Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
Muhca leta

Sin spravlja ljudi v obup

11.06.12 12:05
No, zadeva je takšnale.
10 letni sin trenira nogomet in kadarkoli se kje dogaja kakšen nogomet (piknik, druženje na igrišču, igra na ulici itd), je on zraven. Velikokrat ga igra ob takih priložnostih tudi s starejšimi (20 letniki, 30 letniki, 40 letniki) in prav vsi ugotavljajo, da so pa res že stari, ker ne morejo več "dohajati" tega majhnega mulca, vsakega predriblja in po 5 minutah sploh ne more noben več za njim laufat, ker nimajo kondicije. In potem vsi govorijo: "Obup, tale mulc nam je sedaj pokazal,kolk smo čist zanič, brez kondicije, smo pa res že stari ja!" Halo?? To ti rečejo tam dvajset, tridesetletniki!!! Štiridesetletniki se še trudijo in obupajo po 10 minutah, čisto mokri pod pazduho in po hrbtu, ampak na koncu sicer težko priznajo: "Ampak smo pa res že stari...."
Ha ha ha
spet ena brez tablet

Re: Sin spravlja ljudi v obup

11.06.12 12:13
Torej - če prav razumem te vzburja dejstvo, da je 10-letnik bolj vzdržlji in ima več energije kot 20, 30 in 40-letniki?
Nasvet: odslovi nesposobnega partnerja, ki sinu ne more parirati, vibratorja pa ne rabiš, ker ti prihaja na suho ob pogledu na sina.
kaj čmo

11.06.12 12:13
Če ga trenira, ima verjetno res kar nekaj kondicije.
Tudi najina 14 letnica trenira tek - šprint - in verjemi, da jo več ne ujamem.

Ne razumem pa čisto, kaj hočeš povedat s tem postom?
Hvali se, kaj pa drugega?
nič takega

11.06.12 12:15
Jaz (42let) v teku nabrišem nečaka starega 20 let, ki trenira 2x dnevno. Pač njegov šport ne bazira na 10km teku. Tamali nečak, star 12, ki tudi trenira vsak dan (drug šport), pa mene prešiša. Sicer so razlike majhne, ampak so :)
Ti si pa ziher Cverlinova mara iz Horjula.
Kjerkoli njen sin brca žogo, čepi v bližini in glasno vzdihuje, kako dober je.
Muhca leta

11.06.12 12:20
No, ti "Nič takega", ti bi mi bil pa zelo všeč :)
Ja, jaz tudi pravim, da je treba več na športu delat potlej, ko greš enkrat v službo in imaš družino, ne pa samo pirčke vase zlivat in se trebušček veča, kondicija pa upada....
Za vse tiste, ki mislijo, da se hvalim: Ne, ob pogledu na sina in obupane moške brez kondicije mi ne prihaja na suho, mi pa prihaja, ko gledam mojega moža, ki še parira takšnim mulčkom, drugim se pa samo smejim.
ha ha ha
kaj čmo

11.06.12 12:22
Navedeno
Muhca leta
No, ti "Nič takega", ti bi mi bil pa zelo všeč :)
Ja, jaz tudi pravim, da je treba več na športu delat potlej, ko greš enkrat v službo in imaš družino, ne pa samo pirčke vase zlivat in se trebušček veča, kondicija pa upada....
Za vse tiste, ki mislijo, da se hvalim: Ne, ob pogledu na sina in obupane moške brez kondicije mi ne prihaja na suho, mi pa prihaja, ko gledam mojega moža, ki še parira takšnim mulčkom, drugim se pa samo smejim.
ha ha ha

Pa ti, pariraš možu??
Muhca leta

11.06.12 12:22
V fuzbalu ne, v sexu ja.
in ti si se morala na vsak način pohvaliti... so what?! logično, da ima 10 leten mulc več energije.
A dejte no...fant trenira,kar zahteva precejj organizacije,stroskov in se cesa. Super da mu uspeva. Ni lepsega kot gledat uspesnega otroka.
ldfpš

11.06.12 12:32
In kdo mulca sploh povabi v igro? Ali se prislini kar sam? Domnevam, da se hočejo moški malo pohecati, poigrati z žogo, potem pa pridrvi on s s tvojo tekmovalnostjo in jim vse pokvari.

Tako nekako se bere uvodni post.
lastna hvala se...

11.06.12 12:32
Meni tudi ni jasno, kaj je hotela avtorica povedat. Kr neki, no.
važno, da je še en sonček nekje k se mu vsi čudijo....
go home

11.06.12 12:49
Končno je bila sobota spet krasna za piknik. Zbrali smo se pri Jožetu, malo pivca, čevapčiče, pa stari prijatli. Imamo dva stara gola, pa žogo, pa smo en fuzbal udarli. Seveda je šlo dokler ni spet Ivo pripeljal familjo in tistega mulca, ki trenira nogomet. Saj je dober ampak nikoli ni miru pred njim. Zmeri je zraven ko se špila in tud ene tekme ne moremo starci sami odigrat.

Zadnjič je imel Milan fešto, pa so tja prišli. Ni blo par minut, je mulc zganjal vragolije z žogo, pa še enega polčasa nismo do konca prisopihal.

Aja, pa gasilci smo imel svoj piknik, pa postavimo pink ponk mizo, pa gole. Evo, tako smo rekli dedci, eno odigramo, prešvicamo, pol pa pir. Pa je Ivo prišel, pa zraven mali Ronaldo. Se nam ni dal preganjat z njim. Smo se kar usedli in spili pivo.

itd.
kaj čmo

11.06.12 13:12
Navedeno
go home
Končno je bila sobota spet krasna za piknik. Zbrali smo se pri Jožetu, malo pivca, čevapčiče, pa stari prijatli. Imamo dva stara gola, pa žogo, pa smo en fuzbal udarli. Seveda je šlo dokler ni spet Ivo pripeljal familjo in tistega mulca, ki trenira nogomet. Saj je dober ampak nikoli ni miru pred njim. Zmeri je zraven ko se špila in tud ene tekme ne moremo starci sami odigrat.

Zadnjič je imel Milan fešto, pa so tja prišli. Ni blo par minut, je mulc zganjal vragolije z žogo, pa še enega polčasa nismo do konca prisopihal.

Aja, pa gasilci smo imel svoj piknik, pa postavimo pink ponk mizo, pa gole. Evo, tako smo rekli dedci, eno odigramo, prešvicamo, pol pa pir. Pa je Ivo prišel, pa zraven mali Ronaldo. Se nam ni dal preganjat z njim. Smo se kar usedli in spili pivo.

itd.

Pa to še ni najhujš; zraven je bila tud njegova mama Štefka, ki je histerično kričala in navijala za svojega Iveka ml. Ko so vsi ostali moški opehali in odšli na pir, je ostal le še Ivo in Ivek na fuzbal placu. Metala in letala sta kot idiota, Štefka pa je imela navijaško opremo in delala kozolce ob igrišču, vmes ji je ene 2x še prišlo. Za bruhat.
go home

11.06.12 13:21
Saj pol sem itak soseda Franceljna poklical naj pride s kosilnico travo pokosit. Je komaj s kosilnico Štefko preglasil.
Je ponavadi prijetneje kosilnico poslušat. Čeprav je glasna ko hudič.

Navedeno
kaj čmo
Navedeno
go home

itd.

Pa to še ni najhujš; zraven je bila tud njegova mama Štefka, ki je histerično kričala in navijala za svojega Iveka ml. Ko so vsi ostali moški opehali in odšli na pir, je ostal le še Ivo in Ivek na fuzbal placu. Metala in letala sta kot idiota, Štefka pa je imela navijaško opremo in delala kozolce ob igrišču, vmes ji je ene 2x še prišlo. Za bruhat.
napačen naslov

11.06.12 13:23
Mislim, da bi moral biti naslov: mati in sin spravljata ljudi v obup
pssssssst

11.06.12 13:31
Navedeno
eleen
A dejte no...fant trenira,kar zahteva precejj organizacije,stroskov in se cesa. Super da mu uspeva. Ni lepsega kot gledat uspesnega otroka.

Kaj ne veš, da je na MON-u greh, če hvališ svoje otroke? Pssssst, tiho bodi, da te Mone ne požrejo!
prešaltat bo treba

11.06.12 13:33
Navedeno
go home

itd.

Starci ja, modri pa ne :)
Dečki, prešaltite mal, namest da brcate na gol, brcajte na koš, pa bo mir pred mulcem :)
pa so res eni zateženi

11.06.12 14:08
Ja, tak primer imamo v kampu, ko popoldne 'ta stari' igramo odbojko, pa nam stari dedi uturijo svoje mladičke noter - užas. Saj za malo časa že gre, apak potem se stari dere in nas obtožuje goljufanja - in nas res vse mine. Ja, pol pa pirček pade. NAj igrajo ta mladi skupaj in ta stari tudi skupaj, pa ne bo nobeenga prepira - in naj se eni ne turijo drugim.
Na fuzbal me pust..

18.06.12 05:14
Navedeno
go home
Saj pol sem itak soseda Franceljna poklical naj pride s kosilnico travo pokosit. Je komaj s kosilnico Štefko preglasil.
Je ponavadi prijetneje kosilnico poslušat. Čeprav je glasna ko hudič.

Navedeno
kaj čmo
Navedeno
go home

itd.

Zelo dobro!
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 7 krat 2?