Najbolj brane teme zadnjega tedna:
ned, 02. jun 2013
pon, 03. jun 2013
pon, 03. jun 2013
pon, 03. jun 2013
pon, 03. jun 2013
sob, 08. jun 2013
pon, 03. jun 2013
pon, 03. jun 2013
sob, 08. jun 2013
ned, 09. jun 2013

|
balon.
še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:23 |
|
Tamber
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:26 |
|
d3222
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:27 |
|
vprašaj se
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:30 |
|
balon.
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:31 |
|
balon.
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:38 |
Navedenovprašaj se
v teh treh vezah, ki so, ali bodo šle po gobe je ena sama konstanta. to si ti. vprašaj se, kaj je v tebi narobe, da zminiraš vezo. mogoče pa ni moški kriv...
malo iluzorično je pričakovat iskrice pri dolgoletnih vezah. ljubezen ni iskrica, ljubezen je bolj globoko čustvo. če pa ti iščeš iskrice, pa boš nenehno na lovu za novimi, ti lahko kar povem
|
daj no
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:38 |
|
delo na sebi
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:39 |
|
lubi luba
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:41 |
Navedenovprašaj se
v teh treh vezah, ki so, ali bodo šle po gobe je ena sama konstanta. to si ti. vprašaj se, kaj je v tebi narobe, da zminiraš vezo. mogoče pa ni moški kriv...
malo iluzorično je pričakovat iskrice pri dolgoletnih vezah. ljubezen ni iskrica, ljubezen je bolj globoko čustvo. če pa ti iščeš iskrice, pa boš nenehno na lovu za novimi, ti lahko kar povem
|
balon.
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:44 |
Navedenodaj no
Zelo si še mlada in zakaj pa ne bi šla na tiste zmenke speed dating, ki je bilo zadnjič v polnočnem klubu in našla enega, pravega. Otroke imaš lahko še 3, mislim, da ti do konca življenja sploh ne bo dolgčas. Če se s tem konča, bo pa jutri nov dan.
Mogoče si odvisna od zaljubljenosti. Iskrice grejo, ostane pa neka pripadnost in globja ljubezen. mogoče moraš še med iskricami, ko se dodobra spoznata narediti 2. korak, otrok, ohcet, hiša, vrt, počitnice, da v tem času polno uživaš.
To je ta oddaja iz MMC-ja, samo ne najdem linka:
Želim te najti!
Maj je mesec, ko še bolj zahrepenimo po ljubezni. Jo tudi vi morda že dlje časa iščete, pa je ne najdete? ...
|
wenga
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:46 |
|
vprašaj se.
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:47 |
Navedenolubi lubaNavedenovprašaj se
Moški je ponavadi kriv, ker jih je samo procent odraslih in sposobnih za zvezo. Najti takega moškega, ki je zraven še nevezan, je misija nemogoče.
|
konstantahaha
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:48 |
|
balon.
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:50 |
Navedenodelo na sebi
Ne vzemi tega kot kritiko. Si že kdaj šla h kakšnemu zakonskemu svetovalcu? Si imela zgled ljubezni v prvotni družini? A veš, zakaj si izbiraš moške, ki si jih izbiraš?
Sedaj so moderne serijske monogamne zveze, kakršne imaš ti. Ko ne gre več, poiščeš novega, ne delaš na zvezi. OK, če te je tu minilo. Vzemi si torej sedaj čas za delo na sebi in ugotovi, kdo si in kaj si želiš od sebe, zveze....
Na žalost jih veliko vztraja v nasilju, nezvestobi, izkoriščanju..ker drugače ne znajo živeti, vsaj tu si na boljšem od večine.
|
balon.
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 11:58 |
Navedenowenga
Jaz pa ne mislim, da si ti kriva, vsaj ne nujno ali verjetno. Kaj pa so trije moški, če si hodila le s tremi? Nihče ni popoln, ampak mislim, da ženska ve, ne samo s srcem, tudi z glavo, če je pravi. To si verjetno vedela če ne pri prvem pa pri drugem in tretjem, a ne? Sicer pa ni tako enostavno v vezi. Veliko žensk moškega hitro zapusti, ko vidi da to ni to in gre naprej brez oziranja nazaj. Glej, če veš, da to ni to, ga pusti danes, danes! Začni na novo, začni živeti, imej odprte oči, vpiši se tja in tja, poišči kakšno samsko prijatlejico ali dve in na lov! Vpiši se na kakšen spletni portal, kjer imaš možnost spoznati moškega. Imaš še kar nekaj let, da bi imela otroka (moja prijateljica je pred kratkim pri 41 letih rodila prvega otroka!!), zato ne bodi pesimistična, samo migaj, brcaj, bodi pozitivna in v akcijo. Srečno, res srečno, pa ne boj se sprememb!
|
balon.
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 12:00 |
Navedenokonstantahaha
Verjetno so res edina konstanta nezreli moški. Tiste, ki ste ob tem postu začutile, da ste več vredne, ker ste v vezi, se vprašajte kako kvaliteten odnos imate s svojim partnerjem in na kaj vse ste nehote pristale. Tudi sama sem se zelo pozno odločila za otroka in resno vezo, ker imam svoje osnovne zahteve in nisem želela popuščati. Pa nisem tečna, samo vem, kaj lahko spregledam pri partnerju in česa ne morem. Imam pa okoli sebe ohoho prijateljic, ki so storile točno to. Pri meni se je zgodilo to kar pravi rek, kdor čaka dočaka. Pa tudi ta veza, ki je 90 % boljša kot vse doslje, ni več idealna. Tako, da prostor za izboljšave je vedno.
|
kate_m
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 12:00 |
|
plus 22
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 12:15 |
Navedenokonstantahaha
Verjetno so res edina konstanta nezreli moški. Tiste, ki ste ob tem postu začutile, da ste več vredne, ker ste v vezi, se vprašajte kako kvaliteten odnos imate s svojim partnerjem in na kaj vse ste nehote pristale.
|
Miomau
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 12:18 |
|
nič ni narobe
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 12:36 |
Navedenobalon.
evo že prej sem imela 2 pet letni vezi, ki sta šli rakom žvižgat. Sedaj teče 4 leto moje 3 veze in počasi izgublja čar in iskrico, ne vem, če je škoda popravljiva. Sej ne bom utrujala kaj je vse narobe, sam moram mal iz sebe dat. Skratka pri 34 letih bom spet samska, pol pa najdi tistega pravega, no saj očitno tudi jaz nisem ane?...morda se moram pa sprijaznit s tem da enostavno nisem dober ˝material˝. Klinc bom pa teta, ki bo svoje premoženje zapustila kašni dobrodelni organizaciji, potomcev itak ne bom mela... očitno ane.
Radi se mejte, delajte otroke, spoštujte naravo.
see ya
|
gumpa
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 13:38 |
|
balon.
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 14:04 |
Navedenogumpa
Ma kaj govorite! Ste same stare device tukaj? Seveda je nekaj narobe z njo in njeno izbiro dedov!
Mislim, da si polna sama sebe, ker pišeš, da imaš DOLOČENE zahteve...japajade!
vsi se te naveličajo.
Ajde, povej, če upaš, na kakšen način so se končale vse tri veze?
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 14:38 |
Navedenobalon.
...ha zanč sem slišala sodelavca je rekel da je z ženskami ki so samske po 30 nekaj narobe ali pa imajo odvečno prtljago (otroke je mislil) ..eeee sem si mislila kašn debil..ampak roko na srce tako jih kar veliko razmišlja morda imajo pa prav??? kdo bi vedel....
....
|
balon.
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 15:42 |
NavedenoRok-1Navedenobalon.
...ha zanč sem slišala sodelavca je rekel da je z ženskami ki so samske po 30 nekaj narobe ali pa imajo odvečno prtljago (otroke je mislil) ..eeee sem si mislila kašn debil..ampak roko na srce tako jih kar veliko razmišlja morda imajo pa prav??? kdo bi vedel....
....
Res jih veliko tako razmišlja, a tudi številne ženske razmišljajo podobno. Se strinjam s tabo da to ni ravno neko zrelo razmišljanje - ti se pa zavedaj, da se takšnim pač izogneš.
Sicer pa ne paničari... vsak sproban tip, pomeni da si malce bliže tistemu "idealnemu". Sam sem npr (dokler sem bil samski) ocenil, da mi kot partnerica ustreza cca 2% ženske populacije - kar drugače pomeni, da jih moraš spoznati vsaj 49, da je potem 50-ta prava...
In evo... zdaj jo imam.
In kolikor vidim okrog sebe se najboljše in najbolj kvalitetne nove zveze kujejo nekje po 40 ali vsaj 35-tem letu.
Če želiš otroke... le glej da boš v tistih letih še vedno zelo fit... pa bo!
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 17:01 |
Navedenokonstantahaha
Verjetno so res edina konstanta nezreli moški.
|
Popay
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 17:46 |
|
izpeto...
Re: še ena veza ki bo šla po gobe12.06.12 21:22 |
|
balon.
Re: še ena veza ki bo šla po gobe13.06.12 08:48 |
NavedenoPopay
Kar čim prej prešaltej na drugega tipa. Je bila ena anketa, da so najbolj zadovolejne ženske, ki so dale 13 topov čes. Tiste, ki so dale manj so bile nezadovoljne isto kot tiste, ki so dale več. Torej ne se šparat še ene 10 tipov te čaka. Samo ne z vsakim živet 5 let, hehe.
|
Popay
Re: še ena veza ki bo šla po gobe13.06.12 10:47 |
|
balon.
Re: še ena veza ki bo šla po gobe13.06.12 12:48 |
NavedenoPopay
Po tem izračunu tam nekje, hehe. Sej verjetno bi bil jst taprav sm dvomm, da bom živ do 80 leta, hehe.
|
On _
Re: še ena veza ki bo šla po gobe13.06.12 15:47 |
|
ne bi rekla glih..
Re: še ena veza ki bo šla po gobe13.06.12 18:03 |
Navedenod3222
Še vedno bolje tako, kot pa da bi imela otroke z napačnim.
|
ona ena
Re: še ena veza ki bo šla po gobe13.06.12 22:05 |
NavedenoOn _
Zaljubljenost mine potem se še enčas "mučiš z ljubeznijo" in potem je konec.
Zaljubljenost obvladaš, ljubezen je pa bolj pod vprašajem.... ;)[/quote
Zakaj bi se mučil?
|
ta zaljubljenost ja
Re: še ena veza ki bo šla po gobe13.06.12 22:41 |
|
Popay
Re: še ena veza ki bo šla po gobe14.06.12 11:28 |
|
ena 12
Re: še ena veza ki bo šla po gobe14.06.12 13:24 |
|
On _
Re: še ena veza ki bo šla po gobe14.06.12 15:10 |
Navedeno[/quote]Mučit se res ni treba, je pa dobro, da se potrudiš ;) ne pa, da samo srfaš na valovih zaljubljenosti in ko enemu pojenja moč, hop na drugega......ona enaNavedenoZakaj bi se mučil?On _
Zaljubljenost mine potem se še enčas "mučiš z ljubeznijo" in potem je konec.
Zaljubljenost obvladaš, ljubezen je pa bolj pod vprašajem.... ;)
|
ona ena
Re: še ena veza ki bo šla po gobe14.06.12 23:14 |
Re: še ena veza ki bo šla po gobe15.06.12 08:14 |
|
ona ena
Re: še ena veza ki bo šla po gobe15.06.12 15:16 |
NavedenoOn_
Ja ko pride otrok se pokaže resnica, žal mnoge ne gane malo dete in ljubeča mamica ob njem. Za take je bolje, da se "odstranijo" in ne delajo (še več) škode.... :((
Otrok mnogim puncam (ki postanejo mame) odpre oči in pokaže kakšen je "izbranec". Če se je prej razdajala zanj se ob otroku ne more več, ker tudi sama rabi podporo.
Infantilneži takrat odpovejo na celi črti.
Otrok ob tebi je neka varovalka, indikator, ki ti bo povedal kdo je "pravi", če boš prihodnjič kaj spregledala ;)
|
pametna, simpatična, lepa, sexy a sama
Re: še ena veza ki bo šla po gobe19.06.12 01:25 |
|
Popay
Re: še ena veza ki bo šla po gobe19.06.12 20:51 |
Navedenopametna, simpatična, lepa, sexy a sama
hey Balon,
danes ženske pri 45 rodijo brez problema, tako, da ni man še za obupati, ane :)

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.