Najbolj brane teme zadnjega tedna:
sre, 15. maj 2013
pet, 17. maj 2013
sob, 18. maj 2013
tor, 14. maj 2013
čet, 16. maj 2013
sre, 15. maj 2013
ned, 19. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013
čet, 16. maj 2013

|
šokirana zelo
ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 12:59 |
|
ja, drugič
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:00 |
|
šokirana zelo
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:03 |
|
vsak drugače
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:03 |
|
Sij,sončece,sij...
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:05 |
|
se hecaš?
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:06 |
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:13 |
|
super ste eni
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:14 |
Navedenose hecaš?
Šokirana si? Vsi ste šokirani?
Pa kakšni ste to vi ljudje?
Praviš, da je drugače za hece, da danse pa je v luft skočila? In namesto, da bi jo vprašala, kaj ji je, kaj je narobe, če ima probleme ali kaj, ji ti zameroiš in si šokirana?
Pa ženska ti pošlje opravičilo, ti pa teraš svoj inat ji ji ne boš še odgovorila, dokler ne oceniš, da si se dovolj kujala in da je ona dovolj trpela?
Ma, ne morem verjet kakšni ste to ljudje!
Kaj pa, če je njej poln Q tvojih glupih šal? Na to pa nisi pomislila?!
|
11511
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:14 |
|
Sij,sončece,sij...
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:20 |
|
kozlato sonce sije
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:21 |
NavedenoSij,sončece,sij...
...Drugače pa:ona je pokazala svoje divje obnašanje,svojo kulturo.Opravičila si se,naredila ji nisi pa nič hudega.
Torej ne imej več slabe vesti-lahko jo ima samo ona.
...
|
vsak drugače
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:22 |
NavedenoSij,sončece,sij...
Počasi se boš pomirila,verjamem pa ,da imaš malo pokvarjen dan.Najbolje ,da greste popoldne malo hodit v naravo,pa se boš sprostila.
Drugače pa:ona je pokazala svoje divje obnašanje,svojo kulturo.Opravičila si se,naredila ji nisi pa nič hudega.
Torej ne imej več slabe vesti-lahko jo ima samo ona.
Mogoče ima kakšne velike težave.Mislim,da jo nekaj fino žre.
Ker,če bi bila sproščena,bi se samo smejala.Tako ima pa probleme.
|
spet same svetohlinke
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:23 |
|
wenga
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:23 |
|
joj no
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:25 |
|
creativa nepr.
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:33 |
|
creativa nepr.
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:36 |
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:41 |
|
konec sveta
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 13:54 |
Navedenosuper ste eniNavedenose hecaš?
Praviš, da je drugače za hece, da danse pa je v luft skočila? In namesto, da bi jo vprašala, kaj ji je, kaj je narobe, če ima probleme ali kaj, ji ti zameroiš in si šokirana?
Pa ženska ti pošlje opravičilo, ti pa teraš svoj inat ji ji ne boš še odgovorila, dokler ne oceniš, da si se dovolj kujala in da je ona dovolj trpela?
nekoga ozmerjaš z najgršimi izrazi in misliš, da je ok, ko se blagovoliš opravičit?
nekoga ozmerjaš z najgršimi izrazi in misliš, da je ok, ko se blagovoliš opravičit?
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 14:03 |
|
ti ti...
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 14:06 |
|
pinčič porčič
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 14:20 |
Navedenoti ti...
Ti pa res imaš probleme, če ti taka nedolžna zadeva "zjebe celi dan" kot to imenuješ ti.....
Ko boš pa res imela problem, se spomni na tole danes in ne boš verjela, s čim si si delala problem...
|
u jok pa na drevo
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 14:25 |
|
šokirana zelo
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 14:30 |
|
zadovoljena
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 14:33 |
|
žlahta
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 15:23 |
|
oleeee
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 15:25 |
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 15:45 |
|
se hecaš
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 15:58 |
|
se hecaš
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 16:01 |
Navedenospet same svetohlinke
Hinavke hinavske. Karkoli je že bilo, ali je bila šala na mestu ali pa ne...človeku se ne reče @#$%&. Pika, konec debate. Tvoja svakinja je ena navadna primitivka in tudi sama bi na tvojem mestu prekleto premislila, ali bi opravičilo sprejela. če bi ga, bi ga zgolj zaradi tega, ker je bratova žena, pa da je v družini mir. Če mi pa nekdo reče, da sem @#$%&, zaradi en male brezvezne šale...pa ne pozabim, niti ne oprostim. Taki ljudje v mojem življenju nimajo kaj početi.
|
se hecaš?
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 16:03 |
Navedenopinčič porčičNavedenoti ti...
Ti pa res imaš probleme, če ti taka nedolžna zadeva "zjebe celi dan" kot to imenuješ ti.....
Ko boš pa res imela problem, se spomni na tole danes in ne boš verjela, s čim si si delala problem...
Jah,če te nekdo že zjutraj zmerja s @#$%& in svinjo,potem res ne moreš biti relaksiran.
|
idotizem
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 16:05 |
Navedenošokirana zelo
Še vedno sem užaljena, toda pomenila se bom s svakinjo jutri, da razćistiva stvari, saj nočem, da se hudo gledamo, že zaradi tega ker je naša in v naši družini...dan je pa pokvarjen, še vedno mi odmevajo tiste grde besede v ušesih...grem na sprehod, odpisala ji pa danes ne bom, naj tudi ona občuti tesnobo in nemir, kakor jaz...
|
zadovoljena
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 16:11 |
|
mandarine tree
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 16:32 |
|
šokirana zelo
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 17:27 |
|
Sij,sončece,sij...
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 17:28 |
|
brezveze
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 17:56 |
|
ne-kapiram
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 18:07 |
|
zajedljivost je bolezen
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 18:08 |
NavedenoA ti dogaja?brezveze
in dolgočasno. ni ti uspelo,da bi nas malo...
|
pemberley
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 18:17 |
Navedenošokirana zelo
Oh in sploh....nimam for non stop, kvečjemu ima svakinja vedno takšne finte, da nekoga naheca za brez veze....nevem zakaj sem ji danes to rekla, ampak če lahko ona sem si jo še jaz malo nedolžno privoščila....saj pravim da je na hece....je pa druga plat malo čudna...brat mi je povedal, da je spet žurala v disku sama in sta se zjutraj malo pričkala...nisem vedela, da je našpičena še zjutraj, tako da zdaj vem..z enega kofetka s prijateljico se ji je zavleklo do 4 zjutraj, brat je pa doma čuval dojenčka...
|
lllllllllllllllllllllllll
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 19:49 |
Navedenone-kapiram
Ne vem, ampak jaz tud tega štosa ne kapiram, da nekomu rečeš, če si je solil kavo... Je pa res, da bi jaz ob takem "hecu" samo debelo pogledala, češ, kakšna butasta pripomba, ne bi pa glih iz kože skočila.
|
ji dam prav
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...10.06.12 20:38 |
|
oxi...
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...11.06.12 08:42 |
|
pomoje vas ma poln kufr
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...11.06.12 09:35 |
|
ogledalo
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...11.06.12 09:53 |
Navedenošokirana zelo
Še vedno sem užaljena, toda pomenila se bom s svakinjo jutri, da razćistiva stvari, saj nočem, da se hudo gledamo, že zaradi tega ker je naša in v naši družini...dan je pa pokvarjen, še vedno mi odmevajo tiste grde besede v ušesih...grem na sprehod, odpisala ji pa danes ne bom, naj tudi ona občuti tesnobo in nemir, kakor jaz...
|
naslednjič
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...11.06.12 14:10 |
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...12.06.12 09:09 |
|
minirožica
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...12.06.12 11:00 |
|
ah ja vem..
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...12.06.12 17:51 |
Navedenominirožica
Mene je zmotil prvi stavek "kjer se zberemo vsako nedeljo zjutraj".
Bognedaj, da bi šla pa ona včasih kakšno nedeljo k svoji mami na kavo. Meni bi ful obremenjevalo, da bi vsako nedeljo pila kavo pri tašči s svakinjo. Se mi zrola.
Pa šale...od moje svakinje poročna priča je takšna oseba, da se vedno dela norca iz drugih...in meni gre to pošteno na živce. Le svak se mu smeji kot pečena kokoš...sama pa v 5 letih še nisem ugotovila, kaj je tako smešnega, če se norca briješ iz drugih...eno uro trpim v njegovi družbi z bednimi forami, potem pa že gledam kako bi odšla iz praznovanja. (najljubši stavek na vsakem praznovanju je "kaj tvoja ti pa ne pusti piti tralala naprej", sory meni (in mojemu) ni cilj, da bo na vsakem praznovanju pijan do konca, popije si deci, dva in to mu je dovolj, ker ON SAM ve, kako je če imaš očeta, ki je celo življenje preveč pil)
|
mimi3
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...13.06.12 13:08 |
Navedenožlahta
Kolikokrat si jo pa drugače privoščiš ti in tvoji? Jo vedno po malem špikaš? Je nisi sprejela kot najpomembnejše osebe tvojega ljubega brata? Je ona sploh lahko sproščena ob vas? Ali na noben način ne more storiti ničesar, da bo vam prav, da jo boste sprejeli medse?
Zamisli se malo.
Ne opravičujem njenega izbruha, pa vendar, če bi gledala z distance, opravljaš nad njo nek mobing, tak, družinski?
Premisli v miru o tem, analiziraj in ukrepaj po svoji vesti.
|
čudovito
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...13.06.12 20:35 |
|
bina111
Re: ko ti svakinja zjebe celi dan...13.06.12 21:59 |

© Med.Over.Net 2000 - 2012 | Pogoji uporabe
Siix d.o.o. - Tehnične rešitve in lastnik blagovne znamke. Zavod Med.Over.Net - skrbnik vsebinskega delovanja.