim okrog sebe se najboljše in najbolj kvalitetne nove zveze kujejo nekje po 40 ali vsaj 35-tem letu.
Če želiš otroke... le glej da boš v tistih letih še vedno zelo fit... pa bo!
balon.

12.06.12 15:42
Navedeno
Rok-1
Navedeno
balon.
...ha zanč sem slišala sodelavca je rekel da je z ženskami ki so samske po 30 nekaj narobe ali pa imajo odvečno prtljago (otroke je mislil) ..eeee sem si mislila kašn debil..ampak roko na srce tako jih kar veliko razmišlja morda imajo pa prav??? kdo bi vedel....
....

Res jih veliko tako razmišlja, a tudi številne ženske razmišljajo podobno. Se strinjam s tabo da to ni ravno neko zrelo razmišljanje - ti se pa zavedaj, da se takšnim pač izogneš.

Sicer pa ne paničari... vsak sproban tip, pomeni da si malce bliže tistemu "idealnemu". Sam sem npr (dokler sem bil samski) ocenil, da mi kot partnerica ustreza cca 2% ženske populacije - kar drugače pomeni, da jih moraš spoznati vsaj 49, da je potem 50-ta prava...
In evo... zdaj jo imam.

In kolikor vidim okrog sebe se najboljše in najbolj kvalitetne nove zveze kujejo nekje po 40 ali vsaj 35-tem letu.
Če želiš otroke... le glej da boš v tistih letih še vedno zelo fit... pa bo!

hehe Rok hvala...spodbudne besede ni kej. Ja ja fit pa sem in nekaj dam na zunanjost.
Bom probala to vezo rešit če bo posluh na drugi strani, upam le da je nisva že preveč zavozila. naj te sreča spremlja še naprej.
Navedeno
konstantahaha
Verjetno so res edina konstanta nezreli moški.

Ženske smo pa oh in sploh, tako da se prehvaliti res ne da ...
Kar čim prej prešaltej na drugega tipa. Je bila ena anketa, da so najbolj zadovolejne ženske, ki so dale 13 topov čes. Tiste, ki so dale manj so bile nezadovoljne isto kot tiste, ki so dale več. Torej ne se šparat še ene 10 tipov te čaka. Samo ne z vsakim živet 5 let, hehe.
izpeto...

12.06.12 21:22
...če v toliko letih zveze nimaš rdeče niti, kot pravi pokojni dr. Košiček je zveza izpeta... preberi katero od njegovih knjig.
balon.

13.06.12 08:48
Navedeno
Popay
Kar čim prej prešaltej na drugega tipa. Je bila ena anketa, da so najbolj zadovolejne ženske, ki so dale 13 topov čes. Tiste, ki so dale manj so bile nezadovoljne isto kot tiste, ki so dale več. Torej ne se šparat še ene 10 tipov te čaka. Samo ne z vsakim živet 5 let, hehe.

hahahaahaha bom praviš šele pr 80 tapravga srečala :))))
Po tem izračunu tam nekje, hehe. Sej verjetno bi bil jst taprav sm dvomm, da bom živ do 80 leta, hehe.
balon.

13.06.12 12:48
Navedeno
Popay
Po tem izračunu tam nekje, hehe. Sej verjetno bi bil jst taprav sm dvomm, da bom živ do 80 leta, hehe.

:)))))))ooo lepo... samozavest serijsko.
ja lej,to je zdej motivacija, potrudi se da ostaneš čil in zdrav, čez 50 let se pa srečava na Trojanah na eni joti, k druzga itk naua mogla jest :)))
Zaljubljenost mine potem se še enčas "mučiš z ljubeznijo" in potem je konec.

Zaljubljenost obvladaš, ljubezen je pa bolj pod vprašajem.... ;)
ne bi rekla glih..

13.06.12 18:03
Navedeno
d3222
Še vedno bolje tako, kot pa da bi imela otroke z napačnim.

sreče in veselja, ki ti ga da ljubljen otrok (pol kakšnega skravžlanga živčka), sploh na starost se ne da primerjati z nobenim tipom in ni niti tok pomembno al je tip v igri al ne..sej noben ne ve kaj ga čaka z vezo, zakonom v prihodnosti
ona ena

13.06.12 22:05
Navedeno
On _

Zaljubljenost obvladaš, ljubezen je pa bolj pod vprašajem.... ;)[/quote

Zakaj bi se mučil?
ta zaljubljenost ja

13.06.12 22:41
Pa zakaj mislite,da se mora ljubezen nujno začeti z zaljubljenostjo?
Jaz v svojega nisem bila nikoli zaljubljena,bolj klapava skupaj energetsko.Še zdaj sva skupaj,pa je že 23 let od najine poroke.
Hmm... joto mam že zdej rad, mislm, če pa enga krofa ne bom mogel prežvečet..... pol pa .... aj če mi teh 80 let.... heeh. Sicer pa sej veš, če možakar gleda v globok dekolte.... preževeči boga i dva.... heeh.
ena 12

14.06.12 13:24
Veš tudi to, da morata partnerja skupaj rasti in se v isto smer razvijati in cveteti je v glavnem ameriški bulšit. Včasih dobi zagon en, včasih drug, pa naj bo to služba, hobiji, športi,... Še ko dva delata hišo, ponavadi rečejo: ja on je ful zagnan, ona se mi pa ne zdi toliko zainteresirana. Ali obratno.
V glavnem hočem povedati, da ti mogoče pogrneš ravno tam, ko je treba iti v ta hujši klanec - Čakati ob partnerju, ga spodbujati, da se pobere in vmes ne pozabit na svoje cilje.
Seveda, ne do nezavesti čakat - to je res brezveze.
Navedeno
ona ena
Navedeno
On _

Zaljubljenost obvladaš, ljubezen je pa bolj pod vprašajem.... ;)
Zakaj bi se mučil?
[/quote]Mučit se res ni treba, je pa dobro, da se potrudiš ;) ne pa, da samo srfaš na valovih zaljubljenosti in ko enemu pojenja moč, hop na drugega......
ona ena

14.06.12 23:14
On_, aha, diagnoza njej.:) Sem že mislila, da se ti to zdi v redu.

Se strinjam, da se po zaljubljenosti prevesi v globje čustvo ali pa postane neznosna praznina.

Menim, da se splača potruditi v primeru, če je ljubezen vzklila in se oba trudita z nego le te.

Da se pa trudita na puščavi napačnih interesov in preračunljivosti, je pa obsojeno na prepad.

Škoda, če pride to spoznanje, ko je tu že otrok.
Ja ko pride otrok se pokaže resnica, žal mnoge ne gane malo dete in ljubeča mamica ob njem. Za take je bolje, da se "odstranijo" in ne delajo (še več) škode.... :((
Otrok mnogim puncam (ki postanejo mame) odpre oči in pokaže kakšen je "izbranec". Če se je prej razdajala zanj se ob otroku ne more več, ker tudi sama rabi podporo.
Infantilneži takrat odpovejo na celi črti.
Otrok ob tebi je neka varovalka, indikator, ki ti bo povedal kdo je "pravi", če boš prihodnjič kaj spregledala ;)
ona ena

15.06.12 15:16
Navedeno
On_
Ja ko pride otrok se pokaže resnica, žal mnoge ne gane malo dete in ljubeča mamica ob njem. Za take je bolje, da se "odstranijo" in ne delajo (še več) škode.... :((
Otrok mnogim puncam (ki postanejo mame) odpre oči in pokaže kakšen je "izbranec". Če se je prej razdajala zanj se ob otroku ne more več, ker tudi sama rabi podporo.
Infantilneži takrat odpovejo na celi črti.
Otrok ob tebi je neka varovalka, indikator, ki ti bo povedal kdo je "pravi", če boš prihodnjič kaj spregledala ;)

So pa tudi takšni fantje, ki se prilepijo na takšno z otrokom in je to njegov skriti adut za njeno "prevzgojo", če mu kaj ni všeč.

Lahko samo rečem, da si "fejst fant". Običajno beremo in dojemamo vse bolj za nazaj...
pametna, simpatična, lepa, sexy a sama

19.06.12 01:25
hey Balon,

danes ženske pri 45 rodijo brez problema, tako, da ni man še za obupati, ane :)
Navedeno
pametna, simpatična, lepa, sexy a sama
hey Balon,

danes ženske pri 45 rodijo brez problema, tako, da ni man še za obupati, ane :)

Ma kaj pri 45, pri 54 bo bolje..... glih prava leta za rojstvo prvega otroka.
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 4 plus 9?