Starševski čvek

Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo! Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore!
šokirana zelo

ko ti svakinja zjebe celi dan...

10.06.12 12:59
...ki se je začel lepo, na kavici pri mami zjutraj, kjer se zberemo vsako nedeljo moja in bratova družina...
Pijemo kapučino, svakinja si stresa sladkor, jaz pa se pohecam, da si je solila, ona pa v luft se začne dreti name, da sem @#$%& , i jo že v nedeljo zjutraj zajebava..ostala sem brez besed...ostali tudi...smo spili in odšli šokirani...žalostna sem zelo..ali je res potrebno vsako šalo vzeti za tako hudo, da sem zdaj @#$%&....drugače je na hece, toda danes ne vem, kaj ji je bilo, na sms mi je poslala opravičilo, toda ne bom ji še odgovorila...čakam da se pomirim..
ja, drugič

Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...

10.06.12 13:00
pa ne takih prjavljat, a ne. Mgari se delajte nirca iz politike, vremena, ne pa iz talkih zadev
šokirana zelo

10.06.12 13:03
uporabila je grd izraz za svinjo, ker je cenzurirana beseda..
vsak drugače

10.06.12 13:03
Ok, je bila šala, ampak morda je imela slab dan in je odreagirala kot pač je. Meni so to bolane šale in če se slabo počutim mi ni do njih. Sicer se ti je že opravičila, tako da, jaz tega ne bi vzela za "užaljenost do konca življenja".
Sij,sončece,sij...

10.06.12 13:05
Počasi se boš pomirila,verjamem pa ,da imaš malo pokvarjen dan.Najbolje ,da greste popoldne malo hodit v naravo,pa se boš sprostila.
Drugače pa:ona je pokazala svoje divje obnašanje,svojo kulturo.Opravičila si se,naredila ji nisi pa nič hudega.
Torej ne imej več slabe vesti-lahko jo ima samo ona.
Mogoče ima kakšne velike težave.Mislim,da jo nekaj fino žre.
Ker,če bi bila sproščena,bi se samo smejala.Tako ima pa probleme.
se hecaš?

10.06.12 13:06
Šokirana si? Vsi ste šokirani?

Pa kakšni ste to vi ljudje?
Praviš, da je drugače za hece, da danse pa je v luft skočila? In namesto, da bi jo vprašala, kaj ji je, kaj je narobe, če ima probleme ali kaj, ji ti zameroiš in si šokirana?
Pa ženska ti pošlje opravičilo, ti pa teraš svoj inat ji ji ne boš še odgovorila, dokler ne oceniš, da si se dovolj kujala in da je ona dovolj trpela?
Ma, ne morem verjet kakšni ste to ljudje!

Kaj pa, če je njej poln Q tvojih glupih šal? Na to pa nisi pomislila?!
Glej, lahko bi semle pisala tvoja svakinja ...

Vsako nedeljo se zberemo pri tašči. Že prav, rada grem tja, vendar bi kdaj raje šla k mojim staršem. Poleg tega sem slabo spala, glava me boli, zdravnik mi še vedno ni poslal izvidov, kaj je narobe z mano, pa še v službi ne vemo, ali bomo dobili plačo in koga vse bodo odpustili.
Za kapljo prek roba pa mi moja preljuba svakinja reče, da sem si vsula v kapučino sol. Po kaki logiki bi se sol znašla na mizi?
Ja, nisem premislila, ob vsem skupaj sem vzrojila in jo nazijala.
OK; sem ji poslala SMS, se ji opravičila, ker vem, da ni vsega kriva ona, zdaj pa se kuja. Saj če bi bilo vse drugo OK, bi se ji nasmejala, tako pa mi preveč stvari vidi nad glavo..
super ste eni

10.06.12 13:14
Navedeno
se hecaš?

Praviš, da je drugače za hece, da danse pa je v luft skočila? In namesto, da bi jo vprašala, kaj ji je, kaj je narobe, če ima probleme ali kaj, ji ti zameroiš in si šokirana?
Pa ženska ti pošlje opravičilo, ti pa teraš svoj inat ji ji ne boš še odgovorila, dokler ne oceniš, da si se dovolj kujala in da je ona dovolj trpela?

nekoga ozmerjaš z najgršimi izrazi in misliš, da je ok, ko se blagovoliš opravičit?
Očitno si svakinjo tvoja družina velikokrat privošči. In človek se velikokrat smeji šalam na svoj račun - ne pa vedno.

Malo se zamisli da je v bistvu "tujka" v vaši družini ( zeti itak ne šteje ker mora bit tiho) in vaših štosov ne pozna in jih ne more razumet.

Jaz se definitivno ne bi opravičevala - očitno je tvoj brat pritisnil tam kamor ne bi smel. Odnosi bodo poslej prava beda.
Sij,sončece,sij...

10.06.12 13:20
Narobe sem prebrala o opravičilu.

Na tvojem mestu bi se ji tudi jaz opravičila z SMS-om.

Ker pa je tako nesramno vzrojila,ko si se malo pohecala (včasih je res bolje,da smo tiho...),

bi se jaz v prihodnosti malo distancirala od nje.Bila bi vljudna,ampak nič več.

Če ima probleme,kar jih glede na obnašanje ima,je to njen problem.Normalen človek se zato ne

znaša nad drugimi.Sploh pa ne s takimi grdimi izrazi.

Postavi jo na hladno.
kozlato sonce sije

10.06.12 13:21
Navedeno
Sij,sončece,sij...
...Drugače pa:ona je pokazala svoje divje obnašanje,svojo kulturo.Opravičila si se,naredila ji nisi pa nič hudega.
...

Ni se avtorica opravičila, ampak njena svakinja.

Avtorici pa polagam tole: šale so OK, samo morajo biti ob pravem času na pravem mestu. Družba ni vedno enako razpoložena, zato je treba najprej prepoznati, kakšna klima (razpoloženje) vlada, predno se pohecaš. Očitno je svakinja "vstala z levo nogo" in ji ta tvoja šala ni bila smešna, kot tebi. Kasneje je spoznala, da je preveč burno odreagirala, zato se ti je opravičila. Zdaj pa si ti tista, ki si "vstala z levo nogo", ker te je taka stvar spravila s tira. Pojdi na sprehod, pa bo vse OK.
vsak drugače

10.06.12 13:22
Navedeno
Sij,sončece,sij...
Počasi se boš pomirila,verjamem pa ,da imaš malo pokvarjen dan.Najbolje ,da greste popoldne malo hodit v naravo,pa se boš sprostila.
Drugače pa:ona je pokazala svoje divje obnašanje,svojo kulturo.Opravičila si se,naredila ji nisi pa nič hudega.
Mogoče ima kakšne velike težave.Mislim,da jo nekaj fino žre.
Ker,če bi bila sproščena,bi se samo smejala.Tako ima pa probleme.

Nikjer ne berem, da se je avtorica posta opravičila svakinji, ona je namreč od vsega hudega ostala brez besed. Svakinja se je njej namreč že opravičila, ona pa ima zjeban cel dan.
spet same svetohlinke

10.06.12 13:23
Hinavke hinavske. Karkoli je že bilo, ali je bila šala na mestu ali pa ne...človeku se ne reče @#$%&. Pika, konec debate. Tvoja svakinja je ena navadna primitivka in tudi sama bi na tvojem mestu prekleto premislila, ali bi opravičilo sprejela. če bi ga, bi ga zgolj zaradi tega, ker je bratova žena, pa da je v družini mir. Če mi pa nekdo reče, da sem @#$%&, zaradi en male brezvezne šale...pa ne pozabim, niti ne oprostim. Taki ljudje v mojem življenju nimajo kaj početi.
Projekcija .... (obrambni mehanizem). Ona ti ga ne more ...., lahko si ga samo sama.
joj no

10.06.12 13:25
Pri kofetu zjutraj ima rad človek (in pes) mir, ne da nekdo začne težit s soljo in kračo zraven.
creativa nepr.

10.06.12 13:33
Pa dajte no! Koliko ste ljudje postali zateženi!

Četudi imaš milijon problemov, to še ni razlog, da nekomu stalaš prasice (predvidevam) za dobro jutro. Če nisi za v družbo, povej, da danes ostaneš v svojem brlogu in se boš ta dan smilil sam sebi.

Avtorica, prepričana sem, da nisi mislila nič slabega...šala pač...ki pa je nekoga preveč razburila.

Se pa tudi jaz ne bi tako hitro odzvala na opravičilo. Naj premisli malo.
creativa nepr.

10.06.12 13:36
Sem pozabila: v takih trenutkih se tudi pokaže prava narav človeka...tisto, kar poskuša bolj ali manj uspešno skrivati ves čas, privre v najtemačnejši podobi na plan.

Sem že doživela podobno, bivša prijateljica fina, ni na ni...se je razpočila od finoče...ob prvi situaciji, ki ni bila po njeno, pa je postala podobna kot tvoja svakinja...in seveda bivša prijateljica.
Ne razumem,kako se lahko iz cukra norca delaš,pa to je nedopustno,
pa kavo solit,kje si to slišala in to v nedeljo zjutraj.

Sto ljudi,sto čudi,jaz se zaradi ene zafrustrirane babnce sploh nebi sekiral.
Škoda mojega zdravja,razpoloženja......Lepo jo povabi na kavo in jo samo
njej posoli,pa da jo vidiš potem,pomoje bi jo brez besed spila in samo
čukasto gledala.
konec sveta

10.06.12 13:54
Navedeno
super ste eni
Navedeno
se hecaš?

nekoga ozmerjaš z najgršimi izrazi in misliš, da je ok, ko se blagovoliš opravičit?

Navedeno
super ste eni
Navedeno
se hecaš?

aja, hecat se je pa dovoljeno na vse možne načine? pa če jo glava boli, pa zakaj ji ne bi v hecu rekla, da najbolj, da jo drugič odšraufa in doma pusti v garderobi, jo ne bo nič več bolela? pa ker ne ve, ali ji bodo dali plačo ali ne, zakaj se ni še pohecala, da naj se ne sekira, jo bo že ona futrala in ji plačala vse stroške? pa zakaj se ni pohecala, kaj dohtar ve, saj je ona dohtar in jo bo pozdravila? in kaj, če bi ji nekdo recimo umrl, bi ji v hecu rekla, ah, saj bo bolje, saj bomo mi zaflikali vse skupaj.

zato se strinjam, ko pravi ena, da so šale ok, samo na pravem mestu ob pravem času. seveda, ker so vsako nedeljo skupaj, nihče ne ve, kaj se dogaja. drugače pa velja, da se lahko hecaš na drug račun, se moraš najprej znati pohecati na svoj račun. dokler tega ljudje ne osvojijo, bodo pač še naprej šokirani, zaprepadeni, ko bodo kakšno neslano šalo doživeli na svoj račun od drugih. samo ne potem tu gor na mon pisat, kako so si vas privoščili, pa je bil za njih samo hec. za vas pa konec sveta.
Praviš, da drugače je za hece. Mene bi zanimalo, kaj je narobe, da je tako vzrojila nad teboj, več kot očitno si bila strelovod.

Jaz se ne bi kujala, ampak bi svakinjo vprašala, kaj je narobe. Se pač dobro razumem z njo in bi ji želela pomagat oziroma vsaj bit v oporo, če ima probleme.
ti ti...

10.06.12 14:06
Ti pa res imaš probleme, če ti taka nedolžna zadeva "zjebe celi dan" kot to imenuješ ti.....
Ko boš pa res imela problem, se spomni na tole danes in ne boš verjela, s čim si si delala problem...
pinčič porčič

10.06.12 14:20
Navedeno
ti ti...
Ti pa res imaš probleme, če ti taka nedolžna zadeva "zjebe celi dan" kot to imenuješ ti.....
Ko boš pa res imela problem, se spomni na tole danes in ne boš verjela, s čim si si delala problem...

Jah,če te nekdo že zjutraj zmerja s @#$%& in svinjo,potem res ne moreš biti relaksiran.
u jok pa na drevo

10.06.12 14:25
Mislim da imamo vsi (razen redkih srečnežev) sorodnike, ki mislijo da so blazno smešni in potem 5 ur skupaj vsi z prisiljenim nasmeškom trpimo vice stare 10 let, razne "smešne" sarkazme, po potrebi še žaljenja ki so kao zavita v hec in ne smeš zamerit, pa še in še nadebuz. In potem imaš včasih slab dan in teh debilizmov vrh glave pa osebi poveš kar ji gre. In kaj si dejansko vsi mislijo o njej, pa nimajo jajc izrečit. Seveda se nikakor ne strinjam z obkladanjem z raznimi prostaškimi besedami, ker gre čisto lepo tudi brez tega. Lahko bi ti le rekla da nisi smešna (kar res nisi, upam da se tega zavedaš??!) in da daj že enkrat mir da v miru spije en k*rčev kapučino brez da bi jo ti oblajala in ven metala "smešne" fore. Še pes ima rad MIR pri jedi in prostakov, ki hočejo na vsak način špilati klovne med jedjo, jaz ne toleriram.
Pač je imela slab dan, izrekla nekaj zelo prostaškega in se ti opravičila. Ti pa to ali sprejmi, ali pa travmiraj še naprej. Dan si boš pa pokvarila z igranjem užaljenosti kvečjemu sama!
šokirana zelo

10.06.12 14:30
Še vedno sem užaljena, toda pomenila se bom s svakinjo jutri, da razćistiva stvari, saj nočem, da se hudo gledamo, že zaradi tega ker je naša in v naši družini...dan je pa pokvarjen, še vedno mi odmevajo tiste grde besede v ušesih...grem na sprehod, odpisala ji pa danes ne bom, naj tudi ona občuti tesnobo in nemir, kakor jaz...
zadovoljena

10.06.12 14:33
S svakinjo si nista iskreni, se ne spoštujeta, se ne marata.
Med vama ni mogoč prijazen, konstruktiven dialog.
Samo kratke, vljudnostne fraze.
Kadarkoli boš temo poglobila, bo prišlo do frustracij in zamer.
Tak je, nauči se živeti s takimi ljudmi.

Jaz imam podobno napet odnos s svojo svakinjo in eno sodelavko.
Pri njiju moram čuvat vedno, kaj rečem, ker ju užalim in prizadenem z vsako izrečeno besedo.
Bog varij, da bi se kaj šalila.
Nazadnje, ko sem se mal šalila na sodelavkin račun, me je krepko kregala, da naj se tako ne obnašam do nje! Ej, cel dan nisem prišla k sebi. Šele s poglobljenim, večtedenskim analiziranjem sem prišla do zgornjega sklepa.

Tak je.
Na kafe ju ziher ne povabim:)
žlahta

10.06.12 15:23
Kolikokrat si jo pa drugače privoščiš ti in tvoji? Jo vedno po malem špikaš? Je nisi sprejela kot najpomembnejše osebe tvojega ljubega brata? Je ona sploh lahko sproščena ob vas? Ali na noben način ne more storiti ničesar, da bo vam prav, da jo boste sprejeli medse?
Zamisli se malo.
Ne opravičujem njenega izbruha, pa vendar, če bi gledala z distance, opravljaš nad njo nek mobing, tak, družinski?
Premisli v miru o tem, analiziraj in ukrepaj po svoji vesti.
oleeee

10.06.12 15:25
pofukana @#$%&
verjetno ima izredno slab dan in si bila ti le kapljica cez rob, kljub temu, da se je trudila, da njena slaba volja ne bi prisla do izraza....
rekla ti je pac kar ti je rekla.... zelo grdo... ampak... alo.... sej smo ljudje.... men bi slo v enem usesu not, v drugem pa ven....
napisala ti je pa sms ker se je zelo slabo pocutila, ko je za njo prislo in mislim, da res ne rabi zdej se tvoje trme....
kokr si ji zamerla ji se odmeri.... in jo raje vprasaj kaj je narobe, pa ce ji lako kej pomagas...

ne vem no... zdi se mi brez veze zarad izrecenih besed, za katere se je clovek pokesal, zamero vleci se v jutrisnji dan....

namesto da spucas ze danes, bo poskrbela, da bosta imeli se danasnji vecer obe pokvarjen, kakor tudi jutrisnji dan, ker bos spet zadevo pogrela in bosta se preostanek dneva razmiljali o necemu kar se spremeniti za nazaj vec ne da....

poklici jo in spucaj takoj, bo sla samo nedelja v ic, drugac se ti pa lahko zgodi da bos mela se cel teden u p....
se hecaš

10.06.12 15:58
Navedeno
super ste eni
Navedeno
se hecaš?

Kaj pa, če si to svakinjo velikokrat privoščijo nahecat, pa je ona to do zdaj trpela in se vljudno smejala? Danes je imela pač slab dan in je počila?
se hecaš

10.06.12 16:01
Navedeno
spet same svetohlinke
Hinavke hinavske. Karkoli je že bilo, ali je bila šala na mestu ali pa ne...človeku se ne reče @#$%&. Pika, konec debate. Tvoja svakinja je ena navadna primitivka in tudi sama bi na tvojem mestu prekleto premislila, ali bi opravičilo sprejela. če bi ga, bi ga zgolj zaradi tega, ker je bratova žena, pa da je v družini mir. Če mi pa nekdo reče, da sem @#$%&, zaradi en male brezvezne šale...pa ne pozabim, niti ne oprostim. Taki ljudje v mojem življenju nimajo kaj početi.

Veš, včasih, ko je takih malih šal preveč, nedeljo za nedeljo in nisi tip za take šale, ti poči film.
Tu je treba slišati še drgo plat.
se hecaš?

10.06.12 16:03
Navedeno
pinčič porčič
Navedeno
ti ti...

Jah,če te nekdo že zjutraj zmerja s @#$%& in svinjo,potem res ne moreš biti relaksiran.

Da bi pa človeka vprašal, kaj je ZARES narobe, pa nobenemu ne pade na pamet?
idotizem

10.06.12 16:05
Navedeno
šokirana zelo
Še vedno sem užaljena, toda pomenila se bom s svakinjo jutri, da razćistiva stvari, saj nočem, da se hudo gledamo, že zaradi tega ker je naša in v naši družini...dan je pa pokvarjen, še vedno mi odmevajo tiste grde besede v ušesih...grem na sprehod, odpisala ji pa danes ne bom, naj tudi ona občuti tesnobo in nemir, kakor jaz...

Kak idiotizem!
Naj ti povem, da tvoja šala s solj v nedeljo zjutraj ob kavi sploh ni smešna. Bog ve, s kakšnimi šalami jo obmetavaš ob takih nedeljah
Zdaj pa, namesto da jo vprašaš, kaj ji je in kaj je narobe, boš držala surlo. Idiotizem brez meje!
zadovoljena

10.06.12 16:11
Poleg tega gre lahko za dva povsem različna značaja.
Kot na primer v mojem primeru.
Jaz sem srečna in zadovoljena, se šalim,rada brijem norce iz sebe in drugih…ampak zajedljiva, nesrečna, vedno nezadovljena sodelavka mi je takrat dala misliti, da niso vsi tako razpoloženi kot jaz.
Od takrat, predno stopim v njeno pisarno, trikrat globoko zadiham, si nadenem kisel, mučen obraz in vstopim popolnoma sinhronizirana z njo, da slučajno ne bi ustvarila konflikta.

Tak da, moraš in moraš se prilagoditi določeni osebi.
Iskrenim prijateljem se seveda ni treba!
Iskreni prijatelji te majo radi takega, kot si!
Tak je
mandarine tree

10.06.12 16:32
Izgleda tako, da jo že vse življenje pomalam drkaš s kao heci (oprosti, to kar si rekla so vrtčevske fore, jaz imam ful smisla za humor, ampak debilizma ne prenesem od odraslih ljudi), in ko nekdo miljavženkrat prečka tvoje meje, ti požreš z nasmehom na obrazu, pride en moment, ko je tudi vse ostalo v k. in ti pač prekipi in revskneš za vse nazaj (in naprej). Iz tega stališča ji jaz ne zamerim, ne rečem, da je nedolžno jagnje, tega ne vemo, ampak zate pa se lepo vidi kakšna si, nekaj jo kaznuješ in maščevalno kuješ kdaj bosta ražčistili, naj jo žre pa take. Daj.....
šokirana zelo

10.06.12 17:27
Oh in sploh....nimam for non stop, kvečjemu ima svakinja vedno takšne finte, da nekoga naheca za brez veze....nevem zakaj sem ji danes to rekla, ampak če lahko ona sem si jo še jaz malo nedolžno privoščila....saj pravim da je na hece....je pa druga plat malo čudna...brat mi je povedal, da je spet žurala v disku sama in sta se zjutraj malo pričkala...nisem vedela, da je našpičena še zjutraj, tako da zdaj vem..z enega kofetka s prijateljico se ji je zavleklo do 4 zjutraj, brat je pa doma čuval dojenčka...
Sij,sončece,sij...

10.06.12 17:28
Naj bo kakorkoli,tudi ,če je bila neslana šala.ni treba ,da svakinja reagira tako primitivno.

Če bi se to dogajalo večkrat in bi bila jaz svakinja,bi enostavno lepo povedala,da mi niso všeč take

šale,da se ob tem ne počutim dobro in ne bom več prihajala na obiske,če se bo to še dogajalo.

Naj pove,kaj jo moti.Ne pa da zmerja in vpije.
brezveze

10.06.12 17:56
in dolgočasno. ni ti uspelo,da bi nas malo...
ne-kapiram

10.06.12 18:07
Ne vem, ampak jaz tud tega štosa ne kapiram, da nekomu rečeš, če si je solil kavo... Je pa res, da bi jaz ob takem "hecu" samo debelo pogledala, češ, kakšna butasta pripomba, ne bi pa glih iz kože skočila.
zajedljivost je bolezen

10.06.12 18:08
Navedeno
brezveze
in dolgočasno. ni ti uspelo,da bi nas malo...
A ti dogaja?

Če bi blo dolgočasno in brezveze, ne bi imela tema danes največ odgovorov in pogledov, se ti ne zdi?
Kdor zna, zna;)))))
pemberley

10.06.12 18:17
Navedeno
šokirana zelo
Oh in sploh....nimam for non stop, kvečjemu ima svakinja vedno takšne finte, da nekoga naheca za brez veze....nevem zakaj sem ji danes to rekla, ampak če lahko ona sem si jo še jaz malo nedolžno privoščila....saj pravim da je na hece....je pa druga plat malo čudna...brat mi je povedal, da je spet žurala v disku sama in sta se zjutraj malo pričkala...nisem vedela, da je našpičena še zjutraj, tako da zdaj vem..z enega kofetka s prijateljico se ji je zavleklo do 4 zjutraj, brat je pa doma čuval dojenčka...

Sigurno je imela slabo vest in je bila tečna,ker sta se že zjutraj onadva pričkala.

Pokasirala si pa ti.
lllllllllllllllllllllllll

10.06.12 19:49
Navedeno
ne-kapiram
Ne vem, ampak jaz tud tega štosa ne kapiram, da nekomu rečeš, če si je solil kavo... Je pa res, da bi jaz ob takem "hecu" samo debelo pogledala, češ, kakšna butasta pripomba, ne bi pa glih iz kože skočila.

Se strinjam, pripomba totalno brezvezna, na nivoju vrtca, že osnovnošolci se temu ne smejejo več.

Bi rekla, da je svakinja popenila v tem smislu, da bodi raje tiho kot da stresaš kao fore, ki ti nikakor ne gredo, ker si preveč butasta, da bi bile smešne.
ji dam prav

10.06.12 20:38
Imam tako taščo in svakinjo, ki imata podobne fore. Meni ni do tega, pa to že 15 let prenašam. Se nabira v meni in ni za reč, da mi ne bo en dal počil film in bosta tudi oni dve pokasirali kako tako nesramno.
Jaz tako brezveznih for ne prenašam. Vem, da veljam pri njih za težko, pa me boli. Če nimaš kaj pametnega za pripomnit, bodi tiho. Če pa je že hec, naj bo za vse, ne pa samo za veleume.
oxi...

11.06.12 08:42
Ti ti grda svakinja. Brat JI JE ČUVAL DOJENČKA. A ni njegov? Je od poštarja?

Ponoči sta se skregala, potem naj gre spet kot že milijontič vsa nasmejana zjutraj na kavo (jaz ob nedeljah pijem kavo V MIRU DOMA) in se smehlja dalje?
pomoje vas ma poln kufr

11.06.12 09:35
a vi ne znate živet svojega življenja? A prav vsako nedeljo morate skupaj viseti? To je še kar bolano no. Dejte s emal odcepit od mamice in zakaj bi ona morala nekam rint vsako nedeljo dopoldan..a misliš da res nima lepšega za počet? Joooj ljudje, pa dejte drugim dihat. Mene bi že "obvezen" 1x na mesc ubil . Vidimo se ob posebnih priložnostih, praznikih, r.d.jih in kdja vmes med tednom in je popolnoma dovolj. A je res treba živeti eno prisilno življenje kjer se vse odvija "na dneve in ure". A nimate teh obveznih odhodov v službo že dovolj mora biti tudi nedleja obvezna??

Men bi se že zdaavniii scufal in bi vas vse skp poslala k psihiatru..
ogledalo

11.06.12 09:53
Navedeno
šokirana zelo

evo to pokaže pa tvoj karakter, maščevalnost...
jaz sem ob tvoji zgodbi pomislila, da mogoče je pa ona v trenutku tvojega heca izjave pomislila, kako so lahko takšni, da bi mi namensko nastavili sol namesto sladkorja, da se lahko norčujejo iz mene...
in iz tega občutka nesprejetosti oz. izobčenosti je pozem prijavila tako zelo neprimerno besedo - sicer zanjo ni opravičila, ampak želim podato možni tudi drugi vidik njenega razmišljanja in nepremišljenega hitrega odziva...
neodraslo in res tudi nesramno in privoščljivo pa mi je tudi željenje trpljenja nekomu iz razloga, ker trpiš ti...namesto, da bi jo poklicala, če vidiš, da je ona izkazala interes in obžalovanje, da razežita stvari že danes in ne bi imela pokvarjenega dneva - niti ti več niti ona...

tako,da to da imaš pokvarjen cel dan si si izbrala sama iz svoje egocentričnosti, trme pa tudi privoščljivosti...

no btw:če bi ji ti iskreno v obraz poveš s temi besedami, dati je zaj*** cel dan kot si napisala tukaj, pa s svojim izrazoslovjem tudi nisi kaj boljša od nje in besed, ki jih je ona uporabila kot žaljivke
naslednjič

11.06.12 14:10
Naslednjič ji z resnim glasom povej, da je vsula noter podganji strup. Nato je glej točno v oči in (obraz mora biti resn) reci: "Misliš, da se hecam, a? Ti vedno misliš, da se jaz hecam, a?"
Dve kokoši brez smisla za humor = štala

Če stisnemo pest, ne moremo pobožati!
minirožica

12.06.12 11:00
Mene je zmotil prvi stavek "kjer se zberemo vsako nedeljo zjutraj".

Bognedaj, da bi šla pa ona včasih kakšno nedeljo k svoji mami na kavo. Meni bi ful obremenjevalo, da bi vsako nedeljo pila kavo pri tašči s svakinjo. Se mi zrola.

Pa šale...od moje svakinje poročna priča je takšna oseba, da se vedno dela norca iz drugih...in meni gre to pošteno na živce. Le svak se mu smeji kot pečena kokoš...sama pa v 5 letih še nisem ugotovila, kaj je tako smešnega, če se norca briješ iz drugih...eno uro trpim v njegovi družbi z bednimi forami, potem pa že gledam kako bi odšla iz praznovanja. (najljubši stavek na vsakem praznovanju je "kaj tvoja ti pa ne pusti piti tralala naprej", sory meni (in mojemu) ni cilj, da bo na vsakem praznovanju pijan do konca, popije si deci, dva in to mu je dovolj, ker ON SAM ve, kako je če imaš očeta, ki je celo življenje preveč pil)
ah ja vem..

12.06.12 17:51
Navedeno
minirožica
Mene je zmotil prvi stavek "kjer se zberemo vsako nedeljo zjutraj".

Bognedaj, da bi šla pa ona včasih kakšno nedeljo k svoji mami na kavo. Meni bi ful obremenjevalo, da bi vsako nedeljo pila kavo pri tašči s svakinjo. Se mi zrola.

Pa šale...od moje svakinje poročna priča je takšna oseba, da se vedno dela norca iz drugih...in meni gre to pošteno na živce. Le svak se mu smeji kot pečena kokoš...sama pa v 5 letih še nisem ugotovila, kaj je tako smešnega, če se norca briješ iz drugih...eno uro trpim v njegovi družbi z bednimi forami, potem pa že gledam kako bi odšla iz praznovanja. (najljubši stavek na vsakem praznovanju je "kaj tvoja ti pa ne pusti piti tralala naprej", sory meni (in mojemu) ni cilj, da bo na vsakem praznovanju pijan do konca, popije si deci, dva in to mu je dovolj, ker ON SAM ve, kako je če imaš očeta, ki je celo življenje preveč pil)

razumem kako je to če se imbecili razživijo v svoji neduhovitosti..men tud ni do retardiranih for..
Navedeno
žlahta
Kolikokrat si jo pa drugače privoščiš ti in tvoji? Jo vedno po malem špikaš? Je nisi sprejela kot najpomembnejše osebe tvojega ljubega brata? Je ona sploh lahko sproščena ob vas? Ali na noben način ne more storiti ničesar, da bo vam prav, da jo boste sprejeli medse?
Zamisli se malo.
Ne opravičujem njenega izbruha, pa vendar, če bi gledala z distance, opravljaš nad njo nek mobing, tak, družinski?
Premisli v miru o tem, analiziraj in ukrepaj po svoji vesti.

Nekaj podobnegasem tudi jaz želela napisati. In veš zakaj? Ker sem tudi sama bila velikokrat v podobnem položaju kot avtoričina svakinja. Meni so že od nekdaj dali vedet, da nisem vredna toliko kot oni. In so si tudi mene velikokrat privoščili z nekimi glupimi zajebancijami (predvsem moževa mati in sestra)na moj račun...tudi pred drugimi ljudmi, ki so bili na obisku pri njih. In to zajebavanje mi je nekega dne prišlo vrh glave.

Sama res nisem odreagirala na način kot tvoja svakinja, ker se na takšen nivo in na nivo tistih, ki so me špikali, nisem želela spuščati. Sem pa bila toliko nesramna, da sem (ko si me je tašča pred drugimi spet privoščila) jo pred vsemi z mirnim glasom vprašala, če se spet hoče z mene norca delati ...in sem jo gledala čisto mirno naravnost v oči.

Ti povem, da je postala rdeča v obraz od sramu (mogoče tudi od jeze, da sem se ji upala zoperstaviti), ampak me je to eno figo brigalo. In dala sem vsem tudi jasno vedeti, da če mi pri nekom ne bo kaj všeč, mu bom to tudi povedala, isto pa lahko oni povejo tudi meni.

Sama nisem neke take sorte, da mi nihče ne bi smel nič reči, se pošaliti na moj račun. Ampak, ko smo bili mi skupaj, so šale bile le na moj račun, da so se lahko potem smejali, nasprotno pa ne daj bože, da bi si jaz koga privoščila v precej bolj blagi obliki...takrat so bili pa nosovi povešeni še cel teden po tem. Ker me je motilo predvsem to, da sem jaz vedno en grešni kozel v tej družbi, sem rekla STOP na način, kot sem zgoraj napisala. In od tedaj imam mir.
čudovito

13.06.12 20:35
si naredila, ti čestitam in si mi vzor
bina111

13.06.12 21:59
Če bi se "hecali" na tvoj račun šokirana sem prepričana da bi se ti rilec obrnil do poda. Takšni zabavni tipi ki se delajo norca iz drugih dobijo živčni zlom če kdo uporabi enako taktiko kot oni. Preverjeno!
Avtor:

Naslov teme:

• Sporočilu lahko pripnete datoteke naslednjega tipa: gif, jpg, pdf, doc, xls, ppt,
  • Datoteka ne sme biti večja od 2,93 MB
  • Dodate lahko še 3 datotek

Zaščita proti e-slami:
Prosimo, rešite matematično vprašanje in vpišite odgovor v polje. Ta mehanizem je namenjen blokiranju programov, ki poskušajo samodejno izpolnjevati obrazce.
Vprašanje: koliko je 21 plus 13?